עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://img254.imageshack.us/img254/117/yu7ivx5.jpg http://img264.imageshack.us/img264/5613/45yfkc2.jpg http://img512.imageshack.us/img512/491/jhiuyvu4.jpg חלק מהמחשב באנגלית לדוגמא בלחצן ימיני ב-desktop כל האפשרויות באנגלית אבל ב-התחל הכל בעיברית

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. שמעתי שיש מלא גרסאות של לינוקס בחייים לא ראיתי לינוקס ולכן אני רוצה לנסות, ולהנות מהתמיכה של 64BIT סתם בשביל הכיף איזה גרסה כדאית ומאיפה אפשר להוריד? איך אם אני רוצה להסיר את הלינוקס מכונן C שבו נמצא הווינדוס.. תודה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. כשהתקנתי את xp היה סדר מיוחד כזה בתקיה של "המחשב שלי" לפי כונני ארד-דיסקים , סידי רומים וכו' ...אבל אחרי כמה זמן זה השתנה ונהיה מבולגן כמו כל תיקייה , היות ויש לי הרבה כוננים ארד-דיסקים וכוננם וירטואלים נהיה לי כצת בלגן שם אז בקיצור איך אני מחזיר את זה לאיך שזה ניראה בהתחלה ????

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  4. יש לי בעיה מתי שאני מעלה את הווינדוס זה טוען תוכניות שאנני רוצה שיטענו ואני מחפש את הכלי שירות לקביעת תצורת מערכת בשביל לבטל חלק מהתוכניות

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

התקנתי win xp על המחשב הישן, ניסיתי לעדכן את מערכת ההפעלה אך אין אפשרות כזאת. אני הבנתי שמיקרוסופט כבר הפסיקו את התמיכה ב xp, אני רק רוצה לעדכן לעדכונים הכי אחרונים שיצאו.

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by 00000,

לא גירסאות פרוצות. מתי אוכל להוריד אותו למחשב שלי. ה-XP שלי באנגלית.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

יש לי קובץ BMP ששוקל 1 מ"ב , ואני רוצה להקטין אותו , להפוך אותו ל jpg או שאולי יש דרך אחרת? בקיצור , איך? תודה

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  8. הי. אני רוצה להשתלט על מחשב win px ממחשב win 7. העניין הוא שאני רוצה שגם המשתמש השני יוכל לראות מה אני עושה. אפשרי? אם כן איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by BENNY66,

שלום בעייה כזאת בזמן שאני מפעיל את המחשב עולה המסך הכחול של ברוך הבא ואז אחר כך הוא עוצר בפונט של האקספלואר הבעייה שהכל נעלם אחרי שאני לוחץ קונטרול אלט דאל סוגר בישומים את האקספלורר ואז פותח מחדש את האקספלורר הא מחזיר לי את השולחן העבודה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  10. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. מצאתי Tweak שאמור לשנות את ה-Wallpaper של ה-Logon Screen. [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "Wallpaper"="c:\windows\mylogo.bmp" "TitleWallpaper"="0" Gil_Dror עיצב לי Welcome Screen יפה כמו של Windows XP, אבל ה-Tweak לא עובד. אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000 מישהו יודע מה הבעיה עם ה-Tweak (ה-Bitmap אמור להופיע כאשר ה-Windows עולה, במקום המסך בצבע כחול-ירוק)? דרך אגב, מישהו יודע אולי מה הערך RGB של המסך הכחול-ירוק הזה?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by 1900GT,

חברתי מחשב כף יד שאתמול עבד לי והיום הווינדוס לא מזהה אותו. יש הודעה שהתקן USB לא זוהה . מה עושים?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  12. היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by Aviv C,

עשיתי CHDSK לכונן מסוים במחשב שלי ויש לי בעיה. בשלב הרביעי מתוך חמש (verifying file data) הבדיקה מתחילה להיות איטית. ניסיתי כמה פעמים לבטל ולעשות שוב ועדיין אותו דבר. פעם אחת כשמתי את ה- CHDSK לחמש שעות בערך בלי נגיעה במחשב זה הגיע רק ל- 7%. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  14. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום, במחשב WIN XP תוכנת האאוטלוק אקפרס שינתה ללא אזהרה מוקדמת את שפת הממשק שלה (תפריטים וכו') מעברית לאנגלית. מה הסיבה לזה? איך אני מחזיר חזרה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי WIN XP SP2, התקנתי את כל סוגי הפונטים שרוסית ועברית שיש ברשימה של "הגדרות שפה..." (המערכת מותקנת על הלפטופ שלי... הווינדוס בילט אין...) אבל בכול זאת יש לי בעייה נורא מעצבנת עם פונטים ברוסית באופן כללי, ופונטים בעברית, בד"כ כשאני שומר קובץ עם שם בעברית מהgmil (קיבצי DOC בד"כ...) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בבעייה? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  17. היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  18. Started by TomTom,

שלום! אני פרמטתי את המחשב, התכנתי חלונות 2000 וזה לא היה טוב. אז התכנתי על זה חלונותXP . ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב שואל אותי אם אני רוצה חהכנס לחלונות 200 או לXP ועכשיו אני רוצה לפרמט רק את חלונות 2000. אם מישהו יודע שיגיד לי איך מפרמטים רק את חלונות 2000? (בלבד) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ohad_haz,

אני משתמש ב windows xp pro לפני כמה ימים עשיתי format והתקנתי את ה windows עשיתי שתי שפות עברית ואנגלית אבל יש לי בעיה, שלא הייתה מקודם. אני יכול לכתוב בעברית ולקרוא אבל כשאני מפעיל תוכנה מסוימת הוא לא רושם בעברית! לדוגמא: ב icq יש לי רשימה של משתמשים בעברית אבל במקום עברית יש סימני שאלה.. בתוכנות אחרות גם יש סימני שאלה ושפות אחרות מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי כרגע כונן 1TB יחיד במערכת כעליו כמובן מערכת הפעלה Win7 ואני רוצה לחבר כונן יש יותר 500GB (גם SATA 2 לצורך העניין) ככונן ראשי כשמערכת ההפעלה תהיה עליו וה 1TB יהיה כמשני. האם יש אפשרות לעשות זאת ללא פרמוט ה 1TB ? תודה לעזורים!

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  21. Started by roeesnir,

ב"הוספה והסרה של תוכניות" אין לי אפשרות להסיר את הדפדפן. אני רוצה להסיר אותו ולחזור ל-7.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by LoopXXX,

קניתי SSD חדש. אני רוצה לקחת את כל המידע שיש על C (מחיצת מערכת ההפעלה) להעביר לSSD החדש. 1- אפשרי לעשות את זה בווינדוס? אם לא יש תוכנות יעודיות ומוכחות שעושות את זה? 2- העברת מערכת ההפעלה תכלול את כל ההגדרות,הדרייברים וכו, וגם את כל קבצי המדיה והוידאו בשלמותם במידה וקיימים כאלה במחיצה הזאת? 3- נניח והכל עבר טוב וחלק אפשרי לשנות את ה-SSD לכונן C כשהמערכת ההפעלה כבר עליו? 4- את מחיצת ה-C הקודמת לצרף ל-D ללא פגיעה בנתונים שעל D? בודק אם יש אלטרנטיבה להתקנה מחדש של OS ללא כל בלאגן הדרייברים וההגדרות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Kerberos,

טוב אחרי הרבה תרדים, ותשובות שלא קשורות ולא עובדות- החלטתי שננסה שוב ... אז ככה - יש לנו Windows 2000 SP3 ו MSN MESSENGER שמתעלק על האאוטלוק אקספרס. איך מעיפים אותו משם ? ואל תגידו לי באופציות של ה Outlook כי זה לא עובד שם ומדובר על ה Windows Messenger. אם למישהו יש פתרון מועיל ועובד - אשמח לשמוע חג שמח

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  24. Started by shaithebest,

לילה טוב שאלה שמציקה לי המון שנים בקשר לכל הדברים שמיקרוסופט המציאו בקשר לחוקיות נתמקד בווינדוס אקספי פרו כמובן שעם קניית מחשב חדש אפשר לקנות ב500-600 שקל ווינדוס חוקי והכל טוב.... במקרה, לדודה שלי מחשב נייח ישן שכל השנים עבד עם אקספי לא חוקי ויש בעיות ואי רוצה לרכוש ווינדוס אקספי חוקי. הבנתי, או שלא הבנתי נכון, שלא מוכרים מערכת הפעלה למחשב ישן OEM יש אפשרות לקנות RETAIL אבל זה עולה יותר מ1000 שקל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי....אז השאלה שלי היא ככה: מחשב ישן,אני צריך ווינדוס אקספי פרו בעברית במחיר הגיוני יש דבר כזה?ואיפה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.