Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! היום קיבלתי את המחשב החדש שלי, וניסיתי להתקין בו וינדווס XP, התחלתי להתקין את הווינדוס (מדובר בעותק מקורי של XP HOME EDITION של חבר, לא שלי! עותק די ישן מהראשונים שיצאו... אבל מה זה משנה?!)..... אולם אז הסתבר לי שאין לי CD KEY ... אז ניסתי איזה 10 CD KEY שלקחתי מהאינטרנט (לגירסה שלי כמובן..) ושום דבר לא היה טוב, אני חושב אולי שיש בעיה בCD או משהו. בכל מקרה לא הצלחתי להמשיך בהתקנה!!! בקיצור הבנתי שאני לא אוכל להתקין את זה!! אז מה שעשיתי לקחתי מחבר אחר XP PRO (צרוב) אבל להפתעתי הרבה אני לא יכול להתקין גם אותו, מכיוון שהמחשב מבקש את הווינדוס השני (הראשון... יותר נכון).... מה שקורה נוצר מצב שבו אני מפעיל את המחשב, עולה לי ווינדוס XP HOME EDITION ומבקש להמשיך בהתקנ…
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה זיכרון כדיי למחשב שיפעיל ויסטה? למשל 512 או 512X2
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
בעיה שפתאום נהיית לי מאתמול... אני פותח את כונן C Local Disk ונפתח לי חלון החיפוש (F3) אם אני עושה על כונן C כפתור ימני ואז Open הוא נפתח אבל בדאבל קליק נפתח לי חלון החיפוש וככה זה גם בכונני התקליטורים שלי כלומר כל מה שמוגדר כ Drive אני חושב שזה קשור ב-Tools > Folder Options < File Types אם מישהו יודע משהו או יכול לנסות לעזור אני אשמח זה משגע אותי! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום לכולם! כשאני מפעיל קובץ מדיה כלשהו האקפלורר מודיע על קריסה ומפעיל את עצמו מחדש. לאחר מכן כשאני מנסה להכנס שוב לקובץ הוא פועל טוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
פתאום השגיאה הזאת עולה לי http://img241.imageshack.us/img241/6011/svchostlb7.jpg אחר כך המחשב מתחיל לעבוד בצורה לא טובה וה-svchost לוקח מלא זיכרון http://img151.imageshack.us/img151/5664/svds1.jpg
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
באתי אל חבר שלי על מנת לפרמט לו את המחשב, איתחלתי את המחשב מהדיסק של ווינדוס וההתקנה עברה ללא כל בעיה מיוחדת. לאחר שהעתקת הקבצים הסתיימה המחשב הופעל מחדש התחיל לטעון את מערכת ההפעלה ו..נתקע. הפס שזז מתחת לסמל של ווינדוס נשאר קפוא ולא ניתן היה לעשות כלום, גם למצב בטוח לא היה ניתן להיכנס... מיותר לציין שלפני הפירמוט המחשב הריץ ווינדוס XP ללא שום בעיה, אני לא יודע מה גרם לכך שפתאום הוא לא ייעלה האם למישהו יש רעיון כיצד לצאת מהתסבוכת ? בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב היום והתקנתי וינדוס עם סרביס פאק2 באנגלית.. במשך ההקנה שחכתי להוסיף את התמיכה של העיברית בווינדוס אז לאחר ההתקנה הוספתי את התמיכה בעיברית ואני מצליח לכתוב בעיברית אבל עדיין יש מקומות שרואים סימנים מוזריםם כמו סימני שאלה במקום עיברית.. (בלוח בקרה-שפה הגדרתי הכל על עיברית-ישראל) מה לעשות תודה!
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה. מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU מה עוד אני יכול לעשות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, עשיתי בטעות התקנה מתקנת של וינדוס (repair) על וינדוס עובד. לא נורא, טועים, קורה לפעמים... אבל משומה, הוא נתקע לי בשלב של installing devices ולא זז משם לשם מקום (גם אחרי כמה שעות - כמה סבלנות יש לי ) אז רציתי לדעת אם אפשר לבטל את ההתקנה ואיך לעשות את זה. בגוגל אין יותר מידי מידע בנושא, אתר מיקרוסופט נותר אפשרות של ביטול רק אם משדרגים מ-98 ל-XP... תודה
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי מחשב חדש, ואיתו מערכת הפעלה של WINDOWS XP חוקית, מלאה, בסכום כסף מלא (וכואב) שאלתי היא- האם לאחר ההתקנה על המחשב החדש- אוכל להתקין את הוינדוס במחשב נוסף בביתי שפירמטתי לאחרונה? ובמידה וההתקנה על המחשב לא תפעל באופן תקין (הכוונה- ללא הודעות על "חוקיות המערכת")- האם בעיות יופיעו גם במחשב החדש עליו כבר התקנתי את הווינדוס? האם בעצם ההתקנה של גרסה חוקית אחת על שני מחשבים אני אדפוק את שניהם??
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בסלון מסך 37 אל-סי-די חדש רציתי לדעת אם יש דרך להגדיל את הפונטים והאייקונים כך שלא תהיה בעיה לראות אותם על המסך המסך מחובר ב-dvi ועוד שאלה קטנה האם ניתן להכיל את ההגדרות רק על אחד המסכים כלומר להמשיך לראות על ה 17 רגיל וב-37 גדול יותר!
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
במחשב בחדש שלי יש HD של 250GB ורציתי לדעת 1.למחיצות של כמה מומלץ לחלק אותו בהתקנה 2.האם יש הגבלה בגודל המחיצות תחת WINDOWS כך שהוא לא יזהה את הגודל הנכון במקרה שהמחיצה גדולה מדי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים קודם כול חבר'ה אתם עושים עבודה נפלאה ולבעיה: לדוד שלי יש בעיה במחשב מוכרת אני יעתיק את ה ציטוט שלו אם תוכלו לעזור אני אשמח הוינדוס שלי נהרס, לא היה אפשר להיכנס אליו, ניסיתי לעשות תיקון דרך הBOOT אבל לא הצליח. התקנתי חדש. ואני מנסה לגשת לC:\Documents and Settings\ofir שזה בעצם המיקום של ההגדרות ומסמכים של המשתמש(יוזר) במערכת הפעלה הראשונה (שעשתה לי בעיות) הוא לא נותן לי גישה לשם. יש איזושהי דרך לעקוף/לבטל את החסימה הזו?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תשמעו, אני רוצה לדעת מהזה הקובץ nerocheck שנמצא פה C:\WINDOWS\system32 אני לא יודע כ"כ לפרש את זה מגוגל... כאילו מהתוצאת שם ואני רוצה לדעת אם אני יכול לבטל את זה בעליה של החלונות או שזה קובץ חיוני... זה הכל. רק צריך תשובה אם הוא ממש חיוני או שאפשר לוותר עליו בעליה של החלונות. ואם אפשר פירוט למה הוא משמש, אבל זה כבר שולי... תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני נכנס לתיקייה WINDOWS ואני לא רואה את SYSTEM32 !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את ה sound blaster 7.1 live 24 HD וניסיתי בהתחלה להתקין על הדריוורים של XP 64 ומאז נעלם הכרטיס ב DVICE MENEGER והמחשב לא מאתר אותו ככרטיס קול איך אני יכול למחק את ההתקנה (לא מופיעה שום התקנה ב"הוספה /הסרה של תוכנית")? נ.ב שאר ההתקנות חיפשתי את הדריוורים דרך הווינדוס ולא בעצמי והכל עבד מצוין פרט לכרטיס ברשת הנוסף ומצלמת האינטרנט
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן. מסיבות מצערות הלך (נשרף) לנו המחשב אבל ההרדיסק נשאר. קנינו לוח אם חדש פלוס כל מה שצריך, וגילינו (קצת מאוחר) שלא ניתן לחבר את ההארדיסק כמו שהוא וצריך לפרמט אותו. אבל על ההרדיסק ישנה מערכת הפעלה ואנו זקוקים לKEY שלה. נכון לעגשיו אין לנו מושג איך "לשלוף" את המספר שהוא חוקי לגמרי (למען ההבהרה : מערכת ההפעלה שעל ההרדיסק איננה עולה אבל תקינה לגמרי). האם למישהו יש רעיון ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני אסביר ... נגיד אני לוחץ על פתיחה של קובץ שמע נגיד בוינאמפ ... אז איך שאני לוחץ עם העכבר על פתח אז הסימון של העכבר מייד עף אוטומטית לריבוע ... אם לא הבנתם אני יעלה תמונה . ניר
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מה מינימום הדרישות של הויסטה??? שהווינדוס יעבוד חלק.....???
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי כרגע win xp pro (לא נראה לי שהוא בגרסה של x64 - של ה64bit או שהוא תומך במעבד כפול ליבה) ויש גם את הגרסה היותר חדשה שכן תומכת ב64bit או בליבה כפולה. או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש) אבל אם יצאה גרסה שעובדת ובלי כל כך הרבה באגים (התוכנות לא נתמכות, המערכת ההפעלה לא מזהה את רכיבי המערכת וכ"ו) יהיה לי מחשב עם קונרו כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יותר כדאית ממה שתארתי (וחס וחלילה לא linux עבדתי בזה במכללה וזו מערכת הפעלה הכי דפוקה שראיתי אולי הכי טובה היא גרסת סוזי 10 אבל זה כבר סיפור אחר)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום! (אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה...) לאחרונה אני נתקל בבעיה מציקה מאוד, כאשר אני מנסה להפעיל מספר קבצי וידאו (דיי הרבה), והם מעלים לי שגיאה של האקספלורר- "נתקל בבעיה ועליו להסגר.. שלח/ אל תשלח". זה מציק מאוד, ואני לא יודע מה לעשות מה עושים? (כאשר אני מנסה לצרוב את הקבצים עם הנרו- זה מעלה לי אותה בעייה רק לגבי הNERO ואני לא יכול גם לצרוב כי זה נתקע ) בבקשה תעזרו, אמיר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ליצור בשבילו partition? קראתי דעות מנוגדות על כך. אם כן, אז האם גודל של פי 2.5 מהזכרון זה האידאלי? אם לא, האם לשים אותו על דיסקים דינמיים ב - RAID או שאולי אי אפשר?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי שני גי'גה ראם ועדיין המחשב העיקש מחליט להשתמש בזכרון וירטואלי. ביטלתי את זה דרך הווינדוס ועדיין זה מופיע. לא הייתי שם לב פשוט שבמשחקים מופיעה לי הודע VM TOO LOW... המחשב עצמו בקושי משתמש בראם. אז יש איזהשהיא דרך לבטל את זה לגמרי? כרגע ההגדרות בנויות כך: processor scheduling: programs memory usage: system cache והטווח שהגדרתי זה בין 256 ל512.
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-