Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני שוקל האם להתקין windows 7, להלן מפרט המחשב: מעבד: Intel Q6600 זכרון: 3GB 800Mhz לוח אם: Gigabyte ga-p35-dq6 כרטיס מסך: Geforce 8400gs HD: כ5 בחיבור SATA מסך" xerox 22" בחיבור DVI האם כדאי להעבור או להשאר על XP? אשמח להמלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה להפוך מ VOB ל AVI כבר מלא זמן וכל פעם נתקע לי באמצע. הגעתי למסקנה שזה כל פעם נתקע לי על ארבע ג'יגה! אבל זו אמורה להיות המגבלה ב FAT32! לא ב NTFS! אני משתמש ב Windows Vista. למישהו יש רעיון?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אל באמת זה נכון שSP1 אוSP1a מאיטים את המחשב? עם כן אז המלצה שלכם למחוק אותו? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום, בטעות מחקתי את סל המחזור משולחן העבודה. איך אני יוצר סל מחזור חדש על שולחן העבודה ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת מה ההבדל בין ויסטה אולטימט שעולה 2000 פלוס לבין זה של 1000? ומה הייתרון של גירסה זאת על פני הHOME PREUME? ראיתי פשוט את התוכנה הזאת: WINDOWS VISTA ULTIMATE DVD 64BIT ENGLISH OEM עולה 1100 שח ואיני יודע אם זה שדרוג לXP הקיים או שזה רישיון חדש לגמרי בנוסף ראיתי שיש רשיונות שעולים הרבה ובסך הכל הם חד פעמיים, והייתי רוצה לדעת איזה סוג זה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתם מכירים את כל האפלטי ג'אווה שקופצים לכם כתנאי להורדה/הפעלה? אז נאמר ואני מוריד אחד כזה, איך אני מסיר אותו אחרי זה? מנקה היסטורי, מוחק Cookies? אולי זה נמצא ב"הסר/התקן"? תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
היי חבר'ה לא הצלחתי לבטל את הסיסמא שבכל פעם שאני רוצה להיכנס לווינדוס 10 הוא נותן לי סיסמא עזרה בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני התקנתי את הדרייבר האחרון מהאתר של AMD ובכל פעם מחדש אחרי תקופה של שבועיים בערך, אז הוא מתריע לי שקיים דרייבר חדש לכרטיס (הדרייבר שכבר היה לי מותקן), וכשאני נכנס לתוכנה של AMD באמת כבר לא כתוב שהדרייבר מותקן. למה הוא מסיר אותו?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לחברה שלי יש XP Home (גרסת OEM) והיא התחילה לעבוד Avid שבעקרון דורש Pro. בנתיים הכול עובד כמו שצריך אבל רצינו לבדוק כמה בכלל יעלה השדרוג הזה. חיפשתי ולא הצלחתי למצוא שם ערכת שדרוג. האם שדרוג כזה אפשרי? כמה בערך הוא עולה? האם יש צורך לפרמט מחדש את הכונן או שניתן פשוט להתקין את השדרוג ולהמשיך כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט לחברי את המחשב ואיני יודע כיצד, האם אתם יכולים לתת לי מדריך מפורט. אא וכן אני צריך גם הוראות לאיך מכינים דיסקת פירמוט. אגב יש לו XP PRO. אא וגם איך מתקינים ווינדוס בחזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן חברה... כאשר אני מריץ את הפקודה IPCONFIG /ALL מופיעות לי כל כך הרבה ADAPTERS לא קושים שחוזרים על עצמם שניקראים TUNEL ADAPTER CONNECTIONוכל שורה יש לו מספר אחר מדובר על כ 20 כאלה בערך. מה אומרים כל אלה ואם זה מיותר איך אני ניפתר מהם. דבר נוסף על אותה הפקודה כשהיא רצה לי היא מראה לי מידע חלקי ז"א כאשר אני עולה עם הגלגלת עד הסוף למעלה בחלון אני שם לב שהוא קטוע בדרך ואני אפילו לא יכול לראות את הפקודה שרשמתי, ניכנסתי למאפיינים של ה CMD והעלתי את ה BUFFER ועדיין זה תקוע על אותו הדבר. דבר שלישי האם אני יכול לרשום IPCONFIG /ALL עם תוספת של ADAPTER מסויים ולקבל רק עליו מידע בלי "ג'אנק" מסביב? העלתי תמונה להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התחילה לי הבוקר מין בעיה מוזרה, אני לא מצליח להקליק עם הסמן של העכבר בווינדוס על כל דבר (עם זה לפתוח קובץ או קיצור דרך מסוים) זאת אומרת רק אחרי 3-5 הקלקות מהירות עם העכבר על אותו האיקון או כל דבר אחר אני מצליח להכינס, אני ייתן עוד דוגמא למשל באייסקיו שאני רוצה ללחוץ על שם מסוים כדי לשלוח לו הודעה אני צריך ללחוץ לפחות 3 קליקים מהירים על אותו השם כדי שההודעה תפתח, דאבל קליק לא עושה כלום פשוט נראה כאילו סימנתי את אותו השם עם העכבר למרות שלחצתי עליו דאבל, עם מישהו ניתקל בבעיה הזאת או מכיר דרך לסדר אותה בבקשה שיידע אותי, תודה רבה! דרך אגב: ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, להפעיל את הווינדוס במצב בטוח להחליף דרייברים לכרטיס מסך ושום דבר לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש עבור משרד, בעל 4 מחשבים, מערכת ווינדוס חוקית. עדיף בעברית. וכמובן - כמה שיותר זול כמו כן, האם כדאי להמתין לווינדוס 8? אשמח לשמוע המלצתכם. וכמו תמיד - תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
יש לי דיסקט איתחול של WIN98. אני רוצה שאחרי שהמחשב שואל אם אני רוצה תמיכה בכונן הCD יהיה אותה טבלה עם שלוש אפשרויות שאני קובע מה יהיה כתוב באפשרויות ומה כל אפשות תפעיל... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, קיבלתי את המחשב החדש (ראה מפרט - אוי כמה זמן רציתי לומר זאת ולהיות גאה) ונתקלתי בשתי בעיות עם הווינדוס XP SP1 שלי: 1) יש ברשותי סורק ישן (בן 5+), ש-AGFA הפסיקו לייצר לו דריברים והוא לא תומך ב-XP. במחשב הישן טיפלתי בבעיה דרך התקנה של ME, ותיארתי לעצמי שאעשה את אותו הדבר גם עם זה. אבל ברוב טיפשותי התקנתי קודם את ה-SP1 ואז ה-ME מנע ממני להתקין אותו. גם דרך ה-DOS אני נתקל בבעיות, והאשף טוען שאין Dos Partition ב-Startup Drive שלי. המטרה שלי היא להתקין את ME על כונן D: שהוא כרגע FAT32, לפי ההבנה שלי ME חושב שאני רוצה להתקין על C: שהוא NFTS ולכן מסרב. האם אני צודק? גם אם כן וגם אם לא האם מישהו מכיר דרך לפתרון הבעיה? 2) עריכה: נפתרה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מחשב חדש:e8400\gtx260\4gbx1333\msi-p45d3 neo-f\antec 500w התקנתי ויסטה אולטימייט X64... דרייברים...-והמחשב עובד ללאאטט!! כל דבר שאני מתקין המעבד לא עובר את ה20 אחוז ליותר משניה וברגיל (בזמן התקנה) הוא על 2\3\6 אחוז.... הראם על 1020 ככה זה סבבה... אפילו התקנתי את הויסטה שוב וזה אותו דבר... הרצתי את התוכנה סופר פי אי וזה עושה שגיאה.. הרצתי S&M ושזה סיים את הבדיקה הוא אמר שיש שגיעה אחת בזכרונות.. אולי זה?? אולי הספק חלש למחשב הזה??(אבל זאת יכולה להיות שהוא איטי??)
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ של דל, עם ווידוס 7 שהגיע עם המחשב, מקורי עם הדיסקים. ישר על ההתחלה בחנות המוכר התקין לי על פי הבקשה שלי דרייבר לרוסית, כלומר שכל המחשב יהיה ברוסית. עכשיו עבר בערך חודש מהקנייה ואני מקבלת בקשה לאימות הווינדוס, אישרתי וקיבלתי תשובה שגרסת הווינדוס שלי לא מאושרת. ויש אםשרויות או שהווינדוס לא מקורי או שנהרסו/הוזזו קבצים והפתרון המוצע הוא להתקין ווינדוס מחדש, הבעייה שזה כנראה ימחוק לי את הדרייבר של הרוסית וכל שינוי אחר שעשיתי בהגדרות כמה שאלות - 1. האם הגורם לזה זה באמת הדרייבר שהותקן? (Win_7_64bit_Russian) 2. יש דרך לעקוף - או לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהדרייבר יימחק ?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1212237455/53573/ http://wepokers.blogspot.com/2008/05/microsoft-confirms-windows-7-for-2010.html אני כ"כ מזועזע ונדהם שלא הספיק לי להגיב לכתבה עצמה, אני חייב לדעת מה אנשים אחרים חושבים. במילה אחת: זה נראה כאילו אחותי הקטנה הגזימה עם ה Widgets/Gadgets ודחפה הכל במאין סלט לא ברור של צבעוניות ומצועצעות. אם לזה הם קוראים ממשק חדשני, אז עדיף שיחפשו עבודה אחרת. בדיחה. ממשחק של מערכת הפעלה צריך להיות קודם כל אלגנטי, אינטואיטיבי ופשוט לתפעול. מי שרוצה יוכל להוסיף צבעים ואפקטים כאוות נפשו אבל הממשק הרגיל צריך להיות בעל צבעים שלא מפציצים את העין ולשדר תחושה של רוגע ושליטה. לא "יאללה בלאגן CHECK OUT THE GRAFIXXX". מישהו צריך לתת למיקרוסופט כאפה שי…
-
- 40 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני מעוניין "להרוס" את הוינדוס שלי ככה שרק פירמוט יעזור, לא פיזית את החומרה כמובן אלא את המערכת הפעלה. מישהו מכיר דרך כלשהי ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני לוחץ ctrl+alt+del ואז אני לוחץ על ביצועים המחשב מראה לי שם את השימוש ב cpu אבל הוא לא יורד מ100% אולי פה ושם אבל ככה שהמחשב דולק ושום תוכנית לא רצה ושום פעולה לא נעשית הcpu כל הזמן על 100 אחוז מישהוא יודע למה זה ואם ככה זה צריך ליהיות? אני מריץ את הווינדוס xp על מחשב לא חזק במיוחד פנטיום 3 800 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
1) איך אני מונע מהאוטלוק לסגור את החיבור לרשת בכל פעם שאני מפעיל אותו? 2) איך אני מגדיר את המדיה פלייר כתוכנת הצפייה בברירת המחדל יש לי את גירסת ה9 אבל הקבצים לא מזוהים ע"י התוכנה ואני צריך לפתוח אותם תחת open with מה שקרה התקנתי את ה bsplyer והוא הגדיר את עצמו כברירת מחדל הבעייה גם לאחר שהסרתי אותו המדייה לא מכירה את הקבצים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי את ווינדוס 10 בהורדה חוקית. לאחר שהמחשב סיים להוריד הוא ביצע את ההתקנה (כל זה לקח ביחד לקח חצי שעה מוגזם לא ?) לאחר שסיים גם את ההתקנה, נפתח ריבוע כחול במרכז המסך ובו כתוב : "מקבל עדכונים" ומתחת "מחפש עדכונים" וככה זה נשאר שעה (אני לא מגזים !) מה זה אומר ? ומה אני צריך לעשות עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי , סרגל הכלים בתחתית המסך במחשב שלי הוא תמיד מהבהב , מה הסיבה האם אני יכול לשנות הגדרות על מנת שיפסיק להבהב , תודה.......
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-