Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטה וXP על אותו מחשב ושאני צריך לבחור מערכת בהפעלה הסמן נמצא כבר על ויסטה נגיד למשל אני מדליק את המחשב והולך הוא מגיע למסך בחירה, עוברות 30 שניות וויסטה נבחר אני רוצה שהסמן יהיה מההתחלה על XP
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי שלום לכולם. קניתי בחול מחשב נייד hp ובו מותקן ווינדוס ויסטה 64 ביט . מתחת למחשב יש לי את מדבקת הווינדוס (עם הקוד). שקניתי את המחשב המוכר אמר לי לצרוב איזה קובץ image מהמחשב וכך יהיה לי את הווינדוס הנוכחי על דיסק. מישהו יודע למה הוא יתכוון ואם יש איזה מדריך לעשיית הפעולה? תודה רבה. בן.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מאוד פשוטה... זה המפרט שלי core dou e6700 2.8X2-מעבד g.skill 800mhz 4gb cl4-זיכרון abit ip 35-e-לוח geforce 8500 gt 256 ddr3-כ.מסך עכשיו השאלה שלי היא כזו אני מחזיק בעותק OEM מקורי של WINDOWS VISTA 32BIT *האם כדאי לי להתקין גרסא של 32 ביט בכזה מחשב או שעדיף להשאר ב XP ? *במידה ולא כדאי האם אני יכול למכור את העותק שלי בלוח יד שניה למרות שהוא OEM ובוצעה בו אקטיביציה פעמיים בערך אולי יותר... *והאם יש משיהו שאתם יודעים מכירים או שמעתם על מישהו שרוצה להחליף 32 ב64? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה במיקרה שקימת שתאפשר לי להריץ כמה שולחנות עבודה ניפרדים ולעבור בינהם בלחיצת כפתור לדוגמה שולחן אחד יהיה לקיצורי דרך של מישחקים נגנים וכו שולחן אחר לקיצורי דרך של תוכנות עבודה(אופיס וכו) הבנתם תעיקרון ואני לא מדבר על מישתמש אחר או הגדרות אחרות כמו שיש כבר בWINXP אלה אותם הגדרות ומישתמש רק שולחנות עבודה אחרים בימקום לסדר תקיצורי דרך בתיקיות לפי מה שהבנתי יש את זה בלינוקס ואני רוצה את זה לXP תודה לעוזרים STONE COLD
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום חברים, במחשב שלי יש שני כוננים קשיחים של 500GB: האחד מחולק ל-C ו-D, השני חדש, Unallocated, טרם פורמט. האם כשאני מפרמט את הכונן השני, ותהיה, לפחות כעת, מחיצה אחת של 500BG, לבחור Primary Partition או Extended Partition? מה למעשה ההבדל? מה זו מחיצה לוגית? במה לבחור? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון ורציתי לדעת אם זה נכון שחייבים להתקין מערכת הפעלה של 64 ביט כדי שזה יתאפשר. האם זה נכון? אם כן, מה מומלץ? ויסטה 64 ביט או XP 64 ביט? (אני מניח שזו שאלה קשה כי את אלה שתומכים בויסטה ואלה שלא...) תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי ווינדווס 7 הכל עובד מצוין ואני מרוצה מאוד ממערכת ההפעלה הזו לבנתיים. ברשותי רמקולים של לוג'יטק 5.1 ומאז התקנת הווינדווס לא שומעים ב2 הרמקולים האחוריים, הותקן דרייבר של SOUNDMAX ללוח אם שלי: ASUS P5B בבדיקה דרך הדרייבר ו/או דרך הבקר שמע בסרגל הכלים הרמקולים כן משמיעים את צליל הבדיקה אך כשאני שומע שירים/סרטים במדיה פלייר שומעים רק מהרמקולים הקדמיים, הסנטר והסאב. איך אפשר לסדר את הבעיה? תודה מראש, אריאל
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חברים יש לי כרגע windows 8.1 שרציתי לפרמט אותו לwindows 7 קיבלתי את המסך הכחול הבא בבקשה תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, על מנת להשתמש בתוכנה מסויימת שלא עובדת על הx64 נאלצתי לנשתמש בxp mode, הבעיה היא שאין בxp mode תמיכה בעברית. לדוג' שמות של תיקיות בעברית מופיעים הפוך, עברית בתוכנה מופיע בג'יבריש. כשאני בא להתקין תמיכה בשפות RTL, אז הוא נותן לי שגיאה שחסרים לי קבצים. http://img697.imageshack.us/img697/3426/40586854.jpg בדיסק של XP הוא לא מוצא את הקבצים החסרים. מה ניתן לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שני מחיצות ורק באחת אני יכול לעשות את כל אפשרויות המחשב ובשנייה לא... אז אני רוצה לבטל את זה כך שבשני המחיצות אני יוכל לעשות את כל האפשריות של המחשב... תודה slim_shady.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כאשר אני משאיר את המחשב דולק לזמן ארוך ביחד עם ביטורנט (לא יודע אם יש קשר בין הדברים) לעיטים דחופות קוראת תופעה מאוד מוזרה המחשב עובר למסך כחול כולו ומופיעה לי בעיית בווינדוס שבעיקרה רשום כך : מסך כחול: DRIVER??_IRQL_NOT_LESS??_OR_EQUAL ולאחר מכן כאשר אני מדלי את המחשב הווינדוס מראה לי את ההודעה הבאה: The system has recovered from a serious error ומבקש ממני לדווח למיקרוסופט על הבעיה למישהו יש מוסג אולי מה זה אומר? אני חושב שזה אולי התנגושת חומרה שגורמת לזה אבל איני יכול להצביע על משהו מסויים האם ישנה אפשרות שהביה היא בחומרה? לוח: ASUS P5WD2 PREMIUM 955X מעבד: P.4 3.0 2MB זיכרון: OCZ PLATINUM PC 4200 512*2 כרטיס מסך: ASUS ATI X800XL אשמח לשמוע הצעות כיצד לפתור…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע למה ה-Temporary Internet Files שלי תופס המון ניסתי למחוק כול מה שהיה שם וזה עדין תופס המון ניסתי לגלות את כול הקבצים ואולי זה מצה עוד איזה 15 קבצים אבל עדין הספריה תופסת לפחות גיגה מה לעשות יש איזה תוכנה שעושה את זה בבקשה עיזרו ליייייי :'(
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
איך אני עושה שכל פעם שאני אפתח חלון חדש זה ייפתח לי על המקסימום ולא בתוך איזה חלון קטן מהמקסימייזד? יש לי אקס פי אם זה משנה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כותרת! עכשיו השעון הוא על pm ו am ואני רוצה שהוא יהיה שעון 24 שעות....
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
משום מה ....יש לי איכסה (VISTA) לצערי כאשר אני מעלה את שולחן העבודה אין לי סמלילם. כל דבר אחר עובד כמו שצריך כפתור START הוא עובד וגם פס התחתון תקין גם כאשר אני גורר סמלילים לשולחן העבודה הם לא מופעים שם. כל התוכניות עובדות כסדרם. מדובר במוצר חוקי לחלוטין. תודה לעזרה ..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד 2.8GHZ לוח אם INTEL 915CY כרטיס מסך 8800GT זיכרון 2GB דיסק קשיח (אם זה חשוב) 160GB
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי במחשב windows 8 ואני רואה שהוא תופס את רוב המקום של הכונן C. יכול להיות שהווינדוס 8 שוקל כמה עשרות ג'יגה? יש לי בכונן גם program files וגם (program files (86 ככה זה אמור להיות? ויש אפשרות להגדיל את הנפח של כונן C בלי לפרמט את המחשב? ועוד משהו (שאני יודע שלא כ"כ קשור אבל חבל לפתוח עוד אשכול) האם אפשר למחוק את האנטי ווירוס של מייקרוסופט ולהתקין במקומו אחד אחר? ואם אני לא מצליח להתקין במקומו אחר איך אפשר להחזיר אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה בבקשה במציאת פאטצ' של התקנת עיברית ל- windows xp home edition, היכן אני יכול למצוא אותו?, חיפשתי באימיול לא מצאתי. יש לי את אותו פאטצ' אבל של אקס פי פרופשיונל, וכתוב שם שזה עובד אך ורק על פרו, ולא על הביתי. יש דרך לשנות את זה ולהפעיל את זה גם בביתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בת של חבר שלי שיחקה עם ההגדרות של המחשב שלו וזה מה שקורה עכשיו. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, אבל גם אותו המחשב מנסה לפתוח בעזרת מציג התמונות של חלונות. זה קורה גם במצב בטוח. מישהו יודע איך פותרים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני יודע שבברירית מחדל יש רק 10 פתוחים בHALF CONNECTION ויש PATCH שמסדר את זה נתנו פה לינק בעבר, ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לעזור בבקשה? לתת גרסה הכי אחרונה (שיתאים לSP1 וכל השיפורים והתיקונים שנעשו מאז) וחשוב!!! שיהיה לגרסת 64 ביט! כמו כן אם יש עוד מדריכים, תוכנות וכו' עבור האצת הרשת וTCPIP וכו' בVISTA 64 ביט, אשמח אם תוכלו לצרף פה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מציקה - מאז שפירמטתי את המחשב שלי כל התגיות של ה-mp3 (כלומר ה-ID3) מוצגים כג'יבריש במקום בעברית. זה קורה גם ב-winamp וגם ב-media player אז נראה לי שזה בגלל מע' ההפעלה. אם אני כותב את התגית מחדש אז היא כן מוצגת כמו שצריך (אבל אני לא רוצה לעשות את זה עכשיו להרבה קבצים בצוהר ידנית...) יש למישהו רעיון / פתרון? תודה מראש, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי באמצע REPAIR של התוכנה Adobe Acrobat Pro 9.5.5 ולקח לה המון זמן אז פשוט רציתי לבטל בכדי להסיר את התוכנה לגמרי במקום לעשות REPAIR. לא הייתה לי אפשרות לביטול אז ביטלתי דרך מנהל המשימות. מפה לשם, עשיתי ריסטרט למחשב ואז כשנכנסתי להוספה והסרה של תוכניות, נעלם כל המידע לגבי כמעט כל תוכנה שמותקנת אצלי. תמונה מצורפת. ויש גם פה דוגמא בדיוק למה שקרה לי: http://www.eightforums.com/general-support/31364-missing-program-information-details-add-remove-programs.html הורדתי את התוכנה בדיוק כמוהו, עשיתי הסרה, הגעתי לשלב הרג'יסטרי ובטעות עשיתי ביטול ונעלם לי החלון ולא מחקתי שום דבר מהרג'יסטרי ששייך לתוכנה (היו די הרבה ולא ידעתי במה לבחור ובמה לא כי בחרתי באפשרות "מתקדם" אז ביטל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי WIN7 חדש על מחשב שלי לאחר שהיה נמאס לי מהבעיות של הישן ... ובאופן מוזר, כול פעם אחרי שאני מתקין את הווינדוס, מתקין חלק מהדרייבים ומחכה ומדליק המחשב נתקע על השולחן עבודה בלי עכבר, רק התמונת רקע ובלי אפשרות לעשות כלום ... חשוב לציין שמדובר בגרסה מקורית ... תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-