עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by binyamins,

תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by zvika.e,

או שזו עדיין גרסת בטא, ועדיף להישאר עם SP2? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. Started by greenvector,

היי אני מתלבט אם להתקין win7. כדאי ? או להשאר עם ויסטה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by -JobNick-,

אז ככה יש לי מערכת הפעלה WIN XP PRO לוח אם של SHUTTLE דגם:AV61 כשהיה לי וינדוס 98 היה מותקן לי 4IN1 הכי חדשים לאותה תקופה שהורדתי מהאינטרנט אז כדאי להתקין את זה או לא? או שהדרברים של XP מספיק טובים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by NIR-T,

http://www.microsoft.com/windowsxp/mediacenter/evaluation/whatsnew.mspx#ECAA זה המדיה סנטר 2005.... מזה בעצם הווינדוס מדיה סנטר מה הוא נותן והאם הוא נוח לשימוש.. תודה מראש, ניר.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by EnerGy,

שלום, יש ברשותי את המערכת הבאה: P4 2.6 1GB 6600GT האם כדאי להתקין את ויסטה למטרות של אינטרנט ואופיס ?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 1GB Kingston DDR II 667Mhz ASUS 8600GT Silent 256MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GSA-H50NB Beige HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin הטקע הוא שיש לי רק 1 ג'יגה זכרון ואמרו לי שויסטה צריך 2 ג'יגה. אבל בניגוד יש לי גם כרטיס מסך תומך DX10 ורק ויסטה תומכת ב-DX10. אז כדאי לי להתקין ויסטה או לא? ואם כן איזה גירסה?? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Kidboy,

מעבד: 2.66 ספק:450W כרטיס מסך:GF7600GS זכרון:1.50 ג'יגה דיסק קשיח:250 ג'יגה ..

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  9. Started by Jenia24,

המחשב לא למשחקים הוא למוזיקה סרטים ואולי קצת פיפא במקסימום. AMD 4000 X2 1GB DDR2 667 7300GS 300W HEC ART מה אתם אומרים? ושוב לא למשחקים ואם כן אז איזה ויסטה מומלצת למחשב הזה?

• 63 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by *R.S,

שלום, בפסח אני אקנה מחשב שיכיל 8800GTS 640MB e6600 2GB 250GB יהיה כדאי ל להתקין ויסטה או להשאר עם XP (ואם אפשר אז נימוקים בתשובות...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by itaysk,

מה זה נותן?

• 8 תגובות
    • 991 צפיות
  12. Started by X-It,

כדאי לי להתקין ויסטה 64 ביט? על המערכת שיש לי עכשיו.... לפי CPU-Z המעבד שלי תומך ב EM64T והאם הביצועים במשחקים צפויים לרדת? האם המערכת פשוט תעבוד יותר טוב מאשר XP 32? על המערכת שלי... שהיא לא ממש טובה... אז האם כדאי לי? ויש לי עוד שאלה.. אם התקנתי ווינדוס בG אני אוכל לשנות אותו אחר כך לC??? ASUS P5LD2-Deluxe Intel Pentium 4 641 3.2 With Stock Cooling Gainward 6600 GT 256MB 128BIT 2X1GB Kingston 667 Mhz DDR2 Hec 400W

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  13. Started by roferh,

אומרים שכל גרסאות ה - 64 ביט מאוד לא יציבות ועם הרבה בעיות אי-תאימות לחומרה ותוכנות, בעיקר בגלל בעייה של דרייברים. מצד שני, יש לי 16 גיגה RAM, וכרגע אני לא מנצל את כולו. וגם, אולי הגיע הזמן להשתדרג... מערכת הפעלה נוכחית: Windows 7 Home Premium 32 bit. אז, מה אתם אומרים? לעבור ל - 64 ביט או שלא? תודה מראש

14. עשיתי עכשיו שדרוג מוינדוס 8.1 פרו לוינדוס 10. הכול עבר חלק ונראה שעובד טוב, אבל כולם מדברים על התקנה נקייה אחרי השדרוג, אבל השאלה שלי - יש צורך מיוחד או סיבה להתקין שוב נקי? כמו כן עם התוכנה Product Key View של Nirsoft ראיתי שהסריאל של של הוינדוס 10 השתנה לסריאל גנרי. אם יהיה לי שינוי במחשב שידרוש אקטיבציה מחדש, עם איזה סריאל אני אעשה את האקטיבציה?

15. Started by arik100,

אהלן כדאי לי לקנות WIN 8 במחיר 40$? דרך הלינק הנ"ל: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows/buy זה יותר גרסת שדרוג אבל אין לי WINDOWS מקורי בכלל השאלה היא אם יעבוד וגם אני זוכר שלפני כמה זמן גירסת שדרוג הוצעה ב20$ אודה לעזרתכם בנושא תודה אריאל

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  16. Started by EpoXi,

שלום לכולם, שאלה כללית, שאני בטוח שנשאלה מיליון פעם, אבל לא מצאתי תשובה עדכנית, האם כדאי לשדרג לWIN 64 BIT אם ברשותי מערכת עם 4GB זיכרון? אם כן, WIN7 או WIN8? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bomsa400,

היי הווינדוס 7 שלי מבקש לשדרג ל IE 10 יש לי כרגע IE 9 כדאי לי ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Thug Love,

שלום יש לי אנטי וירוס פיירוול ואני רוצה להוריד תsp2 אבל אני לא יודע אם כדאי לי אז רציתי לדעת מאנשים שיש להם האם הוא טוב ובמה תודה לכול העוזרים

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  19. אהלן, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בווינדוס 7 64 ביט על מחשב אולפני מבחינת דרייברים לכרטיסי קול ואם משהו נתקל בבעיות בפלאגים מסויימים שלא עובדים ב64. האם אני ירגיש הבדל רציני בעבודה השוטפת ? אני יודע שאוכל לנצל את זיכרון ה4 ג'יגה שלי במלואם והמעבד שלי יעבוד מהר יותר.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by theguy,

קניתי לאחרונה מחשב בעל מעבד כפול ליבה שיכול להריץ ויסטה האם כדאי לי עכשיו להתקין ויסטה או לחכות ולהתקין XP, ומה תיהיה ההשפעה של ויסטה על המשחקים שלי והתוכנות שלי ועל חומרה במחשב שלי ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by דני זוקו,

שמעתי מה שהוא רע אל זה.

22. קניתי מעבד חדש ואני לא יודע איזה וינדוס להתקין אאת הסרסיס טו פאק 2 או את ה64 ביט

• 8 תגובות
    • 812 צפיות
  23. יש לי ווינדוס XP על מחיצה אחת ושאר המשחקים על מחיצה השנייה. עכשיו אני רוצה להתקין מחדש את הווינדוס בלי לשמור את כל מה שהיה באותה מחיצה(משמע לפרמט). השאלה שלי היא כזאת, אני רק צריך להכניס את הדיסק ולהתקין את זה , או שאני צריך לעשות איזה תהליך?? אשמח למדריך. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by Spiritus,

איזה בעיה מעצבנת זה לא יאומן.... איך שאני מכוון שעה קדימה, ולוחץ Aplly השעה חוזרת להיות שוב כפי שהייתה. ניסיתי ללחוץ OK ישר, ושוב השעה לא מתכוונת היא חוזרת להיוצ כפי שהייתה. ניסיתי לכוןן את השעה דרך הביוס, ולא עוזר, אי אפשר לכוון את השעון ב XP שלי. מה לעזאזל קןרה פה ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.