עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by BneXt,

לפני כמה ימים הורדתי קובץ .EXE ששלחו לי באייסקיו ופתחתי אותו. מאוחר יותר גיליתי שהקובץ הזה זה וירוס אבל לא ראיתי שום דבר שונה שהוא עשה, עד שהפעלתי מחדש והוא כותב לי בחלון את ההודעה הבאה: Your windows product must be activated within 7 day. Do you want to activate Windows now? ואז כתוב כן\לא... וזה לא ממש משנה כי לחצתי על כן ואחרי ריסטרט לחצתי על לא וזה לא שינה... מישהו יודע מה זה? מה יכול לקרות אחרי 7 ימים שאני לא מאשר תוינדוס? נשארו לי רק 4 ימים אז בבקשה תעזרו... תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amitdavidi,

לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=401958&TypeID=1&sid=127

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  3. Started by hdbaam,

אהלן, התקנתי את Vista Transformation pack 5x... עכשיו, אחרי כל הפעלה של המחשב, [לאחר כמה דקות בערך] מגיעה לי השגיאה [כותרת]... וכידוע עם האפשרויות - Send / Don't send erros .... זה מתבטא באי יכולת להכנס אל ההארדיסק, לוח בקרה וכו' וכו'.... בקיצור המחשב חצי מושבת אחרי השגיאה .. חשבתי להעלות תמונה, אבל מהסיבות הנ"ל.. אי אפשר לשמור גם תמונה. :s05: רעיונות למישהו ? עריכה - הקבצים שמוזכרים הם: Services.exe egastat.dll ...

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  4. הכרטיס של NVIDIA , הויסטה RC2 האם אפשר לעבוד עם הכרטיס הזה ב-AERO ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  5. Started by Lex,

שלום לכולם ! שאני אומר לו לעשות ריסטרט הוא מגיע לשלב שבו הוא סוגר את כל התוכנות , ואז הוא סוגר את הנורטון וכ'ו... ואז הוא פשוט לא עושה כלום , העכבר זז והכל , פשוט הוא לא ממשיך הלאה. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shabo,

ערב טוב. קניתי משחק מחשב מחו"ל וכשהתקנתי אותו היתה לי רשומה בעיה שאומרת שהמשחק לא יכול לעבוד באיזור שלי.. הצלחתי לסדר את זה לאחר ששיניתי כמה הגדרות בשפה של המחשב והמיקום שלו בעולם דרך הcontrol panel. כעת, יש מספר תוכנות בשפה העיברית שהטקסט שלהם מופיע לי במלא סימני שאלה(flashget, icq) , זאת אומרת שהמחשב לא מבין את הטקסט.. ניסיתי להחזיר את ההגדרות ליושנן ללא הצלחה.. אם משהו יפתור לי את הבעיה אני אשמח מאוד!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by nim901,

באחד מהמחשבים בבית מותקן XP ויש שם בעיה מוזרה, קודם כל, אין איקונים של קבצי EXE ולינקים (קיצורי דרך) והוא גם לא פותח קבצי EXE וקיצורי דרך גם לפעמים קופצת הודעה שהוא לא יודע מה לעשות עם הקובץ rundll32.exe עזרה? לא מדובר בוירוס זה בטוח יש מצב שזה קשור ל ad awere (או משהו כזה) כי עשיתי כמה פעמים ריסט (נתקע המחשב בגלל איטונס) ואז כשהמחשב עלה הוא חסם הרבה דברים בריג'סטרי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by danco,

בזמנו חסמתי לבן שלי את המחשב עם סיסמא של administrator שלי כדי שלא יתקין כל מיני שטויות מהאינטרנט ונצטרך לפרמט שוב את המחשב, ועכשיו אני רוצה להתקין תוכנה חדשה ושכחתי את הסיסמא. איך אני יכול לשחזר, לדעת או אפילו לשנות את הסיסמא לחדשה? תודה מראש, דן

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  9. אז אני נכנסתי לשרתים ושיניתי שהRPC יאתחל את עצמו וזה עדין סוגר לי את המחשב אז מה אני יכול לעשות

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by etzarfat1981,

שלום, מה ההבדל בין מצב HIBERNATE לבין מצב STANDBY במחשבים ניידים? ראיתי שאפשר לכוון דקות עד להפעלת המצבים האלה ב-WINDOWS? מה המשמעות מבחינת בזבוז הסוללה במחשב נייד? תודה

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Gohan,

איך אפשר להתקין xp ו98 באותו מחשב? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by Nevo,

שלום, אני משתמש בFTP של מערכת ההפעלה חלונות XP (המובנה עם דפדפן הקבצים). איך אני יוצר קיצור דרך שאני לוחץ עליו והFTP נפתח ? ניסתי לעשות: לחיצה ימנית>חדש>קיצור דרך> הכנסתי את הftp://..... אבל הוא פתוח לי את זה עם פיירפוקס. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by domuzy,

פתאום מאמצע שום מקום, ובלי סיבה נראית לעין, כשהמחשב נדלק, נעלמת תמונת הטפט, כל תפריט שאני פותח (ב"התחל"/בשורת המשימות/בתוכנות השונות- לא משנה!) נתקע ולא מקשר בפועל לשום דבר, כלומר נשאר פתוח על המסך אבל לא מגיב, לא נסגר, וגם לא מופיע בTASK MANAGER כפעיל. גם כשאני מנסה לסגור כל חלון, אין תגובה מכלום. מה לעזאזל קרה ואיך אני נמנע מפירוט הכונן???

• 14 תגובות
    • 860 צפיות
  14. Started by op29,

במחשב של אחותי השולחן העבודה אינו מופיע ובמקומו ישנה הודעה שגיאה "אין אפשרות לאתר רכיב זה.הפעלת הישום זה נשכלה מכיוון שלא אותר browseui.dll התקנה מחדשה של הישום עשויה לפתור בעיה זו.". כיצד אני פותר את הבעיה? ישנה עוד דרך חוץ מלפרמט את המחשב?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by liiight,

עקב טעויות אנוש קשות מנשוא, והרגלים אשר מושרשים במשך שנים רבות, הגעתי למסקנה שסל המיחזור הוא החבר החדש הכי טוב שלי, וSHIFT DELETE זה השטן. יש איזהשהיא דרך לבטל את האופציה של מחיקה ישירה, כלומר גם אם אני אעשה מתוך הרגל SHIFT DELETE, שהקבצים יגיעו לסל המיחזור?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. יש לי מקלדת של Microsoft עם הכפתורים של המדיה פלייר למעלה ועוד כמה קיצורים כאלה חלק עובדים וחלק לא הכפתורים של המסמכים שלי והמוסיקה שלי והמצב SLEEP לא עובדים איך אני מסדר את זה? צריך להגדיר משהו?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. ואני מקבל הודעת שגיאה, כמצ"ב (את מסמך הפקס המקורי לא שיניתי ולא העברתי מקום) והשגיאה בכל מקום, בפקסים נכנסים, יוצאים, בהכל.. עוד בעייה: לא מצליח לקבל פקסים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. שלוטם לכולם יש לי ווינדוס אקס פי פרו ושמתי לב שתיקיית ווינדוס שוקלת 4 גיג'ה האם ככה זה צריך להיות? ואם לא איזה קבצים אני יכול למחוק תודה לעוזרים

19. Started by mokisho,

מיקרוסופט אומרים שויסטה ו DX10 לא יריצו משחקים כל כך טוב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34915

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בוינדוס אקס פי יש לי אפשרות של 32 או 16 ביט בלבד, אני רוצה להוריד את רמת הצבעים ל-256 ואף ל-16 צבעים איך אני מבצע את זה? יש אפשרות כזאת בכלל? האקס פי הזה ממילה עובד באימולטור ככה שאין צורך בכמות של 16 ביט

21. Started by gal-tt,

מישהו יודע להשים פה תמונה לפני שפרמטי היה פה תמונה של החנות שקנתי ממנה את המחשב [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  22. ואחרי כמה זמן זה חוזר וזה רק אחרי פירמוט למה?

23. Started by polip,

יש לי בעיה מחשב נייד של DELL וכאשר אני מוחק קבצים הם נמחקים ישר ולא עוברים לפח האשפה (הגדרות פח האשפה ב-properties בסדר) ויש לי תקייה ריקה עם שולחן העבודה שמסרבת להימחק גם בSAFE MODE וגם על ידי ה UNLOCKER עזרה בבקשה....

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by רן.ט,

פעם חלון המחשב שלי היה מחולק עם מחיצות כאלה לכוננים, דיסקים קשיחים, המסמכים שלי ועוד כל מיני דברים שיש לי שם ופתאום נעלמו המחיצות וכל האייקונים נמצאים עכשיו בקבוצה אחת... מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצב שהיה פעם?? תודה רבה לעוזרים...

25. לאחרונה שמתי לב לתופעה מעצבנת, אחרי שווינדווס מסיים להעלות את ה WELCOME SCREEN כל האייקונים שעל שולחן בעבודה נטענים בצורה איטית, משהו כמו חצי דקה עד שכולם מסתדרים, יש לציין שאין לי ספייווארים ואין אצלי הרבה דברים שעולים ב STARTUP יש דרך להאיץ את זמן הטעינה או לעשות משהו דומה?

דיונים חדשים בפורומים