Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את המחשב החדש שאני מכניס דיסק הוא מזהה אבל לא פועל (5 דיסקים ניסיתי..) הכבלים טובים בדקתי כמה פעמים אני נואש,תודה ד"א יש לי צורב lg רגיל,לוח dfi lanparty מעבד 3000 939 והארדיסק wd 120 sata
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי אם אני מתקינה ווינדווס חדש ולדרוס את הישן (לא שדרוג)*זה מפרמט לי את המחשב? או שיש דרך קיצור בלי להתחיל להתקין מחדש את כל התוכנות והדרייברים וכל מה שיש לי ...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוכש מחשב חדש למרפאה שלו, וכמובן שאני מעדיף שתהייה לו מערכת הפעלה חוקית. התוכנה שאיתה הוא יעבוד דורשת Windows XP או Windows 7, לכן החלטנו ללכת על 7. השאלה היא מהם ההבדלים בין ה-Home לבין ה-Pro, והאם זה משהו שצריך לעניין אותנו לשימוש הזה? ההבדל במחיר הוא כ-200 שקלים לכן אם אפשר לחסוך אותם אז מה טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון, הלוואי שהסבר שלי יהיה ברור! דבר שני, ההסבר: המצב הוא שיש לי 2 מערכות הפעלה מותקנות ועובדות על גבי שני הארדיסקים שונים. העניין הוא שרק כאשר אני מנתק את אחד הארדיסקים אני מצליח להפעיל את המערכת שבהארדיסק השני שנשאר מחובר. כששני הארדיסקים פועלים רק מערכת אחת עולה, ואני דיי רוצה את השנייה. איך מגיעים למצב ששני הארדיסקים מחוברים, והמערכת שעל הארדיסק שאני רוצה תעלה... מקווה שהסברתי את עצמי טוב... בן
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי, מופיעות לי הודעות השגיאה הבאות כשאני מנסה להתקין את שני העידכונים שבתמונה.. לא מצאתי לזה פתרון. יש למישהו רעיון? ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי לפטופ קטן של פקרדבל, זה המפרט שלו: Windows 7 starter (32 bit)Intel Atom CPU N455 @1.66GHz 1 GB DDR3 Memory 250GB Hard drive Intel Graphics Media Accelerator 315010.1" LED LCD (1024x600)Realtek High Definition Audio הווינדוס שמותקן על המחשב הוא וינדוס 7 אבל עם איזשהי התאמה של פקרדבל כנראה. באופן כללי והמחשב עובד ממש ממש לאט, אני יודע שגם ככה הוא די חלש אבל השאלה שלי היא אם אני אחליף לווינדוס 7 Starter או כל גרסה ווינדוס שתגידו יכולה לעזור למחשב לעבוד קצת יותר טוב? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי תיקיות בכונן D שהשם שלהם הוא בצבע כחול ואין לי מושג למה הם לא משותפות ולא כלום אם משהו יכול לעזור לי אני אשמח. (צירפתי תמונה) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי יש ווינדוס 7 עם יוזר בודד והיא איבדה את הסיסמא. מה הפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 2 שאלות 1 האם ניתן לפרמט ולהתקין מחדש את גירסת oem ללא הגבלה\תנאי על אותו מחשב ? 2 ברשותי מס תוכנות\מישחקים אשר לא רשומים עליהם בדרישות המערכת את גרסת מערכת ההפעלה 32\64.....האם יעבדו על 64 ללא בעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מעוניין להכניס תוכנות משלי ל-"Standard Buttons". אני מצרך תמונה כדי להמחיש את זה. כמו שיש לדוגמא ל-ICQ/DAP אייקון שם, אני רוצה אייקון לתוכנות אחרות. מה אני צריך לעשות בשביל זה והיכן זה נמצא. - אני לא מעוניין ב-Links, כיוון שזה משמש לאתרים אצלי והוא תפוס. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
טוב בנעוץ יש מדריך שהוא למשתמשים שיש להם windwos על המחשב והם רוצים להתקין אותו מחדש לי אין windows על המחשב ואני רוצה להתקין אותו בפעם הראשונה לגמרי שהדיסק קשיח הוא חדש וכלום לא הותקן עליו לפני זה אפילו לא מערכת הפעלה מכל סוג!
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מצורף צילום מסך כמו שאתם רואים, משהו במרווח של האייקונים לא תקין. האייקון הכי תחתון מגיע יותר מידי למטה ונסתר בחלקו על ידי שורת ההתחל. אם נסדר את זה כך שהאייקון מעליו יהיה האייקון התחתון ביותר, אז הוא לא יהיה למטה מספיק. מה שהכי מוזר שבד"כ אין את הבעיה הזאת, ורק לפעמים אחרי שאני מפסיק את השומר מסך [הסטנדרטי ביותר של הלוגו של XP מרחף] זה קורה. יש למישהו מושג איך לתקן את זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
תקלנה משונה עם ווינדוס XP בשילוב עם ZONEALARM PRO : עם הפעלת הווינדוס, המחשב מתחבר (לפי הגדרתי) לספק האינטרנט שלי. במידה ונותקתי, או ניתקת את הקשר, ואני מנסה לחדשו- לא ניתן לבצע זאת כלל, ויש צורך לאתחל את המחשב (ניסיתי עם מספר חשבונות, ומספר הגדרות, ושום דבר לא עובד). מדובר ISDN אך נראה לי שהבעיה זהה. הורדת הפיירוול ZONEALARM והתקנת Norton personal Firewall 2002 פתרה את הבעיה, בחלקה - עכשיו אני מצליח להתחבר ולגלוש - אבל אני לא סובל את הפיירוול הזה . למישהו יש פתרון ? מישהו נתקל בבעיה ? מה יש לזון אלארם ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בכלל משתמש בפיירפוקס, אבל חשבתי, אם כבר אני משתמש לפעמים בIE, אז נעשה את זה כמו שצריך. מסתבר שהבטות פחות סטנדרטיות מ7 הרגיל. זה דפוק. איך אני שם את 7 בחזרה?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר אמר לי ששידרוג יכול להרוס את המחשב(הודעת שגיאה באמצע או משהו כזה..) זה נכון מה שהוא אומר??
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אם אני משדרג את הויסטה שלי לווינדוז 7 האם כל התוכנות על המחשב שלי נשמרות והכל נשאר אותו דבר? אם לא ויש לי גיבוי על דיסק חיצוני אני יוכל להתקין את הווינדוז 7 ואז לעלות מהגיבוי וכך כל התוכנות ישארו? מתי יגיעו גירסאות שידרוג לווינדוז 7 אולטימייט ופרופשיונל?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם עברית ב WIN2000 , אני לא מצליח לגרום לווינדוס לתמוך בעברית עם קבצים ממערכות הפעלה כמו win98 . כל הקבצים עם שמות עבריים מופיעים לי בג'יבריש. איך גורמים לwin2000 לתמוך בשיטת העברית בקבצים כמו ב win98 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מדריך להתקנה נקייה וגם התקנה על מערכת הפעלה קיימת תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אם אני נגיד יתקין אותה על מחיצה בנפרד אז שהמחשב ייעלה אז יהיו 2 אפשרויות איזה מערכת הפעלה להפעיל נכון? עכשיו, אני נגיד אני יירצה למחוק את הויסטה ושהXP יופעל אוטומטית זה יהיה אפשרי? כי פעם בטעות התקנתי פעמיים XP וגם שמחקתי מחיצה אחת שהכילה מערכת אחת זה המשיך לשאול אותי איזה אני רוצה להפעיל..
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אפשר לבטל את המקש שפותח את תפריט התחל,(בין alt ל ctrl) , אני רוצה אותו כדי להתשמש בו במשחקים ותוכנות מסויימות ושלא יפתח לי את תפריט ההתחל, פשוט לבטל לו את הפעולה/קיצור הזאת מדובר בווינדווס XP תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כשאני מתחיל להתקין דריבר למדפסת שלי, או כשאני מתחיל להתקין AVG anti-virus מופיעה לי ההודעה: config.nt. the system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows applications. choose 'close' to terminate the application. כותרת ההודעה היא: 16 bit windows subsystem ומופיעים שני לחצנים close ו ignore אם אני לוחץ ignore שום דבר לא קורה, הוא פשוט נשאר על אותו מצב, ואם אני לוחץ close אז ההתקנה נסגרת. הווינדוס שלי הוא 2000pro וכל הפתרונות שמצאתי עד עכשיו מדברים רק על NT או XP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מותקנת לי גרסת 8.1 Pro. זה קורה למרות שבהגדרות power options מוגדר מצב שינה לאחר 180 דקות. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-