עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני באמצע קורס בג'ון ברייס ובנושא של קבוצות ומשתמשים, ביקשו מאיתנו לתרגל יצירת משתמשים במכונה וירטואלית. יצרתי כמה משתמשים ומשום מה אני לא רואה את המשתמשים האלה במסך הכניסה, רק את החשבון הראשון שיצרתי במכונה הוירטואלית. אני משתמש שם בווינדוס 10 גרסת Enterprise כמה שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל, לא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מדובר ב windows 8.1 מציק לי בעין ואני לא מוצא כיצד לבטל את זה.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני רוצה לעשות שברגע שאני מעלה את המחשב, המחשב יתחבר לי לאינטרנט באופן אוטומטי, ניסיתי ליצור קישור לחיבור אבל זה לא יוצא יש לי את החייגן של ברק אבל הוא ממש מקולקל ועושה הרבה בעיות במחשב, אני רוצה להתחבר עם החייגן של WINDOWS רק שיעלה עם המחשב, יש אפשרות כזו?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  5. באופן כללי, האם יש חשיבות למערכת ההפעלה, או שיש דרייברים לכל סוגי מערכות ההפעלה ? ובאופן ספציפי, האם ויסטה 64 ביט תתמוך בכרטיס הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  6. אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מדובר בקובץ WEBEXCL שנוצר כל פעם עם פתיחת INTERNET EXPLORER. הקובץ השני הוא DXVIA נקודה משהו שנוצר בתיקייה שנפתח בה קובץ וידאו כלשהו. מה זה? ;D

8. Started by x-niko,

שלום יש לי כרטיס שתומך דיירקטאקס 10 (8800gts512( אבל לא רוצה להתקין ויסטה האם אפשרי להתקין על אקס פי תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי ויסטה חדשה בעברית ומתחשק לי לנסות את זיהוי הדיבור שלה. אני יודע שהתכונה תומכת בזיהוי באנגלית בלבד, אבל אני לא מצליח אפילו להפעיל את האפשרות, למרות שיש אייקון שכתוב בעברית "זיהוי דיבור" המערכת רושמת לי שהשפה לא נתמכת. איך עובדים עליה ומפעילים את הזיהוי (האנגלי) על מערכת בעברית?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by guymay,

הboot screen שלי הפסיק לעלות לפני חודשיים . והמסך תמיד נפתח רק שנכנס ל WINDOWS . זה היה מונע ממני להיכנס ל SAFE MODE או להגדרות של הלוח אם . אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך , בשביל להתקין גרסא חדשה . ואחרי הריסטרט הWINDOWS הפסיק לעלות . עכשיו אני לא יכול להיכנס לsafe mode או להתקין את המערכת ההפעלה מחדש . עזרה בבקשה אני אובד עצות .

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  11. זה פשוט תקוע על אותו המספר גם אחרי ריסטארט

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  12. Started by sarkise,

תראו, יש לי ווינדוס ויסטה HB, שום דבר שמעמיס על המחשב לא פועל, כל מה שפועל הוא נורטון אנטי וירוס ודרייבר של הכרטיס קול, והמחשב פשוט חושב בלי הפסקה ! איחוי לא מופעל, ממש כלום ! אני כבר נואש, אני מפחד שיקרה משהו לכונן, הוא פשוט נון סטופ "חושב" ! מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה ? דרך אגב, את המחשב קניתי עם הויסטה, אז לא יצא לי לבדוק אם זה קשור למערכת הפעלה, אבל ממש לא הגיוני אחרי 2 SP ..... ! תצילו אותי ):

• 12 תגובות
    • 5.7k צפיות
  13. שלום יש לי תיקיות בHOMEGROUP שכבר לא קיימות (הן היו במקור על מחשב אחר). זה סתם מעצבן אותי שהם שם כי אי אפשר לגשת אליהם (כי מחקתי אותם מהמחשב השני). DELETE לא עושה כלום ובלחצן ימני אין בכלל אופציה למחיקה. איך אני יכול למחוק את התיקיות האלה מהHOMEGROUP שלי? שני המחשבים מריצים ווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. ערב טוב לכולם , קניתי נייד עם XP, ואני רוצה לגשת אליו מהמחשב הראשי שלי בשביל להעביר אליו קבצים. אני מסוגל לתקשר בין 7 64 ביט לבין 7 32 ביט, והצלחתי פעם מ-7 32 ביט ל-XP אותו דבר. השאלה היא איך אני גורם לשני המחשבים לתקשר? הם לא רואים אחד את השני בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. מדובר בווינדואס 7.. לא זוכר שהקתנתי משהו מיוחד ובכל זאת המחשב מגיע לפעמים למצב שהוא חושב המון על סף כמעט להתקע , ואז אני מקבל את ההודעה שבנושא יש לי איזה דקה אחרי שאני סוגר את זה מחשב שרץ כרגיל ואז עוד פעל חוזר הלופ.. הכול כמובן עד הריסט ואז המחשב עובד חלק עד שמחליט שוב.. מישהו נתקל? מה לכל הרוחות עושים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sdfzxc,

כבר כמה זמן שלא עשיתי Windows Update, הבנתי שעכשיו הם מתקינים בעדכונים האוטומטים איזה בדיקה של חוקיות ה Windows, עכשיו ברור שיש לי Windows חוקי, כמו לכולכם. השאלה שלי פשוט היא איך אני יכול לעשות את העדכון בלי שיותקן לי הרכיבים של WGA (שהבנתי שאחרי שהם מותקנים, אי אפשר להסיר אותם). ?

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. ערב טוב Windows Explorer הפסיק להציג את כל הפרטים הכלולים ב ID3, לאו דווקא ב MP3 אלא גם ב WMA, גם כשאני נכנס למאפיינים, סיכום, מתקדם לא מופיעים הפרטים. אני בטוח שהפרטים נמצאים מעצם העובדה שכל תוכנה אחרת קוראת אותם. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by adiel016,

על פי מה שלמדתי אני יודע שהמעבד שלי תומך 64 ביט ואני יראה לכם תמונה הפעלתי את ה-VMware מכונה וירטואלית ואני מנסה לעלות את הווינדוס והוא רושם לי שהמעבד לא מתאים יש למישהו עצה בקשר לזה?

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  19. הורדתי את הגירסא האחרונה של הadobe reader שגם מותאמת לויסטה ואני לא מצליח להתקין אותה,המערכת מתחילה את צהליך ההתקנה ולאחר כמה שניות שהיא מסיימת לבצע התקנה ראשונית היא נותנת לי את ההודעה הבאה ובגדול .. http://aycu23.webshots.com/image/15422/2004912013940134216_rs.jpg אני "מנהל המחשב" אז אני לא רואה שזאת הסיבה וגם בדיסק שלי יש הרבה מקום מה הבעיה ?< תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש לי מחשב עם WIN7 עם הארד דיסק SSD ואני רואה פה באתר את המדריך "להוציא את המקסימום מה-SSD שלכם" ואני מעוניין לפעול על פיו, העניין הוא שאצלי המחשב הוא לאחר פירמוט ויש לי עליו האד דיסק SSD שהוא כונן C ועוד 2 כוננים מלאים במידע שאותם לא ארצה למחוק, האם העברה של בקר ה-SATA למצב AHCI מחייב פירמוט מחדש\מחיקת כוננים או משהו דומה או שזה פשוט להעביר למצב החדש וזהו ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by israelistic,

שלום, יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת . האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 688 צפיות
  24. היי המעבד שלי הוא intel Q6700 2.66GHz למה הוא לא מתאים אם הדרישות מינימום הן 1GHz ? מה אני מפספס פה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by tomegozi12,

כתבה מעניינת באתר ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4687527,00.html

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.