Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי BSOD במחשב שלי (מן הראוי לציין שהוא עובד ללא בעיות מאז שקניתי אותו (כחודש)ולא נעשתה שום פעולה מיוחדת בזמן התקלה) התוכנות שרצו הן הFF שפעל ברקע אבל לא היה פעיל והEMULE ועוד כל מיני עזרים ותוכנות שרצות ברקע כל הזמן שעבדים אצלי כל הזמן. להלן תוכן הקובץ: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.6.0007.5 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini101706-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible…
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בעיה מוזרה שהחלה לפני שבוע כשמערכת ההפעלה עולה אין סאונד...כמו כן מאתרים אין לי סאונד בכלל ממסנג'ר כן ומתוכנות סרטים וכולי יש סאונד האייקון של הרמקול הקטן בסרגל הכלים התחתון נעלם לא משנה מה עשיתי לא הצלחתי לגרום לו להופיע מישהו יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו את זה בעבר. הנה מאמר מעניין הבוחן את מידת השפעתן של תוכנות שונות על זמן האתחול של Windows. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down מוסבר איך הבדיקות התבצעו ומה נבדק - יש 5 דפים למאמר. אל תחמיצו את עמוד המסקנות והמנצחת . . . Norton Internet Security 2006 כן: כבר פירסמו את זה כאן באתר. תודה למנגנון החיפוש המדהים של האתר.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מצטט : "בניגוד ל-Windows XP שם ניתן להעביר את הרישיון בין מספר מחשבים ללא הגבלה (כל עוד מוסרת ההתקנה הקודמת)". מאיפה הבאתם את זה ? אי אפשר להעביר ולא נעליים,אלא אם קנית את גרסת הריטייל שעולה מעל 1000 ש"ח וגם היא מוגבלת למספר הפעמים. הכי מצחיק,שבפורום זה נפתחו מספר אשכולות בנושא ותמיד הסברתם שלא ניתן להעביר,גם במקרה של החלפת מחשב וגם במקרה שהלוח אם נשרף.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,יש לי windows xp ובעת שאני עובר בין משתמש אחד לשני,למרות שאני לא מתנתק מהמשתמש הראשון,רק עובר, אחרי דקה או שתיים הוא מתנתק מהאינטרנט שהמשתמש הראשון היה מחובר,יצוין שהמשתמש השני לא מתחבר לאינטרנט ואני גם לא מעונין שהוא יתחבר. בתודה יהודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כי הרי את האשספלורר שידרגתי לאקספלורר החדש לא הצלחתי למצוא הורדגה מתאימה באתר של מיקרוסופט THX
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
הכול התחיל מאז שהמסנג'ר הפסיק להתחבר לי בגלל בעיה כלשהי. לכנסתי אל ההגדרות רשת ואל המאפיינים המתקדמים של ההתקשרות, שם נאמר שיש בעיה עם הWINDOWS MANAGEMENT INSTRUMENATITON משהו בקשר לזה שהמידע כנראה פגום ושצריך להפעיל את שחזור המערכת. נכנסתי לשחזור המערכת והופיעה לי שגיאה שאין אפשרות למצא את קובץ ה framedyn.dll - לאחר אישור השגיאה מספר פעמים עולה דף השחזור אך כשאני בוחר ללכת על פעולת שחזור ולא על פעולת שמירת נקודת שחזור אני מקבל את אותה שגיאה ולאחר אישורה לא קורה דבר... ז"א, אין אפשרות לשחזר את המערכת וגם אם כן, אני מאמין שזה לא יעזור. זאת גם מתקבלת לאחר לחיצה על לחצן ימני על המחשב שלי וכניסה למאפיינים. מה עלי לעשות? תודה מראש, העיניין מאוד דחוף. עריכה : וכבר עשיתי בדיקת ש…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האנטי וירוס שלי מצא וירוס עם שם הקובץ עם אני מוחק את הקובץ הוירוס נימחק? או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה, משהו שמזכיר קצת את הבלאסטר (או שזה בלאסטר אני כבר לא יודע). בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). יש למשהו את הקובץ תיקון שאז מייקרוסופט הוציאה לזה? יש דרכי פתרון אחרים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
חבר שלי עשה עדכון לווינדוס ונוספה לו אפשרות לשינו מראה של המערכת ....יותר חדש יפה כזה.... מישהו יודע איזה עדכון זה? כי אצלי אין את האפשרות הזאת. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, נדבקתי ככל הנראה בוירוס שרץ בזמן האחרון באי סי קיו. זה וירוס די קטלני הייתי אומר, הוא מקפיץ לך הודעה כל 20 דקות בערך שאחריה תצטרך לעשות ריסטארט והוא ישים לך הודעה כמה שניות נשאר לך. אני לא מצליח משום מה להתקין קספרסקי במחשב, ככה שתוכנת אנטי וירוס לא הכי עוזרת לי כרגע. יש לכם אולי רעיונות אחרים? אני מצרף 2 קבצים של תמונות בהם רואים את ההודעות. תודה ענקית למי שיעזור. אם זה לא המקום, אז בבקשה מנהלים תעבירו את האשכול לפורום המתאים. יום טוב לכולם. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתר החומרה הסיני HKEPC מדווח ש ATI שחררה באנצמרק אונליין אשר בודק אם המחשב שלך מוכן לויסטה. קישור לבאנצמרק: http://www.ati.com/technology/windowsvista/AreYouVistaReady.html מקור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=682573&starttime=0&endtime=0
-
- 69 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
SP2 WIN XP PRO יש מצב הזכרונות הם האשמים ?כי כבר ניסיתי הכל :פירמטתי 50 פעם!!! :-.X WINDOWS עולה לעט:הרבה פסים כחולים עוברים וזה מציק ( :-\). בכל מקרה אם אני מחליף את המקומות של הזכרונות במקום חריצי A1 וB1 ל A2 וB2 יהיה שינוי כלשהו? כי כבר ניגמרו לי כל האפשרויות וזה מאוד מעצבן לחכות...
-
- 6 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום ויום טוב. יש לי בעיה במחשב של אמא שלי המחשב עושה כל הזמן ריסטים אז עליתי ב-safe mode של הווינדוס ושאני מנסה להפעיל את הקרספקסי הוא אומר בגלל שהוא בSafe mode הוא לא יכול לעשות כלום וכל האופציות מכובות (קרספקסי גירסא 6 הכי מעודכן ). עכשיו איך אני יכול לסרוק וירוסים בסייף מוד בלי שהאנטי וירוס פועל!?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אין לי את הדרייברים. אין לי צורך ב 2 הכרטיסים הללו אך עלי לשמור אותם ע"ג לוח האם, לא להוציא אותם. אני רק רוצה שבעת ההעלאה, ה "ווינדוז" לא יודיע לי על חומרה חדשה או בלתי מזוהה. שהכרטיס ישב בתושבת וש "ווינדוז" לא ינסה בכלל לזהותו. איך עושים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים! נדמה לי שוירוס רציני תקף את המחשב שלי - אני מבקש את עזרתכם! אז ככה, הכל התחיל מזה שגיליתי SPYWARE מעצבן ומציק במחשב שלי שהיה ללא אנטי וירוס עד אז. התקנתי KASPERSKY, ביצעתי סריקה, והעלמתי אותו. לאחר יומיים, שוב ה-SPYWARE חזר. KASPERSKY לא עזר הפעם... הורדיתי שלל תוכנות חינמיות נגד SPYWARE כמו AVG, SPYCATCH, AVAST... גם הם לא עזרו. לאחר שסיימתי להתקין את תוכנת AVAST, לאחר כל אתחול של המחשב, הייתה מופיע הודעת שגיאה של ווינדוס, הייתי לוחץ על "סגור" (ולא על שלח תגובה...) ואז לפתע היה עולה מסך כחול שבו רשום שאני חייב לאתחל את המחשב. עכשיו בכל פעם שווינדוס עולה לי, כעבור כמה דקות המסך (הכחול) הזה עולה ופשוט אין לי מה לעשות אלא לכבות את המחשב. במצב SAFE MODE הדבר הזה ל…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל אותו מכול מני מקומות הוא נותן לי הודעת שגיאה כזו: "The application failed to initialize properly (0xc0000005)" איך שה WINDOWS עולה מופיע לי השגיאה הזו. במצב בטוח הכל טוב.אין שום תוכנה מוזרה שעולה ברקע. לפעמים אין שגיאה... אבל לרוב יש...(זאת אומרת אחרי RESTART או שתמיד יש את השגיאה בכל הפעלה של REGISTRY או שאין שגיאות בכלל) מה אני יכול לעשות?זה מחרפן אותי! ואין לי את הדיסק של הWINDOWS פה... יש לי WINDOWS XP SP2 מעודכן. אנטי וירוס : NOD32 מעודכן. עבר בדיקת SPY עם כמה תוכנות. תודה רבה לכולם! אם צריך עוד פרטים תגידו.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
בס"ד שלום.. אני לא כ"כ זוכר מה יכול לגרום לזה חוץ מאולי בעיה בהארדיסק, אבל יש לי מחשב של מישהו ש3 שניות אחרי שמסך הפתיחה הראשון של XP עולה המחשב מאתחל את עצמו, וחוזר חלילה... מה זה עוד יכול להיות, ועדיף כמובן בלי להתקין וינדוס מחדש... תודה שרון
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
1)מה ההבדל בינה לxp pro או לxp home edition? 2)האם ניתן לשדרג אותה ישירות לvista או שצריך להתקין גרסה אחרת של xp ורק אז להתקין vista? 3)האם איכשהו אפשר להוסיף את שלל הפיצרים של media center edition לwindows xp pro או home (אני מתכוון להתקין איזשהו פאץ או תוכנה כזאת או אחרת)? תודה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
-
שלום, ב-ICONS שעל שולחן העבודה יש בכתוביות שלהם מן צל שחור מאחור. אני לא מצליח לבטל אותו, אני מבטל אותו דרך ה-DISPLAY PROPERTIES וזה לא נשמר לי. איך אני מסדר את זה קבוע, שלא יופיע, כי לפעמים זה חוזר לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהרים טובים.. אנני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה אוטןמטי וכן את מסך ברוך הבא אנני רואה. ביצעתי את המאמר של .http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;he;315231 יש לי צילום של הכניבה למערכת תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום, בחיפוש לא מצאתי מידע קונקרטי; איך ניתן לשנות את מיקום ספריית ה-"Documents and Settings"? חיפשתי ב-Environment settings, היכן שניתן לקבוע את מיקום ספריית ה-Temp, אבל לא מצאתי שם מידע רלוונטי.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו אני לא רואה את התמונה זזה ... למשל זה לא זז ותקוע על הפריים הראשון שלו. איך בבקשה אפשר לטפל בבעיה. עריכה: לא משנה כבר.. הצלחתי.. עד שעונים פה אם בבכלל אפשר למות
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
עזרה בבקשה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-