עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מקרה: מחשב נייד עם שתי תחנות עגינה שונות, כל פעם מחובר למדפסת אחרת. שלחתי מסמך להדפסה בתחנה א', בגלל שהספולר היה עמוס המסמך עוד לא הודפס. בזמן זה העברתי את המחשב לתחנה ב'. אני רוצה שהדף יודפס בתחנה ב' בלי למחוק אותו לשלוח מחדש, מה עושים? זה לא קריטי לשום דבר פשוט תהיתי תודה מראש -abo

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  2. כאשר אני מעלה את התיקיות ב-DOK ברירת המחדל של תצוגת הקבצים והתיקיות היא תצוגת Tiles. כמובן שאני יכול לשנות את התצוגה לאיזה אופן תצוגה שאני רוצה אבל הבעיה שכשאני סוגר את הקבצים או התיקיות ופותח אותם שוב אז שוב הם נפתחים לי בתצוגת Tiles. האם מישהו יודע איך אני משנה את ברירת המחדל של אופן תצוגת הקבצים?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  3. יש לי WIN XP שבא מובנה עם כל מיני תוכנות ורציתי לדעת מה התוכנות האלו(בין היתר): 1 Symantec AntiVirus Corporate 8.0.1 2 Nero Burning ROM 6.0.0.19 and Registers it 3 TweakUI Powertoy 4 Task Switcher Powertoy 5 Channel and Site 6 Various Registry Tweaks 7 Custom WallPaper

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by The Cleaner,

קודם כל אני לא ידעתי איפה לשים את זה, ככה שאם זה לא שייך לפה תעבירו... עכשיו, המערכת שלי מותקנת על מערכת קבצים FAT32 ויש לי וינדוס XP ברצוני לדעת אם כדאי לשנות את זה ל NTFS ?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by tzahi16,

אהלן חברה.... התקנתי את WIN 7 RC על המחשב ועליו התקנתי VPC גירסה 6.0.192.0, כאשר אני מתקין מכונה וירטואלית על WIN 7 אין לי אפשר לגישה ל WAN דרך המערכת בתוך המכונה הוירטואלית... אחרי בדיקות מעמיקות שעשיתי גיליתי שבהגדרות הרשת ב VPC של כל מכונה ומכונה לא נותנת לי אפשרות לבחור את הכרטיס רשת הפיזי שלי שממנו אני אמור לצאת ל WAN, לאומת זאת בויסטה הוא כן נותן לי. ( הדרייברים תקינים אני מצליח לצאת ל WAN דרך מ"ה ה"אמיתית" ) למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? נ.ב העלתי 2 תמונות השביל להראות את אופציות הבחירה שיש לי. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by rasta54,

ערב טוב אנשים !!! אשמח לעזרה !

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. אני עומד להתקין SP1 על הויסטה הקיים שלי.. האם כונן C שלי ימחק? או שזה רק יעשה UPGRADE?

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by arik170,

שלום לכולם! אני משתמש במחשב נייד MSI GX600 עם כ.מסך 8600GT הורדתי את Windows 7 מהאתר של מיקרוסופט (64BIT) ההתקנה עבדה חלק. ה מערכת שיפרה את הביצועים של המחשב (זכרון, דיסק קשיח..) אני ממשתמש בתוכנה KMPlayer לצפייה בתכני HD. אך קיימת סוג של בעיה בצפייה, ישנו סוג של קו שעולה ויורד תוך כדי זה שהסרט/קליפ עובד. עדכון של הכרטיס מסך להכי חדש לא עזר האתר של Nvidia http://www.nvidia.com/object/geforce_notebook_win7_x64_185.85_whql.html איך מתקנים את הבעיה? אריק.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by SixKiller,

שלום... תראו... עידכנתי את המחשב במיקרוסופט... ואיכשהוא הגעתי לפלאגינס.... והתקנתי אחד של הסרראונד Surround 5.1 CSII Decoder V1.3 אני ממליץ לכולם... רק שאלה קטנה... הוא ממש אחרי 30 שניות סוגר ואומר שנגמר זמן הניסיון וחיפשתי שעות איך לרשום לו קוד... ולא מצאתי... זתומרת לעשות לו רג'יסטר מישהו יודע? עזרה...? תודה

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by aviran17,

ברשותי מעבד d805 64bit קיבלתי אותו אתמול אם אני מתקין xp רגיל הwindows יפעל או שאני צריך גרסה מיוחדת של windows? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by moo2004,

הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. ישנה , הודעה על WINDOWS לא חוקי ,ב-WINDOWS XP לאחר שהועדכן ב-WINDOWS UPDATE והותקן בו ACTIVX של מייקרוסופט Windows Validation Assistant .מתקבלת הודעה ש-WINDOWS XP לא חוקי אם ה-WINDOWS לא חוקי ,הוא לא נותן ,להוריד ,שום דבר מאתר של מייקרוסופט ,למשל WINDOWS MEDIA PLAYER 11 אבל לא זה החלק ,החשוב. אחרי שמייקרוסופט הודיעה ,שה-WINDOWS XP לא חוקי ,יש הודעה מעצבנת בחלון כחול בWINDOWS שאומר לך כל פעם שהWINDOWS לא חוקי ,ואי אפשר לךהוציא זאת . בנוסף כל פעם שאתה מעלה את הWINDOWS לפני שהוא נכנס לWINDOWS ,הוא נותן לך מסך פתיחה ,כדי לרכוש רישיון ,ו ואם לא אז תלחץ להיכנס בכל זאת ,וגם זה מטריד ,יש לציין שזה לא חוסם את הWINDOWS ,אבל זה ממש מעצבן מאד ,וממש מטריד. אז כל מי שיכול לעזור בבקשה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. תקשיבו הפעלתי את המחשב ופתאום זה עושה לי איקס כזה למטה בצד שהיא לא פועלת אני נכנס ללוח בקרה מנסה להפעיל אותה ואין זה עושה לי לא ניתן להפעיל את חומת האש של ווינדאוס עשיתי סריקת וירוסים ( norton antivirus) עשיתי סריקת מזיקים ( anti spywar) מה אני עושה איך אני מפעיל את החומת אש שוב בבקשה איך אני מפעיל את זה???????? ולמה זה עושה לי ככה? תודה רבה רבה לכל העוזר ???

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by HFDO5,

יש את הפקודה הכי נוחה שיש לבדוק מה עולה עם וינדוס MSCONFIG עכשיו ניסיתי לעשות משהו התחל הפעלה MSCONFIG לא עושה כלום "אין אפשרות לאתר את השם " בלה בלה בלה : מישהו יודע מה הולך פה? ???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by d_v,

שלום, קיבלתי הודעה שזיכרון RAM לא מספיק כשניסיתי לעבוד על קובץ הבתוכנת אילוסטרייטור. מצ"ב צילומי מסך של ההודעה, של מפרט המחשב, וכן של מנהל המשימות בזמן הפעלת התוכנה. אודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום חבר מתעתד להביא לי מחשב נייד מארה"ב עם מערכת הפעלה vista 64bit. בגלל מגבלות זמן אני חייב לקחת את החבילה as is. מה הפיתרון כדי להפעיל תוכנות של 32 ביט, האם הן יעבדו על ווינדוז זו או שיהיה עליי לפרמט ההארד דיסק ולקנות ווינדוז בנפרד בארץ ? האם windows 7 rc שבאתר מיקרוסופט תומכת בתוכנות 32 ביט ? האם ניתן לדעתכם בעתיד לשדרג בחינם לוינדוז 7? אודה על כל עזרה

• 5 תגובות
    • 6.9k צפיות
  17. אורח יורם
    Started by אורח יורם,

שלום בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי גם שתהיה יציאה 9 פינים (לא חייב יש מתאם) האם יש מישהו שמכיר חנות שמוכרת?? הכוונה למעבד I5 ומעלה

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. בווינדוס ויסטה החדש לא יהיה צריך את התוכנות האלה כגון D-Tools ?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  19. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך למחוק איזשהו קובץ מתיקיית הINF שנמצאת בתוך התיקייה WINDOWS, כשאני מנסה למחוק את זה הוא אומר לי שאני צריך הרשאה (PERMISSION) בשביל למחוק את זה, אני חשבון יחיד במחשב ואני הסיסטם אדמינסטרטור, איך אני משיג את האישור?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by danatg,

היי, למישהו יש ניסיון עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 EDUCATION או לחילופין WINDOWS 10 PRO שניתנת להורדה בIMAGINE? האם אפסיק לקבל תמיכה ועדכונים כאשר כבר לא אהיה תחת הסטטוס סטודנט? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by נטלי(:,

אחרי כמה דקות שאני מפעילה את המחשב זה עולה לי :\ וזה מציק!!! ואם אני לוחצת "סגור" או "אתר באגים" אז מתנתק לי האינטרנט ואני צריכה להפעיל את המחשב מחדש.. מישהו יודע מה עושים ???? ???

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by potassium,

שלום חברים. בבקשה עזרה- מה אני עושה לא בסדר? יש לי במחשב דיסק קשיח אחד, ובו 150GB. אני מעוניין להתקין Win7 ולחלק את הכונן לשתי מחיצות. כאשר עשיתי זאת, לפי ההוראות שהיו לי בעת ההתקנה, עלה Win7 רק עם כונן המערכת! לאן נעלם כל שאר הזכרון? האם ניתן להחזיר אותו בלי להתקין שוב את Win7? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה אתר שכשהייתה כותב לו שם של תהליך שהיה כתוב ב- task manager הוא היה אומר לך לאיזה תוכנה הוא משתייך ומה הוא עושה... האתר הזה היה במועדפים שלי אבל עכשיו הוא נעלם... אם מישהו עדיין זוכר לאיזה אתר אני מתכוון אני אודה לו מאוד! בתודה Anas-Nanas

24. טוב, למעשה זה לא היה התקנה מחדש, פשוט הפעלתי מחדש את המחשב עם דיסק XP בפנים, ומשום מה המחשב חושב שהוינדוס הותקן מחדש, מוזר ביותר... קיצר עכשיו אין לי גישה לספריית המסמכים שלי, ואני יודע שהיה לזה כאן פתרון אבל אני לא מצליח למצוא אותו בחיפוש... מישהו יכול לעזור לי ?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  25. Started by ohadbx,

כשויסטה נכנסת למצב שינההאם תוכניות שפועלות ברקע עדיין ממשיכות לעבוד? (מדבר ספציפית על תוכניות הורדה כמו טורנטים למיניהם, אימיול ותוכנות שעובדות הרבה מאוד זמן כמו איחוי דיסק וסריקת וירוסים). בנוסף בעיה קטנה-כשאני צופה בסרטים ותוכניות בדפדפן המחשב לא מזהה את זה ככפעולה שרצה ונכנס באמצע לשומר מסך... יש דרך לפתור את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.