עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by talisman,

האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by MoMo-P,

שלום.. אני משתמש ב Windows XP Pro SP2/SP3 Corporate UWI התקנתי אותו בשבוע שעבר ולפני יומיים נתקלתי בבעיה - Windows Firewall is OFF נכנסתי מיד ל Control Panel -> Security Center -> Windows Firewall והופיעה לי ההודעה הבאה: "Due to an unidentified problam, windows cannot display windows firewall settings" איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by marlboro,

4. Started by imac,

רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  5. ואיך אני שם אותם ? =] תודה...

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  6. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  7. 60 יום להפעלת הWindows עברו ועכשיו והWindows לא עולה. אחרי 60 יום שחיפשתי מה לעשות ולא מצאתי איך לעשות Activate, כבר הספקתי לשכוח מכל הסיפור הזה וכעת עברו 60 ימים והמחשב לא מוכן להעלות את הWindows אם אני לא אעשה Activate. הווינדוס שלי לא חוקי, האם יש דרך לפתור זאת ? זה ממש דחוף! תודה מראש, cyclone.

8. שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  9. יש לי כמה הרדי דיסקים במחשב והווינדוס מותקן על מקום חיסית קטן ולעיתים קרובות נשאר לי 130 -200 מגה פנוי בגלל שתיקיית הTEMP מתמלאת. אני לא יכול להוריד דברים גדולים מהאינטרנט כי אפילו שאני מוריד לכונן שיש בוא 200 גי'גה הקובץ קודם כל מאוחסן בTEMP ואז ההורדה נתקעת באמצע בגלל שאין יותר מקום. האם אפשר להעביר את התיקיה או להשתמש בתוכנת הורדות מיוחדת שתוריד לי רק לכונן שאני רוצה ולא תאחסן קודם כל בTEMP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by xgamer,

שלום רב. לדודה שלי יש מחשב, עכשיו אני מתכוון לפרמט אותו וראיתי שאין את המסף השחור הזה בהתחלה אלא תמונה כזו של החברה. איך אני נכנס לביוס משם? זה כמו בחלק מהמחשבים הניידים (או כולם) שיש תמונה כזו ואז ישר עולה המסך של הטעינה של הווינדוס. תודה רבה לעזורים.

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by naoriko,

יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????

13. Started by SharonSx,

פירמתתי את המחצה של C ואז באתי להתקין את המערכת הפעלה ובמסך הכחול הזה של הדוס, הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי הוא צריך ליצור קבצים על הדיסק... בחזרה לעמוד המחצות לחץ אנטר.. מישהו יודע מה הבעיה?? מאוחר יותר אני יעלה באנגלית את מה שהוא כתב כי כרגע אני לא בבית... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by mouse,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי (או למצוא הסבר די מפורט) על basic disk ו-dynamic disk? אני ממש לא מבינה בנושא וכל מה שמצאתי עד כה לא היה הסבר כל כך מוצלח...

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Tamy,

מישהו מכיר את פקודת ה-RUN שפותחת חלון שדרכו אפשר להגדיר שווינדוס לא ישאל אותך עם איזה משתמש להיכנס בכניסה למערכת? יש לי רק משתמש אחד.. ומשום מה כל פעם שאני מפעילה את המחשב בכניסה לווינדוס הוא שואל אותי עם איזה משתמש אני רוצה להיכנס, למרות שיש לי רק משתמש אחד.. זה סתם מעצבן.. =] תודה מראש : )

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  17. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by imac,

הזמנתי ברוך ה' כבר את המחשב החדש שלי.. קניתי 2 ג'יגה זיכרון.. עכשיו הבנתי שאפשר לשנות הגדרות של ה SWAP או משהו כזה לביצועים טובים יותר.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. Started by evman007,

אני מקבל את ההודעה הבאה: עקב בעיה לא מזוהה,אין לWINDOWS אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של WINDOWS. עשיתי בריקה עם קספרסקי(אחרי שעזבתי את מקפי-בעעעע)והוא מצא 55 וירוסים,מחקתי את כולם. דעות?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. יש חלונות XP PRO באנגלית. אני רוצה לעשות עוד יוזר לאדם שיודע רק רוסית. אז עשיתי יוזר חדש עם הגבלות כמובן, והוא מסוגל לכתוב וקרוא ברוסית דרך החלונות. אבל איך אני עושה ש כל הממשק כלומר ה START יהיה ברוסי ובעצם כל הממשק? האם יש חבילת שפות שאני יכול להוריד? האם יש דבר כזה גם לאופיס? תודה.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  21. לכתבה: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=405929&TypeID=1&sid=127 האמת זה היה די ברור,הרי זה לא ממש צעד חוקי.בכל זאת,בן אדם שקונה רישיון לשימוש בתוכנה,זכותו להשתמש בה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by nirfun,

קראתי בעבר על האופציה הזו ועכשיו יש לי מעבד שתומך בזה. האם כדאי להפעיל את זה? מה החסרונות של זה? ושאלה שמסקרנת אותי, האם זה היה חוסם את הוירוס של ה-ICQ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  23. מיקרוסופט הודיעה על תאריך השקה רישמי לוויסטה ואופיס 2007

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. Started by CashMAn,

אהלן מה קורה..?! .. טוב אז יש לי וינדוס XP SP2 ואני רוצה לעשות לו BOOT איך אני עושה את זה אז תעזרו לי בבקשה :'(

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by halo,

עשיתי בקספרסקי וזה מצא וירוס שלא ניתן למחוק אז עשיתי GO TO FILE וזה הלך לתיקיה בשם temporary internet files (או תת תיקיה של זה) והיה שם הרבה קבצי אינטרנט ותמונות אז מחקתי את כל מה שהיה שם ועכשיו הוא מראה לי הודעה שקבצי מערכת חסרים !! וכמעט בטוח אם אני יפעיל מחדש תמחשב הווינדווז לא יעלה שוב!! מה לעשות????????? זה דחוף תודה

• 4 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים