עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעידכונים של הווינדוס יש שם תוכנת זיהוי לראות אם הווינדוס חוקי שגורמת קריסה לוינדוס.חוץ ממנה הם בודקים עם הווינדוס חוקי גם ב"עדכוני אבטחה" כמו שהם רושמים?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  2. קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  3. Started by ZorD,

שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו ל…

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by groovy,

כל פעם שאני לוחץ על תקיה מסוימת זה פותח לי את חלון החיפוש של וינדוס לאותה תקיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות תקיה ולא הצלחתי לפתור את הבעיה הודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?

6. הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. שלום, אז ככה אני משתמש בשתי ווינדוסים אחד home sp2 והשני pro-sp2. אני מנסה לפתוח נניח בווינדוס הpro קבצים שהם בהארד דיסק אחר וזה לא נותן לי לפתוח אבל שאני נכנס עם הווינדוס home sp2 זה כן נותן לי לפתוח למה זה? תודה גיל

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by Eden 6600,

הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  9. Started by talisman,

האם ניתן להוסיף לתקיות קיצורי דרך.. למשל - כשאני אלחץ שילוב כלשהו במקשים אני אפתח את תקיית המסמכים שלי... ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by yotamavi,

איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?

11. Started by imac,

רציתי לדעת איך עדיף לחלק מחיצות לכונן 250GB? אני לא רוצה יותר משתיים.. אבל השאלה היא כמה אני יקצה למחיצה של הווינדוס שבה בעיקר אני יתקין רק תוכנות ובמחיצה השניה משחקים הורדות וכו'... אז כמה לדעתכם כדי להקצות לכל אחת מהמחיצות?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  12. Started by marlboro,

13. ואיך אני שם אותם ? =] תודה...

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by zzrxox,

במחשב החדש יהיו 3-4 דיסקים קשיחים,עד היום היו לי 2 במחשב הנוכחי וה - PAGEFILE יושב על הדיסק השני ( הדיסק שבו לא שוכנת מערכת ההפעלה ) במחיצה הראשונה ( קטנה ובלעדית עבורו ),האם יש היגיון לפצל אותו בין 3-4 דיסקים או מספיק שהוא ישב רק על דיסק אחד ( לא זה שבו נמצאת מערכת ההפעלה ) ?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. 60 יום להפעלת הWindows עברו ועכשיו והWindows לא עולה. אחרי 60 יום שחיפשתי מה לעשות ולא מצאתי איך לעשות Activate, כבר הספקתי לשכוח מכל הסיפור הזה וכעת עברו 60 ימים והמחשב לא מוכן להעלות את הWindows אם אני לא אעשה Activate. הווינדוס שלי לא חוקי, האם יש דרך לפתור זאת ? זה ממש דחוף! תודה מראש, cyclone.

16. Started by shefi69,

שלום לכולם משום מה היום הסאונד במחשבי החל להשתגע! כל הסאונד שמופע בפורמטים השונים מmidi עד wma ו mp3 ואפילו בסרטים פשוט נדפק. הסאונד כאילו רץ מהר מדי. שומעים שיר והוא טס במהירות ואז הסאונד כאילו מתכווץ ,וכשאר שומעים שיחה אז יש לאנשים קול כאילו לקחו בלון הליום ושאפו אותו,והחלו לדבר. התקנתי את dx הכי חדש ,את הדריבר הכי חדש לכרטיס קול on board שלי. אך גם אלו לא הועילו . מה עלי לעשות ? אני אובד עצות ננסיתי כבר כמעט הכל.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  17. שלום הכונן הקשיח שמריץ את מערכת ההפעלה שלי הוא IDE, לאחרונה הוא התחיל לנקוש באופן חשוד וקניתי כונן SATA כדי להחליפו. האם אוכל פשוט לבצע GHOST מהכונן הישן לחדש ולחבר את הכל, או שמערכת ההפעלה [WIN XP] לא תהיה במיטבה ואצטרך הלתקין הכל מחדש? רון.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  18. יש לי כמה הרדי דיסקים במחשב והווינדוס מותקן על מקום חיסית קטן ולעיתים קרובות נשאר לי 130 -200 מגה פנוי בגלל שתיקיית הTEMP מתמלאת. אני לא יכול להוריד דברים גדולים מהאינטרנט כי אפילו שאני מוריד לכונן שיש בוא 200 גי'גה הקובץ קודם כל מאוחסן בTEMP ואז ההורדה נתקעת באמצע בגלל שאין יותר מקום. האם אפשר להעביר את התיקיה או להשתמש בתוכנת הורדות מיוחדת שתוריד לי רק לכונן שאני רוצה ולא תאחסן קודם כל בTEMP?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Aito,

אני מחפש מאמרים על ווינדוס וויסטה, על היתרונות והחסרונות שלו. כי חבר שלי אמר לי, שווינדוס וויסטה זה לא ווינדוס למחשב גיימר. אז אני רוצה לומר זאת להורים שלי , כי בעתיד מתכננים לקנות VISTA, ואני רוצה לשדרג את המחשב. אם אפשר מאמר, אני אשמח, פשוט ברצוני להראות להם הוכחה שוויסטה לא עדיף על פני XP בנוגע למחשב גיימר.

• 13 תגובות
    • 889 צפיות
  20. קבלו את הקטע הכי אכול והכי מוזר שאי פעם קרה לי בחיים שלי!! מסיבה מוזרה כלשהי הקספרסקי שלי קרס לו...אז לא ממש שמתי לב לזה וזה בעצם מה שהתחיל את כל הסיפור....תוך מספר ימים המחשב שלי הוצף בווירוסים....יותר נכון סוסים טרויאנים שום דבר לא פעל טוב , פופ אפס כל הזמן!!..יענו ביל סוף המון פשוט נופלים עליך....המחשב ניתקע ועושה ריסטרטים ...כל החרא שיכול לקרות קרה! אז טוב אני אמרתי לעצמי יאללה צ'יקי בוא ניכנס במחשב הזה נטפל בו עד הסוף....אני אמרתי לעצמי כוס עמק כל מה שיש לי פה אפשר תמיד להוריד מחדש...אז באתי וניסיתי לעשות פירמוט..(המוצא הכי קל)...מסיבה כלשהי לא נתן לי...פשוט רשם שהוא לא יכול ואמר לבדוק את החיבור ועשה ריסטרט וניסיתי שוב ושוב לא הלך אמרתי אני ינסה שוב רק הפעם בדרך שונ…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. יש ל יXP מקורי אך הדיסק התקנה נדפק. האם יש אפשרות להתקין מדיסק לא מקורי ולהשתמש בסיריאל המקורי? זה יהיה כאילו התקנתי מהדיסק המקורי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by naoriko,

יש לי חבר שיש לו בעיה כל כמה זמן פתאום מופיע לו מסך כחול כתוב מכל מיניי דברים שגיאות וכל זה... ואי אפשר לעשות כלום רק לכבות מהמחשב... באמצע שהוא משתמש במחשב...מה זה? מה צריך לעשות בשביל שזה לא יהיה יותר????

23. Started by mouse,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי (או למצוא הסבר די מפורט) על basic disk ו-dynamic disk? אני ממש לא מבינה בנושא וכל מה שמצאתי עד כה לא היה הסבר כל כך מוצלח...

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by SharonSx,

פירמתתי את המחצה של C ואז באתי להתקין את המערכת הפעלה ובמסך הכחול הזה של הדוס, הוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי הוא צריך ליצור קבצים על הדיסק... בחזרה לעמוד המחצות לחץ אנטר.. מישהו יודע מה הבעיה?? מאוחר יותר אני יעלה באנגלית את מה שהוא כתב כי כרגע אני לא בבית... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  25. תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.