עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by tomerzhr,

ראיתי שיש 4 סוגי וויסטה Vista Ultimate Vista Business Vista Home Premium Vista Home Basic ורציתי לדעת איזה הכי מומלצת למשתמש הבייתי כלומר לגיימר ולגולש אינטרנטטטט ולמה מיועדת Vista Ultimate

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. רציתי לעשות upgrate למערכת ההפעלה שלי,ולהתקין עותק חדש יותר אך בתחילת ההתקנה,הוא מראה לי שגיאה זאת: http://img139.imageshack.us/img139/4779/untitled1sj7.jpg (סליחה על הרזולוציה הגדולה) אף פעם זה לא קרה לי אולי אם אני אעשה boot from cd ואפעיל דרך ככה זה יתסדר?

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by Eden 6600,

הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by dannygnh,

באוטלוק אקספרס חסר לי את האופציה "פריטים שנשלחו" איך מוסיפים אותו.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  6. בזמן האחרון כל הזמן צצים לי BSOD מכל מיני סיבות, פעם זה הכרטיס רשת פעם המסך. כנראה שנפגעו מספיק קבצים מכל התקלות האלה שבסוף נהרס משהו קריטי (כנראה) ועכשיו winxp pro מסרבת לעלות. אני מפעיל את המחשב, המערכת עושה POST ואז יש אתחול מחדש, אחרי שזה קורה עולה המסך של "ווינדוס לא עלה בפעם הקודמת, תבחר אפשרות מהרשימה" שזה מגוון של safe mode load last known configuration וכו. לא משנה מה אני בוחר, התוצאה זהה, ריסטרט וחזרה לאותו מסך. מאוד מתסכל (גם safe mode עושה ריסטרט). יש לי גישה להארד דיסק דרך boot disk מה יכולה להיות הבעיה? איך לפתור? אני לא בטוח אם היה מופעל אצלי הsystem restore איך אני בודק אם זה היה מופעל ואיך אני עושה שחזור בלי להיות בתוך ווינדוס? זה ממש ממש מתסכל אותי. אין…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. יש לי את התוכנה Windows XP to Media Center Edition 2005 Converter התוכנה אמורה להתקין Media Center בנוסף לXP על המחשב התקנתי לפי כל ההוראות הנדרשות ושאני בא להפעיל את הקיצור דרך שנוצר לי על המחשב מופיעה לי שגיאה: למישהו יש שמץ בנושא? :-[

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

אני יודע שלפי הכותרת ההודעה מתאימה לפורום תוכנה אך הבעיה הינה במערכת ה WINDOWS ואני יסביר את עצמי. במחשב רב משתמשים יש בעיה שWINDOS לא נותן לבאל ההרשה הנמוכה ביותר (לתלמיד) אושר לצרב. כביחול הWINDOS חוסם את ההרשה לנרו לגשת לכונן הצריבה בעוד מתוכנות אחרות (ADOBE ENCOR DVD) הוא כן נותן לצרוב. ברגע שאני עובר למתשמש "גבוה יותר" הWINDOS נותן לצרוב. אני יודע שהעיה היא בהגדרת המשתמש אך אינני יודע מה עלי לשנות. אמשח אם תוכלו לעזור לי בתודה מראש, עמיר

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by gator_play12,

http://img472.imageshack.us/img472/4364/tttnl2.jpg הקובץ MSSRSERV32 גודל עד שהוא תופס את כל הזיכרון ואי אפשר לעשות כלום במחשב

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. טוב תיראו ניתקלתי בבעיה קטנה ואני רוצה לדעת איך אני מחליט שלקובץ MPEG יהיה את האייקון של הווינדווס מדיה פלייר או למשל לקובץ MP3 יהיה את האייקון של ווין אמפ הבעיה גם אחרי שאני מורה לווינדווס "לפתוח באמצעות" התוכנה המסויימת זה לא משנה לי את האייקונים למה שאני רוצה... אז מי שיוכל להגיד לי אני אודה לו מאוד...

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  11. Started by neogod,

לפני כל כיבוי/ ריסט קופץ לי החלון של END NOW עם הקובץ CCAPP ,שאין לי מושג משהו!!! הדבר קורה מאז הפעם הראשונה שהווינדוס הופעל! מזה הקובץ הזה ולמה הוא קופץ כל הזמן ?

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by maorwtf,

שלום אני עם אותו מחשב כבר 3 שנים בלי לפרמט...עד עכשיו נמנעתי כי לא רציתי להכנס לבלאגן של לגבות ואז להתקין הכל מחדש, אבל עקב איטיות שכבר הפכה לבלתי נסבלת החלטתי לפרמט הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה... אז יש לי כמה שאלות: 1. מה צריך לגבות חוץ מקבצים אישיים ? 2. איך מפרמטים ?? 3. איך להתקין ווינדוז ? 4. איזה הגדרות, עדכונים, תוכנות וכו' צריך להתקין אחרי הפרמוט ? אני מאמין שיש איזה מדריך שמסביר את הדברים הנ"ל אבל ערכתי חיפוש ולא מצאתי.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  13. שלום, אז ככה יש לי שני הארד דיסקים במחשב, 1.(WD 120G(IDE 2.Maxtor 250G S.ata2 ויש לי שני מערכות הפעלה שבשניהם שני Sp2,המווידוב הראשון הוא Home והוא מותקן על ה120 גיגה, והווידוס השני הpro מותקן ב250 גיגה. אז אכשיו הבעיה שאני ניכנס לווינדוס הpro אז אני לא מצליח לפתוח קבצים,(צריך לציין שהתקנתי אותי ליפני כמה ימים)ושאני ניכנס לHome זה כן נותן לי לפתוח קבצים. למה זה הנה תמונה:http://www.fps.co.il/picture.php?id=1162835303.JPG ובתמונה פתחתי שני דברים שונים וזה עשה שגיואת שונות זזו מזו

14. אני משתמש ב-fax console של windows XP בשביל לשלוח ולקבל פקסים. לפני כמה שבועות התקנתי מחדש את ה-windows, וכל הפקסים השמורים נמחקו. דאגתי מראש לגבות את ה-Documents and Settings, אבל אני לא מצליח למצוא בגיבוי הזה את הפקסים הישנים (חיפשתי קבצי tif ולא מצאתי). מישהו יודע איפה הם אמורים להיות? תודה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  16. רציתי לדעת איך אפשר להכניס SERIAL NUMBER של ווינדוס XP PRO אחרי שכבר התקנתי את מערכת ההפעלה. תודה רבה לכם. אני מקווה שאני בפורום הנכון.

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by Lanzar,

אני יודע שיש בווינדוס EVENT LOG, שרושם את הטעויות שהיו, אני מחפש ולא מוצא איפה זה נימצא... מישהו יודע אוליי ?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by cohenha,

פתאום לאחר הפעלת המחשב מחדש אני לא מצליח לשנות כלום באפשריות צריכת חשמל בלוח הבקרה הכל שם מסומן לי באפור מה ניתן לעשות בנידון תודה מראש COHENHA

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. בעידכונים של הווינדוס יש שם תוכנת זיהוי לראות אם הווינדוס חוקי שגורמת קריסה לוינדוס.חוץ ממנה הם בודקים עם הווינדוס חוקי גם ב"עדכוני אבטחה" כמו שהם רושמים?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  20. הפקידה שענתה לי טוענת שיש שם עידכונים לויסטה אבל הרי ויסטה זו מערכת הפעלה שונה אז לא יהיה צריך להוריד אותה מחדש ואז להתקין ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by groovy,

כל פעם שאני לוחץ על תקיה מסוימת זה פותח לי את חלון החיפוש של וינדוס לאותה תקיה ניסיתי לשחק עם ההגדרות תקיה ולא הצלחתי לפתור את הבעיה הודה לכם אם תתנו לי פתרון לבעיה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. במה ווינדוס פרופשנלס יותר טוב מHOME אדישן?

23. שלום, אז ככה אני משתמש בשתי ווינדוסים אחד home sp2 והשני pro-sp2. אני מנסה לפתוח נניח בווינדוס הpro קבצים שהם בהארד דיסק אחר וזה לא נותן לי לפתוח אבל שאני נכנס עם הווינדוס home sp2 זה כן נותן לי לפתוח למה זה? תודה גיל

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by yotamavi,

איך זה הולך בדיוק? אני מחזיר דיסק וקונה חדש או דרך המערכת הפעלה עצמה(באינטרנט)? אם אני יירצה למשל להחליף את הXP PRO הנוכחית בHOME PREMIUM החדש?

25. Started by zzrxox,

במחשב החדש יהיו 3-4 דיסקים קשיחים,עד היום היו לי 2 במחשב הנוכחי וה - PAGEFILE יושב על הדיסק השני ( הדיסק שבו לא שוכנת מערכת ההפעלה ) במחיצה הראשונה ( קטנה ובלעדית עבורו ),האם יש היגיון לפצל אותו בין 3-4 דיסקים או מספיק שהוא ישב רק על דיסק אחד ( לא זה שבו נמצאת מערכת ההפעלה ) ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים