Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כשאני מפעיל פקס ב-XP אז יש פרוסס שעולה: fxssvc.exe כשאני מפסיק להשתמש בפקס הפרוסס לא יורד לי גם לאחר שאני מסיר אותו ממנהל ההתקנים! הוא יורד אך חוזר להופיע מייד. איך אני הורג אותו (בעת איתחול המחשב הוא גם עולה) הוא אמנם לא זולל זיכרון אך יש לי רק 256MB ואני חייב כל שבריר זיכרון פנוי.
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה שבתיקיית התמונות שלי יהיה לי כמו בווינדוס אקספי, שלא צריך להיכנס לתמונה כדי לראות אותה. שתהיה תמונה מוקטנת באייקון של הקובץ. זה אפשרי בווינדוס 98? אני לא אוהב את ה View as webpage. תודה.
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אין לי איתחול של המחשב. מה עושים כדי לסדר את זה? לדעתי, לא היה משהו יוצא דופן לפני שהבעייה עלתה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יום אחד אני מדליק את המחשב ומקבל את ההודעה (ראה תמונה) המעצבנת שחסר לי קובץ. זה לא וירוס או משהו שמחק את זה, אין לי מושג גם איזה קובץ זה אבל אני משאר שזה SYSTEM32 FILE... אחד מהחברה שם, אתם יודעים... עשיתי חיפוש בGOOGLE, ואין אף מידע על קובץ כזה. חפשתי במחשב של אח שלי שיש לו בדיוק אותה מערכת הפעלה ורכיבי תוכנה דומים, וגם שם... אין. שאלתי אנשים והם לא מצאו. Svnet32.exe איזה קובץ זה ? מישהו יודע ? אם אתם יודעים בבקשה תעזרו וגם אם אין לכם מושג איזה קובץ זה בבקשה בבקשה בבקשה תעשו חיפוש במחשב שלכם ואם יש לכם אותו ותעלו אותו לרשת כי זה יעזור מאוד ! ואם גם את זה אין באפשרותכם לעשות, בבקשה תגידו לי איך נפטרים מהודעות כאלה. תודה רבה מראש ! נ.ב אין בעיות לוואי כתוצאה מהקובץ (יותר נ…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז הבעיה היא כזאת שאני פותח את המחשב יש מלא תוכנות שרצות איזה פקודה אני רושם בהפעלה (התחל הפעלה.. ) בשביל לשלוט בתוכנות שירוצו במחשב כאשר אני מדליק את המחשב אודה לך מאוד אם תעזרו לי בתודה רבה והערצה שי בן יהודה
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני לוחץ על RUN ואז על CMD והוא נותן לי את השגיאה הזאת: http://img293.imageshack.us/img293/8475/command0kt.jpg ניסיתי גם COMMAND והוא לא נותן...עכשיו רציתי להיכנס לרג'יסטרי והוא נותן לי את אותה שגיאה רק שבסוף במקום COMMAND.COM הוא רושם REGEDIT.COM... מה עושים??
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות Reboot ואחרי זה תחבר אותי אוטומתית למשתמש מסויים ב Win. דגש חשוב על זה שכשמדליקים את המחשב, או סתם עושים Reboot רגיל, זה יבקש סיסמא בכניסה כרגיל. כמו בחלק מהדרייברים של Gigabyte שהוא מתקין הכל ועושה Reboot בעצמו, ונותן לך לשים משתמש וסיסמא וכו'.
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אם אני משדרג את המחשב (מעבד,לוח,זיכרון) אני יאלץ להתקין מחדש את הווינדוס (XP-PRO) או שיש דרך להימנע מכך?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כל שתי דקות קופץ לי חלון עם פרסומת כזאת של מסנג'ר סרביס. איך מבטלים תדרעיק הזה?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, היום הייתי אצל חבר שלי וניסיתי להתקין לו ווינדוס 7 ע"י הכנסת הדיסק והתקנתו בעת שהווינדוס פועל(לא דרך העלאת בוט מהדיסק). הכל הלך החלק עד החלק שבו הווינדוס מתקין עצמו לבד ולא נדרשת יותר התערבות של המפעיל(בערך בשלב השלישי),מה שקרה זה שהמחשב עשה ריסט(דבר שהוא נורמאלי בעת התקנת הווינדוס) אך מנקודה זאת קרתה שגיאה והמחשב הפסיק את ההתקנה. כאשר ניסיתי להעלות את המחשב מחדש המחשב נותן לי מספר אפשרויות להעלאת הווינדוס(מצב בטוח,העלאתו בצורה רגילה וכו'),כאשר אני בוחר להעלות אותו בצורה רגילה מופיע הרקע של לפני ההפעלה של ווינדוס 7 אך שם המחשב נתקע ולא ממשיך(יש לציין שאין לי באמת יכולת בחירה שכן המקלדת לא עובדת ועל כך הרחיב בהמשך,למעשה חיכיתי 30 שניות עד שהמחשב אוטומ…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
במחשבי ספרית בית הספר שלי, כל פעם שעושים ריסט, כל דבר חדש שנעשה במחשב (אם זה מסמך וורד או הורדה כלשהית) נמחק אוטומטית. איך עושים את זה?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
כמו בכותרת... הגודל של ספריית ה-WINDOWS שלי הוא 2.8 GB וזה נראה לי הרבה... לא ?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
נוסו הפתרונות הבאים : החלפת כבל IDE סידור הגאמפרים קינפוג חדש של הBIOS - לפי התוצאות הכל מזוהה כמו שצריך ופועל כשורה שימוש בכמה דיסקים של מע' ההפעלה (אותה תוצאה ) זאת התמונה שמוצגת בכל פעם מחדש http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg http://www.siz.co.il/my.php?i=qm20znzotgig.jpg
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
טוב זה קצת מצחיק. עשיתי טיפה "סדר" בכל התוכנות שהמחשב מעלה בהפעלה. השארתי את המחשב פתוח ומסתבר שהבן דוד שלי שיחק קצת עם המחשב... הוא לא מבין הרבה ( בן 6) וכניראה מחק לי כמה שורות מפתח במילים אחרות אני לא מצליח להתקין מחדש את הכוננים שלי. יש לי HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10A ו- HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B שניהם מתוצאת LG ניסיתי לגלגל את הדריבר אחורה ולא עזר. התקנה מחדש גם לא פותרת את הבעיה. במנהל ההתקנים יש לי סימן קריאה מרגיז בצבע צהוב. לדעתי הבעיה היא לא בדריברים (הם באים אוטומאטי עם חלונות) אלה במשהו שהיה אמור לעלות עם ההפעלה של המחשב ולא עלה (זה מה שהיה פתוח). כנ"ל גם Deamon tools לא עובד ולא מראה לי כוננים נוספים ככה שזו בעיה בחלונות ולא חומרה. אגב יש לי XP SP2 ר…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם היום התקנתי דרייבר חדש ואני מעוניין לחזור לדרייבר הקודם שהיה לי לפניו, וחשבתי אולי עדיף לי לעשות שחזור מערכת במקום כל הפרוצדורה של למחוק-להתקין מחדש.. יש לי נקודת שחזור מלפני ההתקנה, השאלה היא האם זה יקח אותי לנקודה שלפני התקנת הדרייבר החדש? כלומר, האם זה ישחזר לי את הדרייבר?[בשביל להתקין את החדש היה צורך למחוק כליל את הקודם!] ועוד שאלה- נגיד ושיחקתי במשחק מסויים, והתקדמתי בו והעליתי את הדרגה ליותר גבוהה - האם לאחר השחזור הדבר יחזור ללפני ששיחקתי? תודה רבה לכל מי שעוזר, אבי.
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. יש לי בעיה מסויימת ברשת הביתית, מחשב שולחנו עם WINDOWS 7 אליו מחוברת מדפסת, הגדרתי שלא יבקש ססמא בכלל כאשר מנסים לגשת אליו. במחשב הנייד יש WINDOWS VISTA , כאשר אני מנסה לגשת למחשב השולחני דרך השיתוף הוא כל הזמן מבקש ממני ססימא, ולא משנה מה אני אכניס בסיסמא הוא נכנס. רציתי לדעת איך אפשר לבטל את הפונקציה הזאת. זה בנוסף גורם לכך שלפני כל הדפסה שאני עושה אני צריך להזין ססמה כלשהי ואחרי זה לעשות CONNECT למדפסת. רעיונות לאיך לפתור את זה יתקבלו בברכה. תודה
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
גם בויסטה וגם ב7, כאשר לוחצים על הכפתורים הנ"ל נפתח מסך שמקשר למנהל המסימות, החלפת משתמש ועוד דברים לא נחוצים. השאלה שלי היא האם אני יכול לשנות את זה, וכאשר אני אלחץ alt+ctrl+del יפתח מנהל המשימות? [עניין של הרגל] ולא, ctrl+shift+esc הוא לא תחליף ראוי
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 2 MB עם בזק בינלאומי ו SP2 ועד כלפני כמה זמן הכול היה סבבה פתאום בזמן האחרון ה אידונקי והקאזה ו ה ביטורנט פשוט לא זזים לי ומורידים לי על מהירות מצחיקה של לא יותר מ 10 K וכבר פתחתי את כול הפורטים וכול החרטא הזה... מישהו יודע למה זה ?!?! בבקשה תעזרו
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היום התקנתי במחשב (לא שלי, של מישהו), ווינדוס אקספי הום.. מדובר בכ. מסך רייג' 128... הווינדוס זיהה את הכרטיס במאפיינים על השולחן עבודה בטאב של שינוי רזולוציה ככה שלא התקנתי לו דרייבר או כל דבר אחר שקשור למסך.. עכשיו ישנם 2 בעיות שבהן נתקלתי, האחת- מותקן במחשב ווינאמפ 2.91, עכשיו כשאני עושה דאבל קליק על קובץ אמפי3 כלשהו בכדי שיפתח\יתווסף אוטומטית לרשימה, אז פשוט לא קורה כלום, הדרך היחידה היא לעשות כפתור ימני > פתח באמצעות > וינאמפ, או בווינאמפ File > ADD FILE או איך שזה לא הולך שם, הכפתור הכי שמאלי ואז הכי למטה.. והבעיה המרכזית שהבעיה שעכשיו ציינתי היא אחת מהתוצאות של הבעיה המרכזית והיא שאיאפשר לבצע גרירה! לא יודע למה, נכון שלוחצים על כפתור שמאלי וגוררים קוב…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס XP חוקי עליו. המדבקה מתחת למחשב היא של Vista Business והתבצע DownGrade חוקי ל XP Pro. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור ל XP. אין לי דיסק מתאים להתקנה עם הקוד שמותקן כרגע ב XP. (הצלחתי להוציא את הקוד הקיים במחשב כרגע). איך אפשר למצוא את הדיסק שמתאים לקוד מסוים??? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מישו יכול לעזור לי?? היום בבוקר קמתי וראיתי שיש לי קובץ חדש ומוזר בשולחן העבודה... הקובץ הוא מסוג פנקס רשימות והוא נקרא: hs_err_pid3876 גודלו: 8.22 שאני פותח אותו כתוב שם כל מיני דברים וגם מוזכרות המילה: JAVA יש שם גם הרבה מספרים ואותיות באנגלית ומיקומם של קבצים בווינדוס..... סרקתי עם נורטון אנטי וירוס החדש והמעודכן והוא לא מצא לי וירוסים... סרקתי גם עם AD-AWARE וגם הוא לא מצא לי קבצי ריגול מצורף הקובץ עצמו.. מישו יכול להגיד לי מה אני עושה איתו??? כי כבר מחקתי אותו שבוע שעבר והוא חזר היום
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
אז ככה, כאשר אני מפעיל את המחשב רגע לפני השלב שצריך להגיע ל LOGON מופיע ה BSOD (מצורף תמונה שלו). הרצתי CHKDSK /R הבדיקה הייתה ארוכה מהרגיל אבל בסוף הסתיימה בהצלחה. הרצתי דיאגנוסטיקה לדיסק עבר בהצלחה בדיקה מלאה. הירצתי MEMTEST גם עבר בהצלחה. יש למישהו עוד רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ווינדוס ויסטה מותקן על המחשב. זאת ההתקנה השניה שלו כבר אחרי שהראשונה קרסה מסיבות לא ברורות. יש לי שאלה. לפני הפירמוט בהתחלה שהייתי שם את המחשב על מצב שינה הוא ממש היה נכבה כזה המאווררים היו נכבים וכו' הוא לא היה עושה רעש לא כלום... ועכשיו [לאחר ההתקנה השניה] שאני עושה מצב שינה הוא סך הכל מכבה את המסך =\ מישהו יכול להסביר לי אולי איך להחזיר את זה לכמו שזה היה פעם? תודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-