עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ac1240,

המערכת כבר מותקנת איך אני מחלקת כוננים? חיפשתי ולא מצאתי תודה

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by lg84,

יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשב עשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיה אשמח לקבל פתרונות

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  3. ועזבו את זה שכל קישור שאני לוחץ עליו החלון לא נפתח בגודל מקסימום על כל המסך, קישורים שאמורים לפתוח חלונות בגודל מסוים שהוא יותר גדול מגודל רגיל - נפתחים בגודל ממוצע ומסוים מאוד. הפקודות שנמצאות בדף האינטרנט שאמורות לשלוט על גודל הדף הנפתח לא עובדות. וזה בעיקר מפריע בכניסה לצ'אטים מתקדמים כמו של נענע ותפוז - הכניסה כן מתבצעת אבל איאפשר לראות את כל הדף כולל שורת ההתכתבות ככה שאיאפשר להשתמש בצ'אטים אלה כלל. האם ישנה דרך לפתור את הבעיה ? או שעכשיו כל מתכנתי הצ'אטים צריכים לשנות את הצ'אט שיתאים לSP2 ? ואיך מגדירים את חלון אינטרנט אקספלורר שיפתח תמיד בגודל מקסימום ?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by crovei,

לפני יומיים פתחתי את המחשב של אח שלי וביצעתי עידכון לווינדוס, הכל עבר סבבה ובסוף ההתקנה ריסטטי את המחשב כמו שהיה צריך. אחרי שהמחשב התחיל לעלות התחילו הבעיות.. בהתחלה המחשב עלה והיה נראה כאילו הוא עלה ב-safe mode, הרזולוציה והצבעים יירדו, ואחרי כמה שניות הוא פשוט ריסט את עצמו. אחרי זה הוא פשוט לא עלה. אפשר להכנס לביוס, ואפשר להכנס לתפריט של F8, אבל גם שם שומדבר לא עולה. ניסיתי safe mode, ניסיתי לשחזר את ההגדרות, אבל אני מקבל כל הזמן מסך שחור וזהו. אם אני זוכר נכון אני חשוב שראיתי שבעידכון לווינדוס הותקן גם עידכון לכרטיס מסך (X300 אם אני לא טועה), יכול להיות שזו הבעיה? הדריוור של ווינדוס וזה של ATI התנגשו? נראה לי מוזר שווינדוס יתקין על דעת עצמו דריוור נפרד לכרטיס מסך.. איך…

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  5. Started by atedgi,

ב"ה שלום לכולם! אני מעונין להפעיל את שרות Wirelles Zero Configuration של XP ע"י הרצה של סקריפט (batch file) למישהו יש משהו מוכן ? תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  6. ועכשיו אין לי סאונד העפתי את התוכנה הזאת שהוא התקין והיא לא לגמרי נמחקה כשהוינדוס עולה הוא אומר שהקובץ cmicnfg.pl לא עולה כי הוא נחמק ובadd\remove programs התוכנה הזאת עדיין מופיעה איך אפשר להעיף אותה סופית? כי גם כשהדרייברים הקודמים של הכרטיס קול מותקנים אז אין סאונד כי נראה לי שיש איזו התנגשות בין שתיהם בבקשה עזרה קוראים לתוכנה C-media WDM Audio Driver

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Thant,

קיבלנו בעבודה את ה Win 7 professional מMSDN - VL (שוחרר לבעלי הסכמים בסופ"ש). אני עומד להתקין אותה במהלך השבוע וכיוון שלא שיחקתי עם הבטא ו ה RC תהיתי אם יש אילו שהם טיפים/דברים שכדאי לי לדעת לפני, במהלך ולאחרי ההתקנה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  8. Started by Oranili,

אם עדכנתי את כל העידכונים עד עכשיו אני לא יצטרך להתקין אותו? הSP1 נועד שכל העידכונים עד עכשיו יהיו מובנים בתוך הווינדוס עם ההתקנה של 7?...

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by amitay93,

יש הבדלים בביצועים בין vista home primium ל vista ultimate השאלה פה רק על ביצועים לא יתרונות וחסרונות רק ביצועים תודה!

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  10. היי, בלפטופ שלי מותקן XPSP2 אני מחובר לדומיין, ולמרות שהמקלדת הדיפולטית היא US עדין שאני עושה ריסט, המחשב עולה עם HE למסך ה LOGIN יש מה לעשות?

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  11. בוא שמעו.. יש לי מחשב חדש קניתי אותו לפני 3 חודשים.. לוח אם של גיגהבייט משהו טוב.. אז בזמן האחרון אני משחק עובד אם המחשב כרגיל ואז פיתאום מופיעה לי מסך כחול ובוא רשום משהו לעדכן את ה bios לוח אם.. טוב אז עידכנתי אבל אין מה לעדכן פשוט הוא כבר מעודכן.. לקחתי את המחשב לטכנאי שלי והוא אמר זה האינטרנט ואין בכלל קשר למה שרשום לאינטרנט.. אז אנשים זה כבר הפך להיות מציק מה אני עושה?? תודה רבה !!

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  12. Started by timac,

יש לי ויסטה עם מדיה סנטר על המחשב והשאלה שלי היא האם אפשר להתאים בין המדיה סנטר לבין השלט של יס? כלומר לשלוט אם השלט של יס על המדיה סנטר.. יש מצב כזה? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  13. Started by shaibend,

שלום, רציתי לדעת אם זה נורמלי שרצים לי 14 (!!!) תהליכים בשם svchost.exe ?

14. אהלן! אני צריך להכנס ל-Advanced Boot Options כשאני מדליק את המחשב,לפני שהווינדוס עולה. בכל מקום רשום שזה מתבצע בעזרת מקש F8,אבל לא משנה כמה אני לוחץ עליו כלום לא קורה. מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  15. Started by dids22,

כנראה שבטעות לחצתי על משהו ועכשיו מנהל המשימות שלי הוא בלי כל האפשרויות שהיו לי בהתחלה(סתכלו בתמונה ד"א איך הציור? ולא מצאתי דרך להחזיר את זה אולי משהו יודע? [attachment deleted by admin]

16. Started by stingeR-,

שלום, זה אח של סטינגר. אני רוצה לערוך את העיצוב של ה - LOGIN SCREEN אם מישהו יודע איך, ובאיזה תוכנות. אנא הגב והצמד לינקים.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  17. אני פוחד שבגלל שכל פעם האי מייל מציג את עצמו בלי שבחרתי בכלל לפתוח אותו אני אוכל לקבל ווירוס תודה מראש

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  18. אז ככה.. יש לי ווינדוס אקספי פרו, ובזמן האחרון המחשב נהיה ממש איטי.. נגיד כשאני באיזה משחק או משהו הוא ממש נהיה איטי(ולא משחק שצורך מי יודע מה) קיצור באחד הפעמים עשיתי ניסוי קטן, הפעלתי משחק כלשהו שירוץ וכשראיתי שהוא נהיה איטי.. עשיתי אלט טאב.. ואז קונטרול אלט דיליט וראיתי שה explorer תופס 40-50, יענו שבדרך כלל זה 2-5 משהו כזה... קיצור ניסיתי סתם לסגור את זה.. וזה העלים לי את השורה למטה (איפה שה"התחל") ואז חזרתי למשחק והמחשב חזר להיות מהיר.. מישהו יודע מה הבעיה שלי??? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  19. כבר כמה פעמים קרה לי שאני מקבל מסך כחול (ללא שגיאה, רק צבע כחול בכל המסך) ואז המחשב עושה ריסט-RESTART.... דבר זה כמובן פוגע מאוד בעבודה השותפת... ואיני יודע מה גורם הבעיה... אני מעלה גם קובץ TEXT, שלשם העתקתי את הפרטים של למה נגרם המסך הכחול או ממה זה נובע... אולי זה יוכל לעזור לפתור את הבעיה. http://www.speedyshare.com/862859404.html אשמח לתשובה בדחיפות, GigaDude

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  20. היי יש לי בעיה מוזרה! כל קובץ אבל כל קובץ שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא שומר אותו כלל ולא משנה מהיכן או לאן יש לי ויסטה מכירים את הבעיה? וירוס? באג? אולי הגדרה?

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  21. Started by golanc,

שלום, רציתי לדעת - יש אפשרות בהסתכלות על תיקייה להוסיף כל מני עמודות בנוסף לשם קובץ,תאריך וכו'. אחת האפשרויות היא Tags. האם ישנה איזשהיא אפשרות להוסיף תוכן לשדה זה ? אני לא מצליח לעשות זאת לאף סוג קובץ, כולל וידאו ואודיו. המטרה שלי אגב זה להוסיף Tag לכל מני סוגי קבצים. מצורף קובף שמסביר על מה אני מדבר. אני משתמש בוויסטה אגב. אשמח לכל אינפורמציה בנושא, גולן. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by tom123,

כל הפרסומות FLASH וכו' מהבהבים לי כל פעם שיש אותם נגיד אני נכנס לוואלה אז כמעא כל האתר מהבהב יש לי נגן FLASH מה אפשר לעשות זה מעצבן...

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. למשל קובץ מוזיקה של WINAMP שיהיה כאייקון ווינאמפ. כי אני רואה אותו כרגיל.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. Started by מiכaל,

שלום, בכל פעם שהמחשב מגיע למצב של שומר מסך או כאשר אני רק מדליק את המחשב... המחשב מגיע לחלון של הניתוק ששמה אפשר להחליף את המשתמשים, אני לא רוצה את זה... כי יש לי רק משתמש אחד במחשב. אז איך אני מבטל את זה? O_o תודה מראש, ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  25. זה לא בכל האתרים קופץ לי , אבל זה דיי מעצבן ... מישהו יודע מה הסיבה ? ניכנס לי לאתר הכל רגיל אבל זה כל פעם קופץ .

• 2 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.