Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לווינדוס ויסטה יש גם 2 גרסאות של 32 ו64 ביט?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הכנסתי דיסק התקנה של Windows לכונן הדיסקים, ולא עלה לי התפריט הכחול של הבחירת כונן ואני יודע לפרמט, אני מפרמט את המחשב פעם בחודש. מה אני עושה במצב כזה שלא עולה לי העמוד הכחול ? וכן לחצתי על F8 וזה לא עבד וגם ב-F5 זה לא עובד. אשמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה כי המחשב שלי חייב פרמוט וכמה שיותר מהר. גמר חתימה טובה, ירון.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אפשר היום לפתוח בווסטה משתמש בשפה עברית? עם כן תגידו לי איך ד"א אני משתמש בויסטה כבר יום שלם והמערכת פשוט מעולה
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://img510.imageshack.us/img510/1667/32088588vp5.jpg איך מקטינים אותם ?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלומות לכם. לא מזמן קניתי כרטיס 56K לשימוש כפקס למחשב. הכרטיס מותקן ואין שום בעיה ב-DEVICE MANAGER מבחינת דרייברים. כאשר אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה ל"הקים" פקס ההתקנה מתחילה ונסגרת אחרי 5 שניות בלי שום הודעת שגיאה. מקווה שתוכלו לפתור לי את הבעיה. תודה, אהוד.
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מבטל את ה UAC עבור קובץ ספציפי? בכל פעם שאני מפעיל את הקובץ הספציפי הוא מבקש "לאשר" את התוכנה מחדש...
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
נכון שיש לכם סתם דוגמא תקובץ WINZIP ואם לא מותקנת אצלכם התוכנת קיבוץ WINZIP אז הוא פותח לכם חלון באיזה תוכנה אתם רוצים לפתוח את הקובץ? ואז אתם מסמנים אז ככה יש לי בכונן אני לוחץ פעמים הוא שואל אותי באיזה תוכנה אתה רוצה לפתוח אני מזמן לו internet explorer וזה פותח תכונן רגיל הבעיה שאן שמה תאפשרות לסמן בוי תמיד תפתח כאלו בתוכנה זאת כמו שבדרך כלל יש זה כאלו חסום כזה ואי אפשר ללחוץ על זה אני פעם ראשונה רואה בעיה כזאת ניסיתי להתקין מחדש ת WINDOWS על ה WINDOWS הקיים ולא הצלחתי חשבתי לפרמט מחדש ולהתקין אבל אם למשהו יש אולי פתרון שיכול לחסוך לי תניסיון פירמוט כי האמתי שאני לא בטוח שגם זה יעזור תודה רבה רבה לעוזרים זה מאוד חשוב לי! תודה
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד) אך אני לא מצליח להתקין את הכרטיס קול. קראתי שיש איזושהי בעיה שצריך להתקין איזה עדכון ורק אחר כך להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול. ומי שכבר התקין צריך למחוק את הדרייבר (שמופיע עם הסימן הצהוב במנהל התקנים), להתקין את העדכון הזה ואז להתקין את הדרייבר. הבעיה היא שהדרייבר פשוט מסרב להמחק. ההודעה היא "הסרת התקן נכשלה, יתכן שדרוש לאתחל את המחשב". כמובן אתחלתי את המחשב וזה לא עזר, הפכתי את ההתקן ל"לא זמין" וניסתי למחוק, גם לא עזר. אני מריץ XP PRO SP2 על המפרט השני שבצד. מאד יעזרו לי תגובות לפני כניסת כיפור. תודה, צום קל וגמר חתימה טובה!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
נסתי לעדכן SP1 לויסטה , הורדתי את העדכון אשרתי הפעלה כמנהל לאחר מיכן הצלחתי להתקין, אבל בכיבו בהפעלה מגיע עד שלב 3 100% ונתקע הרבה זמן לאחר מיכן כותב SP1 לא הותקן חוזר למצב קודם! ניסיתי פעמיים ולא הצלחתי האם יש למשהו רעיונות לפתרון?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ראיתי פעם באתר של מיקרוסופט (כן, באתר של מיקרוסופט) שיטה להסרה של ה WGA. היה רשום שם שצריך להיכנס לאיזה תקייה של וינדוס ולשנות שם קובץ לold אני פשוט לא זוכר איך בדיוק... מישהו יכול להגיד לי איך אני מסיר את ה wga מהמחשב שלי? http://support.microsoft.com/kb/921914/ זה רשום כאן אבל לא ממש הבנתי...
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
היום עשיתי עדכונים והמחשב עושה לי בעיה אחרי שאני מתקין את העדכון Windows XP ?KB929338 ד"א יש לי Vista Transformation Pack 6.0 מותקן במחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot של הויסטה אחרי שהתקנתי את העדכון הנ"ל (Windows XP ?KB929338) שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot הרגיל של ה XP ואחרי כמה שניות הוא נתקע ולא עולה!! אחר כך אני מפעיל את המחשב במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לאתמול והמחשב עולה רגיל!! לעוד משהו זה קרה?? איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
משהו מוזר עובר על המחשב לאחרונה.ההתחל נעלם ככה פתאום בלי שום אזהרה מוקדמת.אני מנסה להחזירו בכל מיני דרכים אך ללא הועיל. מה לעשות? האם וירוס יכול לגרום לדבר כזה או שזה כשל במערכת?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
לפני יומיים פתחתי את המחשב של אח שלי וביצעתי עידכון לווינדוס, הכל עבר סבבה ובסוף ההתקנה ריסטטי את המחשב כמו שהיה צריך. אחרי שהמחשב התחיל לעלות התחילו הבעיות.. בהתחלה המחשב עלה והיה נראה כאילו הוא עלה ב-safe mode, הרזולוציה והצבעים יירדו, ואחרי כמה שניות הוא פשוט ריסט את עצמו. אחרי זה הוא פשוט לא עלה. אפשר להכנס לביוס, ואפשר להכנס לתפריט של F8, אבל גם שם שומדבר לא עולה. ניסיתי safe mode, ניסיתי לשחזר את ההגדרות, אבל אני מקבל כל הזמן מסך שחור וזהו. אם אני זוכר נכון אני חשוב שראיתי שבעידכון לווינדוס הותקן גם עידכון לכרטיס מסך (X300 אם אני לא טועה), יכול להיות שזו הבעיה? הדריוור של ווינדוס וזה של ATI התנגשו? נראה לי מוזר שווינדוס יתקין על דעת עצמו דריוור נפרד לכרטיס מסך.. איך…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
שלום! יש לי וירוס במחשב שמוחבה בקובץ AVI (יעני סרט)וכשאני לוחץ על הקובץ הזה אז פתאום המחשב עובד מאודדדדדדדדד לאט!! הזיכרון של המערכת קופץ לי מ-180 ל- 500!!!ואני רואה שהאקפלורר עומד על תופס זיכרום של 50!!(מדובר כאן כשאני בודק ב-Task Manager) הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י האנטי ווירוס שלי (McAfee) וגם עם התוכנות שמחפשות מרגלים ודברים כאלה (spy bot==ad aware) ולצערי הקובץ לא תוקן. אני גם לא יכול למחוק אותו כי ברגע שאני לוחץ עליו הוירוס מתחיל לפעול. נכנסתי דרך ה-SAFE MOD בשביל להיכנס למנהל המחשב ADMI...משהו כזה וגם שמה כשאני לוחץ על הקובץ המחשב קופץ ל-500 זיכרון בשימוש מה לעשות כי אני ממש לא יודע!! תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שאני פותח תיקיה שיש לי שם סרט,שאני מצביע על הסרט,לוקח לXP קצת זמן מכיון שהוא מציג preview קטן בתור תמונה בצד שמאל של החלון,איך אני יכול לבטל שלא יראה לי שום preview?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום במחשב שלי מותקנת חלונות 98SE ובמחיצה נפרדת חלונות 2000 פרן אני משתמש במודם אנלוגי 56K US ROBOTICS בחלונות 98 הוא עובד טוב בחלונות 2000 פרו בנסיון התקשרות לרשת אני מקבל שגיאה 692 כאילו עוד התקן משתמש במודם אני יוצא מזה רק לאחר הסרת המודם והתקנתו מחדש ואז הכל עובד טוב איך יוצאים מהמכה הזו של כל פעם מחדש ? תודה
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שהפונט מאוד גדול גם פה בפורום שלכם מה לעשות אם זה כי זה ממש מעצבן
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
התקנתי על מערכת הפעלה xp תוכנה "קונקורדנציה של התנך" ההתקנה היתה מלאה ובסדר הדיסק הוא מחלונות 95 התוכנה עולה וכתוב ברור במסך פתיחה אלא שאני מעלה את הקבצים של סיפורי התנך הפונטים כתובים בגיבריש אשמח לקבל עזרה עם פרוט מלא איך לבצע ולתקן את הבעיה . תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
משהו עם active desktop. חיפשתי אפשרות לבטל את זה ולא מצאתי, מישהו יכול לעזור לי עם זה? זה מכוער!
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, קניתי לא מזמן מחשב חדש. לאחר ההרכבה כדי לא להתקין את הווינדוס מחדש בצעתי repair והכל היה בסדר. יכולתי לגלוש באינטרנט בלי שום בעיות והכל עבד כרגיל. מכיון שהוינדוס שהיה לי היה בלי שום service pack החלטתי להתקין sp2. לאחר ההתקנה לא נתקלתי בשום בעיה והכל התנהל כרגיל. ואז בצעתי כמה דברים: 1. התקנתי את המסנג'ר 7.0. בסוף ההתקנה הוא משום התקין לי גם את ה - windows messenger, כך שבעצם היו לי שתי תוכנות מסנג'ר. המסנג'ר לא הצליח להתחבר אף פעם, לכן החלטתי להוריד את ה - windows messenger. המסנג'ר עדיין לא התחבר. 2. במקביל ה - zone alarm הודיע לי שיש עידכון גירסה. הורדתי את הגירסה והתקנתי אותה . לאחר שתי הפעולות הנ"ל משום מה החיבור שלי לאינטרנט התחרבש לחלוטין :pissed:!!!! …
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-