Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי, חבר שלי קנה מחשב נייד עם וויסטה הום פרמיום. כל פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע CHKDSK... (בדיקת שגיאות בהארדיסק..) מה יש לעשות בנידון? תודה.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
כל שתי דקות קופץ לי חלון עם פרסומת כזאת של מסנג'ר סרביס. איך מבטלים תדרעיק הזה?
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש לי אקס פי פרו ואני אל מצליח להיכנס אליו בגלל שאני לא זוכר את הסיסמת כניסה יש איזה קומבינה לעקוף את זה?? תודה..
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להפעיל משחק הווינדוס נותן לי שגיאה שאחד מקבצי DX10 חסרים, אי אפשר להוריד DX10 ולהתקין מחדש כי הוא אמור לבוא מובנה בויסטה... איזה עד דרך יש לי כדי לסדר את הבעיה ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כשאני מנווט בתיקיות במחשב, קיים קיצור ALT-LEFT וALT-RIGHT כדי לנווט קדימה או אחורה. אבל מה קורה אם אני נכנסתי לתיקיה מכתובת בRUN או מתוך קיצור. המחשב לא זוכר את "התיקיה הקודמת". האם קיים מקש/מקשי קיצור דרך לכפתור UP?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אוקיי אז כונן F סתם כונן עם שטויות שאני רוצה לפרמט , אבל לא יכול ביגלל שהווינדוס 7 חושב שהוא system אבל C אמור להיות לדעתי * את C אי אפשר לפרמט יש אפשרות לשנות את זה כדי שאוכל לפרמט אותו..? תמונות http://i27.tinypic.com/35mqo34.png http://i27.tinypic.com/4qie82.png
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב נייד ועליו מותקנת ויסטה יש לי 2GB זיכרון והזיכרון קבוע תפוס על 45-47 % איך אני מצמם את זה שזה יהיה פנוי יותר אילו תוכנות ודברים לבטל..!? או שבעצם 47% זה בסדר גמור?? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO SP1 ולא יודע למה אבל משום מה כל חודש אני נאלץ להתקין מחדש מפני שהוא מפסיק לעבוד מסיבות שונו....פעם אחרונה זה היה בגלל שהקובץ WINLOGON .EXE היה מבצע איזו פעולה לא חוקית.... אני משתמש בSTYLE XP האם לדעתכם זה יכול להיות בגלל זה??? יש למישהו מושג מה יכול לגרום לדבר כזה?
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחקתי אותו ב TASKBAR , ואני לא יודע איפה הוא נמצא ה WINNT , ואני לא אוהב לעשות = מקש ווינדוס+D. [ווינדוס 2000]
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם כל ה KEY הרגילים (לא ה VLK) שמקבלים זהים, או שיש שוני (למשל בין אחד שקניתי לבין אחד שקבילתי מ MSDN וכו'?). איזה מגבלות יש לי מבחינת שימוש ב KEY ? (אינסוף פעמים על מחשב אחד ? על כמה מחשבים אפשר וכו'). האם לאחר ההתקנה, אני צריך לעשות REGISTRATION בו אני מוסר את הפרטים, או רק ACTIVATION שמתקשר ובודק את תקינות ה KEY ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני אני יכול למחוק אותו?? אני משתמש במסנג'ר של MSN
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני לא יודע אם כאן זה המקום לשאלות מהסוג הזה אני מקווה שכן... בכל מקרה מדובר בווינדוס xp שנמצא על לפטופ , הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש סיסמא להיכנס למחשב, אני מקליד סיסמא נכנס הוא כותב שהוא טוען על מיני דברים כמו רשת במעין חלונית כזאת... והוא כבר טוען את הרקע של השולחן עבודה , וזהו הוא לא מתקדם מהמצב הזה , הוא מדי פעם עושה סימן שהוא טוען משהו (שעון חול ליד העכבר) אבל הוא לא באמת מתקדם לשום מקום. 2 דברים -.1 ניתן ללחוץ על ctrl +alt+delete , וקופץ ה task manger , אבל גם אחרי לחיצה על כל כפתור שם שום דבר לא נפתח. 2.הצלחתי להיכנס למצב בטוח , ושם עשיתי "שחזור המערכת" ללפני שבוע או משהו כזה , בכל מקרה זה לא עזר. אשמח להצעות לפיתרון .
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם מישהו יודע על התנגשות בין כרטיס Fire Wire ו-XP SP2 ומה עושים?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אם אני ישים על המחשב שלי עכשיו שהוא XP WIN98 יש לי כרגע מחשב : Amd 3200+ 939 mother board: Gigabyte k8n3u Nforce 3 Geforce 6600 GT. זה יהיה לי מהיר ... אבל השאלה אם יפעלו לי משחקים ? או יהיה לי שגיאות או כדי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
הכתב במקרים מסוימים לא מספיק שחור ועבה, מה עושים? אני מדבר לא רק על החלונות אלא יותר על הדפדפן למשל פיירפוקס
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה מאוד מאוד מעצבנת כל דבר שאני מתקין משחק תוכנה הוא רושם לי שיש לי בעיה אם ה- WindowsInstaller אני התקנתי את האפדיט WindowsInstallerKB893803 (בעצם זה ה 3.1) הכי חדש שיצא) לא עוזר כלום אין אני לא יכול להתקין לא תוכנה לא משחקים חדשים זה כל הזמן רושןם לי הודעות הקשורות לוינדוס אפדייט הינה תמונה למשל כשאני מנסה להתקין תוכנה של נוקיה(זה כל תוכנה רושם לי הודעות קצת שונות בתחביר אבל בעצם זו אותה הודעה).................. צירפתי תמונה: http://i15.tinypic.com/4oq3bxe.jpg
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
משום מה הקאזה שלי לא פועל וכמו כן אח שלי לא מצליח לשחק באינטרנט ההוטמיל לא עובד לאחותי ועוד כל מיני דברים מהסוג הזה שמראים על חסימת פורטם מסויימים. אני מנסה להתחקות אחר התוכנה שחוסמת לי את כל הפורטים האלה ואיני מוצא שום דבר שיכול לחסום לי את ההתקשרות. אין לי פיירוול והפיירוול של ווינדוס על OFF . אני מחפש דרך לפתור את כל הבעיות הנ"ל ולהתחקות אחר הדבר שחוסם לי את כל הפורטים הנ"ל. אשמח מאוד אם תוכלו לתת את עזרכתכם לפתור לי את כל הבעיות האלו.\ אם יש תוכנה מסויימת שתוכל לעקוב ולשלוח לי הודעות בדבר חסימת פורטים על תוכנה מסויימת ותודיע לי על ההליך הסורר אשמח מאוד.
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ Ctrl + Alt + Delete אמור להיפתח חלון הtask MANAGER, הבעיה שלי היא כאשר אני לוחץ את השילוב הנ"ל נפתח לי חלון בלי טאבים. החלון שנפתח מראה את השימוש של המחשב שלי בCPU וגרף שמתאר את זה, בלי טאבים בלי אפשרות לסגור תוכנות שנתקעו. תמונה של הבעיה : איך אני מחזיר את הtask manager הרגיל עם הטאבים ?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
הוא מחובר למחשב לחיבור הנכון, הוא לא על השתק בווינדוס וגם לא בכרטיס קול. ובכל זאת לא שומעים כלום כשמדברים. בבקרת עוצמה של הווינדוס אי אפשר להגביר\להנמיך אותו או ללחץ עליו הוא כזה צבע דהוי כאילו לא ניתן לגעת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
לדוגמא סלולרי או נגן MP4 הוא כותב שהדיסק מוגן בפני כתיבה (מה שכמובן לא נכון..) נראה לי שזה בגלל ששיחקתי עם הservices כי נראה לי שזה קרה די מאז... פתרונות? * יש דרך לשחזר ברירת מחדל של השירותים??
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-