עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlyaN,

המחשב (Toshiba A300-15a) מפסיק להגיב אחרי שאני עושה login, עשיתי בsafe mode כל מה שיכולתי להעלות על דעתי: Restore Point, chdsk /f, איחוי, סריקה עם האטניווירוס. מה עוד אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by Or ei,

אני לא אתקין אותה בנתיים ,אחכה שיצאו גרסאות יותר סופיות ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by aviram_hi,

בהמשך לנושא שפתחתי אתמול, עשיתי repair מדיסק מקורי של ווינדוס, ועכשיו קודם כל המחשב פתח לי משתמש חדש, והעביר לי את המשתמש הישן עם כל הדברים וההגדרות של התוכנות למשתמש "מוסתר", כזה שמופיע רק במצב בטוח. אני יכול לגשת לדברים דרך Documents And Settings, אבל מנסיון קודם וגם עכשיו שמתי לב שכמה תוכנות כבר התחילו לעשות בעיות בגלל הבלבול שנוצר על המשתמש החדש. עוד בעיה שצצה פתאום, שהכי דחופה לי, זה שפתאום הכרטיס קול ורשת שלי לא מזוהיים ע"י המחשב בכלל, ואני לא מדבר על דרייברים, ניסיתי להתקין דרייברים ועולה לי הודעה שאין ההתקן מחובר למחשב. אני בטוח שהורדתי דרייברים מתאימים, זה ממש לא בעיה. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך מזוהה כמו שצריך, וגם עידכון דרייברים עבר בהצלחה. אני אודה לכל מי ש…

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by king,

אז ככה בזמן האחרון אני לא יכול להוריד קבצים מהאינטרנט אני בא להוריד משהו אז נפתח החלון של ההורדה של windows והוא לא מתחיל להוריד... ניסיתי להוריד מהמון אתרים והגעתי למסקנה שזה לא בעיה באתרים... מה עושים??? ד.א. אני גם לא יכול להיכנס לצ'אטים וכל מה שקשור איכשהו להורדה...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by asio1,

שלום לכולכם כשאני מנסה לעשות ריסטארט בעזרת "התחל", המחשב מגיע להודעה WINDOWS IS SHUTTING DOWN ואז נתקע כלומר העכבר לא מגיב ואני חייב לעשות ריסטארט ידני. בכיבוי , זה עובד היטב, כלומר כשאני עושה START TURN OFF הוא מכבה את המחשב יש לי XP עם SP3 אודה מאד לעזרתכם שמעון

• 0 תגובות
    • 906 צפיות
  6. גודל כונן C הוא 39GB והמקום הפנוי הוא 5GB - אחרי שחיפשתי שעות לא מצאתי מה תופס לי מקום גם לאחר חיפוש מתקדם לא מצאתי... מה שאבסורט כאן שאם אני עושה ctrl a ומאפיינים על התוכן של הכונן הוא מראה לי גודל של 18.7GB למישהו יש עצה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. יש לי צפצופים מהמארז כאשר אני לוחץ על מקשי המקלדת מספר פעמים. למישהו יש מושג איך מבטלים את זה? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  8. Started by Bad-Guy,

קצת רקע: הכל התחיל מהשאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.0 שרציתי להעביר 5 גיג'ה מכונן אחד לשני וכאן קיבלתי פתרון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=405020.msg3480438#msg3480438 אבל אז נוצרה בעייה שהווינדוס מגיע להגדרות האישיות הוא אומר לי שהאקפולרר לא נמצא ואז רושם לי את השגיאות הבאות... כשהוא עולה ומעלה את ההגדרות האישיות הוא לא מעלה לי את הEXPLORER.EXE והוא רושם שגיאות בקבצים הבאים: comctl32.dll drwtsn32.exe מה עושים? המחשב עולה רק בSAFE MODE

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  9. Started by naoriko,

המחשב שלי הכל טוב ויפה בו רק מה יש תיקיה אחת שאני נכנס אליה במחשב תיקיה שאני פתחתי שאני נכנס אליה אחריי שנייה זה עושה לי שלח ואל תשלח ולא משנה מה אני עושה זה סוגר לי את האקספלורר

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by m.l,

חבר שלי שלח לי את הצילום מסך שאני מצרף פה...רשום שם בתיקייה אחת AMD64 (מוקף בתמונה) האם זה אומר שזו גירסא של AMD או שזה תומך גם באינטל.... דרך אגב זו סתם תמונה שהוא הוריד מאיפה שהוא אבל אני מקיף גם למעלה כדי שתיראו...רשום גירסא של תאגידים...זה משנה משהו? דרך אגב מחקתי שם את מה שהיה רשום למעלה כי רשום שם CDKEY וזה לא חוקי....השאלה היא עיניינית בלבד כי אני מעוניין לדעת אם XP64 ביט תומך בצורה יותר טובה במעבדי AMD מאשר במעבדי אינטל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום לכולם, אני חייב עזרה דוד שלי שכח את הסיסמא במסך התחלתי של הXP ולא יכול להפעיל את הווינדוס. יש תוכנה מסויימת שמוחקת את הסיסמא של המסך ההתחלתי כדי שיוכל להיכנס לווינדוס..מאיפה מורידים?? או שיש משהו אחר שאפשרי לעשות ע"מ לבטל את הסיסמא?? אודה לכל מי שיתן עזרה כי זה מאוד דחוף.תודה.

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  12. Started by satan,

I have a new computer and I just installed winXP pro and I can only see hebrow but I can't write what to do?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. Started by omriki,

אתמול בערב נכנסתי לאיזה אתר ופתאום המחשב שלי הוצף בווירוסים...אחרי שמחקתי את כל מה שיכלתי עם אנטי וירוס(פנדה פלטיניום) ותוכנת ספייוור עשיתי ריבוט בשביל למחוק את כל הוירוסים שעבדו עם הזכרון של המערכת...מאז מחקתי כבר את הכל(אני משוכנע מאוד) אבל המחשב שלי נכנס למצב מגננה מוזר ביותר שעל הרקע יש הודעה שאומרת שיש וירוס על המחשב ושאני אפעיל אנטי וירוס...נחסמה לי האפשרות של הTask Manager וגם אני לא יכול להחליף את הרקע המכוער כי אין לי את האפשרות הזו במאפיינים... אם מישהו חווה את זה או שהוא יודע איך לצאת מזה אני אשמח לקבל קצת עזרה כי אני כבר משתגע... תודה מראש... נ.ב: מספר תמונות המחשה הרקע עם ההודעה והמאפיינים שחסרים ההודעה בלי השטויות מהצד

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by tal h,

פתאום -Alt+Shift לא מחליף לעברית, אז צריך ידנית להחליף לייד השעון, אבל זה מרגיז נורא. בגדלישה בד"כ אין בעיה,רק בשדות מסויימים זה קורה, הבעיה העיקרית היא בתוכנת המייל -אוטלוק אקספרס, או ב XP, למשל שינוי שם קובץ... בדקתי רוגלות ווירוסים. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by llime,

הצלחתי לפתור את הבעיה בת'רד הקודם. פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש.אבל יש בעיות עם עברית: 1.לא מצליח לחלץ קבצים מתוך תקיות עם שמות בעברית.צריך לגרור אותם למקום אחר כמו הדסקטופ. 2.כל המועדפים אצלי נראים כמו גיבריש.... 3.alt+shift לא מחליף בין השפות. חשבתי שהתקנתי את השפות בוינדוס כמו שצריך,ואני מצרף כמה תמונות של ההגדרות .לא מבין מה נדפק.... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by thebenjamin,

הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by gabby,

שלום רב, יש לי בעיה עם מנהל המשימות לא משנה מה אני עושה ובכל דרך שאני מנסה לעלות אותו הוא פשוט לא עולה.. הוא כן נפתח ואז שנייה אחר כך הוא נסגר! אני לא מצליח לסגור תהליכים ולא לעשות כלום!! מערכת הפעלה:win xp עשיתי בדיקת וירוסים - ללא ממצאים - malwarebyte free וגם superantispyware free וגם הירצתי את הכלי להסרת תוכנות זודוניות של מיקרוסופט אשמח לרעיונות.... תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. אחת ולתמיד, איזה וונדווס הכי מומלץ להתקנה לטובת ביצועים? 7, 8 או 10? אני יודע ש8 זוועה. עד היום השתמשתי ב7. כששיחררו את 10 הוא לא היה מדהים אבל אני מניח שדברים השתנו (מאז עברו שנתיים בערך?) אני לקראת קניית מחשב ותוהה אם יש טעם לקנות ווינדווס 10 או להישאר עם 7. השיקול שלי הוא לטובת הביצועים, מהירות ספק ושימוש יעיל בזיכרון (מחשב למטרות תכנות).

19. מה המצב אנשים ?! אז ככה רק היום התחילה הבעיה ואני לא למה כי לא התקנתי כלום בשבוע האחרון =\ הבעיה היא שהמחשב שלי מין תקוע כזה אני רק יכול להזיז את העכבר ולא לעשות יותר כלום ומופיעות לי מלא נקודות ופסים ירוקים על המסך והמסך נכבה לכמה שניות ונדלק לכמה שניות וכך הלאה עד שבאיזשהו שלב המחשב עושה לבד Restart ... מישהו יודע מה גורם לבעיה הזאת ?! פירמטתי את המחשב וזה לא עזרר !!! ניסיתי לסרוק לבדוק אם זה וירוס\טרויאן או מה שיכול להיות והמחשב נמצא נקי תודה מראש, משה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מנסה להתרגל לOS אחרי מעבר מ XP ויש מספר שאלות 1.מדוע גם כאשר קיים רק USER אחד שמוגדר כADMIN,ה GUEST הוא DISABLE עדיין בחלק מן הפעולות עדיין יש בעיית הרשאות,לדוגמא אחרי התקנת תוכנה אני רוצה להוסיף SKIN אז קופצת הודעה בדבר הרשאות וכ' איך אפשר לבטל זאת? האם ביטול יוביל למערכת פחות מאובטחת? 2.מה חשיבות של ה UAC ועל איזה מוד אתם ממליצים שזה יהיה? 3.ה ULTIMATE עושה רושם כתוכנה ענקית ואני די בספק אם באמת אני צריך את כל החבילה הזאת,מה אפשר להוריד לשנות בכדי למקסם ביצועים? 4.האם יש תוכנות חילוץ שיודעות לעבוד טוב עם מעבד בעל 4 ליבות?עושה רושם שהביצועים נמוכים משמעותית בויסטה. 5.האם יש אפשרות לשפר את העברת הקבצים או לפחות לקצר את זמן ההודעה שהקובץ יסתיים(יש DELAY משמעותי)? תודה …

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by achiya1,

ערב טוב. לאחר שעשיתי דחיסת קבצים כי כבר לא נשאר מקום ולא מצאתי מה למחוק זה מה שקרה למחשב .הוא לא עולה וגם אי אפשר לשחזר מערכת זה לא פועל לי..מה אפשר לעשות? אין לזה תוצאות בגוגל אני מרגיש אבוד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Cyb3r,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/768233 אני מאמין שעל זה נאמר - OWNED.

24. Started by trunks33,

באמצע שאני עובד או רק שאני נכנס לווינדוס, המחשב עושה ריסיט פתאומי. אין לי מושג למה. הטמפרטורות של המעבד והלוח אם נורמליות. יש לכם מושג מה זה יכול להיות ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ShahafH,

שלום לכולם. אני כרגע מתגורר בקפריסין וקניתי לי מקלדת חדשה razer ornata. על המקלדת יש את האותיות האנגליות ויווניות, וכשחיברתי את המקלדת למחשב נוסף (ראו תמונה pic1) נכנסתי להגדרות שפה אבל שם יש רק אנגלית ועברית (ניסיתי להחליף בין קפריסין לישראל גם למעלה וזה לא עשה הבדל)(ראו תמונה pic2) גם תחת שפות לא מצאתי.. pic3 האם יש פיתרון לזה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.