עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, איך אני מגדיר קודם כל שלא יופיעו לי הודעות כל הזמן של אישור על כל תוכנה שאני רוצה להתקין, על כל קובץ שאני רוצה להפעיל וכו'? יש אפשרות כזו? דבר נוסף, אני התקנתי אופיס, וניסיתי לשמור קבצים שקיימים אצלי במחיצה של האקספי באותו מקום שהם נמצאים ובאותו שם, אבל כתוב שם שאי אפשר כי הם לקריאה בלבד... איך אני מאשר לעצמי לגשת לכל הקבצים בכל הכוננים?? מי שיכול קצת להאיר את עיני ואולי גם עיני אחרים, אשמח. תודה.

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  2. זה לא יאמן אני לא יודע מה הוא חושב כולכך הרבה ומה הוא רוצה מהחיים שלי אבל למחוק קובץ מסכן של איזה 350 מגה לוקח בערך נצח.. הוא שנה וחצי רושם לי CALCULATING TIME REAINING... מה הבעיה שלו ישר למחוק את הקובץ כמה מסובך זה לבצע מחיקה? אוקיי משום מה זה הסתדר אחרי ריסט.. מערכת מוזרה משהו..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. תודה רבה לעוזרים :

4. Started by marlboro,

media player ו IE לא עובדים... התקנתי SP2 שוב עובד חלק......ליומיים

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  5. Started by galh_5,

רצית לשאול את זה בסטיקי אבל אני לא רואה שם"שלח תגובה"

6. Started by Xthread,

יכול להיות שזה רק אני אבל אני חייב לפחות לדעת יש עוד אנשים שמוצאים את געילות ה VISTA פה מגעילה?!!? כלומר תראו מה הולך פה ביומיים האחרונים מוצף פה בבעיות VISTA שנראה ממש שהם באות מגרסאות לא חוקיות (שלא יצאו עוד לשוק) שהם שילוב של RC האחרון לכל מי שלא יודע (בשביל ה CRACK) אם זה רק אני אז זה רק אני אם לא, חברה תביעו דעה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lirux,

מותקנת אצלי ויסטה ושמתי לב שהמערכת הקצתה לכרטיס מסך שלי עוד 256 מגה של זיכרון "משותף" בנוסף ל256 הפיזים שיש לו... המערכת גם ככה צורכת כמות דיי נכבדת של זיכרון ואני רוצה לבטל את הזיכרון המשותף לכרטיס מסך, איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by Xthread,

האם אתם יודעים איך ניתן לגבות את החייגן ש WINDOWS יוצר בתיבת החיבורי הרשת (NETWORK CONNECTIONS)? עדיף בתצורת גיבוי חלקים של ה REGISTERY ו/או קבצים דרושים אך ללא תוכנה ניסיתי להשתמש ב REGMON של SYSINTERNALS לשעבר, כיום של MS. אך ללא הצלחה, כל לחיצה שם פשות ניגשת לעשרות ערכים ברגיסטרי!?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by דנדן,

מה קורה חברה, הצלחתי להפעיל סוף סוף ת'מחשב הישן שהיה לי P2 350 עם 224 מגה SDRAM איזה WINDOWS כדאי להתקין עליו? 98 98 second edition או 2000 (אם זה יעבוד בכלל - שזו בעצם השאלה האמיתית) אז חברה, מה אתם מציעים? ואיפה יש דרייברים ל98 כמו CODEC וכו' כי הכל היום מתאים רק לXP

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Xthread,

הפקודה היא DISKPART ניסיתי לקרוא עליה ולא ממש הבנתי מה היא עושה בדיוק יש לה עוד תתי פונקציות או משהו גם לוקח לה לא קצת זמן יחסית לפקודה ב DOS לפעול תודה מראש

11. Started by GaMe-oVeR,

התקנתי , יש לי רק משתמש אחד על מחשב עכשיו זה לא מזהה אותי כ אדמין , כלומר אם אני צריך לעשות אקטוישן בפוטושופ הוא אומר לי שאני יבדוק את גישות האדמין שלי , גם ה PB מעיף אותי בגלל שאני לא אדמין על המחשב . איך אני מסדר את זה ? תודה .

12. Started by nir_varon,

היי הורדתי חבילה של icons בשביל windows XP אבל כל הקבצים שהורדתי הם קבצי PNG. אני לא מצליח להחליף את הIcon-ים הנוכחיים כי הוא לא מזהה לי את הקבצים. מישהו יכול להגיד לי איך משתמשים בקבצי הPNG כicons? תודה!

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by ravid,

יש לי מחשב שיש בו אינטרנט עם מערכת ויסטה. במחשב השני יש גם ויסטה אבל שם אין חיבור לאינטרנט... איפה אני מגדיר שהאינטרנט יהיה זמין ברשת למחשבים אחרים? יש בקושי הגדרות וזה מחרפן אותי תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  14. Started by redead,

בסך הכול מערכת שדיי כיף לעבוד איתה מבחינה ויזואלית וגם התמיכה בהתקנים השונים של המחשב דיי מושלמת בהתחשב בזה שאין דרייברים שהופצו עדיין ע"י החברות השונות.. דבר אחד רק נורא מציק זה העובדה שאני עם ג'יגה של זיכרון כבר בדקתי כמה עולה לקנות ולהוסיף עוד ג'יגה.. הווינדואס הזה במצב מנוחה תופס כבר כ600 מגה מתוך הגיגה.. שלא נדבר על עבודה מאומצת..

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  15. ברוב טיפשותי לקחתי בעברית... בלי לחשוב על הבעיות שזה יעשה לי (בתכנות למשל) יש לי XP HOME וד"א, מישהו יודע איך קוראים לתוכנה של מייקרוסופט שמשתמשים בה כדי להתקין תוכנות? אני רוצה לעדכן

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by e-d-a,

היי משום מה התווסף לאייקונים שלי בשולחן עבודה רקע ולא משנה מה ניסיתי לא הצלחתי להחזיר את זה למצב הקודם שרואים רק את הכתב, יש למישהו מושג איך מסדרים את זה?

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by elad76,

התקנתי אותה על כונן D עכשיו אני בXP ואני רוצה למחוק את הקבצים שנשארו... עם דיסקט אתחול 98 זה לא עבד..וכל שאר האפשריות דרך הXP לא עבדו.. איך אני עושה דיסק אתחול XP2??

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. התקנתי אצל חבר של אבא שלי שקנה מחשב חדש לפני כמה ימים אבל הוא לא מסתדר עם האנגלית... אני זוכר שהיה לי פעם פאץ' כזה אבל לא מוצא אותו... הישנו צדיק בHWZ0N3 ?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. יש לי ויסטה x64, התקנתי את הדרייברים החדישים ביותר של nvidia אבל אני עדיין לא יכול להגיע ל-1440x900 מחיפוש קצר ברשת הבנתי שזו בעיה שלא נפתרה רשמית עדיין. למישהו יש פיתרון לכך? (חוץ מהתקנת דרייבר ישן או חיבור VGA)

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  20. בעבר ניסיתי להתקין את RC1 והייתה לי בעיה. אחרי שההתקנה הושלמה, המחשב נתקע ב-Detecting IDE drivers שמופיע ב-POST כשעולה המחשב. רציתי לדעת אם יש מישהו שהתקין את ויסטה על הלוח הנ"ל ללא בעיות? אם כן, אתקין גם אני. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by tgen,

יש כבר תאריך מדוייק ליציאת הגרסא העברית של ויסטה?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  22. אני מוריד ויסטה עוד כמה שעות זה מסים. וזאתי הגירסא הסופית של הווינדוס הזה.. בקיצור יש לי 2.8 GHz במחשב.. וזיכרון של 512.. הווינדוס יעבוד טוב יענו? סביר? אמממ, עכשיו אני לא יודע איך לפרמט.. וחבר שלי שהתקין כבר ת'ווינדוס הזה, אמר שהוא שואל אותך אם אתה רוצה לפרמט או כאלו להתקין WIN על WIN.. בקיצור תגידו איך זה יעבוד אצלי + מה צריך לעשות בקשר לפירמוט.. =]

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  23. המחשב בעקרון נתקע והמסך ניהיה שחור, ובמקרים הגרועים הוא גם עושה לעצמו ריסט.. ואז שאני מאתחל את המחשב מופיע הדבר הזה: "המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה" זאת הייתה ההודעה, ומצורפות הודעות השגיאה והחתימה שלהן. http://img507.imageshack.us/img507/9364/1rc0.jpg מה לעשות? ההודעה הזאת חוזרת כבר כמה פעמים, כנראה יש משהו שגורם לשגיאה חמורה בכל פעם, אולי וירוס? אני אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by kobibo,

לא מצליח להסיר תוכנות,כמעט כל תוכנה שאני רוצה להסיר אני מקבל הודעה שעלי להכניס את התקליטור של אותה תוכנה עלמנת שאוכל להסירה. אודה לעזרה

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by Yaron Corlione,

אהלן חברים. היום נתקלתי בבעיה שלא נתקלתי בה לפני בחומת האש של Windows. שאני לוחץ פעמיים על האייקון של "חומת האש של Windows" בלוח הבקרה מופיעה לי הודעה שאומרת : עקב בעיה לא מזוהה, אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows. מיש'ו נתקל פעם בבעיה ? יכול לעזור לי ? פשוט אני רוצה לבדוק שם בקשר לפתיחה ידנית של פורטים למיניהם. אני מודה מאוד לעוזרים, ירון אוקיי אז הסתדרתי בסופו של דבר. http://forum.oscr.arizona.edu/showthread.php?t=2284&page=1 תהנו [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים