עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by rubibd,

שלום לכולם המחשב המדובר הינו מחשב פנטיום 2.8 רגיל שנמצא בשימוש בעיקר למטרות אינטרנט ומוזיקה... בכל פעם שמנסים לעשות שיחת וידאו עם מישהו במססנג'ר לאחר זמן מה המחשב קורס באופן קבוע מופיעה הודעת השגיאה הבאה driver_irq not less or eqal עדכנתי דרייברים ללוח אם והתקנתי את הדרייבר למצלמה כמו שצריך האם יכולה להיות בעיה של חימום יתר? או אולי בעיה של זיכרון או שזה לא קשור? אנא עיזרו לי..

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  2. אחרי שהמחשב נדלק וחרי הטעינה של xp שומעים את הצלילי של ההתחלה אבל לא רואים כלום הבעיה התחילה שניסיתי להפעיל את המחשב במצב dos אז עשיתי ריסטרט ולחצתי על f8 אבל לא היה שם לבחור להפעיל אותו בדוס אז בחרתי ב enable vga mode ומאז התחילה הבעיה מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

איך בודקים ציון בויסטה? לפי מה שראיתי אני אם ככה בודקים קיבלתי ציון 4.1 זה סביר? טוב למחשב ? (מפרט בצד) אם לא כיצד אפשר לשפר זאת? כדאי להוסיף עוד סטקה של 1024 זיכרון על ה2X512 שלי? שיהיה לי 2048 רם? הויסטה תופסת מלא מהזיכרון , ככה מעל 400 מגה.. אחלה ווינדוז הויסטה , התרשמתי ממנו מאוד לטובה..

• 85 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. Started by *R,

א. מתי ויסטה הגירסה המלאה יוצאת? בחנוכה? ב. מה ההבדל בין הגירסה המלאה לגרסת הבטא הכי חדשה שיצאה עד עכשיו? ג. כשפותחים את המחשב עם ויסטה, בלי לפתוח שום תוכנה, כמה MB היא צורכת מהזיכרון? ד. כדאי לעבור מ XP ל ויסטה? ההבדל שווה את זלילת הזיכרון כאשר יש לי 2GB והמשחקים צורכים 700MB-+ ?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by fast123,

אני משתמש בווינדוס XP PRO. הבעיה מופיעה הן כאשר אני נכנס ללוח הבקרה ומנסה ללחוץ על כל אחד מהאייקונים, וכן כאשר אני נמצא בלוח העבודה, ומנסה לפתוח את המאפיינים. לשון הודעת השגיאה הינו: אין אפשרות למצוא את הקובץ .c:\windows\rundll32.exe'(או אחד ממרכיביו).ודא שהנתיב ושם הקובץ נכונים ושכל הספריות הדרושות זמינות. ניסיתי בדרכים שונות לאתר את הקובץ, ולהסיר אותו בכל מיני דרכים הידועות לי, אך ללא הצלחה. אם אני מבין נכון חטפתי וירוס שגרם לקריסת מערכת ההפעלה שלי, השאלה שלי האם אפשר להציל אותה ולא לפרמט ולהתקין מחדש. בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by snird,

ממ ישלי windows xp professional אבל הווינדוס כולו באנגלית. עכשיו אני רוצה לשנות אותו לעברית ואני יודע שיש איזו תונה בשם MUI, מישהוא יכול להסביר לי עליה ומאיפה אפשר להוריד?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  7. Started by lidor_abo,

חברה למי שלא יודע היום הושק אופיס 2007 וויסטה יחד מקור: http://computers.walla.co.il/?w=/4000/1014970

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  8. מערכת הקבצים בxp היא NTFS מהי בויסטה?

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by redead,

התקנתי EMULE והורדתי מספר שירים.. עכשיו אין לי מושג קלוש איפה הויסטה מחביא לי אותם.. לפי ההגדרות באימיול הקבצים אמורים לרדת לספריה INCOMING שבתוך EMULE רק שבפועל לא קיימת ספרייה כזאת שאני מנסה לדפדף אליה.. את הקבצים עצמם אני יכול לראות רק מלשונית SHARED FILES בתוך האימיול וגם כל ניסיון לעשות חיפוש לא הולך ויסטה לא מוצא לי אותם.. מישהו יכול להסביר את התופעה ומה לעשות איתה? הפתרון לדבר הזה היה להגדיר את התוכנה כADMNISTOR .. זה לא פעם ראשונה בויסטה שאני צריך להגדיר תוכנה שתעלה ע"י אדמניסטור כדי שהיא תתפקד טוב.. מאוד מוזר הקטע הזה ואני מניח שזה בגלל שהתוכנות לא תומכות כראוי עדיין בויסטה..

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. כל האייקונים מובלטים בכחול, למה זה ואיך אני מחזיר אותם למצב רגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by marlboro,

מותקן לי JAVA הוא עובד ב 2 מתוך 3 היוסרים מחקתי את היוסר ה 3 פתחתי חדש והתקנתי שוב עדיין לא עוזר

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  12. שלום לכולם , בימים האחרונים הייתה לי בעייה בווינדוס עם תוכנה (היום כבר פירמטתי והתקנתי מחדש) וקיבלתי הודעת שגיאה על המסך .בהודעה היה אפשר לסמן "שלח" או "אל תשלח" דוח שגיאות . בחרתי "שלח . השאלה האם באמת מיקרוסופט מקבלים את הדו"ח הזה של תקלת התוכנה שהייתה לי וחוזרים על תשובה או שזה סתם נרשם אצלהם בארכיון כלוג סתמי .

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by co11,

יש לי מעבד INTEL P4 2.4GHz 533MHZ וכרטיס מסך gtgabyte radeon 9550 (זכרון אני עוד מעט משדרג , יש לי כרגע DDR 512MB) .. זה מתאים?או שאני צריך להחליף משהו ?

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  14. בויסטה יהיה יותר קל לעשות רשת ביתית מבחינת ההגדרות וכל המסביב?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. Started by axon,

יש לי בעיה לגשת לספריה של יוזר שלי אחרי שקרסה לי המערכת הפעלה- אני מקבל הודעות של access denied מישהו מכיר את הבעיה ? יש תוכנות שפותרות את העניין הזה ?

16. שלום לכולם בזמן החראון המחשב שלי הופך כמעט כל קובף קיים בהדרגתיות לכחול משמע הוא דוחס אותו ניסיתי להיכנס ל-C פרופרטיז ושם להוריד את הוי של הדחיסה בכדי לחזור המצב הקודם אך לא קימת אפשרות כזאת. אני כמובן אדמיניסטרטור במחשב,היחיד. איך אני מכיל את עניין החזרת הקבצים לצבע הרגיל על כל הפרטישן???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. התקנתי ווינדוס XP חדש, וחבר שלי התחיל לסדר לי שם ת'עניינים, וכשהוא הלך שמתי לב ששורת העברית\אנגלית שלי לא מופיעה למטה, ואני לא יכול לשנות בין השפות, רק כשאר אני נכנס להגדרות בלוח בקרה, ואני מסיר את האפשרות שהדבר הזה יהיה בשורת המשימות ומחזיר אותו, וכשהוא חוזר הוא מופיע לי בסוף המסך למעלה, ושם הכל טוב ויפה הוא נמצא למעלה בכיף שלו, ואני יכול לשנות אבל כאשר אני לוחץ על הכפתור ,-, שם בשביל להוריד אותו למטה בחזרה הוא שוב פעם נעלם ואי אפשר לשנות שםות, ניסיתי הכל תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ZeppeliN,

כשאני מפעיל את המחשב שלי, יש לי בחירה של המשתמשים אבל יש רק משתמש אחד. כשנכנסתי לUser Accounts כדי לראות למה זה ראיתי את הדברים הבאים: Computer Administrator - המשתמש שלי, מה שאני תמיד משתמש בו. ASP.NET Machine A.- שאין לי מושג מה זה, והוא לא מופיע בבחירת המשתמש בעת ההפעלה... מה אני אמור לעשות? זה ממש מעצבן כל הסיפור הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  19. בצער רב קרסה לי מערכת ההפעלה יש לי כיום מערכת הפעלה נקיה יפה ומתפקדת על דיסק אחר רק מה ... יש לי קבצים אי שם על הדיסק הישן ושאני מנסה לגשת אליהם אני מקבל הודעות נבזיות על מחסור בהרשאות איך אני ניגש לקבצים שלי ? נסיונות לשחזר את מערכת ההפעלה ולהעלות בוט דרך ההרדיסק הישן כשלו סו פאר ... מישהו (: ?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  20. איפה לדעתכם השינוי יותר גדול בין 98 לXP או בין XP לויסטה?

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. לווינדוס ואופיס באנלגית יכול להיות S.N שיתאים גם לעיברית? או שכל שפה S.N משלה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  22. Started by PrisoN-BreaK,

עשיתי חיפוש פה בפורום והבנתי שיש לי אפשרות לפצל את ההרד דיסק דרך התקנת win xp . אני אמור לקבל בימים הקרובים הרד דיסק שהנפח שלו יהיה 250 ג'יגה , רציתי לדעת אם יש איזה מדריך או משהו קטן שיוכל לעזור לי לפצל את ההרד דיסק בזמן תפריט ההתקנה של הווינדוס כי דרך ה-FDISK אין לי מושג ועם תוכנת הפרטטישן מג'יק אני לא רוצה להסתבך.. מה אני בדיוק אמור לעשות כשאני רוצה לפצל את ההרד דיסק בזמן ההתקנה? תודה לעוזרים ושבוע טוב!!! 8)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מתי שמקבלים את המחיצות (במקרה שלי2 D&C) שואלים באיזה כונן אתה רוצה להתקין את הווינדוס ,השאלה שלי היא: איך אני מוחק את שני הכוננים לפני שאני רוצה להתקין על כונן C תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by אבי11,

שלום מותקנת לי חלונות אקס פי פרו. אני רואה עברית כאשר אני נכנס לאתרים עבריים אבל כנראה שלא מותקנים פונטים בעברית, מכיוון שאני לא מצליח לכתוב עברית בוורד. כמו כן באאוטלוק אקספרס אני מקבל ג'יבריש היכן שנכתב במקור בעברית. אשמח לקבל ייעוץ כיצד להסדיר את הבעיה.

25. Started by CrossFire,

האם אני צריך וינדוס מקורי כדי להתקין את זה? וגם מה אני צריך לפני שאני מתקין?

דיונים חדשים בפורומים