Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
מדובר על WIN98 אם אני מפעיל תוכנית בתיזמון משימות אז זה עובד (למשל bsplayer) אבל אם אני רוצה להריץ רשימת שירים (היינו שהנגן מייד יתחיל בניגוד השירים) זה לא פועל בכלל כי זה לא EXE (למרות שאם לוחצים דאבל קליל על רשימת שירים היא לבד מפעילה את BSPLAYER ומתנגנת) קיצר, יש אופציה להפעיל משימות שאינן EXE?
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום כאשר אני לוחץ CTRL ALT DEL לא ניפתח לי מנהל המשימות ומופיעה ההודעה הבא: מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י המערכת שלך אני מבין לפי ההודעה זו בעיה בהגדרות אז אפו אני מסדר את זה או אך אני מסדר את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שני דברים: ראשון, אני רוצה להגיע אל הספירלה (Switch between windows) בלחיצה במקלדת או קיצור דרך כלשהו, מישהו יודע?? שני, הויסטה לא נותן לי להוריד את הנגן מולטימדיה מברירת מחדל, התקנתי וינאמפ אבל עדין הוא טוען קבצי מולטימדיה וקול באמצעות ה WINDOWS MEDIA PLAYER... אפשר לבטל את זה?? אני מקווה שלא חרגתי מהחוקים, אני יודע שזה עניין רגיש כל הויסטה הזה....
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, מדי פעם אני מוריד מסמכים שמצורפים להודעות דוא"ל שאני מקבל, כדוגמת תמונות ומסמכי word. אלה מה, הקובץ מגיע לשולחן העבודה כשני קבצים בפורמט כללי כלשהו ובשם שניתן להם כנראה ע"י שרת הדואר (תמונה מצורפת), אחד מהקבצים אפשר למחוק ואילו השני הוא 'קובץ רפאים' - האייקון שלו מופיע על שולחן העבודה אך חלונות מסרבת להכיר רשמית בקיומו. הוא מזוהה ע"י תוכנה לזיהוי rootkits אך איני מכיר כל דרך למחוק אותם. מה עוד ניתן לעשות? יש לי בעייה עם צירוף התמונה להודעה. היכן ניתן למוד כיצד עושים זאת נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מה לעשות?? כשאני נכנס לוינדוס היוזר שלי מתנתק מיד גם בסייף מוד זה לא פועל וגם לא ביוזר אדמיניסטרטור, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי הודעת שגיאה אחריי שאני בוחר בגירסת 32 ביט הוא אומר לי נא להמתין ואז רושם לי שהמחשב שלי לא תומך בACPI הפעלתי את הACPI בביוס וזה עדיין לא עזר מישהו יכול לעזור לי מה אני צריך לבדוק או לשנות? תודה רבה לעוזרים צירפתי תמונה של הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום . אני במחשב השני באמצע התקנה וכל הזמן קופץ לי החלון הזה : http://moshe121.root.co.il/PC050205.JPG לא מפסיק ואם אני לןחץ לא זה חוזר ושוב לא ואז זה נתקע ומראה מסך שחור ואם אני לוחץ כן זה גם מראה .. לא יודע מזה ? תעזרו לי .. תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
3 דקות עד שמקבל מה-start גישה ללחצן הכיבוי. ואז עוד 3 דקות עד הכיבוי. ושאלה בנושא הגדרות: איך יוצרים מצב שה-xp תמיד יזכור את התצורה האחרונה שבחרתי לפולדר (איקונים, רשימה, לפי תאריך וכו'). נמאס לי לכוון כל פעם מחדש את הגדרות התצוגה לפולדר.
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
היי כל פעם אחרי שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך להגדיר שוב את הכתובת POP של ה אואוטלוק אקספרסס , הוא משתנה לכתובת הבאה 127.0.0.1 . זה קורא גם עם ה spamkiller של מקאפי וגם בלי ( אחרי שביטלתי ) , ושוב אם אני משנה ומפעיל שוב את התוכנה אז הכתובה הטובה נשארת , רק אחרי הפעלה מחדש היא משתנת . אני משתמש בחשבון של GMAIL . מקווה שזה הפורום הנכון . תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מודם USB - ALE 130 יש לו איזה דרייבר לויסטה? מה קורה שם עם עניין הדרייברים בכלל, תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם קיימת האפשרות להתקין אינטרנט אקספלורר 7 בעברית בויסטה? ראיתי שיצא להורדה בעברית כבר..
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
מישהו יודע,עם ויסטה מותקן בC של כונן קשיח א' להעביר לD שנמצא על כונן קשיח אחר, בלי לאבד את ההגדרות (רגיסטרי וכו')? ועוד שאלה,אפשר להסיר את XP בלי לפרמט את המחיצה שהוא מותקן עליה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש לי בעיה כנראה בWINDOWS כאשר אני מפעיל את המחשב, הוא נטען והכל, ואז הוא מגיע לחלון שאומר שמערכת ההפעלה לא הצליחה לעבוד טוב קודם ואז יש לי בחירה של SAFE MODE וכו' ואם אני אומר לו משהו מזה, הוא ממשיך לעבוד ואז עושה RESET למחשב מישהו מכיר את התקלה? יש הצעות חוץ מלהתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
האם נכון שמיקרוסופט אישרה להתקין גירסאות OEM גם על מחשבים משומשים? אני שאלתי כמה חנויות מחשבים והרוב אמרו לי שMS שינתה את הרישיון OEM שלה והיא מאפשרת גם למי שיש לו מחשב משומש/ישן לקנות גירסת OEM. מצד שני התקשרתי למיקרוסופט ואיזה פקידה אמרה לי שOEM מותר רק על מחשב חדש. מה קורה פה?! למישהו יש תשובה?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי אנשים , ראיתי שיש 2 גירסאות למערכת ההפעלה , 64 ביט ו32. כאחד שיש לו Amd 64 bit 3500 רצוי להתקין את ה 64? או שאני מתבלבל הסימון x64 ליד השם של המערכת הפעלה בכלל לא קשור לזה. דבר נוסף , מה לגבי דרייברים עדכניים... אני מאמין שלכרטיסי מסך בטוח יש. אבל מה לגבי ציוד נלווה פחות מוכר , למשל Razer Dimanond back (עכבר) או מקלדות עם כל כפתורי המולימטדיה..? ומה לגבי המשחקים\תוכנות שרצות על XP , ירוצו גם על ויסטה? או שצריך גירסאות מיוחדות (שעוד לא יצאו) לתוכות אלו? (כגון : מירק , איסיקיו , ווינאמפ , אנטי וירוס למינהם וכו') והכי חשוב , מה לגבי תמיכה בעברית? (לקרוא\לכתוב שהמערכת הפעלה עצמה תשאר באנגלית)
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36148 מתאר כמה זכרון צריך או כמה יתן שיפור - מומלץ ביותר לקרוא!!! אחרון מסוגו - http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36155 וכתבת ביקורת חביבה: http://www.osnews.com/story.php/16620/Review-Windows-Vista-Ultimate והרבה מידע למי שלא מכיר מויקפידיה http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_vista
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
שלום . אני עכשיו רושם ממצב בטוח , המחשב שלי לא היה בסדר כמה ימים הוא פתאום נתקע ונכבה אז החלטתי לעשות נקיון קצת והורדתי לו את האבק עם פאן ... לאחר מכן שניסיתי לעלות הוא נתקע לי ולא עלה .. ורק דרך מצב בטוח , ניסית שיחזור מערכת לא עובד גם .. מה עושים חייב עזרה אני כרגע על מצב בטוח ולא יודע מה לעשות תודה רבה לעוזרים ..
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כשאני מנתח את C שבוא הXP הוא לא מוצא קבצים שאינם ניתנים להעברה ויש שם את הקבצי XP...למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ALE 150 לא יכול לתפעל במערכת החדשה של מיקרוסופט , יש פיתרון או אפילו אלטרנטיבה אחרת (הכוונה לא מודם USB משהו אחר שיעבוד ... כאלה שהצליחו להפעיל את האינטרנט בויסטה שיגידו מה יש להם ..)
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זהו המפרט שלי: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-397 400W אז רציתי לדעת אם הויסטה יעבוד אצלי? ואם כן ברמה טובה? ואם לא ברמה טובה אז מה אפשר לשפר בכדי שיהיה ברמה טובה? כמו כן שמעתי שיש כמה סוגים של הויסטה? כולם יכלו לעבוד אצלי? אם לא מה לא? תודה!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי WINDOWS XP SP2 מעודכן ל 10/2006 התקנתי את ממשק העברית עשיתי אתחול יש לי התחל במקום START אבל השאר נשאר אנגלית במיוחד MY COMPUTER והתפריט כגון PROPRTIES במקום מאפיינים יש למישהו רעיון
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי windows XP ולא מזמן התעסקתי קצת עם התאמתו לצרכים שלי ושיניתי קצת את המראה שלו. מאז .. נדפקה לי השורת run.. כל פעם שאני מנסה להכניס שם משהו ולהפעיל הוא פותח לי סריקה של תוכנת Ad-aware.. הבעיה שאני לא יודע מה בדיוק יכול להיות ששיניתי שדפק את העניין.. אז אם יש לכם עצה או כיוון אני אשמח לעזרתכם.. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-