עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by wais_asss,

התקנתי את הגרסה החדשה אבל אין לי את כל השורת סמלים - אחורה,קדימה מועדפים וכל זה...... איך מוסיפים אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  2. Started by Kenny,

היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by davidcohen,

שלום! אני צריך מדריך לגלות סיסמה של משתמש אחר במחשב... יש לאח שלי חשבון ששולט על המחשב ורק ממנו אפשר להתקין והכל והחשבון שלי לא יכול לעשות כלום... הבעיה היא שלפני כמה ימים הוא החליף את הסיסמה ושכח לאיזה סיסמה הוא החליף... רצינו לדעת איך אפשר לגלות את הסיסמה!!! תודה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. כל פעם שהמשחב נדלק מופיע לי במנהל המשיות מלא תהליכים שלי ( חוץ מ system וכאלה) וזה גורם לשימוש ב-PF שלי להיות גבוה.. איך אני יכול לסגור אותם לתמיד כל פעם כשהמחשב עולה.. במקום שכל פעם כשהוא עולה לסגור מחדש.. ??

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. כמה שוקל קובץ ההתקנה של ויסטה? 4.4 ג'יגה ביט?

7. Started by eliav-peretz,

איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ

• 8 תגובות
    • 856 צפיות
  8. Started by amit_amit,

שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by clown,

כשאני נכנס לחיפוש דרך התחל->חפש->קבצים או תיקיות, זה מה שמופיע לי: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  10. Started by tgen,

לפני כמה ימים קפץ לי מסך כחול... לא ממש הצלחתי למצוא מה הבעיה... עשיתי בדיקת שגיאות במערכת, ברג'יסטרי, בזיכרון... בדיקת וירוסים... וכלום - הכל תקין! בנוסף, גם משום מה לא קיימת לי שום תיקיית minidump ב- Windows ככה שגם אין לי ממש קצה חוט בקשר לאותה בעיה... מה יכולה להיות הסיבה לכך שאין לי את התיקייה הזאת? או לחלופין, מה עוד נשאר לבדוק?

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  11. היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. Started by eladbu,

בעיה עם WINDOWS INSTALLER כל דבר שאני מנסה להתקין הוא מוציא לי את ההודעה הבאה יש לכם מושג במה מדובר? שמתי לב שגם אפדייט לווינדואס דרך האתר אני נתקל בבעיות הוא מציג את ההודעה הבאה: The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. Take the following steps to try solving the problem: Refresh the page. In Internet Explorer, delete your Temporary Internet Files by going to the Tools menu and clicking Internet Options. Close and then re-open Internet Explorer. Internet Explorer (Add-ons Disabled) mode only prevents the use of ActiveX controls, including those used by the Microsoft Update website. To get updates using this browser m…

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  13. איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  14. Started by יונדב,

יש לי מחשב נייד IBM R40E כשהמערכת הפעלה גומרת לעלות עולה לי השגיאה הבאה: STOP : C0000135 {unable to locate component} This application has failed to start because Winsrv was not found. Re-Installing the application may fix the problem ניסיתי את המדריך עם הקובץ Kernel32.dll וכל זה ושום דבר לא עובד. פורמט אני יכול לעשות, אבל אני חייב כמה מהקבצים שיש בהארד-דיסק ואני גם לא יכול להוציא את ההארד - דיסק.. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by eladbu,

אניי מנסה לשנות את כונן D שלי ל C כי שם מותקן ווינדואס בפרטישן מגיק זה עושה קצת בעיות יש פתרון מהיר וללא השלכות רציניות???

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  16. תמונה שווה 1000 מילים יש פתרון לכך !? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by ofir667,

אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. שלום לכולם. המחשב שלי נשרף לא מזמן... אני רוצה להעתיק קבצים מהספרייה שהיתה "המסמכים שלי" בהרד דיסק הישן, אבל כרגע יש הרד דיסק חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס) ואני לא מצליח לגשת לספריה (אין גישה). מיותר לציין שמערכת הקבצים היא NTFS. מה עושים? ???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rk666,

יש לי מסך WIDESCREEN LCD בעל רזולוציה טבעית של 1440x900 + כרטיס מסך GF6200 ובאפשרויות של הבחירת רזולוציה פשוט אין לי אופציה לרזולוציה כזו. מישהו מכיר את הבעיה או איך לתקנה?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by Semyon171,

שלום, התנתי Windows Vista ובמצבים של עומס קורה שהמסך נהיה שחור למרות שהוא עובד ויש קול (בסרטים למשל) וכדי להחזיר הכל בחזרה צריך לעשות רסטרט. זה תלוי בכרטיס מסך? (יש לי ati radeon 9200se?) מעבד AMD Athlon 2500+ XP זיכרון DDR 512 400MHz

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by ish,

אני ממש מעונין להתקין את הVISTA על המערכת שלי יש לי לוח ASUS P5W DH עם בקר RAID אני רוצה להתקין את הויסטה על הRAID דרייבר לא מצאתי, יש פתרון לזה?:\ זה יכול לעבוד ככה? כרגע עם XP זה עובד נהדר אשמח לתגובות או משהו שהתקין כבר על RAID דומה

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by eladbu,

ישנה פקודה ב CMD שמאפשרת הכנסת דיסק XP והוא עושה סריקה על אמיתות הקבצים

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  23. Started by dorman2,

התקנתי כונן SATA חדש. אני רוצה להתקין עותק נקי בכונן החדש (D). בינתיים אני לא מוחק את העותק הקיים ב C. שאלה 1): האם בעליית המחשב הוא יציע לי לבחור בין אחת ההתקנות? אחרי שאגמור לבצע התקנות שאר התוכנות אני רוצה לפרמט את C . שאלה 2):האם פעולת הפירמוט ל C היא דרך נכונה להסיר את מערכת ההפעלה?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by mistaarvim,

הבעיה הישנה הסתדרה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221313.msg1942386#msg1942386 אבל עכשיו, רק כשאני ב EXPLORER דרוש ללחוץ פעמיים רצוף על ALT+SHIFT בשביל להחליף שפה.. מאוד מעצבן..

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  25. Started by uz7,

צריך עזרה דחוף! . בעיית וידאו שתוקעת את המחשב שלי . לפני יומיים פרמטי את הדיסק קשיח ועדכנתי שוב את מערכת ההפעלה XP , לאחר מכן עידכנתי את הקודקים שעבדו יפה מאד בפעם הקודמת , אך למרבה הפלא , כאשר נסיתי להפעיל את אחד מקבצי הוידאו מערכת ההפעלה נתקעה לחלוטין , בעצם המחשב נתקע ונראה כמנסה לטעון באופן איטי , חשבתי בתחילה שאולי זו טעות בהתקנה (?! ) פרמטי שוב וניסיתי שוב , ושוב אותה הבעיה , הדברים היחידים שעדכנתי לאחר מערכת ההפעלה זה כרטיס קול ומסך ובסוף קודקים. הורדתי את הקודקים ושמתי אחד אחד ושוב אותה הבעיה , שום נגן לא מצליח להפעיל אף קובץ . יש לציין שאני עושה את כל זה כאשר אני מנותק לחלוטין מאינטרנט (בגלל שחששתי בהתחלה איזה וירוס או משהו דומה דפק את ההתקנה הראשונה) . יש לציין …

• 6 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים