Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם יש לי ויסטה RC1 וכשאני מנסה לעשות אפדייט הוא כותב לי Widnows could not search for new updates error found code 80245003 למישו יש מושג איך אני פותר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
MS הודיעה על מערכת ההפעלה שלה לרובוטים שמיועדת ככל הנראה לרובוטים תעשייתיים. המערכת,שתקרא "Microsoft Robotics Studio" מבוססת על פלטפורמת ה-Windows ונועדה להקל על מלאכת התיכנות של הרובוטים. רישיון שימוש יעלה 399$. בנוסף ל-MS ישנן עוד כ-30 חברות שהצטרפו אליה במטרה לעודד מפתחים ויצרנים שונים לתמוך בעניין. למקור
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום האם מישהו הצליח להפעיל את ה TV OUT ב ?VISTA תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
מה היא בדיוק עושה? מישהו סיפר לי שזה מוסיף לך את הRAM של הדיסקאונקי (נשמע לא אפשרי...) ומישהו אחר אמר לי שזה מוסיף איזה משהו לHD... מישהו יכול להסביר?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
קיבלתי מחשב NEC P3 800MH 64 RAM ואני רוצה להתקין עליו windows xp אבל שהתקנתי PRO SP 2 הוא לא זז בכלל
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה האח הקטן שלי כנראה עשה משהו ונעל לי סרגל שורת המשימות תמונה: חייב עזרה דחוף! זה משגע!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מדריך לגלות סיסמה של משתמש אחר במחשב... יש לאח שלי חשבון ששולט על המחשב ורק ממנו אפשר להתקין והכל והחשבון שלי לא יכול לעשות כלום... הבעיה היא שלפני כמה ימים הוא החליף את הסיסמה ושכח לאיזה סיסמה הוא החליף... רצינו לדעת איך אפשר לגלות את הסיסמה!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
-
כמה שוקל קובץ ההתקנה של ויסטה? 4.4 ג'יגה ביט?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
כל פעם שהמשחב נדלק מופיע לי במנהל המשיות מלא תהליכים שלי ( חוץ מ system וכאלה) וזה גורם לשימוש ב-PF שלי להיות גבוה.. איך אני יכול לסגור אותם לתמיד כל פעם כשהמחשב עולה.. במקום שכל פעם כשהוא עולה לסגור מחדש.. ??
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אנשים , אני משחק במשחק Bf2 וכל פעם שאני מנסה להתחבר הוא רושם לי : RESTRICTION: Inadequate O/S Privileges קראתי קצת באתרים בחול חיפשתי פתרון והבנתי שאני צריך שהיוזר שלי יהיה עצם Admin' נתנו שם הסבר לגבי win xp והוא לא ממש מתאים ל Vista בכל מקרה , ובלי קשר למשחק , היתי רוצה שהיוזר שלי (שאני משתמש יחיד על המחשב) יהיה לו את כל היכולות והגישות של Administrator. תודה. :-*
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בלי כונן דיסקטים ו בלי CD ואני מעוניין להתקין עליו מערכת הפעלה וכו'. האם יש דרך לעשות BOOT דרך disk on key או משהו כזה ואז למפות כונן רשת שם יש את קבצי ההתקנה של מערכת ההפעלה? אשמח לכל רעיון או עזרה בנושא.... תודה, רם
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני נכנס לחיפוש דרך התחל->חפש->קבצים או תיקיות, זה מה שמופיע לי: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה אבל אין לי את כל השורת סמלים - אחורה,קדימה מועדפים וכל זה...... איך מוסיפים אותה? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תודה
-
- 9 תגובות
- 892 צפיות
-
-
איך עושים פקס דרך וינדוס? הרבה אמרו לי שיש אפשרות.. מישהו יכול להסביר לי? לפני שאני מביא מספר לקו. תודה מראש.EliaV-PeretZ
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי , [אני לא יודע אם זה מתאים לפה אם לא אז תעבירו בבקשה לאן שזה כן] התקנתי את הדרייברים האלא של NVIDIA על ויסטה חשבתי שזה יעזור או ישפר משהו במשחקים אבל עדין יש את הבעיות של הגראפיקה [הגראפיקה פה ושם משתגעת..] יש לי LEADTEK PX7600GT 256MB 128-bit מה אתה מצאים לעשות ? הנה הדרייברים שתקנתי : X64 לא עובד אצלי [לא יודע למה] אז הורדתי והתקנתי את הX86 .. http://www.nvidia.com/page/technology_vista_downloads.html .. *************************************************** *************************************************** אוקי יש לי בנוסף שני שאלות קטנות : הויסטה אמור להיות תלת מיידי[3D GRAPHICS]? הDX9.0c משפיע איך שהוא על ויסטה ? לא ניראה לי כך תזה שDX…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
איזה דרייבר יותר טוב של הויסטה או של ATI ? האם הדרייבר של ATI יכול לעשות בעיות???
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני לא יכול לכתוב בעברית באינטרנט, מה לעשות? אז איך כתבתי עכשיו? כתבתי בוורד והעתקתי
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
geforce 7900gt amd athlon 4200 זה יפעיל ויסטה טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה שווה 1000 מילים יש פתרון לכך !? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-