עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HeaT-SinK,

איך אני מחזיר לנורמל ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  2. כל פעם שאני רוצה להתחיל לכתוב ב word או במקום שכותבים את כתובת האינטרנט זה מתחיל לכתוב בעברית ,איך אני משנה במערכת ההפעלה לאנגלית כברירת מחדל? תודה.[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 21:51:40 הסתדרתי תודה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני משתמש בWIN7 ULTIMTE 64BIT ונעלם לי האפשרויות תיקיה ומנהל-המשימות אני גם לא יכול להיכנס לRGISTRY מה יכול להיות הסיבה? ואיך אפשר לפתור אותם תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שאני גורר אייקון בשולחן עבודה או בתיקיה כלשהי אני לא רואה אותה נגררת איתי אבל היא נגררת בסופו של דבר לאן שאני רוצה איך אני משנה את זה שאני יגרור אותה ויראה אותה נגררת ולא באופן שקוף

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by T3,

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  6. Started by moshe_ha,

אני התקנתי ריימן 1 ומנסה להריץ ומופיע השגיאה הבאה... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled.JPG תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום לכולם. מישהו אולי מכיר אתרים שיש בהם סמנים לעכבר ל XP?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום כשאני נכנס להתקנה ולוחץ אנטר לכניסה הוא אומר לי שאין לי דרייבר לHD מותקן על המחשב שלי רציתי לדעת אם הבעיה הHD שצריך להחליף או שיש דרך לפתור את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  9. Started by יניב קופר,

וינדוס רוצ ה לשנות לעברית home איך עושים זאת

10. Started by omerha,

היי, אני עובד עם ויסטה, יש דבר שממש מציק לי. אני מעוניין למיין ולהציג לפי סוג קובץ את התקיות שלי . ומשום מה אחרי כיבוי והדלקה של המחשב, המערכת הפעלה מאפסת את התצוגה. האם יש איזה הגדרה או וי כדי לשמור את אופן התצוגה? תודה

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. Started by M-a-T-a-N,

איך נפתרים מהבעיה הזאת ? וגם בקול הוא פוגע לי

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by eldad_elyashiv,

התקנתי את הוידוס 7 על המדיה סנטר שלי. התחלתי להעתיק מדיסק הגיבוי את קבצי המדיה לאחר כמה דקות קיבלתי מסך כחול, לאחר שעלתה המערכת ניסיתי שוב להעתיק את ספריית המוסיקה למחיצה C ושוב מסך כחול, לאחר מכן ניסיתי שוב - ושוב מסך כחול. הבנתי שיש בעיה. הוצאתי את כל ההתקנים הניידים המחוברים למחשב וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי מחדש וניסיתי - ושוב מסך כחול, פירמטתי שוב עם דיסק אחר של וינדוס - ושוב מסך כחול, פתחתי את המחשב והחלפתי בין הסלוטים של ה-SATA ובכל נסיון היה מסך כחול. אני חייב לציין ששידרגתי את המחשב מהויסטה שעבד מצויין ללא מסכים כחולים כלל. מה עושים? המחשב שלי עם 4 יח' של 1GB DDR2 כך שאין לו בעיית זכרון, מה יכולה להיות התקלה? האם התקנה מחודשת של ויסטה ובדיקת ההליך שמפיל את ה…

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by Aviad6,

חג שמח כולם! פרמטתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנות (אופיס, סוליד וורקס ועוד) אני מקבל שגיאה 2753 מווינדוס. ראיתי כל מיני דרכים לפתור את הבעיה, דרך פקודה בcmd או דרך רענון הרג'יסטרי אבל כל אלו לא פעלו. למישהו יש רעיון מה אפשר לעשות? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ybe,

מדי פעם אני מקבל הודעת שגיאה שהקשורה ל-virtual memory.מה המשמעות של virtual memory(אשמח לקרוא מאמר טוב בנושא) וכיצד אני קובע את הערך האופטימלי למערכת המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי בתור אדמין של המחשב שלי אני מעוניין לבטל תוכוניות כמו Msconfig, Regedit כל התוכניות האלה שמשתמשים ברשת לא יוכלו לגעת או להשתמש בהם אז איך אפשר לבטל?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by neryaagam,

ראיתי שנשאלה שאלה דומה, אך לא ניתן שם פתרון אפיון הבעייה: בויסטה 32 home עם sp1 - אחרי חודשיים של עבודה מוצלחת עם המחשב הנייד, נעלם ה language bar, פתאום. - אינני מצליח להחזירו. לא דרך toolbar, שם כלל אינו מופיע, ולא דרך regional and language options - כל שינוי שאני מבצע ב regional and language options איננו משפיע כלל. זה כולל דוקינג/פלואוטינג של task bar, הסרת שפות, שינוי סדר שפות, התקנה מחדש של שפות וכו'. אין כל השפעה - Alt + Shift כמובן לא משפיע על כלום - כמובן שאת ההודעה הזו אני כותב ממחשב אחר.... יתכן ש recovery של המחשב ל boot קודם יעזור, אבל זהו צעד אחרון (ורע) ואני מפסיד כל מיני עניינים מה עושים??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Sifo Jen,

היי, יש לי את המערכת הנ"ל ויש לי בעיה איתה, לאחר שהתקנתי קודק פאק של K LITE, אני יכול להתשמש במדיה פלייר כדי לנגן סרטים שיש לי על המחשב - XVID,MKV,TS,MP4 אבל כאשר אני נכנס למדיה סנטר ומנסה לנגן אותם הוא נותן שגיאה של קובץ לא מוכר. אני משאר שזה בגלל החוסר תאימות ל64 ביט כי לא הייתה לי בעיה כזו מעולם במדיה סנטר, היה לי את ה2005 קודם ועבד מצויין. מישהוא מכיר פיתרון לתופעה? תודה!!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום לכולם, לפני מספר חודשים התקנתי ווינדוס 7 על המחשב (הדיי ישן) שלי, והכל היה בסדר. לאחרונה נוצר מצב שהמחיצה C כמעט מלאה (נפחה 51.3 גיגה) ואני לא יודע מדוע - לא מותקנות תוכנות כבדות או שהתקנתי לאחרונה. מסמכים, סרטים ומוזיקה, לא נשמרים במחיצה זו. כשהתקנתי את הווינדוס 7 לא מחקתי את המחיצה ואני חושב שמערכת ההפעלה הקודמת - xp, עדיין קיימת על המחשב. כשהמחשב עולה אני מקבל שאלה האם להפעיל את WIN7 או גרסה מוקדמת יותר. האם ניתן למחוק את שאריות ווינדוס xp? כמובן בלי לגרום נזק לדברים שמותקנים כעת על המחשב. האם לדעתכם זה באמת יפנה לי מקום? האם יש סיבה לשמור את ווינדוס xp? האם יש לכם רעיון אחר איך לגלות מדוע מחיצה C נסתמת? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by blackhawk,

שלום, אני מעוניין לדעת אם יש פקודה\סקריפט שאפשר להריץ ב powershell או ב cmd על מנת לראות את העידכונים שמחכים להתקנה?(בתחנה רגילה - לא בדומיין) הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי היה פקודה ב powershell "get-pending" אך היא עוסקת בעידכונים שמגיעים מה WSUS. אשמח לעזרתכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by amitle22,

לפני שבוע הדיסק קשיח שלי נשרף והחליפו לי אותו יש לי 2 ג'יגה ראם ורציתי להוסיף עוד 2 האם אני צריך לפרמט את המחשב לאחר הוספה? אני מתלבט מה להתקין איזה ווינדוס עדיף 7 xp vista יש לי מעבד q6600 כרטיס מסך 8600gt 4 ג'יגה אחרי שאני יוסיף ראם דיסק קשיח 500G אני צריך לדעת אם חייבים לפרמט אחרי הוספת ראם ואיזה מערכת הפעלה עדיפה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by yotam.m,

שלום רציתי לדעת איך אפשר להחליף את הגופן בוינדוס שיהיה כללי על הכל. הבעיה שלי היא בקאזה במקום לראות את השמות של השירים אני רואה סימנים וסמלים. אולי הבעיה היא גם בעוד תוכנות אבל רק בקאזה בינתיים בדקתי אני חושב שהבעיה נגרמה בגלל התוכנה style xp האם יש דרך להחזיר רק את הגופנים של וינדוס מבלי להחזיר את כל הרקעים והצבעים?

22. Started by shimon956,

שלום לכולם היום חזרתי והדלקתי את המחשב והוינדוס עלה לי ואז להפתעתי גילתי שהמעבד מתאמץ על 100% וראיתי מה תופס אותו וראיתי שזה היה system שתפס כ 224k הנה תמונה שתפסתי ככה בפוקס עכשיו לא רק זה ניסתי לכבות את זה וזה פשוט אחרי כמה פעמים הפעיל את החלון הידוע של ה 60 שניות בלי שיכולתי לגעת בו ואז זה עשה לי ריסט וחזר ולא היה לא ראיתי שוב את הקובץ והמעבד לא היה על 100 אחוז הכול היה רגיל אז סרקתי עכשיו לפני שתישאלו אז כככה יש לי xp כמובן אם sp1 הכול מעודכן עד לעידכון האחרון כולל האנטי וירוס שלי וכולל ה התוכנה של הספי וורס וגם תוכנה מצוינת של סוסים טוראנים ויש לי גם פייר וואל מצוין שמעודכן עכשיו סרקתי אם כול התוכנות ולא מצאתי שום וירוס או בעיה זה ממש מוזר אולי מישהו יכול…

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by bezangeloo,

ולא דרך תוכנה. בדקתי בתראד שבסטיקי (ככה קוראים לזה?) וראיתי שם רק תוכנה. אשמח לקבל קישור או משהו למצביעים נחמדים \ יפים. ואולי מישהו יכול להעלות לי לפה את המצביעים של ויסטה? תודה רבה, בז'נגלו.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. כאשר אני פותח את דף האינטרנט אקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שלא ניתן לפתוח או אותו דף והיא אפשר להיכנס לאתר..ככה זה בכל כתובות האינטרנט...אי אפשר להיכנס לשום אתר...איך ניתן לפתור בעייה זו...תודה מראש ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  25. Started by Trippled,

שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.