עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, מותקנת אצלי windows 7 7100 שהותקן על גבי ויסטה. לאחרונה היו במחשב שלי בעיות ולכן החלטתי לפרמט. העתקתי את התיקיות הנ"ל לכונן משני במחשב, ואז על מנת לראות כמה מקום נשאר לי בכונן הראשי מחקתי את המקור שנמצא בו ופיניתי את סל המחזור. להפתעתי ראיתי פתאום בmy computer שהתפנה מקום גם בכונן המשני,ואכן משום מה הכל נמחק גם שם! מה אני יכול לעשות על מנת לאחזר את המידע בצורה הטובה ביותר? למה זה קרה בכלל(לכן החלטתי לפרסם את זה בפורום הזה)? אני בנתיים מנסה להשתמש בrecuva... יש הצעות? תודה.

2. Started by borg,

יש לי Boot-CD שמכיל תוכנה שמאפשרת למחוק את הסיסמה של כל משתמש (וגם ליצור משתמשים חדשים). אני מעוניין בתוכנה שרצה מתוך ה-Windows (בלי לאתחל את המחשב) בתור Standalone Executable ומאפשרת למחוק את הסיסמה של ה-Administrator (לא בשבילי). יש תוכנה כזאת?

• 15 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. Started by d1v,

התקנתי חלונות (xp pro) בלפטופ של אבא שלי וגם עבריץ החלונות פרוץ דרך אגב. הבעייה היא שאני לא יכול לכתוב בעברית. אם מ ישהו יכול לעזור לי אז תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  4. כשאני נכנס להמון אתרים אז לא כל התמונות עןלות וצריך לעשות שיעלו ידנית מה לעשות שזה יעבוד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. פתאום ללא סיבה משתבשת הכתיבה בעברית בחלק מהאתרים למשל כרגע באתר מנטור בפורומים אני לא יכול לכתוב עברית אני מקבל ג'בריש, לעומת זו כאן הכל תקין אני עובד עם XP אך עליי לציין שגם ב WIN 2000 קרתה לי אותה התופעה ואז החזרתי גבוי של GHOST בדקתי וגם באתר PCTIP ו PCPRO אני לא מצליח לכתוב בעברית כך שאולי זו בעיה בתצורת פורמט האתרים שהאקספלורר לא מצילח לזהות. כך שכל מי שמבין בנושא כתיבת אתרים יוכל לעזור. בבקשה אם מישהו ( עומרי ?? ) נתקל בבעיה ויודע כיצד לפתור אותה אודה לו מאד על תשובה .

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני רוצה לפרמט מחשב של חבר המחשב עולה רגיל אבל שאני מנסה להיכנס להתקנה המחשב טוען את ההתקנה ומיד שהוא מסיים הוא מודיע לי שהוא לא מצא את הHDD מה עושים במצב הזה ואיך מגדירים אותו? לוח אם: asrock 775V88+ הדיסק קשיח מחובר על ידי חיבור SATA תודה לעוזרים! אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. נסיתי כל שידעתי ולא הצלחתי. אני לאחרונה עושה עושה ריסטרט וכשהוא מפעיל את עצמו -בשלב כלשהו אני פשוט מכבה אותו בדרך ה'לא-נורמלית'. מסכן המחשב לי, זה לא מגיע לו. אחרי כל מה שהוא עבר. ובכל אופן, אני לא מצליח לסדר את זה. עזרו לי, בבקשה דחופה. נייקי!

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. היי יש לי VMC בסלון ואני מדיליק ומכבה בעזרת השלט שיש לי.. זה לא בדיוק כיבוי וזה גם לא HIBERNATION אני פשוט לוחץ על כפתר הOFF והמחשב נכבה יש אחרי מספר שניות וכמובן נדלק מאותו מצב בו כיביתי! הבעיה היא כשהמחשב נדלק בגלל פעולות שאני תזמנתי במיוחד הוא נשאר דלוק בזמן שאני לא בבית ואני רוצה שהוא יכבה אחרי שהוא מסיים או אחרי זמן מה שהפעולה כבר הסתיימה.. סימנתי שהוא יכנס למצב שינה במתזמן מסימות! אבל הוא נכנס למצב שינה רק לא מלא כמו שצינתי לפני כן איך עושים את זה? יש לי ויסטה... תודה לעונים!!

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by Shacham,

יש לי WINXP PRO (יש לי את הבעיה גם ב SP1 וגם ב SP2 והיא נשארה אחרי כמה פירמוטים שלא קשורים לזה). ההגדרות של ההסתרת אייקונים ב TRAY (תמונה מצורפת) משתנות לבד. למשל האנטי-וירוס משתנה מ Always hide ל Hide when inactive והאייסיקיו משתנה מ Always show ל Hide when inactive. איך מסדר את זה ואיך אני מוחק דברים מהרשימה של ה PAST ITEMS? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by Shpitz316,

הלפ! Hatzilu! הווינדוס שלי החליט להתחרפן אחרי יומיים בלבד שהוא מותקן. הוא כבר קפא (כלומר המסך תקוע והמקלדת והעכבר לא מגיבים) לי 8 פעמים, ככה שזה לא סתם משהו מקרי שלא חוזר. הוא קפא לי כאשר: * סתם ביצעתי פעולה שגרתית בuTorrent. * במהלך התקנה של MSDN עבור ויז'ואל סטודיו (בפעם השניה ההתקנה הצליחה). * בהרצת בדיקת עידכונים חדשים בWindows Update. אני לא רואה מכנה משותף בין המקרים, אז מה זה יכול להיות? דרייברים של הכרטיס רשת? דרייברים של הכרטיס מסך (HD4870)? בעיה בזיכרונות? בהארדיסק? אולי בכלל עדיף היה להתקין 32 ביט? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by vitali02,

כשאני מתקין את הוינדוס מחדש אני רוצה לחלק למחיצות גם בצורה מסודרת... ראיתי בסרטון אחד שהוא עשה מחיצה במיוחד רק בשביל הוינדוס... באמת עדיף ככה?? או עדיף להשאיר הכל בC??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ofirrjd,

היי, מקווה שזה המקום הנכון... העניין הוא שהיתה לי תמונה מסויימת לחשבון ג'ימייל ואז נרשמתי ל גוגל+ ובחרתי תמונה אחרת. כמובן שזה שינה גם את התמונה של החשבון שלי המופיעה בג'ימייל. הבעיה היא שכשאני שולח מייל, התמונה המופיעה אצלי במכשיר האנדרואיד (נקסוס 5) בתמונת השולח, היא אותה תמונה של פעם. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. ההודעה היא: "A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer" לא הצלחתי להעלות צילום מסך. אשמח לדעת מה אני צריך לעשות, ואם צריך עוד פרטים אשמח לנדב אותם. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by RedHat_Lover,

יש לי כרגע Windows2000Pro עם מערכת קבצים של NTFS איך אני מפרמט ל-Windows98 עם מערכת קבצים של FAT32?

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by Guyn,

במחשב של חבר שלי האינטרנט אקספלורר לא עולה- לחיצה כפולה וכלום. עד לא מזמן הכל היה בסדר... כנראה איזה וירוס או תכנת ספייוור?? בכל מקרה, הוא עובד עם XP SP2 ויש לו את הגירסה העדכנית של אינטרנט אקספלורר ככה שלא ניתן לעדכן. (הכנסת כתובת דרך תיקייה כלשהיא כן פועלת) מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by DOR_2911,

מה זה ההודעה הזאת :s05: http://img230.imageshack.us/img230/6061/wor0rk.png

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  17. Started by G-BOY10,

רציתי לדעת האם אפשר ליצור קיצור דרך מבלי שיהיה את האיקון (הציור) שיש לו ויהיה מעין ריבוע שקוף או שלא יהיה בכלל ריבוע

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יש לי תהליך במנההל המשימות שתוקע לי את המחשב ואת האינטרנט הוא נקרא WLLoginProxy.exe איך אני מוחק את הדבר הזה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  19. זה ממש מעצבן, יש לי דברים בהורדה ואני לא יכול לעשות ריסטרט מתי שבא לי, וההודעה הזאת קופצת כל 5 דקות! איך נפטרים ממנה?!?!?!?!?!?! ניסיתי לעשות END PROCESS אבל זה ממשיך לחזור.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. הווינדוס שלי הוא windows xp sp2 1GB זיכרון אני מפעיל את המחשב והרקע של הווינדווס עולה בלי האייקונים ניסיתי להפעיל אותו מחדש , להפעיל אותו מ safe mode אבל זה נישאר אותו דבר (רקע בלי אייקונים) הדבר היחידי שאפשר לעשות זה להפעל את מנהל המשימות. מה אפשר לעשות ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום המחשב שלי עושה בעיות וזה מעצבן אותי אז נשאר לי דיסק וינדוס ברוסית מדוד שלי ואני לא רוצה להתקין וינדוס מהתחלה רק לעשות repair,אבל הבעיה היא שאצלי המחשב בעברית!!! אז יהיה בעיה?זה ישנה לי את השפה?יגרום לי לבעיות?אני אצטרך לעשות גיבוי?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by OgANDi_BoY,

בתקנתי 2 ווינדוסים על המחשב אחד בכונן C ואחד ב D מחקתי את התיקיות של הווינדוס מכונן D ופירמטתי את C ועכשיו עדיין יש לי 2 ווינדוסים ואחד ואחד לא עולה איך אני מוחק אותו משם??? אני מדבר על התפריט שעולה בדוס שיש 2 מערכות הפעלה על המחשב תודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  23. Started by SoftMaker,

האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום! לחבר שלי פתאום בעלייה של הווינדוס, הווינדוס מבקש password והוא אמר לי שהוא לא הכניס שום קוד והוא פתאום הפחיל לבקש לאחר שהוא עשה ריסט למחשב. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  25. שלום רב. אבי הביא ממקום עבודתו מחשב Dell OptiPlex GX260 אשר בא מותקן עם Windows XP OEM (כלומר מערכת הפעלה אשר מותקנת בייצור המחשב אצל DELL ואשר מורשת לשימוש רק על המחשב המסויים עליה היא הותקנה לראשונה; נגיד שאם אני אחליף פתאום את המעבד או את הלוח אם, ההתקנה תזהה שינוי דרסטי במפרט המחשב ותהפוך לUnregistred או משהו כזה. יענו לא תהיה חוקית) -בקיצור אין לי דיסקים ולא כלום, האם אני יכול לקחת את הProduct Key שרשום על גב המחשב(במדבקה) ולהשתמש בו עם דיסק XP לא מקורי שחברי ישאיל לי? (דרך אגב, ישנם תוכנות אשר מראות לי Key אחר. מה לעשות עם זה?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.