עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by urik,

היי רציתי לדעת כיצד ניתן ליצור פעולת מאקרו כלומר שבצירוף מקשים כלשהו יכתב האי מייל שלי לדוגמא תודה מראש

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  2. Started by gav1809,

היי, קיניתי מחשב נייד של Dell לפני כחודשיים. המחשב מצוייד ב- Windows 7. בכל המצבים שניסיתי המחשב עובד בסדר גמור (גלישה, אופיס, סרטים, הורדה וכו') מלבד כאשר אני מפעיל את ה- Remote Desktop. אני משתמש בו לשם חיבור לשרתים של העבודה. העבודה דרכו היא איטית להחריד, כל הקשה על עכבר או מיקלדת נמשכת כמה שניות עד דקה ולא ניתן לעבוד בצורה כזו. חושב לציין, כי יש ברשותי נייד ישן יותר של lenovo מדגם T61 (המצוייד ב- XP) ומשם החיבור לאותו שרת מרוחק עובד מצויין ומהיר. ניסיתי "לשחק" עם כל הקונפיגורציות של ה- Remote Desktop, להוריד חומת אש (של Windows ושל אנטי וירוס), להפעיל חומת אש - כלום. זה לא שינה למהירות. אודה על כל עצה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by omri09,

התיבה הקטנה הזו לחיפוש בצד ימין למעלה כשנכנסים למחשב שלי או לכל מקום אחר נעלמה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  4. והאקס פי שהתקנתי הוא מקורי לחלוטין מה עושים?

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by sxsxservo,

יש לי מערכת חלונות profeshonal xp צפיתי בסרט דרך תוכנה bplay ועשיתי איזה שהיא פעולה לא ברורה :הפעלתי את הsubtitle ואחר כך עשיתי פעולת save הקובץ נשמר,אך מאז לא ניתן למחוק את הקובץ (שבשם שלו מופיע גם ShareReactor אולי זה קשור) .בכל פעם שאני מנסה להפעיל את הסרט או למחוק המחשב פשוט קורס הוא ניהיה ממש ממש איטי ולבסוף נתקע והוא בנוסף גם רושם לי הודעה שמישהו משתמש בקובץ. ניסיתי את כל הפעולות שאני שאני מכיר לנסות למחורק את הקובץ לדוג" :הפעלתי את המחשב מחדש בלי להתחבר לאנטרנט ,מחקתי את כל תוכנות שיתוף הקבצים, ניסיתי למחוק לאחר שהפעלתי את המחשב במצב של safe mode , סגרתי את כל התוכנות שפועלות אם הפעלת המחשב,בדקתי אנטי וירוס ואין לי וירוס. בקיצור אני לא יודע מה לעשות המחשב פשוט קור…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  6. אוקי אז ככה, קודם כל חג שמח לכל בית עם ישראל לא מזמן הייתי באילת השארתי תמחשב עובד הכל טוב אני חוזר אני רואה חושך בעיניים, הפיירואל שלי נגמר לו התאריך והוא לא עובד ואחי פה גלש באתרים ששתלו לי ים חרא על המחשב, אני הרצתי תוכנות ניקיון כמו SPYBOT AD-AWARE וכל השאר אבל עדיין יש לי 2בעיות מעצבנות בטירוף: בשולחן עבודה שלוחצים מאפניינים ברקע ואז מתקדם יש אפשרויות, אז איכשהו נעלם לי משמה ה"DESKTOP" וזה לא כ"כ הפריע לי עד שגיליתי שאני לא יכול לשנות רקע ידני, יענו להכנס לתמונה ואז עליה ללחוץ ימני ולקבוע אותה כרקע - לא עובד. עכשיו הבעיה השניה שהיא עוד יותר מעצבנת למה עם רקע אפשר להסתדר, זה שהתיקיות שלי במחשב לא בסדר, זה התחיל בזה שנכנסים לMY COMPUTIER ואז יש את הפרטים של המחשב…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  7. היי לכולם. התבקשתי לעזור למישהו שנראה שהמחשב שלו תקוע בבעיות שבושם אופן הוא לא הצליח לפתור. (גם על ע"י תיקון או restore point) לפני שאני נוגעת במחשב רציתי לוודא שאני זוכרת את הכל נכון ולא פספסתי דבר כך שלא אגרום צרות נוספות. בעקבות בקשתי הוא גיבה את כל הקבצים החשובים. כעת ארצה אוו לנסות איכשהו לפתור בעזרתכם את הבעיה, או מה שלאחר כל מה שעשה ולא הצליח עושה רושם כפשוט יותר, - לפרמט אותו ולהתקין את ה- XP- home שלו מחדש. 1. ברשותו xp-home oem מקורי עם sp2 אם אני זוכרת נכון, בדיסקים מהסוג הזה אין צורך בדיסק בוט נוסף וניתן להתקין את ה- XP ישירות. האם אני זוכרת נכון או שבכל אופן יש סיכוי שאינו כולל בוט. היה וכן, האם עלי לחפש משהו מסויים? 2. הפלופי במחשב ההוא בוטל (מי צריך פלופי ה…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by Tamir92,

אחרי שהתקנתי ויסטה אין לי קול מישהוא יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by roydor,

שלום כשאני פותח את המחשב(Xp)באופן אוטומטי נפתחת תיקייה הקרויה בשם המשתמש המופעל,וכוללת בתוכה תקיות הפעלה כמו start menu,my documents,favorites,desktop ועוד.כשסוגרים את התקייה באופן אוטומטי היא נפתחת שוב ולא מאפשרת פעולה על המחשב(נושא זה נכתב על מחשב אחר) התקייה תמיד חוזרת להיות הפעולה הראשית. תודה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  10. Started by stam,

כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by tombraider2003,

הבעיה היא כזאת כשאני מאתחל את המחשב אז הוא ניכנס לי ל כונן C במקום להעלות לי את ווינדוס 98 מה צריך לעשות כדי שהוא יאתחל כמו שצריך חוץ מלהתקין מחדש חברים?????????????

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by haimvrt,

המחשב שלי: פנטיום 4 2600 ht כרטיס מסך 6600gt זיכרון ddr גיגה (512+512) עם צריך עוד פרטים תגידו ועם לא אז: איך וויסטא תעבוד במחשב + הפעלת משחקים כמו ריינבו סיקס החדש,אמריקן ארמי וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by KoM,

האם ניתן להוסיף תמיכה לוינדוס XP ל-RAID לאחר התקנתו ? אני יודעשהדבר אפשרי עם הוספת תמיכה ב-ACHI, האם הדבר אפשרי גם ב-RAID חומרתי ?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by SimonSays,

עשתי פירמוט למחשב והתקנתי ווינדוס מחדש, אך בתיקיה של Document and settings נשאר התיקיה של ה-DESKTOP של המחשב הישן ושם יש קובץ ממש ממש חשוב שאני צריך, אבל כשאני מנסה לפתוח זה אומר לי Access denied. מה אני עושה? [מצטער שזה בפורום הזה אין לי מושג איפה לשים את זה]...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  15. התקנתי Windows 7 הוא מזהה את כל החומרה בצורה מושלמת האם עדיין יש צורך להתקין את הדרייברים מהדיסקים?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  16. שלום רב, יש לי שני שאלות: 1. האם ניתן לחסום בווינדוס אקס פי פרופצ'יונל את קבצים של הווינדוס כלמור שלא לכל אחד יהיה גישה אליהם וגם חסימת הורדה של דברים שיכולים לסכן את המחשב מפני וירוסים, כי לחבר שלי יש שני אחים קטנים וכמעט שלוש פעמים בשבוע יש לו תקלה בגלל הדברים האלה... יש דרך לפתור אותה? 2. לחבר אחר יש ווינדוס אקס פי, האם ניתן להתקין בנוסף לאקס פי ווינדוס 98? זה יצור בעיות או שהם יוכלו לעבוד יחד? אם ניתן להתקין מישהו יכול לרשום לי את הדרך שאני יתקין את הווינדוס מבלי לפגוע בווינדוס אקס פי... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  17. שלום וברכה, אני לא יודע איך זה קרה אבל כשהדלקתי את המחשב, הוא לא הסכים להיכנס לשולחן העבודה הרגיל שלי, אלא הוא כל הזמן נכנס רק לשולחן עבודה שהוא קורא לו "פרופיל זמני" (כאילו פתחתי פרופיל חדש). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? ז"א שהוא ייכנס לשולחן העבודה הרגיל שהיה לי תמיד עם כל ההגדרות הישנות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  18. בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  19. Started by The-Crush,

חיברתי את המודם של הכבלים וכל כמה זמן בזמן אקראי הוא עושה לי ריסטרט כל כמה זמן וזה משגע אותי והמודם מוחבר ב-USB וניסיתי לחבר אותו לכרטיס הרשת והוא פועל מצויין אבל רק בעיה אחת שאני חיברתי את 2 המחשבים שלי למודם אחד בשני הכניסות שאחד זה ב-USB ואחד בכרטיס הרשת וזה עם ה-USB מתכבה כל הזמן............למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה בחלונות XP?

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  20. שלום, יש לי לוח Abit IB9 ואני רוצה לעבור לוויסטה ואני עכשיו באמצע הכנת דיסק של וויסטה בVlite ואני תקוע בקטע של הדרייברים לחיבורי SATA... אז הורדתי את הדרייברים מהדיסק של הלוח אם שהגיע איתו ושמתי לב שאין שום תיקיה בשם וויסטה או משהו שקשור לוויסטה... יש WIN2003,98,XP אבל וויסטה אין.. אז רציתי לדעת האם זה בסדר שאני משלב את אתה הכל כמו שבתמונה שצירפתי... האם וויסטה תזהה את זה ולא תיהיה בעיה? נ.ב... אם הדרייברים בתוך הדיס אז צריך ללחוץ F6 בהתקנה או לא? דיי דחוף.. תודה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  21. WINDOWS XP נתקע אחרי פתיחת הארד דיסק בחלון אקספלורר. דבר זה קורה בשני הארד דיסקים שונים בעוד שבשלישי זה לא קורה. אציין כי לכל שימוש אחר דרך תוכנות (שימוש / התקנה / הסרה / העתקת קבצים) ההארד דיסקים הנ"ל עובדים ללא בעיות - כמו כן נבדקו בSISOFT SANDRA ולא צוינה בעיה. הבעיה מתרחשת אחרי פתיחת הארד דיסק באקספלורר כאשר לא נעשית כל פעולה נוספת למשך מספר שניות. ה XP נתקע לחלוטין עד ביצוע END PROCESS לNON RESPONDING (הארד דיסק / תיקייה פתוחה) - או אז נעלם כל הדסקטופ ועולה מיד מחדש. אציין כי תוכנות שברקע ממשיכות לעבוד ללא בעיות. מישהו מזהה מה זה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  22. מדובר במחשב של חבר עם ווינדוס 7, התקנו אדוב רידר X ומאז כל תוכנה שמפעילים מנסה לפתוח את עצמה דרך הריאדר. ניסינו להסיר את התוכנה,ולהפעיל כל מיני תיקונים כולל קובץ REG שאמור לפתור את העניין והתקנה של 2 תוכנות מסחריות ועדיין בלי הצלחה. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by tomchook,

שלום יש לי בעיה קטנה בתצוגה של ווינדוז XP. כשאני נכנס ל right click on "my computer" >> properties >> advanced >> performance settings >> custom הורדתי את רוב הסימונים כדי שהמחשב יעבוד יותר מהר. הבעיה שברגע שאני מסמן ווי במקום של use drop shadows for icon labels on the desktop הוא לא מבצע את הפעולה, ואפילו אם אני חוזר למצב של adjust for best APPEARANCE הוא עדיין לא מפעיל את האופציה הזו... נשמע מוכר? מישהו יכול לפתור את הבעיה? אגב, הווינדוז הוא בגרסה SP3 עם כל העדכונים האחרונים עד היום תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  24. התקנתי לאחרונה JAVA עבור תוכנת ביטורנט, ומאז אינני יכול להכנס לצ'טים של תפוז (WINXP) עד לפני ההתקנה הייתי נכנס לצ'טים (או לאתרים אחרים מסויימים) מה לעשות? זאת הודעת השגיאה שאני מקבל: בקובץ: # # An unexpected error has been detected by HotSpot Virtual Machine: # # EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION (0xc0000005) at pc=0x6d6c1f6c, pid=2828, tid=1204 # # Java VM: Java HotSpot Client VM (1.5.0_01-b08 mixed mode, sharing) # Problematic frame: # V [jvm.dll+0x81f6c] # --------------- T H R E A D --------------- Current thread (0x03a76f70): JavaThread "main" [_thread_in_vm, id=1204] siginfo: ExceptionCode=0xc0000005, reading address 0x00000008 Registers: EAX=0x00000000, EBX=0x00000000, EC…

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  25. שלום, לפני שאתם מוחקים/מזהירים אותי אנא קראו את השאלה. האם יש בכלל MUI לוינדוס 2000? ואם יש , אפשר להשתמש בMUI של XP או שזה דיסק אחר שאותו אפשר להזמין דרך ממיקרוסופט? ניב, חברת PCTEC

• 2 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.