Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לחבר שלי את הבעיה הבאה כשהוא מנסה להיכנס לחומת האש של ווינדוס: מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך לסדר את זה? תודה רבה, אבי.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש של 160 ג'יגה עכשיו כך פעם שאני מנסה להתקין עליו WIN XP או 2000 ההתקנה נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזאת Setup has determined that Drive C: is corrupted and cannot be repaired. To quit setup press F3 הבעייה היא לא בדיסק בקשיח כי הצלחתי כבר להתקין 98 ו ME אגב הלוח מזהה רק 136 GB מתוך ה 160 נסיתי כבר הכל התקנה, שדרוג, פירמוט ארוך וקצר FAT32,NTFS,XP+SP2 כלום לא עוזר??? בבקשה תעזרו לי דחוף... אגב מצאתי באתר של MICROSOFT את השגיאה אבל לא את הפתרון קבלו לינק: http://support.microsoft.com/?kbid=315679 בתודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
מהו בקצרה הזכרון הוירטואלי? איך הוא משפיע על הביצועים של המחשב? מה הערך המומלץ אם יש לי ג'יגה זכרון פנימי? האם זה טוב לחלק אותו לשני כוננים או שעדיף על כונן אחד? ???
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב עולה, מגיעים אייקונים (XP) ואז לוקח בערך 2 דקות עד שאפשר להפעיל תוכנה מסויימת - זה בקצרה. המחשב חדש לגמרי, התקנתי תוכנות שונות והכל היה בסדר, עד שנדפק המודם adsl usb ובזק החליפו לי למודם רשת, eci router b focus 270 pr ומאז החלה התופעה. בתחילה היה מותקן נורטון שעלה עם איקס אדום - ואחרי 2 דקות עובר למצב פעיל אז חשבתי שהבעיה בנורטון, אבל לא! התקנתי את קספרסקי - וגם כאן רק לאחר 2 דקות הוא הופך לפעיל. בדקתי services וגם msconfig ולא מצאתי שום דבר חריג, וכמובן שהמחשב נסרק גם על ידי תכנת וירוסים און ליין וגם אוףליין, וע"י ספייבוט ואד אווור... אני חושב להתחיל לבדוק בביוס..אבל לא יודע איפה להתחיל. ממי תבוא הישועה? תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אגיד שלא ידעתי באיזה פורום לכתוב את הנושא ואם זה לא מתאים לכאן מתנצל מראש. היום ראיתי במסנג'ר 2 הזמנות, זה נראה לי קצת חשוד אבל השד יודע למה אישרתי את ההזמנות האלה. מיד בהודעה הראשונה שזה שלח הבנתי שזה יכול להיות וירוס ומיד חסמתי ומחקתי מהרשימה. אבל אז התחילו הבעיות, מקש הרווח אצלי לא מפסיק להילחץ. ואני לא יכול להקליד כלום ואם אני פותח חלון הכל משתגע ודברים נלחצים. במצב בטוח ניסיתי והבעייה לא קרתה. עשיתי מצב בטוח עם NETWORKING והיה משהו מוזר, כשניסיתי להתחבר לאינטרנט עם החייגן, קיבלתי הודעה ERROR 711 והיה רשום שאי אפשר להתחבר לREMOTE ACCESS CONNECTION MANAGER. אני לא יודע אם זה קשור אבל ציינתי זאת בכל מקרה.. ניסיתי לחפש כאן בפורום ובגוגל, אבל אין לי קצה …
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה במערכ(ו)ת שלי, 7 X64 ו- 7 X86 (אל תשאלו למה גם וגם אין לי כח להסביר ). 50% מהפעמים שאני מדליק את המחשב הוא מגיע לחלק של הטעינה, משמיע את הצליל ההתחלתי ואז מראה מסך שחור בלי עכבר/עם עכבר או את התמונה של הדסקטופ עם עכבר/בלי עכבר. לא יודע מה אני עושה כשאני מצליח להכנס, בגלל שאני מנסה מספר אופציות (שימו לב כי אלו אינם שלבים, אלא רק מספור) : 1) מנתק הכל חוץ מהעכבר, המקלדת והאינטרנט. 2) מנסה להדליק שוב ושוב ושוב. 3) מנסה להכנס ל Safe Mode ואז לעשות ריסטרט. 4) מכניס את הדיסק של windows ועושה repair. הוא תמיד כותב שהוא לא זיהה שום בעיה עם ה boot, ושאני יכול לכבות או לעשות ריסטקט. עושה ריסטקט. השיטה שעובדת תמיד היא 4. השיטה אחריה 3. אחרי זה, 1. ואז 2. א…
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כאשר אני לוחץ על קובץ מסוים כפתור ימני יש לי ממש הרבה אפשרויות שהכניסו לי תוכנות שונות (בעיקר תוכנות מולטימדיה). כיצד אני יכול לשלוט על האפשרויות המוצגות ולהעיף את חלקן?
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני נותן הוראת כיבוי, הוא סוגר הכל ונותן את ההודעה שכעת ניתן לכבות את המחשב. התקנתי את כל העידקונים האפשריים, בדקתי באתר מיקרוסופט, גיגלתי ולא מצאתי תשובה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אהלן יש אופציה בWIN שנקראת PARENTAL CONTROL ואשר מאפשרת בין היתר להחיל הגבלות מסוימות על חשבונות משתמשים. אחת מן ההגבלות האלה היא שעות פעילות - TIME LIMITS. הבעיה היא שכרגע האופציה הזאת רק מונעת מהמשתמש להתחבר אם זה מעבר לשעות הפעילות. אבל אם הוא מחובר זה לא נועל את המשתמש או מנתק אותו. וזה בדיוק מה שחסר לי. לא ראיתי אופציה כזאת שמופיעה שם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות או איזה תוכנה אחרת שעושה את זה? ( כמובן שאני יעדיף שזה יהיה במסגרת WIN אבל אם אין אפשרות אז גם תוכנה תספק את המבוקש...). תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מקווה שלא פירסמו את זה בעבר. הנה מאמר מעניין הבוחן את מידת השפעתן של תוכנות שונות על זמן האתחול של Windows. http://www.thepcspy.com/articles/other/what_really_slows_windows_down מוסבר איך הבדיקות התבצעו ומה נבדק - יש 5 דפים למאמר. אל תחמיצו את עמוד המסקנות והמנצחת . . . Norton Internet Security 2006 כן: כבר פירסמו את זה כאן באתר. תודה למנגנון החיפוש המדהים של האתר.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
קניתי ספק חשמלי חדש למחשב. חיברתי אותו כפי שהספק הקודם היה מחובר. משהו מוזר קרה: בהפעלה ראשונית, עוד לפני שעלתה מערכת ההפעלה, קפץ מסך כחול בו היה איזכור ל-BIOS. לא הספקתי לקרוא מה בתוכן המסך. בהפעלה השנייה ה-windows עלה כרגיל. בהפעלה שלישית (ואחרונה), קפץ שוב מסך כחול ובו היה רשום driver iqrl not less or equal ולא יותר מדי. היה אזכור לחומרה חדשה שהותקנה עוד תוכנה חדשה - בכל אופן אין לי מושג. בכל ההפעלות לפני שעלתה מערכת ההפעלה קפצה לי השורה הבאה: Windows Could Not Start Because the Following File Is Missing or Corrupt: SYSTEM32/drivers/ntfs.sys מה ניתן לעשות? איך לא התקנתי נכונה את ספק החשמל, אם המחשב אכן נדלק? אשמח לתשובה. תודה-רבה.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
השאלה שלי היא לגבי ה VISTA 64 או VISTA 32 . קראתי שיש חילוקי דעות , אך לא מצאתי דיון שעוסק אם לשימושים הסטנדרטים (אינטרנט אופיס וכו'...) נפעיל את המערכת דרך XP. ומשחקים שתומכים האם עדיף להפעיל דרך VISTA64/32 ?
-
- 8 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה עם הרצת הUpdate...?? לא מצליח לעדכן את Windows.. נותן שגיאה של ActiveX מישהו מכיר את הבעיה?? תודה
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
יש עכשיו וירוס חדש באינטרנט שפוגע במערכות ההפעלה windows xp וגם windows 2000 הוא מכבה את המחשב בלי סיבה בזמן שאתם גולשים באינטרנט :'(
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אתמול עשיתי פורמט, ורציתי להתקין windows 7. אבל באמצע ההתקנה, המסך איבד את האות מכרטיס המסך ועובר לSTANDBY כאילו המחשב מכובה. ניסיתי עוד פעם, ואז ניסיתי גרסא אחרת וניסיתי עוד 2 גרסאות של XP. בסוף אחרי בירור הבנתי שהמסך, בצורה אכראית, מפסיק לשדר לDVI ומשדר רק לVGA. זה קרה לי רק בהתקנת WINDOWS ובשום מקום אחר לא. מישהו יודע אם יש תיקון לזה? יש לי כרטיס מסך Radeon HD 4670
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום3 שאיננו מחובר לאינטרנט והוא משמש לעבודות משרדיות ולצפייה בסרטים. מותקן עליו WIN98. האם כדאי לי לשדרג ל- WIN98SE? זה יתרום במשהו לביצועים?
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שמותקן בו חלונות XP PRO. בעת העליה של המחשב הוא מגיע למסך של שולחן העבודה ואז לוקח לו מלא זמן עד שאני יכול להפעיל את אינטרנט אקספלורר ועוד תוכנות. אני אתאר את הבעיה קצת יותר תכף. העניין הוא שאמרתי שאולי הבעיה היא במשתמש הספציפי הזה ובחששותי אכן צדקתי מכיוון שכאשר אני הגדרתי משתמש חדש אחר והפעלתי דרכו את המחשב העליה של המחשב הסתיימה במהירות מאד גבוהה יחסית למשתמש השני. השתמשתי בתוכנה BOOTVIS כדי לבדוק האם יש איזה שהוא משהו שגורם לעליה האיטית של המחשב אבל מבחינת BOOTVIS העליה של המחשב מסתיימת תוך 45 שניות אבל בפועל המציאות קצת הרבה יותר נוטה לכיוון השלוש דקות. ניטרלתי את כל התוכנות שעולות בעליה של חלונות ובמשתמש החדש הרצתי את כולן ועדיין במשתמש הישן זה עלה …
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב רושם לי: ווינדוס האב דיטקטד אן ארור אנד האד טו שאט דאון טו פריבנט דאמאג' או יור סיסטם. ולמה רשום שיכול להיות שיש לי קורפטד פיילס. אני לא מצליח לסדר את זה כבר פירמטתי שני הרדיסקים ובשניהם הוא רושם לי את זה ,לעומת זאת במחשב שאני משתמש בו עכשיו הוא פועל בסדר גמור עם שני ההרדיסקים. שמישהו יעזור לי זה דחוף כי היום בערב המחשב שאני רושם ממנו הולך ויהיה לי בעיה לגלוש.
-
המחשב שלי: פנטיום 4 2600 ht כרטיס מסך 6600gt זיכרון ddr גיגה (512+512) עם צריך עוד פרטים תגידו ועם לא אז: איך וויסטא תעבוד במחשב + הפעלת משחקים כמו ריינבו סיקס החדש,אמריקן ארמי וכו'? תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב, שחקתי קצת עם התקייה של ה FONTS בויסטה שלי. רציתי להעביר את הפונטים שיש לי מהמחשב הנייח (XP) למחשב הנייד (VISTA). וזה קצת התחרבש....יש דרך לשחזר את התיקייה המקורית? בתודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בעבר כאשר הייתי לוחץ על קישור לקובץ מדיה כלשהו (MPG, WMV וכו'), בתוך אינטרנט אקספלורר, ווינדוס מדיה פלייר היה מוזנק ומריץ את הקובץ. כרגע משום מה, במקום זאת נפתח דף דפדפן חדש שלא קורה בו כלום. בדקתי ב-TOOLS-FOLDER OPTIONS-FILE TYPES ו-WMP משוייך שם לקובצי מדיה. מה יכולה להיות הבעיה? האם צריך להגדיר משהו נוסף בדפדפן עצמו? יש לי XP, IE6, WMP9. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני נכנס לכונן d או לנגנים מופיעה לי ההודעה הזאת בבקשה איך אני יכול לפתור אותה. וכל פעם שאני לוחץ על אחד הכפתורים המחשב נתקע
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שממש מבין. יכול להיות שזה גם לפורום רשתות למרות שזה יותר קשור למערכת הפעלה. ווינדוס (XP או 2000) תומכות באיחוי חבילות IP רק אם הזמן בין הראשונה לאחרונה הוא כ-2 דקות (120 שניות). אם אני רוצה לשנות את זה צריך להוסיף לרגיסטרי ערך IpReassemblyTimeout ולשים בו ערך גבוה יותר. (תחת TCPIP איפשהו שם) אחרי RESET למחשב זה אמור לעבוד, אבל זה לא... מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לשנות את התכונה הזו של איחוי חבילות שתהיה גדולה יותר (למשך זמן ארוך יותר)??? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-