Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלם לכולם . משום מה יש לי בעיה עם הדיסק הקשיח אחרי שאני מסיים לצרוב קבציים גדוליים ככול הנראה נישארים קבצים זמניים במערכת ואני לא מצליח להסיר אותם . מדובר על כוננים D ו E ההארד דיסק שלי מחולק ל 3 . לא משנה כמה פעמיים אני עושה ניקוי מערכת אחרי סיום של כול צריבה הגודל שנישאר לי קטן עוד ועוד מה עליי לעשות הגעתי למצב שאני רואה שיש לי קבציים בנפח של 7 גיגה מתוך 29 גיגיה אבל המקום הפנוי שישנו הוא רק 1.98 מגה אני נואש עיזרו לי . כרגע הכול גלוי גם קבציים נסתרים . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני זמן מה התחילו אצלי בעיות קלות בWIN, כמו: פעם ב הWIN מחליט שהוא מאד אוהב את קו הטעינה של עצמו אחרי ריסאט ולא נותן לו לסיים את עבודתו.. כמו כן בעיות משונות כמו אי ניגון של הWMP.. ועוד.. הגעתי למסכנה שעלי לתת את המנה השנתית של ה"WIN REPAIR" כמו שאני עושה בכל שנה.. Smiley מצאתי את דיסק ההתקנה של הWIN והתחלתי בהתקנה, לא התקנה מחדש כמובן אלא "UPGRADE" רק לשם "REPAIR" ברגע שההתקנה מתחילה ישנה שגיאה שאומרת שההתקנה לא יכולה להעתיק קובץ מסויים לשם ההתקנה, שם הקובץ הוא: dtscsi.sys וכתוב שלא ניתן להעתיק אותו לאחת משני התיקיות הזמניות של התקנת הWIN, ישנה אופציה לנסות שוב, שלא עובדת, אופציה של להתעלם או לצאת מההתקנה, כשאני בוחר את אופציית ההתעלמות המחשב מרסאט את עצמו ל…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מצלמת sony שאני מחבר ב- usb למחשב והוא מזהה אותה. בד"כ כשהייתי מחבר אותה למחשב היה ניפתח לי חלון ששם הייתי בוחר להשתמש ב- microsoft camera and scanners אבל לאחרונה לא ניפתח לי שום חלון. גם כשאני עומד על ה"כונן" של המצלמה והולך למאפיינים ול- auto play ומגדיר שתמיד זה יפתח דרך ה- microsoft camera זה לא עוזר וההגדרות חוזרות בחלון של ה- auto play ל- music files. האם ניתן לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כשאני מפעיל פקס ב-XP אז יש פרוסס שעולה: fxssvc.exe כשאני מפסיק להשתמש בפקס הפרוסס לא יורד לי גם לאחר שאני מסיר אותו ממנהל ההתקנים! הוא יורד אך חוזר להופיע מייד. איך אני הורג אותו (בעת איתחול המחשב הוא גם עולה) הוא אמנם לא זולל זיכרון אך יש לי רק 256MB ואני חייב כל שבריר זיכרון פנוי.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
-
בפרטישן שבו יושב מערכת ההפעלה ( דיסק של 60G מחולק ל13-47 של ווסטרן), לאחר מחיקות של קבצים כדי לשחרר מקום, אין שום שינוי בfree space כשאני עומד על C וקליק ימני. מה גם שאין לי מושג כיצד הדיסק התמלא עד לכדי 12.5G כשאת רוב הקבצים אני שומר בפרטישנים אחרים. אגב, כשמחקתי דרך clean disk כן השתחרר מקום. ועוד שאלה, איפה כדי לחפש במיוחד כדי לשחרר מקום?כלומר איזה תיקייה מתמלאת כל הזמן למרות שאני לא שומר שום דבר בכונן זה באופן מכוון?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הכפתור כי המקלדת בכלל לא מגיבה...ממה זה נובע? המחשב פועל מעולה חוץ מזה שהרבה פעמים ובאופן רנדומלי כשהוינדוס נטען (כשיש את הקווים האלה שרצים) אז פתאום מופיע מסך שחור והמקלדת לא מגיבה בכלל (לא עוזר שום ctrl+alt+delete) וחייבים לרסט דרך הכפתור...למה זה קורה? גם בעבר זה קרה ומאז המחשב עבר כמה פירמוטים ושום דבר לא עזר זה מעצבן אני עוד שנייה בועט במחשב חח מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
החלטתי לשתף אתכם במקרה שקרה לי בנוגע למיקרוסופוט ולמוצר שלה win xp pro sp2 עד לפי שנה לא קניתי אף פעם ווינדוס אלא כמו הרוב הורדתי/צרבתי והתקנתי לפני כשנה החלטתי שדי וקניתי בתווך של 4 חודשים שתי מערכות הפעלה ווינדוס אקס פי פרו oem (יש לי כמה מחשבים לשימושים שונים...) באחד המחשבים נשרף הלוח אם אחרי חודש וחצי את הוונדוס קניתי עם המחשב כמובן החלפתי את הלוח אם אבל מה? אי אפשר להתקין את הווינדוס שוב אי אפשר לעשות אקטיבציה למערכת אחרי אין ספור שיחות עם נציגים של מיקוסופט.......בקיצור נאמר לי שאין מה לעשות ובגלל שזה oem בעצם הדיסק שאני מחזיק(חוקי ונקנה בכסף מלא 900ש"ח) לא שווה כלום ואפשר לזרוק אותו לכל הקונים וכאלו שבדרך לידיעתכם מבחינתי המסקנה ברורה ומכיוון שאין מערכת …
-
- 10 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה ווינדוס הכי טוב... אני צריך המלצות בבקשה: WINDOWS XP HOME HEBREW WINDOWS XP HOME ENGLISH WINOWS XP PRO HEB WINDOWS XP PRO ENG WINDOWS XP PRO SP1 WINDOWS XP PRO SP2 WINDOWS XP 2004 BILL GATES EDITION איזה הכי כדאי ולמה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
האם למישהו מכם יש ניסיון בעריכת מסמכים בוורד בקינה מידה גדול יחסית? אני משתמש במחשב נייד וקשה לי מאוד להתקדם בפרויקטים שלי כיוון שכל שינוי שאני עושה בטקסט (מוסיף שורה/מוחק שורה) משפיעה על כל שאר המסמך שבתוכו יש גם תמונות ו"תיבות טקסט" כאשר התיבות טקסט משנות את המיקום שלהם לחלוטין כל פעם שמזיזים טיפה. בקיצור, יש עוד דרך חוץ מלפצל את המסמך לכמה קבצים? ואם כבר פיצלתי, אז יש דרך חוץ מ-copy paste?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יש לי תוכנה שנקראת stylexp אפשר לעשות דרכה שינוי themes ל-windows ולהוסיף כל מני דברים הורדתי theme הוא שינה לי את השולחן עבודה לאיך שיהיה ה-windows longhorn עם כל מני toolbars מיוחדים כאלה החלטתי שאני חוזר למקור. משום מה, התחלף לי האייקון של ה-internet explorer בשולחן עבודה מה-E לציור של תיקייה כמו ב-my documents ניסיתי לעשות הכל כדי להחזיר את זה לאייקון הרגיל הכל חזר לקדמותו יופי, רק האייקון הזה לא מה עושים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כשאני נכנס לפה, אני רואה רק את הקאטאליסט 2.4, למרות שזה כבר עודכן ל2.5. כמו כן, בתגובה של אורי עם התמונות פה, זה רושם לי שניסיתי לצפות בתמונות על FIRINGSQUAD, ואם אני רוצה לראות אותן אני צריך להיכנס לאתר, למרות שכולם רואים אותן בדיון! מה הבעיה? ולא, אין לי כוח להתקין נטסקייפ.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
דוד שלי התקשר אלי ואמר שלי שהבן שלו שיחק כניראה עם הרזולוציות של המסך , ועכשיו כל פעם שהוידוס עולה הוא מקבל הודעת שגיאה שמוציאה אותו מהוינדוס ניסתי להסביר לו איך לשנות רזולוציה ...אבל הוא אמר לי שהוא לא מספיק לשנות אותה בגלל שההודעת שגיאה פועלת שתי שניות אחרי שהוינדוס עולה אז אמרתי לו ללחוץ על F8 כדי להגיע למצד בטוח ...אבל הוא אמר שגם זה לא פועל לו למישהו יש עוד הצעות בלי להתקין שוב את הוינדוס ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
היי, כמה משתמשים אפשר לפתוח על xp באופן מקומי על המחשב שלי, עד 300 או יותר או מה הערך המקסימלי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
אבל מבלי לפרמט את המחשב??? תודה!
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
למה תמיד שאני מפעיל את המחשב האינטרנט אקספלורר נפתח...?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי בעיה מחשב השני..הוא רושם שנעלם קובץ או משהו וניסיתי לעשות רקובר והוא מבקש את הרקוברי דיסק..ואין לי מושג איך מכינים אם תוכלו לעזור לי בבקשה... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני לוחץ על מקש ימני של העכבר על אחד מהכוננים וזה פשוט נתקע עכשיו כשהDAEMON TOOLS פתוח, פועלת ברקע תוכנה שקוראים לה DRWTSN32.EXE כשאני סוגר אותה הEXPLORER נסגר...או לפחות או הכפתורים והכל נעלם וצריך לעשות F5.... יש למישהו מושג מה זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התקנתי תוכנה וההתקנה נפסקה לי באמצע בגלל נפילת חשמל. לא היה לי צורך בתוכנה לכן מחקתי את ההתקנה שלה מהמחשב. לאחרונה ראיתי כי ב Add remove programs קיים ערך (שדה) עבור בתוכנה הנ"ל. אני מעוניין למחוק את הערך הנ"ל מה- Add remove programs. כיצד ניתן לעושות זאת?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום פורום Windows, לאחרונה המחשב שלי לוקה בבעיה די רצינית, לפעמים הוא נתקע לגמרי ואף נכבה. לא נראה לי שמשהו אחר יכול לסדר את זה חוץ מפירמוט טוב. אז רציתי לשאול כמה שאלות - אפשר לגבות קבצים (לצרוב אותם) על Safe Mode? איך מפרמטים? צריך לדעת משהו מיוחד? האם נראה לכם שפירמוט יעזור לי פה?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני ניכנס להחתל הפעלה....ולוחץ....gpedit.msc הוא רושם לי הודעת שגיאה "לא ניתן לאתר...." תהליך זה קיים אני בטוח וגם השם שלו נכון...אז אין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי....?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי אר דיסק של 38 GB איך אחרי פירמוט יש לי 18 GB למה? בהתחלה הייה לי 2 כוננים שבכול כונן בערך 18 GB בטעות מחקתי אחד ועכשיו שהתקנתי את הווינדוס והכול ראיתי שייש לי רק 18 GB למה?? איך אני מסדר את זה :-\
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-