Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
-
אלהן אני עמרי חדש פה ויש לי בעיה במחשב.הדלקתי את המחשב היום ופיתאום הופיעה לי לפני הפעלת המחשב הודעה עם אני רוצה להפעיל את וינדוס רגיל או לעשות תיקון חשבתי שאולי איזה קובץ נמחק אז עשיתי תיקון לקראת סוף התיקון המשחשב נתקע אז כיביתי איתו שהדלקתי שוב המחשב לא פעל ומה שראו על המסך זה כל מיני צבעים מהבהבים על המסך ואי אפשר לעשות כלום חשבתי שאולי זה בעיה במסך אז החלפתי אותו אבל אותו דבר הופיע אין לי מושג מה לעשות מישהו יכול לעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס xp ורק היום גיליתי שהמחשב הוא בעצם 64 ביט כדאי להחליף למערכ הפעלה מתאימה ואם כן אז כל התוכנות והמשחקים צריכים להיות מותאמים(אופיס למשל...)
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש לינק להורדה של SP1 הרגיל (לא ה-a) , אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק (או לשלוח לי) , השפה אנגלית ! תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ועכשיו אין לי סאונד העפתי את התוכנה הזאת שהוא התקין והיא לא לגמרי נמחקה כשהוינדוס עולה הוא אומר שהקובץ cmicnfg.pl לא עולה כי הוא נחמק ובadd\remove programs התוכנה הזאת עדיין מופיעה איך אפשר להעיף אותה סופית? כי גם כשהדרייברים הקודמים של הכרטיס קול מותקנים אז אין סאונד כי נראה לי שיש איזו התנגשות בין שתיהם בבקשה עזרה קוראים לתוכנה C-media WDM Audio Driver
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
-
איזה ווינדוס ויסטה הוא טוב? יש את Ultimate Home premium Home Basic איזה גרסא הכי מומלצת?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין WIN 7 בפעם הראשונה, לאחר ההאתחול הראשון הווינדוס עולה בפעם הראשונה ומסיים את ההתקנה שלו, לאחר מכן לפתע נכנס המחשב למסך שחור עם מקף תחתון ואז לא עולה כל פעם....מה הבעיה ואיך אפשר לעשות כדי לפתור ?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אהלן. יש לי ויסטה 64. בעבר הייתי משתמש ב-WMC והכל היה בסדר. התקנתי את הקודק האחרון VistaCodecs_v532 ועדיין אני נמצא בבעיה שאני לא שומע כלום. אם אני מנגן מוזיקה מתוך ה-WMC אז יש סאונד, אבל אם אני מנגן סרט אין סאונד וגם אין את הסאונד של האפקטים של התפריט או כשה-WMC עולה. בכל תוכנה צד שלישי או Windows media player 11 אני מנגן מוזיקה וסרטים בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו? תודה. גיל.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שהמחשב מגיע למצב של שומר מסך או כאשר אני רק מדליק את המחשב... המחשב מגיע לחלון של הניתוק ששמה אפשר להחליף את המשתמשים, אני לא רוצה את זה... כי יש לי רק משתמש אחד במחשב. אז איך אני מבטל את זה? O_o תודה מראש, ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים האחרונים אני גולש בכול מיני אתרים והם נסגרים לי לבד המערכת הפעלה שלי זה winxp SP2 אולי זה קשור למערכת popap של הוינדוס של ה SP2 כי תחלס לי אין שום תוכנה שהוספתי למניעת חלונות קופצים!!
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין ויסטה ורציתי לשאול מה עדיף: 1) לעשות פורמט ל C..ולא לגעת ב D ו E 2) לעשות פורמט לכל המחשב אני מעדיף לעשות רק ל C אבל שמעתי שזה יכול לעשות בעיות..זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הווינ' הישן לא יכול לעלות כי החלפתי את לוח האם. בדיסק קשיח החדש יש רק ווינדווס ואין את תוכנות אופיס כגון אאוטלוק, וורד, אקסל ופאואר פוינט. השאלה שלי האם אפשר "להעביר" או לגרום לכך שהאופיס שבדיסק החדש יעבוד תחת החלונות שמותקנים בדיסק החדש. אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה פירושם של ה-x64 וה-x86 ? תודה למי שיענה, ומי שיודע להרחיב יותר על איך זה משפיע בתחום המשחקים שירחיב. תודה !
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לי בעיה באתרים מסויימים בעברית, כאשר אני נכנס אליהם, צורת הקידוד הנבחרת באופן אוטומטי אינה נכונה (כדוגמת Turkish - Windows). אני רוצה לבחור צורת קידוד מסויימת (Hebrew - Windows) ולהפוך אותה לקבועה באופן תמידי - איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
שמעו בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה במחשב, כשאני עושה משהו במחשב קופצת לי ליפעמים הודעה כלשהיא שנימצאת כל כך מהר שאפילו אני לא מספיק ליראות איך היא ניראת אני רק ראיתי לשניה שזה קשור לחיבור האינטרנט וגם כשאני מנותק זה לא קורה הכי מעצבן זה כשאני משחק, זה קורה כל 5 דקות וזה מעצבן רצח אני משחק ופיתאום זה יוצא לי ל WINDOWS כלומר ממזער לי את המשחק יש לכם מושג מה זה ואיך לטפל בזה? עשיתי סריקות של כל מיני תוכנות לא רצויות במחשב שום דבר...
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
התקנתי את ה-windows 64 , והכל עובד טוב,(משחקים אפילו רצים מהר יותר מאשר ב-windows xp 32 )חוץ משתי בעיות שאני לא מצליח לפתור, הבעיות הם : 1. ה-game port לא מזוהה ,ואני לא מצליח להגדיר אותו ,מופיעה לי שורה "unsoported standart game port " , מתחת ל-sound video and game controler ב-xp32 לעומת זאת אין את הבעיה ושם מופיעה שורה "standart game port" 2. בעיה נוספת שיש לי ב-device manger זה שיש איזהשהוא רכיב שה-win לא מזהה ותחת other device מופיעה שורה "unknown device " עם סימן קריאה צהןב לדעתי התקנתי את כל הרכיבים. מישהו נתקל או שמכיר דרך לטפל בבעיות האלו תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד עם Win7 Home Premium בעברית. המחשב מלא בזבל, ואני רוצה לפרמט ולהתחיל מחדש. האם אפשר עם מפתח המוצר הקיים (מה שמודבק במחשב מלמטה) להתקין Win7 באנגלית? כרגע יש שם 32 ביט. האם אפשר להתקין 64? בהנחה והכל אפשרי - מאיפה אני מוצא התקנה של זה? אין לי דיסק ועל הדרך - מותקן שם גם אופיס 2007 בעברית מקורי לגמרי, יש לי את הדיסק ואת קוד המוצר המקורי. האם אפשר להתקין אותו באנגלית או שהוא יכריח אותי בעברית?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היום עשיתי עדכונים והמחשב עושה לי בעיה אחרי שאני מתקין את העדכון Windows XP ?KB929338 ד"א יש לי Vista Transformation Pack 6.0 מותקן במחשב וכל פעם שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot של הויסטה אחרי שהתקנתי את העדכון הנ"ל (Windows XP ?KB929338) שהמחשב עולה הוא מראה לי את המסך boot הרגיל של ה XP ואחרי כמה שניות הוא נתקע ולא עולה!! אחר כך אני מפעיל את המחשב במצב בטוח ועושה שחזור מערכת לאתמול והמחשב עולה רגיל!! לעוד משהו זה קרה?? איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבקשה אני כבר נואש, יש אצלי בעיה מרגיזה שהתחילה להופיע היום. יש לי תיקיה עם סרטים שנמצאים שם כבר הרבה זמן, ניסיתי לסדר אותם בתוך תת תיקיות כדי להכין לצריבה, פתאום קורה שאני נכנס לתיקיה והיא נסגרת לי אחרי כמה שניות, אח"כ הוינדוס התחיל לקפוא כל פעם שנכנסתי לתיקיה ואני נאלץ לעשות כל פעם ריסטרט מכפתור הכיבוי. ניסיתי להעביר חלק מתוכן התיקיה לתיקיה חדשה בנתיב אחר אבל הבעיה התפצלה גם לתיקיה החדשה, בנוסף ניסיתי להעביר לכונן D וגם לא עזר. עשיתי סריקת וירוסים וכלום, שחזור מערכת לא עובד משום מה, מחקתי תוכנות שהתקנתי לאחרונה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי להעביר חלק מהסרטים לסל המחזור כדי לבדוק אם זה סרט מסוים, אז מסתבר שלא ועכשיו אני גם לא יכול להוציא את הסרט בחזרה כי…
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מקרה: מחשב נייד עם שתי תחנות עגינה שונות, כל פעם מחובר למדפסת אחרת. שלחתי מסמך להדפסה בתחנה א', בגלל שהספולר היה עמוס המסמך עוד לא הודפס. בזמן זה העברתי את המחשב לתחנה ב'. אני רוצה שהדף יודפס בתחנה ב' בלי למחוק אותו לשלוח מחדש, מה עושים? זה לא קריטי לשום דבר פשוט תהיתי תודה מראש -abo
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הboot screen שלי הפסיק לעלות לפני חודשיים . והמסך תמיד נפתח רק שנכנס ל WINDOWS . זה היה מונע ממני להיכנס ל SAFE MODE או להגדרות של הלוח אם . אתמול הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך , בשביל להתקין גרסא חדשה . ואחרי הריסטרט הWINDOWS הפסיק לעלות . עכשיו אני לא יכול להיכנס לsafe mode או להתקין את המערכת ההפעלה מחדש . עזרה בבקשה אני אובד עצות .
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אולי היה על זה כבר דיון אבל רציתי לשמוע את דעתכם איזה ווינדוס טוב יותר למשחקים ויסטה או XP PRO? אני רק יודע שוויסטה יותר כבד
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-