Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
סבלתי לא מעט ממערכת ההפעלה של 64BIT. עכשיו אני רוצה לחזור ל32 ולא מצליח... יש לי מערכת הפעלה שהתקנתי אותה על מחשב של אחי והיא עובדת מצויין והותקנה כ-BOOTABLE ללא בעיה. כאשר אני מנסה להפעיל אותה על המחשב שלי אני לא מצליח, הוא לא מזהה אותה. אם אני שם במקום זה שוב את X64 זה עובד כ-BOOTABLE, למה זה קורה לי? משום מה גם כשרציתי להתקין משחק PES2008 על ה-X64 זה מעלה לי בעיה מוזרה, הוא כותב לי "the operating system is not adequate for running pro evolution soccer 2008" מה הסיבה לזה? מודה לכם אם תענו לי על שתי השאלות.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי להתקין היום תוכנה מסויימת, וקפצה לי השגיאה: unable to execute file in the temporary directory חשבתי שזאת בעיה של הרשאות בתיקיית temp (קצת מוזר לי כי לא נגעתי בהם), אבל יש למערכת הרשאות מלאות לתיקיה היום גם ניסיתי לעדכן את המ"ע הפעלה שלי והעדכונים כשלו, אני חושד שזה גם קשור לבעיה הזאת אשמח לדעת מה יכול לגרום לבעיות הללו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הבעיה שלי היא שאני לא יכול לכתוב בעברית דרך הדפדפן כרום. אני משנה את שפת הכתיבה לעברית והמערכת הפעלה מתעלמת. למטה בצד יש את האייקון שמראה לי HE , אני כותב והאייקון נשאר על עברית אבל הטקסט נכתב באנגלית. למשל את הפוסט הזה אני לא מצליח לכתוב בעברית, אז כתבתי אותו בוורד והדבקתי לכאן. לא משנה באיזה אתר אני נמצא – אני לא מצליח לכתוב בעברית (ג'מייל, פייסבוק או סתם תגובה במאקו). אגב, באקספלורר אני כן מצליח לכתוב בעברית. בתודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר קניית מחשב חדש החלטתי לעבור סוף סוף ל WIN XP מ WIN2K , אך משום מה ה XP ממש לא יציב : כל הזמן התוכנות קורסות וקופץ החלון של SEND/DONT SEND REPORT הווינדוס מעודכן עד לאוקטובר 06 , ומשום מה לא נותן לי לעדכן יותר מכיוון שחסר אצלי ג'יניוויין !!! אין אפשר לסדר את חוסר היציבות ?!?!??!?! אני כבר משתגע אף פעם זה לא קרה לי ברמה הזאת בווינדוס 2000 !!!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה. אני לא יודע אם פתחתי את זה בפורום הנכון,בכל אופן זה הכי קרוב לנושא שאני צריך,כי זאת בעיה בווינדוס. אם טעיתי,אנא תפנו אותי לפורום הנכון,תודה מראש. הבעיה היא שקורה לי כבר פעם שניה שהדיסק המקומי [C] שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN7 X64) מתמלא לגמרי לא יודע ממה. אני מדליק את המחשב ויש כ-3 וקצת ג'יגה פנויים והכל נראה בסדר,אך קורה שהוא מתמלא ונשאר לי אפילו רק 10 מגה וקרה שהגיע גם ל-0. אני לא יודע ממה זה קורה וזה משגע אותי,אני לא מתקין שום דבר על C ואני גם לא יודע מה אפשר למחוק ממנו כדי לפנות מקום. כשאני מדליק את המחשב מחדש זה שוב מתאפס. נגיד עכשיו כתוצאה מכך הפורום לא עובד לי באופן מלא,הכל לבן והתוכן שלו מינימלי. מספר שאלות: 1.ממה הכונן מתמלא בצורה כלכך מוגז…
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי חוסר של DLL במערכת התמונה מסבירה את זה הכי טוב מה לעשות יש לי מערכת הפעלה חלונות 7 64 http://www.mediafire.com/view/?qa97aaklrrlarat
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקנתי היום Windows 2003 Server (אל תשאלו למה). התקנתי את כל הדרייברים שאני צריך ל- Nforce 2 את הכי חדשים, וגם את הכי חדשים לכרטיס מסך 56.72 ו - Directx 9.0B הכרטיס מסך שלי זה GF4 OB טוב תראו את הבעיה במו עיניכם: יש לכם הצעות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן חברים, מה שלומכם? אני חדש כאן ורציתי לקרוא את חוקי הפורום לפני שאני מפרסם, אז נכנסתי לפוסט הנעוץ וניסיתי להגיע ללינק שצורף שם בשביל לקרוא את חוקי הפורום, אבל נתקלתי בשגיאה הזו: לטיפולכם. נ.ב. אני מקווה שזה היה נכון לשלוח את הפוסט הזה כאן.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
חוקי הפורום ברוכים הבאים לפורום 'Windows'! פורום זה נועד לשאלות בכל הקשור למערכת ההפעלה Windows בגרסאותיה השונות. אם נתקלת בבעיה ב Windows, לא מצאת איך להשתמש בפונקציות של המערכת הפעלה או סתם תהית בקשר לעדכון מסויים למערכת זהו הפורום המתאים לשאלתך. בפורום זה ניתן לשאול שאלות רק על נושאים הקשורים ב-Windows. במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלטו מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. לחצו כאן לקריאת חוקי הפורום נא לשים לב שחוקי הפורום השתנו וכעת מותר להקפיץ אם עברו 24 שעות מההודעה המקורית. שימו לב: לאחרונה נפוצה תופעה בפורום של פתיחת ת'רדים בסגנון של "Vista 64 bit או 32" וכו'. כל ת'רד …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב שאלה שמציקה לי המון שנים בקשר לכל הדברים שמיקרוסופט המציאו בקשר לחוקיות נתמקד בווינדוס אקספי פרו כמובן שעם קניית מחשב חדש אפשר לקנות ב500-600 שקל ווינדוס חוקי והכל טוב.... במקרה, לדודה שלי מחשב נייח ישן שכל השנים עבד עם אקספי לא חוקי ויש בעיות ואי רוצה לרכוש ווינדוס אקספי חוקי. הבנתי, או שלא הבנתי נכון, שלא מוכרים מערכת הפעלה למחשב ישן OEM יש אפשרות לקנות RETAIL אבל זה עולה יותר מ1000 שקל לא הבנתי מה הם רוצים מהחיים שלי....אז השאלה שלי היא ככה: מחשב ישן,אני צריך ווינדוס אקספי פרו בעברית במחיר הגיוני יש דבר כזה?ואיפה
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום רב, מבקש מידע על נושא חוקיות קניית תוכנות מיקרוסופט יד שנייה - אם קונים תוכנות מחברה שפשטה את הרגל ונסגרה - מה צריך לקבל? כמובן - חוץ מCD מקורי... מה נחשב גירסא חוקית לחלוטין של XP ושל OFFICE ? האם יש צורך במדבקה של XP? ואם היא היתה כבר מודבקת על מחשב? מה לגבי אופיס? אין לזה מדבקה. הכוונה זה לא להוריד גירסא פרוצה באינטרנט, אלא לרכוש תוכנה חוקית ממישהו שלא צריך אותה. הסבר יתקבל בברכה. (אגב, חיפשתי ולא מצאתי)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי לפטופ אשר כולל גרסה חוקית של windows xp home, וcdkey, אך אין לי דיסק התקנה. האם אני יכול להוריד מהאינטרנט גרסה של windows xp home edition, ולהשתמש בCDKEY הנ"ל, והwindows יחשב לחוקי?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי בעיה שמצריכה WINDOWSXP באופן זמני , יש לי רשיון ל מWIINDOWSXP64 PRO שאני משתמש בו במחשב הזה OEM (אני חייב 32) יש לי רשיון ל XP 32 של מחשב נישא גם EOM ...XP רגיל האם יש דרך אחת מהדרכים הללו להשמש ב WINDOWS אפילו ללא אקטיווציה ...אני צריך את זה ליום יומים? אני יכול להשתמש בדיסק של המחשב השניה ובקוד שלו ולא לעשות אקטיווזציה? זה חוקי ? יאפשר לי להוריד דריוורים ? ועידכונים ... זה ממש חשוב תודה
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
כן וכדאי מהר להתעדכן : מקור: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=339308&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חדשה (חוקית), כשבתיקיית הפונטים יש לא מעט פונטים מיותרים. אני רוצה לזרוק אותם, אך חושש לזרוק בטעות פונטים שנחוצים למערכת ההפעלה. אילו פונטים אני חייב להשאיר בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה? תודה פיני
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לחזור ל- 98 מ- XP. רציתי לדעת כיצד עושים זאת? להתקין אני יודע, אך איך מפרמטים את הנוכחי כדי להתקין 98? תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי את הדפדפן IE החדש (7 אני חושב) ואני רוצה לחזור לישן. איך אני עושה את זה? תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי XP עם SP3 אבל יש לי תוכנה דפוקה שכשאני בא להתקין היא אומרת שאין לי SP2 ולכן א אפשר להמשיך. יש אפשרות להחזיר ל-SP2?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני מתקין XP SP3 (לא עדכון של SP3) האם אני יכול לחזור לSP2?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, את המפרט למחשב שלי אתם יכולים לראות בצד, עד עכשיו השתמשתי בויסטה X64 ויש לציין, מערכת מעולה ! הכל עובד מהר, יפה יותר, שימושי יותר ואיכותי יותר אך לצערי אני צריך לחזור לXP עקב אי תאימות עם הטלויזיה שלי (המחשב מחובר לטלויזיה ולא למסך)... בקיצור, מחקתי את המחיצה של ויסטה, יצרתי מחיצה חדשה, באתי להתקין XP והוא רושם לי איזה שגיאה, כאילו קצבים של ויסטה עודמותקנים על המחשב למרות שפרמטתי אותה... מה עושים ? חיפשתי המון בפורום, בגוגל, אך לאמצאתי משהו שיעזור לי (מצאתי כמה דברים, אך לא שימושים למקרה שלי)
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס xp OEM מותקן על המחשב. מסיבות כאלו ואחרות, אני רוצה לחזור להארדיסק אחר שיש לי, שעליו מותקנת אותה מערכת הפעלה בדיוק. האם אני פשוט יכול לעשות זאת, או שאני צריך להתקין מחדש את ווינדוס כדי לבצע activation שוב? החשש שלי הוא שאולי מיקרוסופט יוצרים איזה "מספר סידורי" בכל אקטיביזציה, ואם מזוהה שימוש בהתקנה ישנה יותר מהאחרונה, אז זה מתפרש כ"שימוש באותו רישיון על גבי מספר דיסקים קשיחים"... התקשרתי למיקרוסופט, ונציג התמיכה לא יכול היה לתת לי תשובה חד משמעית, אלא "תנסה ולא חושב שתהיה בעיה"... מקווה שהבנתם את השאלה שלי
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה יש לי מלא בעיות בווינדוס 10 שימוש מוגזם של CPU ודיסק בעיקר ישומים מתארחים וכל מיני שטויות ניסיתי מלא פתרונות כולל סריקות של ווירוסים ונקיונות במצב בטוח. וקצת מתחיל להימאס לי המווינדוס 10 כל הזמן יש תקלה כזו עדיין האינטרנט מקרטע בוויפי למרות שאני יושב מטר וחצי מהראוטר וגם בכבל מלא בעיות ועכשיו גם השימוש בנתונים והמחשב הנייד מתחמם מאוד. איך אני חוזר לווינדוס 7 היישן והטוב שהיה לי לפני מבלי צורך לפרמט את כל המחשב ולאבד נתונים יקרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה. שני חברי רכשו שני מחשבי HP עם ויסטה חוקי. שידרגתי לשניהם ל-windows 7 rc. נדמה לי שהם כתבו שזה חינם. כעת הם צריכים עזרה דחופה.... הם עובדים עם המחשב ולא נעים אם באמצע חתונה לוי-ג'יי נכבה המחשב השאלות: אחד מהם מוכן לרכוש חלונות 7. האם מגיעה לו הנחה כמשדרג מויסטה? אם כן כמה עולה/מאיפה קונים? השני לא מעוניין להשקיע אפילו שקל. איך אני מתקין לו חזרה ויסטה, עם המחשב לא סופק דיסק... כמובן שבשני הלפטופים יש מאחורה את המדבקה המקורית של ויסטה. תודה לכל העוזרים. אורי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-