עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בשני המחשבים יש לי כרטיס מסך חדש ובויסטה פשוט הסרטים נראים פחות טוב.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  2. Started by yair1911,

ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. קראתי באינטרנט שצריך לעשות Windows Registry כדי להפעיל איזה משהו שפועל ב16bit על Windows XP. אז, מה זה ואיך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  4. Started by d_v,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  5. Started by dorman2,

לאחרונה הופיעו בשני המחשבים בביתי בעיות בניגון DVD. במחשב אחד אני משתמש בתוכנת power dvd 5 שסופקה עם הכונן והיא מודיעה לי שלא מצליחה לזהות את הכותר (כלשהוא) במחשב השני יש את אותה התופעה. במחשב השני ניסיתי להקרין באמצעות media player. לא ראיתי תמונה. באמצעות windows xp video video decoder checkup utility בחרתי מחדש את ה DECODER המומלץ לעבודה עם מדיה פלייר. עכשיו אני רואה תמונה אבל לא שומע קול ?? מאחר והתופעות הופיעו בשני המחשבים באותו הזמן יש לי חשד שאחד העדכונים האחרונים של XP גורם לשיבוש - האם יש דברים בגו? האם מישהו נוסף נתקל בבעיות דומות?

6. Started by asaf999,

שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. התקנתי כרגע וינדוס ויסטה, וכאשר אני הולך להגדרות המערכת כתוב לי 32BIT OPERATION SYSTEM האם יש איזה דרייבר שצריך להתקין כדי לאפשר לויסטה לעבוד ב 64 ביט עם מעבד תומך? תודה!

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by popololo,

Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  10. מה קורה אחים שלי קניתי מחשב חדש הנה-- E6300 1g זיכרון 160GB דיסק קשיח 7300GS של ASUS האם המחשב יריץ טוב את הווינדוס הזה יותר מ-אקס פי?!?!

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by Big_Guy7,

המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by jackhammer,

יש לי בעיה די מוזרה שאני מכניס דיסק לאחד הכוננים (אפילו אם אני טוען אימאג' בדימון טולס) הכוננן לא מריץ אותו אוטומטית ואפילו לא משתנה האיקון שאני פותח את המחשב שלי רק אחרי שאני מאתחל את המחשב הוא מחליף לי את האיקונים למה שנמצא בפנים אבל מה שמפריע לי זה שהוא לא מריץ אותם אוטומטית איך אני פותר את זה? תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by אבי11,

יש לי תוכנת חלונות XP. ניסיתי להתקין OFFICE אבל אמי מקבל הודעת שגיאה שהWINDOWS INSTALLER פגום או משהו דומה לזה ואני לא מצליח לבצע את ההתקנה. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  14. Started by okitai,

שלום לכולם, כפרטנר ובודק בטא של חב' מיקרוסופט בדקתי את Vista החדשה ביותר (ואני אמור לקבל את גירסת ה-RTM בתחילת השבוע הקרוב) ולכן יש לי כמה הערות על המאמר האמור: 1. אכן גירסת ה-64bit יציבה יותר וזאת משתי סיבות: א. מיקרוסופט דיי "עוזבת" את עולם ה-32bit לטובת ה-64 ולכן אינה משקיעה את כולה בבדיקות יציבות, ב. סביר שהדרייברים לגירסת ה-32Bit היו בטא מוקדמים יותר מהדרייברים של גירסת ה-64Bit (הסיבות אצל יצרני החומרה) 2. ציון אותו נותנת המערכת לחומרה חשוב ביותר! לפי ציון זה נקבע איזו גרפיקה נתמחת ע"י החומרה (לא רק מה כרטיס המסך עצמו תומך אלה גם לפי כמות הזיכרון הפיסי במותקן במחש, כל זאת לשם יצירת "חווית עבודה" מהירה ושותפת - ללא תקיעות מוזרות). ציון זה פותר את הצורך לשדרג את החומרה…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. אני בא ללחוץ Alt+Ctrl+Del כדי להיכנס למנהל משימות וזה כותב לי "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" חשוב לציין שהמחשב שלי זה המחשב היחיד בבית... ואני משתמש בוינדוס XP.. יש למישהו מושג איך מחזירים את זה?!?

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  16. החלטתי ליצור גרסאת ווינדוס לעצמי כאשר בגרסא הזו כמובן יהיו את כל התוכנות הבסיסיות והעדכונים. אני הולך לבצע את זה ב-Nlite עם מישהו מכיר משהו טוב יותר, אשמח להתעדכן. היה אתר שבו אפשר היה להוריד את כל חבלת העדכונים שיצאה עד X מישהו מכיר את האתר? מישהו יודע איך מבצעים שינוי THEMES ואולי גם תמונה במאפיינים.... (מושתל בקובץ ההתקנה..) בכלל טיפים וכל מיני עדכונים למי שיש... תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Temp האם יש אישור למחוק את כל הקבצים ?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by izhark,

יש לי XP, עם כמה users (שהם לא אדמין). כשאני נכנס בתור משתמש רגיל - לא ניתן להתקין תכנות חדשות. כשאני מתקין דרך דרך משתמש שיש לו הרשאות - זה לא מתקיו לשאר המשתמשים. איך אני יכול להתקין פעם אחת בשבילכל המשתמשים? איך אני יכול לעדכן תוכנות מותקנות (כמו למשל להתקין מילון חדש לבבילון, ככה שכולם יוכלו להשתמש בו) איך אני יכול להסיר תוכנה שהותקנה לכל המשתמשים?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by HeaT-SinK,

שלום יש לי מייל ביאהו. הוא מאוד חשוב (אז אשמח אם לא תגידו לי להחליף את היאהו) כל מייל שאני פותח לפי ה"encoding" הוא hebrew westren ואני רואה ג'יבריש. רק שאני בוחר UTF-8 הכל מסתדר ורואים את המיילים היטב. בגלישה רגילה באינטרנט (למשל עכשיו בHWZONE) אז באנקודינג מסומן hebrew windows ורואים היטב עברית. איך אני עושה שביאהו תשמר ההגדרה של UTF-8 או שלפחות לא יראו ג'יבריש כי כל דף או מייל שאני פותח מחדש הוא חוזר לג'יבריש. תודה אני אובד עצות.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  20. Started by booster,

שלום. שכחתי את ססמת המנהל בכניסה למחשב. נסיתי לעלות ב sm אבל עדיין מבקש ססמא. איך מתגברים על הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  21. שלום, לאחר התקנת הויסטה , צצות כל מיני הודעות מנהלתיות מציקות על כל חצי דבר שאני מפעיל, נכנסתי למרכז האבטחה ביטלתי את הפיצ'ר הזה , אבל צץ למטה הסמל X האדום , איך נפטר ממנו? מנטרל אותו? שאלה שנייה: אני עובד עם ממשק AERO , יש לי כרטיס מסך לא רע בכלל והוא רץ מעולה , אך משהו מוזר.... כשאני מפעיל את המחשב ( ורק כשאני מפעיל אותו) עם עליית שולחן העבודה , בא מסך שחור לשניה אחת.. עם קצת ,"שלג" , איך נפטרים מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  22. Started by alonpartuk,

שלום לכולם יש לי וינדאוז XP SP2 בעברית כשאני מנסה להכנס לדרייברים של המדפסת הוינדואז רושם לי את ההודעה הבאה Can't load SmartUI Library (code 126) error הרצתי את השגיאה בגוגל ומצאתי תשובה (אני חושב...) http://www.msfn.org/board/lofiversion/index.php/t67693.html כמו שאפשר לראות הוא אומר שם שמה שצריך לעשות הוא לחליף את גירסת הקובץ wow32.dll מ5.1.2600.2180 לגרסה ישנה יותר אם הבנתי נכון. חיפשתי בגוגל ובאימיול וכל הקבצים שמצאתי הם אותה הגרסה! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  23. ווינדוס מוגדר אצלי להוריד עדכונים מיידית אבל לשאול אותי לפני התקנה שלהם... משום מה עכשיו ניתנת לי האפשרות להתקין את העידכונים רק בעת כיבוי המחשב ולא בזמן פעולה איתו, (לא מופיע יותר סימן הקריאה הצהוב ליד השעון) והכי גרוע זה שאי אפשר לבחור איזה עידכונים להתקין ואיזה לא... איך אפשר לבחור בכל זאת איזה ומתי להתקין את העדכונים??

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  24. אני יכול להחליף בין FAT32 לNTFS שאני בתוך הווינדוס ויש לי חומר בתוך הכונן?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים