עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני נותן כל מה שאתם רוצים עים אתה רוצים תמורה -בבקשה תנו לי פרוקסי מהיר בארץ --לא מחול כי כאלה יש המון ----חייב להיות בארץ --תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. יש לי מערכת הפעלה XP ולפני שהמחשב מעלה את הווינדווס הוא רושם לי inviled boot.ini booting from /c/window בבקשה מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי!! אולי לא רשמתי בדיוק בדיוק נכון אבל בערך זה מה שהוא רושם! איך אני יכול לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. דודה שלי מאמריקה קנתה מחשב alienwear ואיתו היא קיבלה דיסק מערכת הפעלה win xp pro אח הדיסק שונה לגמרה ויכול להיות שבדיסק הזה תמון חלק מהסוד של יציבות מערכות אילו ? אולי הם שיפרו את הווינדס איכשהו ? אני לא ממש מבין גדול אבל אולי אתם יכולים להסביר לי במה שונה הדיסק הזה ? ?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by liron177,

לא מזמן טכנאי מחשבים,קצת טיפוס אבל לא משנה,פירמט לי את הנייד. היה ויסטה הום,הוא שידרג לפרימיום והשאיר לי תקייה של WINDOWS OLD כדי להעביר קבצים שאני יצטרך. כל זה היה הרבה לפני יציאת WINDOWS 7 חשוב לציין.... הבעייה שעכשיו אני לא מצליח למחוק את ה 7 GB שנשארו מהתקיית WINDOWS OLD שאני לא צריך..הוא אומר שאני צריך רשות למחוק את הקבצים. אני מופיע כאדמין ואין יוזרים אחרים על המחשב,מישהו יודע למה הוא לא נותן לי למחוק??

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by tman,

הורדתי את Mandrake SNF 7.2-או בשמה המלא Single Network Firewall הגדרתי את כל ההגדרות נכון לADSL (בדקתי מהלינוקס עצמו ויש פינג לאתרים והדפדפן LYNX גם עובד טוב-בלינוקס)אבל השיתוף של האינטרנט (עים מחשב עים מערכת הפעלה WINDOWS 98 לא SE )לא עובד --ככה הגדרתי בWINDOWS : האיפי 192.169.1.2 ה SUBNET MASK 255.255.255.0 ו DEFAULT GATEWAY :192.168 .1.10 עכשיו לא הישתמשתי בDHCP ולא ב PROXY -אין לי פינג לאתרים מוינדווס והאינטרנט לא פועל-מישהוא יודע מה הבעיה??תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  6. האם אחרי התקנת ה- xp אני יכול להתקין ישר את sp2 (יש לי את הקובץ התקנה) או שאני חייב להוריד קודם ב update את כל העדכונים שקדמו ל sp2 תודה מראש מני

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  7. סתכלו על סעיף 3...באתר "החמור העברי הראשון" רשום שם לא לבצע כי זה עושה בעיות עם תוכנת שיתוף BT שאני לא יודע אם זה ביטורנט או משהו אחר ...קיצקץ לעשות אותו או לא ? http://netmag.nana.co.il/Article/?ArticleID=83061

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by se7en,

נחשף בנדל חדש בשיתוף שתי החברות. זו תשווק כידוע את מערכת ההפעלה החדשה שלה העונה לשם ויסטה, והשניה תספק ממחשבי העל שלה שיהוו דרישת מינימום להרצת המערכת. כמו כן תהיה אפשרות שדרוג למערכת שתעבוד טוב יותר ותוכל גם להריץ את מערכת ההפעלה בצורה מלאה. עדיין לא ידועים פרטים מלאים על החומרה המדוייקת, אך דובר החברה אומר שהבנדל הבסיסי שאמור להפעיל את המערכת יתחיל מ-29999$ (כמעט שלושים אלף דולר) והבנדל המורחב שיוכל להריץ את המערכת בצורה המלאה שלה (אפילו סרטים, מוזיקה ומשחקים) יוכל להגיע עד 200000$ (מאתיים אלף דולר). בכך שתי החברות מציעות בנדל אטרקטיבי שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה החדשה. ועכשיו ברצינות: הם החליקו על השכל? מישהו ראה את דרישות המינימום?...פשוט לא נורמאלי! ! ! זו ממש…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. Started by VooV,

איך מבטלים את ההודעות המעצבנות של ויסטה(windows needs your permission to continue)? איך משנים את הclearType? אני מתכוון לאיך מכוונים אותו בויסטה. אני רוצה להתאים אותו למסך. אפשר להוריד עוד תוספות לSidebar? ואם כן אז מאיפה? איפה אני יכול להפעיל את ה"Switch between windows" דרך המקלדת? תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by Crazy Timmy,

שלום לכולם .. אני צריך עזרה אני כבר הרבה זמן מחפש קובץ אימייג של מערכת הפעלה אונברסלית הכוונה למשל קובץ בפורמט של GHOST של מערכת הפעלה XP עם כול התוכנות בפנים ושהיא תתאים לכול מחשב ללא בעיית ציפסטים ודרייברים ... שאחרי הטעינה היא פשוט תתחיל לאתר חומרה לבד או עם מישהו מוכן להסביר לי איך אני בונה כזה דבר לבד :s05: תודה לכולם ... ;D

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  11. העוזרת הדיגיטלית של מיקרוסופט משתדרגת ותאפשר לכם לבצע את ההתאמות של מערכת ההפעלה מבלי לגעת בעכבר לכתבה

12. היי לכולם. מייקרוסופט משחררת כלי לשחזור מידע בחלונות ( 2004 וצפונה ). https://support.microsoft.com/he-il/help/4538642/windows-10-restore-lost-files לידיעתכם !

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. שלום, אנשים! :] לאחר קניית מחשב חדש והתקנת VISTA ULTIMATE...החלטתי שזו פשוט מערכת הפעלה עמוסה מידי ומתוסבכת...אז החלטתי לנסות את WINDOWS 7. אני לא חושב שאני מדמיין, ושבאמת אני מרגיש כי זמני הטעינה של משחקים..ואף של תוכנות פשוטות כמו BSPLAYER [ממש סתם להריץ סרט] -לוקח המון זמן יחסית לטעון על מערכת ההפעלה הזו! אני פשוט לא מבין כבר אם זה משהו תוכנתי=תקלה בווינדוס הזה...או האם זוהי תקלה חומרתית? יש לי את הדגם 1TB של SAMSUNG שכולם קונים... HD103UJ...ועוד אחד של 500 גי'גה של SEAGATE BARRACUDA 7200.10. הווינדוס מותקן על ה SEAGATE...וקבצי ה-DATA מותקנים על ה SAMSUNG. נראה לפעמים שרק נסיון כניסה לכונן של ה SAMSUNG לוקח ממש כמה שניות לחכות שייפתח. זה ממש מוזר! מישהו יכול לעז…

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  14. טוב אז ככה לפני כמה חודשים התקנתי ויסטה אחרי שימוש של שנים בXP בזמן האחרון היו לי בעיות במחשב ולפני שפתרתי תבעיה נתתי תארד דיסק וכרטיס זכרון אחד לאח שלי ושהצלחתי לפתור תבעיה ביגלל שיש לי רק 512 מגה כרגע וארד דיסק קטן החלטתי להתקין WIN 2000 בכל מיקרה השימוש בXP מאוד דומה לשימוש בWIN 2000 בXP יש כמה דברים יפים יותר בממשק אבל לא משהו באמת מורגש בעבודה שותפת יש גם כמה דברים שלא ניתמכים בWIN 2000 אבל לא הבחנתי בחיסרון משמעותית ויסטה יותר יפה אבל יותר איטית אבל לא איטית או גרועה כמו שעושים מימנה ואני הרצתי אותה על המחשב הזה (מפרט בצד) שהוא מיושן מה שמצוין בWIN 2000 זה המהירות היתחול יותר מהיר בהרבה גם מXP וגם מויסטה בכל מיקרה אחרי שימוש בשלושת המערכות אני חיב לצין שכו…

• 37 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by avidan28,

שלום חברי פורום חלונות לפני יומיים חיפשתי סקינים למדייה פלייר 10 והיגעתי לאתר הזה.. http://theskinsfactory.com/skinsfactory/?page=portfolio_view&portfolio=3 האתר מרכז סקינים תלת מימדיים מדהימים.הורדתי את החבילה של Alienware וזה שינה לגמרי את המראה המשעמם של חלונות (חשוב לציין זה תומך רק XP ) הסקין נותן תחושה של מחשב אחר ואפילו מפעיל יותר בקלות את המערכת הפעלה.למדייה פלייר התקנתי סקין שהוא ניראה כמו חללית. http://theskinsfactory.com/skinsfactory/?page=view&portID=6&portPage=1 הנה התמונות העיגול הגדול שניראה כמו פקמן זה המדייה פלייר...... בהחלט מומלץ לכל מי שרוצה קצת קוסמטיקה למערכת הפעלה. :smile1: :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. Started by harry,

שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המפרט הבא: intel 3.0 ghz 64 bit ga-8i945pl-g kingston 2 gb geforce6200tc ואני כרגע עם הוםפרימיום 32 ביט עובד אש השאלה שלי אם זה בסדר שהויסט העובדת על מעבד כזה ואם אני ישים 64 ביט האם תשתפר מהירות המחשב ניצול מירבי של המעבד...וכו'.! תודה לעוזרים lidor_abo

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by MonoMan,

בעיה רצינית אצל חבר שלי השתלט לו דפדפן על האקספלורר וניסינו להסיר אותו בעזרת adware ו spybot s&d הסרנו את הפדפדן עם xp lite , התקנו avant browser וגם שם זה השתלט אפילו ניסיתי לבדוק דרך מאפייני החייגן(יש אתרים שמוספים suffix לDNS...) מי שסקרן לדעת שם האתר הוא blacksnake ויש שם דברים מזעזעים. עצות מישהו (כי אנחנו אובדי עצות ???)

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  19. פירמטטי את המחשב והתקנתי מחדש את הXP היה לי BLASTER נראה לי שהצלחתי להפטר ממנו. אכשיו יש ךי בעייה הנ"ל . בבקש תעזרו לי...

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. היכונו לשדרג: מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט תושק ב-29 ביולי, ותעלה לכם סכום בלתי מבוטל במידה ולא תהיו זכאים לשדרוג חינמי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%9c%d7%99-%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%aa-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a9/

• 50 תגובות
    • 9.8k צפיות
  21. Started by evman007,

אני מקבל את ההודעה הבאה: עקב בעיה לא מזוהה,אין לWINDOWS אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של WINDOWS. עשיתי בריקה עם קספרסקי(אחרי שעזבתי את מקפי-בעעעע)והוא מצא 55 וירוסים,מחקתי את כולם. דעות?

• 13 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by roipow,

כל כמה דקות או כל פעם שאני עושה ריסט מופיעה לי שחומת האש שלי כבויה למרות שאני מדליק אותה כל הזמן... וניסיתי לבדוק בהגדרות ולא מצאתי פתרון..אשמח לעזרה

23. שלום, בנסיון לפתור בעיה בווינדוז ויסטה אולטימייט שיש לי, ניסיתי לנטרל את "חוסם התכניות בזמן איתחול". יש לזה אייקון קטן שעולה תמיד עם הווינדוז. המחשב עשה ריסטרט ואחרי שהוא עלה שום דבר הוא לא מזהה - לא כרטיס קול, לא כרטיס רשת וכו. אם אני בא לעשות שחזור מערכת - הוא אומר שהתוכנה לא אקטיבית כי ניטרלתי אותה. בקיצור - כל דבר שאני מנסה לעשות - הוא אומר לי שזה לא זמין. מישהו יכול לומר לי איך אני מגיע שוב לאותו "חוסם התכניות בזמן איתחול" כדי לאפשר את כל אותן התכניות שניטרלתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by TecNodRom,

שלום, אני מנסה להיכנס לצאט של אמאסאן-המתקדם...ובכניסה לצאטים המתקדמים צריך להוריד את התוכנה של ה i2i הבעיה שמשום מה בוינדוס ויסטה הוא לא נותן לזה להסתיים...זאת אומרת הוא מוריד את הקובץ אבל לא מצליח להעביר אותו מהתיקיה הזמנית למקום שבו הוא צריך להיות...הנה תמונה של השגיאה: http://img208.imageshack.us/my.php?image=32552727sb4.gif אשמח לפתרון איך בכל זאת להצליח להיכנס

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  25. Started by THE-MASTER,

כשאני לוחץ התחל ואח"כ חפש אני לא מוצא את האפשרות חפש מחשב זה לא שהיא נעלמה לי אלא פשוט היא לא הייתה קיימת. חבר שלי יש לו גם WINDOWS 98 וקיימת אצלו האפשרות הזאת אז איך אני מוסיף את האפשרות הזאת אני צריך אותה דחוף מצפה לתגובות תודה מראש לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.