Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
עם איזה תוכנה משהו , או דרך הווינדוס עצמו איכשהו..? תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה ואשמח לקבל יעוץ \ עזרה אני צריך להריץ תוכנה מבוססת DOS תחת XP נכון שבXP אין ממש DOS אבל מנסיון העבר אני יודע שזה אפשרי, לפעמים יש בעיה עם עברית או עם מסך מלא, כל אלו דברים קטנים שלא רלוונטים כרגע. הבעיה היא כזאת שאני מריץ את התוכנה, המחשב פותח CMD בשביל להפעיל את התוכנה ונשאר שם, לא ממשיך לכלום, נשאר רק לסגור את החלון וזהו ניסיתי על מספר מחשבים והכל זהה, ניסיתי כ6-7 שילובים שונים של חומרה ועדיין כלום הדבר הכי מוזר שבמחשב האישי שלי זה עובד AMD 4800 \ DFI SLI-DR \ GSKILL 1GB PC4800 וכו' כל הקשיחים שלי במחשב הם SATA אבל ניסיתי במחשבים אחרים גם כוננים של IDE האם יש למישהו איזה כיוון ?!?!? תודה רבה מראש גיא
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים זהים, אחד מהם עובד יופי (זה שבמפרט בצד) והשני פתאום הראה לי מסך כחול עם הודעת ACPI כפי שניתן לראות בתמונה. שני המערכות רצות על XP x64, מה לא ניסיתי? safe mode? מסך כחול, last good known configuration? מסך כחול, bootcd של ה windows מסך כחול ברגע שהוא מגיע ל- Setup loading files. היה לי מקרה דומה לפני כחודש ניסיתי הרבה דברים עד שנכנסתי לאתר של WD והורדתי את ה data lifeguard כדי לפרמט את הכונן (כי פשוט לא ניתן לגשת למסך הפורמט בדיסק של ה windows), עשיתי ושיחזרתי את ה windows שהיה לי בקובץ image שעשיתי עם acronis. ה windows עבד טוב עד היום ששוב אותה הבעיה רק שכעת אפילו זה לא עוזר (אני מסיים לשחזר את ה image עושה reboot ושוב מסך כחול). ניסיתי להעביר את הבקר שי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה טבלאות באופיס?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם מאתמול נתקלתי בבעיה מעצבנת.לאחר כ- חמש דקות שהמחשב עובד הוא לא זז ההרדיסק טוחן וב טסק מנג'ר מה שמשך את עיני זה שה EXPLORER.EXE תופס גודל חריג של 80-50 מגה. יש לציין שאני מריץ avg antivirus + zonealarm + adware ועל פי הם אין וירוסים/ רוגלות. לא בלי לפרמט כך שהייתי רוצה לפתור זאת. תודה חברים. ערן.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שהמחשב לא מתכבה כאשר אני מכבה אותו... כלומר START>>TURN OFF COMPUTER>>TURN OFF הוא פשוט לא עושה כלום. מתנהג כאילו לא לחצתי על כיבוי. עשיתי סריקת וירוסים עם NOD ו ובדקתי SPYWARES ועדיין כלום... למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 4 מחשבים בבית המחוברים ברשת חוטית עם ראוטר. תיבת האי מייל שלי היא של Netvision, ואני משתמש ב- Outlook Express על מנת לקרוא ולשלוח הודעות. הבעיה היא כזאת: כאשר משתמש במחשב א' מושך הודעות אי מייל למחשב שלו (על ידי Send & Receive), המשתמש במחשב ב' לא יוכל למשוך את ההודעות הללו (מאותה כתובת אי מייל), אף על פי שהמשתמש במחשב א' לא מחק אותן לצמיתות, אלא רק קרא אותן. האי מייל שלנו הוא כרגע משותף (משפחתי). מה שקורה, זה כאשר מישהו אחר מהמשפחה שלי מושך הודעות אי מייל מהמחשב שלו, ייתכן ומשך הודעות אי מייל שמיועדות אליי, ולכן לא אדע על קיומן כלל, מאחר שאני נמצא במחשב אחר. האם ישנה פונקציה, אשר בעזרתה ניתן להכתיב לתוכנה, שקריאת הודעה (קריאה בלבד) לא תגרום ל"משיכת…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע במקרה מתי וכמה יעלו גרסאות ה- OEM של ויסטה ? מנסיון עבר גרסאות אלו היו תמיד זולות יותר וגם משתלמות.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין ליצור CA פנימי בתוך הארגון כיצד אני עושה זאת??? בסרבר 2003
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
א. למה הם משמשים ב.לפעמים הם מגיעים לשימוש זכרון גבוהה ל70.000 K ואים יש אפשרות לבטל מהם לתמיד. תודה
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקי, זה קצת יותר מסובך ממה שהגדרתי. אני עובד כל יום מהבוקר עד הערב (גיבור גדול שכמוני...), אבל אני עדיין רוצה שתהיה לי האפשרות לראות את הסטאטוס של ההורדות שלי ב uTorrent. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר מהעבודה או למחשב שלי או לאיזה אתר שדרכו אני אוכל לראות פרטים על ההורדות הרצות שלי. לא איכפת לי אם זה משהו שייקח Screen Shot כל 5-10 דקות ויעלה את זה לאינטרנט שאני אוכל לראות או משהו אפילו טקסטואלי שמושך מ uTorrent את המידע ומעלה את זה לאתר, אבל הבנתם את הרעיון. שאלה מסובכת למדי... למישהו יש רעיון?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ביום שישי כיביתי את המחשב ובמוצ"ש הדלקתי והמערכת הפעלה לא רוצה לעלות ניסיתי את כל האפשרויות שיש לעליה בתפריט וכלום לאחר כל נסיון המחשב עושה ריסטרט לעצמו...(יש מצב שיש את המסך הכחול הזה ואז במהירות הבזק זה עושה ריסטרט לעצמו!). יש לי מלא דברים חשובים שהורדתי אני חייב לסדר את זה ללא פרמוט המחשב... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי באינטרנט שצריך לעשות Windows Registry כדי להפעיל איזה משהו שפועל ב16bit על Windows XP. אז, מה זה ואיך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי בעיה במחשב בכל מה שקשור לקטעי וידאו. זה התחיל אחרי שעשיתי ניקוי מלא למערכת של קוקיז וכאלה. עכשיו זה משפיע במשחקים ובכל קטע וידאו. המחשב מתחיל לקרטע ועד שאני לא סוגר אותו הוידאו זז לאט... יש לי ג'יגה זיכרון והמחשב חוץ מזה עובד חלק... אין לי בעיה בווינדוס חוץ מזה שאני לא מצליח לעדכן לסרביס פאק 2 (לא שזה מפריע לי)
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי אני רוצה לפרמט את המחשב, ויש לי דיסק מקורי של XP שקיבלתי עם המחשב (נייד, אגב- וזה לא המחשב ממנו אני כותב). כשאני מכניס את הדיסק, נפתח לי חלון שנותן לי מס' אופציות- ניסיתי לבחור install אולם הוא אומר שהגירסה במחשב שלי יותר חדשה ולא מוכן לעשות זאת. איך אני עוקף את זה? ואם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת? ואגב, אם יש לי XP בעברית, האם ישנה אופציה להפוך אותו לאנגלית? כמו כן עם אופיס? המון תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מדליק את ה-windows לאחר מספר דקות עולה ההודעה שהייתה תקלה ב-services.exe והוא ייסגר מייד לאחר מכן עולה הודעה שכתוצאה מתקלה זו המחשב יכבה את עצמו מה אני אמור לעשות??? האם למישהו יש רעיון? מעט לפני כן ניתן להגיד שה-windows נתקע ולא ניתן ללחוץ על כלום
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בשני המחשבים יש לי כרטיס מסך חדש ובויסטה פשוט הסרטים נראים פחות טוב.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים התקנתי על המחשב windows xp pro... אולם להפתעתי העברית במחשב הפוכה... צירפתי תמונה בכדי שיהיה ברור יותר... תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
התקנתי כרגע וינדוס ויסטה, וכאשר אני הולך להגדרות המערכת כתוב לי 32BIT OPERATION SYSTEM האם יש איזה דרייבר שצריך להתקין כדי לאפשר לויסטה לעבוד ב 64 ביט עם מעבד תומך? תודה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו בשני המחשבים בביתי בעיות בניגון DVD. במחשב אחד אני משתמש בתוכנת power dvd 5 שסופקה עם הכונן והיא מודיעה לי שלא מצליחה לזהות את הכותר (כלשהוא) במחשב השני יש את אותה התופעה. במחשב השני ניסיתי להקרין באמצעות media player. לא ראיתי תמונה. באמצעות windows xp video video decoder checkup utility בחרתי מחדש את ה DECODER המומלץ לעבודה עם מדיה פלייר. עכשיו אני רואה תמונה אבל לא שומע קול ?? מאחר והתופעות הופיעו בשני המחשבים באותו הזמן יש לי חשד שאחד העדכונים האחרונים של XP גורם לשיבוש - האם יש דברים בגו? האם מישהו נוסף נתקל בבעיות דומות?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום זה מה שרשום לי כל פעם כשאני מנסה להכנס לאופצייה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי קניתי מחשב חדש הנה-- E6300 1g זיכרון 160GB דיסק קשיח 7300GS של ASUS האם המחשב יריץ טוב את הווינדוס הזה יותר מ-אקס פי?!?!
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כרטיס קול מובנה מדגם VIA VT1617A על לוח אם של MSI. במחשב הספציפי אין חיבור פאנל קידמי והלוח עם הג'מפרים המתאימים אולם הדרייבר של הצ'יפ כל הזמן מגדיר את המיקרופון כ- "use front panel microphone" שגורם לכך שלא יהיה אפשרי להשתמש בחיבור המיקרופון האחורי (והיחידי במחשב הזה) אם לא משנים את ההגדרה בחזרה. הבעיה היא שכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב זה חוזר להגדרה המקורית שמבטלת את המיקרופון. המחשב יהיה בשימוש אצל אנשים שאין להם מושג במחשבים וזאת בעיה מאוד מעצבנת כי אני לא יכול לבקש מהם כל פעם להכנס לתוכנה של הדרייבר (Vinyl Deck) ולשנות את ההגדרה כל פעם שמתחילים מחדש את המחשב. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? בתודה מראש. (עריכה: אגב מדובר על צ'יפ שתומך ב5.1 ערוצי קול…
-
- 11 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-