Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
בשבועיים האחרונים המחשב שלי התחיל לקרוס ללא סיבה, ברוב המקרים אני מגלה שהוא איתחל כשאני חוזר הבייתה ובמספר מקרים ראיתי את המסך הכחול. המחשב הוא מחשב מואץ ולעיתים אני מריץ עליו המרת ווידאו שמעמיסה את המעבד במקסימום. בזמנו קראתי כאן כי ניתן לנתח את קבצי ה DUMP הנוצרים בזמן קריסה אך אני לא מוצא זאת. אשמח אם מישהו יפנה אותי למידע שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם לא צריך להיות כתוב EMT64
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שמעתי פעם שיש מן זכרון וירטואלי כזה של ויסטה, שזה מן USB כזה שמחברים למחשב שעוזר לקצר זמני הפעלה. מזה הדבר הזה? והאם אפשר לעשות את זה בכל מחשב? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בעת הפעלת המחשב אני מריץ את התוכנות האלה: NOD32 EMULE אינטרנט פיירול של SP2 ואז זה לוקח לי בערך 190MB (מנהל ההתקנים>ביצועים>שימוש ב-PF) ושימוש ב-CPU זה אחוזים בודדים לאחר יום יומיים שהמחשב עובד, ואני מריץ בו תוכנות ומחשקים, אני יוצא מהכל, חוזר לשולחן העבודה עם אותם תוכנות הנ"ל אז השימוש ב-CPU נותר נמוך אך הביצועים עולים לי ל-250MB למה? (יש לי 256MB DDR 200MHZ)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי VISTA 32 + 3GB אני הורדתי את הזיכרון הוורטואלי רק כדי לראות שיש שינוי נפח הזיכרון שהמחשב לוקח נישאר אותו דבר ... בנוסף אני עדיין רואה task manager שלמעשה יש PAGE FILE והוא לא אפס ...האם אני טועה בהבחנה שלי ...
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום ,זו כניסה ראשונה שלי עם שאלה של מתחילים,אשמח אם מישהו יעזור יש לי מצלמת pentax optio mx4 ותוכנת המרה acdsee 'תוכנת צריבה nero.לאחרונה אני מקבל הודעות שגיאה בזמן הצריבה:זיכרון וירטואלי קטן,איך אני מגדיל את הזיכרון הוירטואלי? הזיכרון בקשיח עומד על 2גיגה פנוי. בתודה jango
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! קראתי בכל מיני מדריכים שמומלץ להגדיר את שמירת הזיכרון הוירטואלי לא בהרד דיסק הראשי אצלי במחשב ההרד דיסק הראשי הוא SATA2 וההשני ATA רגיל , השאלה שלי היא אם אני אגדיר את הזיכרון הוירטואלי בהרד דיסק המשני שלי (שהוא הATA האיטי) לא ירדו לי הביצועים בגלל שזהו הרד דיסק איטי יותר מהSATA2... תודה מראש על התגובות...
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
קראתי בכמה אתרים והבנתי שאין לך כך תשובה חד משמעית. תקנו אותי אם אני טועה. 1.פי 1.5 מהראם (לא מומלץ לבטל אותו גם כשיש לך 2 גיגה זיכרון ואף יותר). 2.מומלץ להקצות את הזיכרון הוירטואלי בinitial size ובmax size בגודל שווה. 3.במידה ויש hd פיסי אחד ושתי מחיצות לוגיות מומלץ להגדיר אותו במיקום של המחיצה הלוגית של הוינדוס. 4.במידה ויש שני hd פיסיים מומלץ למקם אותו בhd פיסי השני ( זה שלא שייך לוינדוס). יש לי 2 hd פיסיים במחשב וג'יגה זיכרון. הגדרתי אותו בhd הפיסי השני וגודל שהקציתי הוא 1536mb בinitial size ובmax size באופן שווה. האם לדעתכם זה ההגדרה האופטימלית בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית שעברו פרמוט, ואני לא יודע כמה זיכרון וירטואלי להגדיר. מחשב 1 - זיכרון פנימי - 512 מחשב 2 - זיכרון פנימי - 384 כמה להגדיר לכל מחשב?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי זיכרון DDR2 1066MGHZ 4GB ואני רוצה לדעת כיצד אני יכול לגרום למערכת לעבוד יותר מהר מהרגיל. כיצד להגדיל את הזיכרון הוירטואלי במערכת ההפעלה. אשמח לדעת איך . שבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
מידי פעם כשאני עובד על עריכת תמונות בתוכנה שנקראת Paint Shop Pro 8, מופיעה לי חלונית אזהרה בסרגל התחתון ועליה רשום - שגיאת מערכת - WINDOWS כמות מעטה של זיכרון וירטואלי מינימלי-הזיכרון הוירטואלי במערכת שלך מועט. WINDOWS יגדיל את גודל קובץ הקידוד של הזיכרון הוירטואלי שלך. במשך תהליך זה, ייתכן שבקשת זיכרון עבור יישומים מסויימים יידחו. לקבלת מידע נוסף, עיין בעזרה. מה הכוונה בהערה זו ? ברגע שחלון זה מופיע, יש מצבים שזה לא נותן לי לשמור את התמונה שלאחר העריכה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כל פעם כאשר אני מריץ משחק כבד MEDAL OF HONOR-AIRBORNE, או CALL OF DUTY4, מה שקורה זה שאחריי כמה דקות המשחק נתקע כל הזמן ועובד בצורה גרועה ואיטית וכאשר אני יוצא מהמשחק רשום לי."שגיאת מערכת-זיכרון וירטואלי מינימלי". מה עושים עם זה? מה זה אומר? ואיך אפשר לפתור את זה?. יש לי 512MB RAM DDR2 אם זה קשור...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הזיכרון הוירטואלי? האם מומלץ לשנות אותו ידני או לתת למערכת ההפעלה לטפל בזה? מהו ה-PAGE FILE? יש לי 2GIGA זיכרון וה-PAGE FILE תופס לי 2 גיגה שטח... במקרה של 2 גיגה זיכרון האם מומלץ לשים זיכרון וירטואלי ידני?ואם כן כמה? במקרה של 2 גיגה... תודה
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי 256 ראם (אסדי ראם) והשאלה שלי כמה ראם ורטואלי אני צריך לשים? פנטיום 3 800 וינדוס אקספי
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מה גודלו של הקובץ של הזיכרון הוירטואלי המומלץ שעלי להקציב (גודל הראם אצלי 2 גיגה)? בנוסף מה גודלו של הקובץ שיחזור (system recovery) שעלי להקציב (ההמלצה היא 12 אחוז אבל במחיצה של 60 גיגה זה יוצא 7 גיגה שזה המון!) יש גודל מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני נוהג לגלוש בהמון טאבים (דפים) בדפדפן שלי, העניין הוא שזה צורך המון זיכרון מתוך ה 4GB שיש לי, הבעיה היא שגם כאשר אני סוגר את כל החלונות, עדיין תפוסים לי כ 3 ג'יגה זיכרון (כמובן שאין אף דבר כבד אחר שרץ עוד ברגע) מה הבעיה? והאם יש אפשרות או תוכנה כפי שפעם היית לי שהיית מפנה זיכרון?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
שלום, למה כשאני פותח את ה Explorer והאנטיוירוס של Kaspersky פועל ברקע הזכרון תופס כל כך הרבה של הExplorer ושל ה SVCHOST?!?! (לא פועל ברקע אמיול) מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם זה נכון שמחברים disk on key למשחב זה מוסיף זיכרון לזיכרון הראשי?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. לפני כמה חודשים רכשתי WIN XP מאתר "נס מטח" של משרד החינוך. אני זוכר שהיה כתוב או באתר או בחשבונית שמי שקנה מנובמר את הOS ראשי לקבל ויסטה בחינם. שהתקשרתי הם לא ידעו על מה אני מדבר. מה לעשות? :-\
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מהו בקצרה הזכרון הוירטואלי? איך הוא משפיע על הביצועים של המחשב? מה הערך המומלץ אם יש לי ג'יגה זכרון פנימי? האם זה טוב לחלק אותו לשני כוננים או שעדיף על כונן אחד? ???
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש בעל 6GB של RAM ויש לי מס' תהיות לגבי זכרון וירטואלי: * האם ביטול הזכרון הוירטואלי ( ה PF) יביא לשיפור בביצועים? * האם 6GB מספיקים כדי לבטל אותו? (אם לא, כמה כן?) * האם מערכת ההפעלה (Window 7) תשתמש בזכרון הוירטואלי (ובמידה וקיים) גם כאשר יש עדיין מקום בRAM? נראה לי שזהו בינתיים, תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת : WIN98 EDO 96 פנטיום 1 מה לדעתכם הזכרון הוירטואלי שמומלץ לשים לו עכשיו ידנית ?? הוא נהייה ממש איטי אין לי מושג למה (שום דבר לא עולה בהתחלה...אין וירוסים) פשוט פעם אחרונה שנגעתי לו בזיכרון הוירטואלי המחשב לא עלה איך בדיוק אני עושה את זה ? (300 מגה פנוי יש כרגע על ההרדיסק) 96 זוהי כמות הזכרון מה לשים מינימום\מקסימום לביצועים מרביים? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-