עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by haim652,

שלום, התקנתי את הווינדוס 7 באנגלית, יש בו עברית, אני יכול לקרוא ולכתוב בערבית באינטרנט ובתוכנות מסרים. אבל תוכנות כמו לדוגמא וונטרילו וכאלה, כשאני כותב העברית אני רואה אותם בסימני שאלה ולא בעברית. חשבתי שזה אולי בעיה בווינדוס 7 שאין לו תמיכה מלאה בעברית או משהו כזה. למישהו יש בבקשה פתרון? תודה רבה!.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by amd950,

אני חייב דחוף את הקראק של האקטיב של התוכנה אני לא מצליח למצוא בקישורים אנא שילחו לי למייל תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. זהו המפרט שלי: מעבד: ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ?AMD? GIGABYTE Price Units Total M55GM-S2G AM2, DDRII 800 (Overclocked) זכרון: DDR II 667 Price Units Total 512MB Spectek דיסק קשיח: 160GB SATA II W.D צורב: DVD Recorders Price Units Total NEC DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 כרטיס מסך: GIGABYTE 7600GS 256MB DDRII, TV, DVI, PCI-E [עם קרור פסיבי] מארז וספק:FOXCONN TLA-397 400W אז רציתי לדעת אם הויסטה יעבוד אצלי? ואם כן ברמה טובה? ואם לא ברמה טובה אז מה אפשר לשפר בכדי שיהיה ברמה טובה? כמו כן שמעתי שיש כמה סוגים של הויסטה? כולם יכלו לעבוד אצלי? אם לא מה לא? תודה!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. במחשב שולחני מותקן חלונות 7 הום פרימיום.במחיצה כונן C. במחיצה כונן D ריק.האם אני יכול להתקין חלונות XP במחיצה כונן D או שצריך להתקין דבר ראשון חלונות XP ואח"כ להתקין חלונות 7? פעם קרה לי בעבר היתקנתי חלונות 2000 בכונן C ואח"כ חלונות XP בכונן D , והתקנה הייתה לא מוצלחת. כי היא רק התקינה חלונות XP ולא רואים חלונות 2000.אתם מבינים מה קורה? רציתי לדעת מה הדבר הראשון מתקינים חלונות 7 או חלונות XP? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. זה קורה לי ב-2 מחשבים שונים בבית, עם מסכים שונים (MAG,SAMSUNG) , ב-2 מערכות הפעלה שונות (ME,XP): אחרי שחוזרים ממצב שהשומר מסך עבד - המסך מתכווץ 2 מ"מ (מעט אבל מעצבן!) גם מלמעלה וגם מלמטה, ולסירוגין "תופס רוחב" : מתפרס ימינה ושמאלה 2 מ"מ. ז"א צריך כל פעם מחדש לשחק עם ההגדרות של המסך, אבל שהמסך נכבה ונדלק מחדש (בכיבוי המחשב למשל) , אז ההגדרות ה"חדשות" לא טובות - כי זה שונה מהמצב הנורמלי. אני מקווה שהבנתם... : יש מישהו שזה גם קורה לו? מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. כפי שרואים בתמונה הבאה: מסביב לשמות של האייקונים יש ריבוע אפור מאוד מעצבן. הצבע ניתן לשינוי, אבל זה לא רלוונטי לי, כי אני רוצה להעיף אותו לעזאזל. במחשב הישן יותר שלי (מותקנת עליו אותה גרסה של XP), הצלחתי לבטל את הריבוע הזה ע"י הגדרת צל לשמות האייקונים, אבל עכשיו אני לא מצליח למצוא את האופציה הזאת. מישהו יכול לעזור לי להעיף את הריבועים המעצבנים האלה?

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  7. Started by Atlon-Xp,

פירמטתי את המחשב (חוץ מכונן אחד שבו השארתי את כול הדברים שאני צריך) ורק מחקתי את הכונן עם הווינדוס עכשיו לאחר שאני עושה פורמט והופך אותו לNTFS והוא עושה את כולההתקנות במסך הכחול בBOOTABLE וכול זה הוא עושה ריסט מגיע לקטע שבו הוא אמור להפעיל את ההתקנה העיקרית שמסביר לך מה הוונדוס עושה וכול זה ולשים שפה וכול אלה זה מראה מסך שחור הרבה זמן ואז זה אומר שיש קובץ חסר או פגום שנקרא- hal.dll, עכשיו ניסיתי שוב ואז זה מראה שיש תיקיה שזה- נראה לי... system\configue משהו כזה עכשיו אני ממש לא יודע מה צריך לעשות ואני נואש (כרגע אני מדבר דרך המחשב של חבר שלי) אני חייב עזרה כול שהיא, ודרך אגב זה אומר לי שאני צריך לעשות REINSTALL לקובץ או משהו כזה... אולי אני צריך להעתיק אותו ממישהו ולשי…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. הווינדוס שלי צרוב האם המחשב לא יעלה אחרי זה? כי קרה לי בעיה כזאת שהתקנתי SP1 והוא נכבה כל הזמן ובכלל יש בעיות ב SP2? מה מומלץ להתקין? יש לי WINDOWS XP PRO

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. Started by matan5000,

שלום, כאשר אני נכנס למחשב שלי ולשאר התיקיות שורת התפריטים לא מופיעה, איך אפשר להחזיר אותה? בתודה מתן. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. יש לי WIN XP SP2, התקנתי את כל סוגי הפונטים שרוסית ועברית שיש ברשימה של "הגדרות שפה..." (המערכת מותקנת על הלפטופ שלי... הווינדוס בילט אין...) אבל בכול זאת יש לי בעייה נורא מעצבנת עם פונטים ברוסית באופן כללי, ופונטים בעברית, בד"כ כשאני שומר קובץ עם שם בעברית מהgmil (קיבצי DOC בד"כ...) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לטפל בבעייה? תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by noambaum,

שלום לכולם! קודם כל אני מקווה שבחרתי בפורום הנכון לנושא. אני מעוניין להיכנס לעובי הקורה של MCSA בצורה מסודרת יותר, עד עכשיו התקנתי VMWARE ועליו WS2003 וקצת שיחקתי עם זה אבל אני רוצה להתחיל מהבסיס ובצורה מסודרת. ולכן אני פונה אליכם מכיוון שראיתי המון ספרים באמזון ואני לא יודע במה לבחור ולכן אשמח לעזרתכם. חבר שלי שגם למד את זה לבד רכש את זה : http://www.amazon.com/MCSA-Windows-Server-Requirements-70-270/dp/0782144527/ref=pd_bbs_sr_4/002-6978000-1018447?ie=UTF8&s=books&qid=1194125338&sr=8-4

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  12. לפני כמה ימים ניסיתי לכבות את המחשב והוא עשה את כל הפרוטוקול כיבוי ונכבה כמו תמיד ואז כשהוא נכבה הוא פתאום מתחיל לעבוד שוב. ממש מוזר. מפרט בחתימה. יש לי WINXP SP2 אם צריך עוד נתונים תגידו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. זה מראה לי חץ כזה שאיתצו אני בוחר כיבוי הפעלה מחדש ניתוק וכל זה... איך אני מבטל את זה?

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  14. היי, מנסה להחיות מחשב ישן לידידה. windows xp pro service pack 3. מקבל את ההודעה הנ"ל בעת עליית המערכת. לפני כן קיבלתי את ההודעה כאשר ניסיתי להתקין תוכנות חדשות כמו malewarebytes ולכן ניסיתי להחליף את קובץ הmsvcrt. אך לאחר ההחלפה וינדוס קרס לפני העלייה. הצלחתי להחליף את הקובץ בחזרה לישן אך כעת מקבל את ההודעה קבוע. פיתרון? פרטים נוספים שצריך? תודה מראש,

15. חבר התקין במחשב נייד את הXP ויש לו הודעות שגיאה והוא מצליח להתקין רק VISTA הגיוני ?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי WIN2K האם יש דרך קלה לעשות דיסק שיכיל את כל עידכוני האבטחה עד היום עבור מערכת ההפעלה שלי ? אני יודע שיש אפשרות להוריד כל עדכון כקובץ EXE (אגב איפה?), אבל זה המון קבצים - האם יש דרך לקצר את הדרך ? תודה מראש

17. היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  18. Started by intaomri,

אהלן אני מנסה להתקין תוכנה (משחק שח) במחשב שלי (windows xp pro 32bit). כל פעם שאני מנסה להתקין את התוכנה אני נכשל ומקבל הודעת שגיאה שמסבירה שבשל הגבלות תוכנה אני לא יכול להתקין את התוכנה. ניסיתי לשחק עם זה קצת (הוספתי אישורי hash ואישורי נתיב וכו' אבל זה לא עזר בכלל. אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 10.5k צפיות
  19. Started by benor,

עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Sundayarak,

שלום רב, הודעה ראשונה שלי בפורום.. שלום לכולם! ברשותי windows 7 ואיני מצליח לשייך תמונה לתיקייה כמו בדרך הרגילה כשהשתמשתי בXP FolderName - options - customize - folder picture נסיתי מספר דברים, הלכתי לFolder Options - view והורדתי את V מהאופציה הראשונה והשלישית. כמו כן הלכתי לPerformnce & Tools ושם שימת Show Thumbnails Instead icons ללא הועיל. בתודה מראש, ערק ביום ראשון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מופיע לי היישום הזה,וגם הופיע בעבר... (בויסטה אין אותו) תמיד רציתי לדעת מהו... נשמע כמו איזה משהו לא אמין במיוחד.. אשמח לדעת תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by watch out,

שלום יש לי בעיה בהפעלת windows defender. שאני מעלה את action center ומקליק turn on לא קורה כלום שאני מנסה להפעיל את defender ב services אני מקבל הודעה 577

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לגבות את הקובץ של ההפעלה של הווינדוס (לאחר שהפעלתי אותו,אני רוצה לשמור אותו ע"מ להשתמש בו באותו מחשב בפעמים הבאות שאני מתקין את הווינדוס). אני מעוניין לעשות זאת בגלל שקרה לי כבר שהווינדוס לא איפשר הפעלה של העותק לאחר פירמוט והצטרכתי CD-key חדש.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. מערכת ההפעלה שלי WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT. הגדרתי בצריכת חשמל ביצועים גבוהים אך עדיין בהגדרות מתקדמות רשום כיבוי דיסק קשיח לאחר 20 ללא פעילות וברצוני לבטל את זה כך שהדיסק קשיח לא יכבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.