עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. קיבלתי את המחשב החדש ובתוכו כרטיס הקול המדובר - X-Fi. כל הדרייברים מותקנים חוץ מכ.הקול. כשאני מנסה להתקין את הדרריבים דרך הסי-די, אני מקבל הודעה שאומרת שכ. הקול לא מותקן או לא מזוהה ע"י המערכת. אשף התוכנה מזהה את הכרטיס כהתקן שמע ולא כX-Fi עצמו. ניסיתי לאלץ את האשף לזהות את הכרטיס כמה שהוא וזה עדיין לא עובד. השאלה שלי היא איך אני גורם לוונידוס לזהות את הכרטיס לפחות ברמה הכי נמוכה כדי שהתוכנה בדיסק תוכל לזהות את הכרטיס להתקין את הדרייברים. נ.ב בדרך כלל ווינדוס מזהה את ההתקן והתוכנה מתקינה את הדרייבר ללא בעיות.[br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 15:14:11 מצטער על ההקפצה, התברר שהכרטיס שהמערכת מזהה הוא כרטיס הקול המובנה על לוח האם.הX-Fi לא מזוהה בכלל. מה הלאה?

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  2. שלום,אני רוצה לחפף אני האייקון הזה אבל אני לא יודע איך,מישהו יודע כיצד זה ניתן להשמה? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני לא הכי מסתדר עם אנגלית.. ואני הרבה יותר מעדיף שזה יהיה בעברית.. אז מה אני צריך לעשות בשביל שהויסטה באנגלי תהפוך לעברית..?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  4. מה ההבדל בין הגירסאות הבאות: Windows XP Professional Corporate SP2 Windows XP Professional OEM SP2 Windows XP Professional N Corporate SP2 Corporate זה מה שיש לי וזה תמיד מה שהשתמשתי לאחרונה אני רואה גם N Corporate ו- OEM אפשר לדעת מה ההבדל ביניהן ? ועוד שאלה, יש לי סידיקי מקורי שפועל לי עם הגירסא של ה-Corporate ... זה יעבוד לי גם עם ה-2 האחרות האלו ?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  5. Started by swisaavi,

אחרי ההתקנה של ה xp 64bit, כשמתחילה הטעינה הראשונה של הווינדוס קופץ המסך הכחול והמחשב מאתחל את עצמו. אולי צריך להגדיר משהו בביוס?...

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

תגידי בויסטה המקורית שקונים מהחנות באתחול שלה צריך להיות לוגו של הויסטה כמו באקספי?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  7. Started by Cable,

היי חבר'ה. בזמן האחרון כל פעם שאני מנסה לעשות עדכון דרך windows update זה נותן לי את ההודעה הבאה: אירעה תקלה באתר האינטרנט, ולא ניתן להציג את הדף שאתה מנסה להציג. האפשרויות המסופקות להלן יכולות לסייע לך בפתרון הבעיה. לקבלת אפשרויות לעזרה עצמית: שאלות נפוצות חפש פתרונות קבוצת דיון של Windows Update לקבלת אפשרויות תמיכה וסיוע: תמיכה וסיוע מקוונים של Microsoft (ללא תשלום עבור בעיות הקשורות ל- Windows Update) עכשיו למעלה רשום: [מספר שגיאה: 0x80004005] מישהו יודע מה עושים עם זה ??? נ.ב אני לא רוצה שום תוכנה שמורידה עדכוני וינדוס (מפלט אחרון). בתודה מראש לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by harry,

שלום לכולם, פני כמה ימים הדקנתי את windows vista - מהדורת עסקים. ורציתי לחלוק פה את מה שהסקתי מהמערכת .. דבר ראשון אפשר לציין שהמעכת נראית טוב יותר- אבל עם השימוש ההתלהבות פוחתת ואני חייב לציין שהעיצוב המצועצע קצת מכביד. המערכת לא ממש יציבה- ובטח לא כמו xp, דבר שבולט בעיקר בside bar שנופלת כל שנייה- מספיק שאתה גורר את אחד הגדג'טים למקום לא נכון התוכנה נופלת... זה ממש מעצבן ומתסכן- אבל אני חייב להודות שהside bar הוא באמת שינוי מרנן שמוסיף לפעמים- אבל זה שהוא כל הזמן נופל ממש מרגיז. - כמו כן מה שבולט זה שבוויסטה הם באו עם גישה יותר ידידותית למשתמש- בצורה שמאות מזכירה את ההודעות בOSX אגב: למשל אם תוכנה נופלת- ההודעת מאוד דומה לזו שבפנטר. בכלל שאני משוטט בתפריטים של התצוגה וה…

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  9. לפי המפרט שלי (יש בצד ימין את המפרט) אני יכול להריץ את וינדוס ultimate?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by alia,

עשיתי גיבוי לקבצים(ותיקיות) מוצפנים,פירמוט והתקנת xp sp2 מחדש כשהחזרתי הקבצים לאחר הפירמוט הם בכלל לא עולים מדובר בעיקר בתמונות היש דרך לשחזר? תודה-זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. Started by yossi051,

חברה אני חייב עזרה...העיה התחילה כשנשרף לי הלוח אם..כשחזר מתיקון גילית שהמערכת הפעלה לא עולה אז התקנתי וינדוס על כונן אחר.. ניסיתי להיכנס לתיקיות ב- Documents and Settings כדי להעתיק את כל הקבצים ששמורים לי על שולחן העבודה וסמסמכים שלי. אבל אז יצאה לי הודעה שגיאה שאין גישה אל....הגישה נתחתה...ניסיתי לעשות ריקוברי על הוינדוס אבל זה דורש לפרמט. חשוב לציין שאני יכל להגיע לכל הקבצים בכונן חוץ מהתייקיה הנל וזה בגלל שהיה לי סיסמה בכניסה למערכת. האם יש אפשרות לפרוץ את התיקייה?

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  12. Started by yirmio,

האם כדאי להתקין ווינדווס ויסטה על המערכת הבאה? פנטיום 3 2.8 1 ג"ב ג'יפורס FX5200 ואיזו גירסא עדיף להתקין? תודה!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  13. Started by avners33,

שלום, יש לי פלש דיסק 1G של חברת קינגסטון שעובד מצוין על XP. חיברתי אותו למחשב עם windows 98. המחשב זיהה חומרה חדשה ובטעות גורלית אישרתי שיתקין driver ל משהו ATPI. ומאז: כשאני מכניס את הדיסק - מסך כחול. איך שהוא הצלחתי להסיר את ההתקן, אך המחשב מתעקש שאספק לו התקן ATPI. מה עושים? אשמח לקבל עצות מכל אחד תודה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. אחרי ש המחשב מסיים לעלות יש תמיד פעילות של דיסק קשיח שלא נפסקת (המנרה תמיד דולקת) וממש שומעים איך ש הדיסק הקשיח עושה רעש ו מתאמץ , ודרך אגב לא מרגישים ש המחשב עובד לאט או משהו ,עובד כמו פנתר. בדקתי SPYWARE-ADWARE ANTIVIRUS REGISTRY MECHANIC DRIVERS DEFRAG ו ללא שינוי. P4 1.4 - SOCKET 423 INTEL GARIBALDI 850 512 RDRAM LG CDRW 1.44 GB HITACHI 7200 40 GEFORCE 2 64 MB

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by Oranili,

אני רוצה לשים ווינדוס חלש על מחשב חלש .. XP חלש יש דבר כזה ? מה לשים על המחשב הזה : 900 MHז 512 RAM אבל XP חלש .. או XP SP1? עדיף ? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 19:23:17 לא רוצה לשים 98 או 2000רק XP חלשש

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  16. Started by shai11,

יש לי 32bit WINdows vista ultimate שהפכתי לעיברית דרך התוכנה mui עכשיו הבעיה היא שבמסמכי טקסט ובתוכנות בעיברית היא עושה ג'בריש משהו יודע איך לסדר את זה הנה דוגמה דרך אגב זוהי הגירסה המלאה...

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון. ברשותי Windows XP SP2. לאחרונה התגלו מספר וירוסים בודדים בחלק מהקבצים ב- Windows. הסיומת של כל הקבצים היא DLL, ועד כמה שזכור לי, כולם נמצאים בתיקיה System32. אין לי אפשרות להסיר את הוירוסים ואין לי אפשרות לשים את הקבצים בהסגר. שאלותיי הן: 1. האם כל קבצי ה- DLL בתיקיה הנ"ל חיוניים לתפקוד מערכת ההפעלה, או שחלקם התווספו עם הזמן כתוצאה מהתקנות שונות? 2. הקבצים הנגועים הם: e1 / feclpron / mqtrupnp / wzcdqwfs. כיצד אני יכול לדעת שקיומם של קבצים אלה חיוני לתפקוד מערכת ההפעלה? האם אני יכול להרשות לעצמי למחוק אותם ולהמשיך לעבוד כרגיל? 3. האם יש אפשרות לתקן או "להחזיר לחיים" קבצים שנהרסו או שנמחקו בעזרת ההתקנה של ה- Windows? תודה מראש על …

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by harrygol,

למחשב חדש: מה להתקין ויסטה 32ביט או 64ביט? מה ההבדל? האם לאחר התקנת גירסת 32ביט ניתן לעבור ל64ביט? האם פירמוט של 32ביט שונה מ64ביט? בכמה ביט עובד xp? האם כדי להתקין על מחשב חדש xp ואח"כ עם התבססות הויסטה בשוק, מבחינת עידכונים ותיקוני תקלות המאפיינים את מוצרי microsoft, לשדרג ההתקנה לויסטה? מה החסרונות בשדרות התקנת מערכת ההפעלה, ללא פירמוט?

• 55 תגובות
    • 4.4k צפיות
  19. Started by benib,

האם זה נכון שעל כל דיסק של ויסטה לא משנה מאיזו גרסה יש בעצם את כל הפיצ'רים של שאר הגרסאות ובעזרת קוד מתאים ניתן לשדרג מגירסה לגירסה מבלי רכוש דיסק נוסף?

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  20. Started by Tamir92,

כותרת

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by dd7,

1. האם קיימת אופציה למצב שינה שברגע שמזיזים את העכבר או לוחצים על משו אז מראה את השמות משתמשים איפה שלוחצים ססימא ומתחברים..ז"א שרק אני יודע את הסיסמא אני יכול להכנס, עכשיו שיהיה אפשרות שבזמן שינה שאימיול יעבוד וכל מיני תוכנות אם כן איך? 2. אם אפשר את האופציה הנ"ל האם יש אפשרו לטיימר שבשעה מסויימת הוא יתנתק או יכנס למצב שינה? מקווה שניסחתי טוב את השאלה תקנו אותי אם אני טועה תודה

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by ZaKeN17,

יש לי בעיה , כאשר אי רואה קובץ וידאו מסויים אני רואה אותו חשוך מאוד ובגווני צבע מוזרים (אדום מוזר וכו'..) ברשותי ווינדוס 2000 פרו, אציין כי הבעיה הופיעה לי לפני מספר ימים ולפני כן הכל עבדג כמו שצריך... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. Started by LRa,

שלום, לפני כמה דקות כיבתי את המחשב ועכשיו כשהדלקתי אותו, יש לי מספר בעיות עם ווינדוס איקספי. דבר ראשון, מרבית התוכנות שעולות עם המחשב, לא עולות. למשל מסנגר. בעיה שניה היא שבSTART כבר לא מופיע לי RUN ו SHUTDOWN. בעיה שלישית היא שכאשר אני לוחץ על ALT CTRL DEL אני לא יכול לבחור TASK MANAGER, SHUT DOWN ו LOGOFF. למישהו יש רעיון? אני משער שיש דברים נוספים שלא 'עליתי' עליהם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  24. Started by eran-net.il,

ערכתי חיפוש בהודעות קודמות, ומצאתי תשובות סותרות... (נניח שה-BIOS תומך ב-BOOT מ-USB) האם ניתן להתקין windows xp על הארדיסק נייד חיצוני בחיבור USB? (וכמובן שמ"ה תעלה באופן תקין) (באחת ההודעות הישנות נאמר שניתן רק מתוך בהתקנה של windows xp שבה מובנה ה- sp2 מראש) מה לגבי גירסאות אחרות של windows כמו 2000pro או אחת מגירסאות של vista? תודה לעונים, ערן

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Vaknir,

פירמטתי את המחשב עם ווינדוס xp pro sp1 שיש לי וכשהורדתי את ה-sp2 ההתקנה עברה בהצלחה כמו שהיה רשום בחלון האחרון, הוא ביקש להפעיל מחדש את המחשב ואז מגיעה המסך טעינה של הווינדוס ואחרי כמה שניות מראה מסך שחור ללא כלום. גם כשניסיתי לעלות במצב בטוח זה נתקע לאחר שהגעתי לקובץ agp40 משהו כזה. יש להדגיש שבמקלדת המקש של Num lock עובד וכשניה לפני שזה קורה הנורה נכבת וזה קורה.. יש קשר בין אחד לשני? בתודה, ניר

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים