Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום... יש לי תיקייה יש בה כמה ג'יגה של תוכן חשוב מאין כמותו. מדובר בהמון קבצים ולכן אני לא יכול שלא לתייק אותם אם חס וחלילה תמחק התיקייה, טעות ידנית פשוטה - כמעט לחיצה אחת - יכולה להוביל לתוצאות הרות אסון. אם איכשהו אפשר לבטל את האפשרות שתיקייה יכולה להמחק, אז זה יוסיף לי הרבה יותר בטחון (טעות ידנית על קובץ אחד זה הרבה פחות נורא). תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
"ניפגש בוינה" בכיר במיקרוסופט: וינה, מערכת ההפעלה הבאה מסדרת חלונות, תושק כבר בשנת 2009 בינתים אין הרבה פרטים על זה, אבל בקצרה, מיקרוסופט מתכננת להוציא את מערכת ההפעלה ההבאה שלה, שכרגע בשם הקוד וינה (Vienna), ב2009. טוענים: "לוויסטה לקחו חמש שנים להגיע לחנויות, אבל בן פאטי, סגן נשיא לענייני פיתוח בחברה מבטיח כי מערכת ההפעלה בסדרה, שמכונה בינתיים בשם הקוד Vienna, תצא בתוך שנתיים בלבד. "שנתיים וחצי הן די והותר כדי להשיק מערכת הפעלה חדשה", אמר פאטי בכנס RSA 2007 שנערך השבוע בסן פרנסיסקו. בינתים אין מידע מדוייק לגבי הפיצ'רים החדשים במערכת. לדבריו, פרטים רבים לגבי Vienna עדיין לא נקבעו סופית." נלקח מנענע: http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=427581&sid=127 הנה א…
-
- 134 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... מפרט יש בצד ימין. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש למיקרוסופוט תיכנון להוציא SP3 בעתיד? או שהם כבר לא משדרגים את XP ?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
האם Vista Ultimate הוא שקול / שווה לתכונות ולביצועים כמו בוינדוס XP PRO ?
-
- 25 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שאני מתקין vista אז הוא מתחבר לשרת DRM כלשהו ומוחק לי קבצי mp3 ובנוסף חוסם אותי מאתרי טורנט שונים זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
כלומר אם רכשתי חבילה באנגלית אני יכול להיתקין עלייה עברית מלאה כמו שיש אופצייה באופיס ובעצם להפוך את המערכת לעברית רגילה כאילו התקנתי את הגירסא העברית
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן לשמור נקודת שיחזור ספציפית מנקודות השיחזור של וינדוס XP, לתמיד (אולי אפילו לצרוב אותה איכשהו), האם ניתן הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש דרך להגדיר לוינדוס שהמסמכים שיפתחו בNOTEPAD יפתחו אוטומטית משמאל לימין בלי אני אצטרך להוריד את הV כל פעם?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס הוא כותב לי את ההודעה "דרוש מקוריות" למרות שהווינדוס "כשר" לחלוטין(מקורי). מה עלי לעשות? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי ווידוס XP מקורי והתקתי את הדפדפן החדש אקספלורר 7. אבל כל פעם שאני רוצה לפתוח אותו (כלומר מחדש לא תקייה חדשה) לוקח לו משהו כמו חצי דקה להתחבר לאינטרנט כשעם הגרסה הקודמת הוא התחבר מיד? מישהו נתקל בבעיה הזו ויודע איך אני יכול לפתור את זה??
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם.. יש לי בעיה בזמן האחרון ..שהקליק ימין שלי מאוד איטי..וזה בעיקר עם קבצי מדיה,כמו תמונות מוזיקה פי די אפים למיניהם ,קבצי וורד,וכמו כן הזמן שלוקח לי לפתוח תמונה בעזרת התוכנה של הווינדווס הוא די ארוך ,וחוץ מזה המחשב בסדר גמור ולא איטי לא נתקע ועובד חלק..אני הרבה זמן מנסה לתקן בעיה זאת ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ..תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט הדסקטופ והסטארט מנוי נתקעים, זאת אומרת, קופאים כך שאי אפשר להפעיל כלום. רק אחרי 10 -15 דקות הכל חוזר לעצמו... האם זוהי בעיה נפוצה? מה גורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום רב.. לאחר שניסיתי את גרסאת הנסיון שמיקרוסופט סיפקה (RC2) , החלתי לחזור ל XP הישן והטוב. התקנתי אותו על תיקיה נפרדת, הכל טוב ויפה.. רק בעיה קטנה, שהוינדווס ויסטה נמחק מקובץ ה BOOT, ואני לא יודע איך לחזור ולהפעיל אותו (בימים שאני מתעגע למערכת) אם מישהו יודע איזו פקודה או נתיב שאני צריך להוסיף ב BOOT, אני אשמח לדעת. אגב, ה XP על כונן C הויסטה במקור הייתה על כונן G, לאחר ההתקנה של XP , שונה הכונן אוטומטית ל E[br]פורסם בתאריך: 8.02.2007 בשעה 15:41:42 סליחה על ההקפצה , אבל למישהו יש מושג? ???
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ערב טוב , האם מישהו מכיר דרך להוסיף לחצנים לסרגל כלים של חלון בWINDOWS . ממה שאני רואה , אפשר רק להוסיף אופציות שמוגדרות כברירת מחדל כגון : גזור,הדבק וכו' (כשפותחים תיקייה ניגשים ל -תצוגה->סרגלי כלים-> התאמה אישית ..) חשבתי פשוט להוסיף לחצן של אנטי וירוס , כך יהיה נוח יותר (בשבילי לפחות) לבצע סריקה של קבצים במקום לבצע קליק ימני על הקבצים-> סרוק לוירוסים . אני מאמינה שיש אולי דרך שינוי ברג'יסטרי\סקריפט או תוכנת צד ג' . לא משהו שאני מכירה בכל אופן . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אין לי מושג למה ואני לא מצליח להחזיר את זה אבל פתאום שאני מסייר "במחשב שלי " אין לי יותר תצוגה מקדימה של קובץ וידאו אלא אני רק רואה שזה קובץ וידאו.. בתמונות עדיין כן יש תצוגה ואפשר לראות את התמונה בקטן בלי להכנס אליה.. מישהו יודע איך להחזיר את הקטע של הוידאו?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 4 גיגה אם אני אשתמש בו לוינדוס XP בתור כונן לזיכרון וירטואלי זה לא יהיה יותר מהיר מאשר H.D
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום, אני כרנאה הולך ליקנות את ה- G86 ובלי ויסטה הוא לא שווה כלום אז אני רוצה לדעת לפני שאני קונה איך ויסטה תריץ אצלי משחקים כבדים, ולא אכפת לי לבטל את כל האפקטים כולל AERO. עריכה : מספיקה גם עדות של מישהו ששיחק בויסטה עם 1.5 ג'יגה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם הויסטה בעברית יצא גם האופיס 2007 בעברית? או שעדין לא יצא?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום התקנתי את IE7 ומאז אני לא רואה תמונות ושאר שדות בחלק מהאתרים אלא ריבוע שבו יש X אדום. מה חסר לי ומהיכן להתקין תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-