Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי בעיה, משהו שמזכיר קצת את הבלאסטר (או שזה בלאסטר אני כבר לא יודע). בכל מקרה לאחר זמן עבודה לא קבוע פתאום מופיע חלון של אתחול לאחר 60 שניות (יש מן ספירה כזו לאחור). יש למשהו את הקובץ תיקון שאז מייקרוסופט הוציאה לזה? יש דרכי פתרון אחרים?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שהתחיל להיתקע בכל פעם ב-Welcome Screen.. פשוט נתקע ואי אפשר להיכנס למערכת ההפעלה. זה קורה גם במצב בטוח ככה שאין לי שום גישה למערכת. פירקתי את ה-HDD וביצעתי עליו סריקות ממחשב חיצוני, ניקיתי וירוסים והחזרתי ועדיין אותה בעיה. יש איזה רעיון? כי לא נראה לי שאפשר לפתור את זה.. ???
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל הסטודנטים שאלה לכל מי שרכש או קיבל בחינם win7 באמצעות MSDNAA. לפי מה שהבנתי הרישיון מוגבל להתקנה אחת. האם המגבלה היא התקנה על מחשב אחד כמו כל עותק OEM? או שבאמת ניתן להתקין רק פעם אחת ואחרי זה הדיסק משמיד את עצמו כמו במשימה בלתי אפשרית? מה עושים במקרה זה אם צריך לפרמט את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי שחלק מתיקוני פרצות האבטחה במעבדים עשו יותר נזק מתועלת - מיקרוסופט מאפשרת לבטל את השפעתם בעדכון חדש למערכות ההפעלה שלה לכתבה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
הבעייה היא שה- cpu שלי תמיד על מאה. בדקתי בטאסק מנג'ר, בפרפורמנס מה גורם לזה. מה שגרם לזה היה- winlogon שגזל 70 cpu בערך... אם winlogon זה מה שאני חושב שזה אז, אז זה משהוא שהורדתי שבמקום שכשאני מדליק את הווינדווז יהיה כזה סמל של אקס פי עם קוו שמתמלא, אז יהיה כזה של גארפילד עם קו שמתמלא. ניסיתי לעצור את זה- לא עובד ניסיתי למחוק את זה- תוכנה אחרת משתמשת בזה כבר. בבקשה עזרה!!! ;Dתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעייה ב-internet explorer לפעמים, שזה דיי הרבה...לחיצה על לינק מפילה לי את האקספלורר הוא נותן לי הודעת שגיאה...הרגילה של מיקרוסופט...וסוגר לי את הדפדפן יש לי WINDOWS XP, עם INTERNET EXPLORER 6 יש רעיונות מה הבעיה ואיך להפתר ממנה?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.יש לי LOGITECH QUICK CAM ZOOM. אין דרייברים לVISTA וניסיתי בעבר את העזרה של הפורום ונתנו לי קישורים לפורומים אחרים שבהם אנשים הצליחו אך אני לא הצלחתי בכלל. עובד לי רק המיקרופון המובנה אך המצלמה עדיין לא מזוהה ע"י ה VISTA. אולי כי זה 64BIT? 2. מודם שיש לי(לא לאינטרנט המהיר, הוא משמש כFAX) הוא של INTEL והוא נקרא V92 56 INTEL HAM DATA FAX VOICE MODEM. גם WINXP לא זיהה אותו בעבר אך מצאתי דרייבר שמתאים וזה עבד ב XP. מה עושים בVISTA? תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
קספרסקי שלי מחק לי קובץ חשוב של הוינדוס.יש דרך להכניס תדיסק של XP ולהחזיר תקובץ? תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה אפשר להריץ תוכנות ברוסית וגם בעיברית (שהכבת יהיה ברור ולא ג'יבריש)?
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
למרות שאני יכול לרשום בעברית במקלדת. גם כשאני נכנס לפונט בכדי לבחור עברית אז אין לי שם עברית. איך אני מסדר את זה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יכול לפתוח קובץ שמקובץ בRAR וגדול מ 4GB כשיש לי FAT32? מבלי לפרמט כמובן
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני עכברים לאותו מחשב כאשר כל עכבר יעבוד בפרופיל משתמש אחר. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני לא מבין באמת למה למיקרוסופט לשחרר בעתיד הקרוב מערכת הפעלה חדשה כאשר אנשים רק מתחברים למערכת הקיימת חוץ מזה שהיא גם אהודה על הרבה אנשים ולא יחליפו אותה בקלות ... ובכל זאת לא משנה מהם הסיבות הכלכליות שהם חשבו עליהם אתמול הודלפה לאינטרנט גרסת בטא של המערכת החדשה WINDOWS 8 הצצה מהירה באתרי סיקורים והורדות די אמינים תמצאו הורדה שלה לא הספקתי לקרוא עליה ולא כלכך התעניינתי לאחרונה במה שהולך אז אני גם לא יודע מה החידושים במערכת למרות שאני באמת לא מעודכן אבל עדיין חושב שלא הרבה יודעים על זה אז אני מעדכן קצת את חברי הפורום בידיעה עריכה : חחחחחח אני מסיים לכתוב את הפוסט ואני רואה בחדשות למעלה שכתבו על זה כבר לפני יומים חח אז סליחה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מועדים לשמחה יש לי קובץ מוזיקה שברצוני להעבירו למקום אחר. אך התברר שיש בעיה בקובץ (שם ארוך מידי וכד'). ניסיתי בכמה אפשרויות לשנות את שם הקובץ אך זה בלתי אפשרי, מפני שלחיצה על העכבר לא פותחת את התפריט הרגיל (גזור, שנה שם, מחיקה, מאפיינים וכו') אלא מאפשרת רק לבחור פתיחה באמצעות... ותו לא ! אני רוצה למחוק את הקובץ ופשוט אין אל מי לדבר..... לא עוזרת הפעלה במצב בטוח. כמו"כ תוכנות כמו DELETEDR, UNLOCKER. גם לא מצליחים למחוק. בקיצור שום כלום !! האם יש לכם פתרון לבעיתי ? תודה מראש ניצוץ
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי לכולם, התקנתי ווינדוס 8 pro 64 bit. ההתקנה הלכה מצוין והתקנתי את כל הדריברים. התקנתי לראשונה המון עדכונים מווינדוס update והמחשב התקין אותם ועשה 2 איתחולים וכאשר עלה המסך נהיה שחור. כאשר לוחצים על ctrl,alt,del רואים את התפריט של מנהל המשימות וגם את הסמן של העכבר רואים כרגיל חוץ מהמסך של שולחן העבודה הרגיל. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו במישפוחה בדירה, 4 מחשבים נייחים עם מערכת ההפעלה הנהדרת WINDOWS-7-ULTIMATE.... שאלתי למומחים כאן בפורום היא, האם כדאי להשקיע ולעבור ל-WINDOWS-8-PRO, במיוחד אחרי שאני שומע הרבה שהוא לא-מוצלח ולא-ידידותי ושה-WINDOWS-7-ULTIMATE הרבה יותר נחמד וידידותי למישתמש... הבנתי מאיזה חבר, שמייקרוסופט רצו להוציא מערכת-הפעלה שלא יצליחו ליפרוץ אותה ויצא להם משהו לא-ידידותי ולא-נוח.... אז מה דעתכם כאן חברים? -- בתודה מראש! -- רביעי21/08 -- שאול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום,אחי הוריד תוכנה שמסירה קבצים מהמחשב ובטעות מחק קובץ מערכת שקשור לפתיחת קבצים מסוג EXE עכשיו אני לא יכול לפתוח שום קובץ בעל סיומת EXE ברגע שאני מנסה לפתוח זה נכנס לי לאפשרות "פתיחה באמצעות"... וממש לא בא לי לפרמט את המחשב כי הדיסקים וכל התוכנות לא אצלי אז אם מישהו יודע אני מבקש בבקשה עזרה דחוף תודה רבה רבה לכל העוזרים ולמגיבים! לילה טוב...
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להיכנס לפונקציית הצגת וידאו במדיה סנטר הוא ישר זורק אותי החוצה עם הודעת שגיאה: ווינדוס נתקל בבעיה וסוגר את התוכנית או משהו כזה, אני לא זוכר הת ההודעה במדוייק. המדיה סנטר עובד מצויין חוץ מהפונקצייה הזו. כאשר שוחחתי עם התמיכה של מיקרוסופט וגם של hp (זהו מחשב נייד שלהם) הם הציעו לי להוריד את הקודקים של הסרטים כי אולי זה יוצר התנגשות. ניסיתי וזה לא עזר. הפתרון שלהם הוא לפרמט את המחשב. ממש גאונים. אשמח לעזרתכם. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
הוצאתי מהבויידם את החלקים הבאים: Amd 486 Dx4 120Mhz Epox Board /w SiS chipest including PCI Slots C.logic 1MB PCI Creative SB16 HDD בקרוב ימצא איזה זבל יד שנייה של שני ג'יגה. Modem 33600 32 מגה של ראם. המחשב הזה שירת אותי חמש שנים בעבר הדי רחוק, ועכשיו שמתי לי למטרה להתקין עליו חלונות XP או לפחות 2000 בגרסאות הPRO. Wish me luck
-
-
כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש גרסת התקנה מלאה נקיה של Windows 8 Pro eng X64 עכשיו בחנות של MSרשום שזה UPGRAED (אני מניח שהם מתכוונים לא באמת לגרסת הUPGRADE אלא שזה בעצם בכלליות שדרוג ? האם אני צודק ?) הבעיה השניה שאני חושש ממנה זה שרשום שהדרישות להתקין WIN8 זה WIN7 או ויסטה, לא ברור אם אפשרי להתקין התקנה נקיה או שזה ברור מאליו אני בסה''כ רוצה לדעת אם אני יכול לבצע התקנה נקיה עם הגרסה הזו שהם מציעים + לוודאות שזו לא גרסת הUPGRADE הוספתי תצלום מסך אודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה קצת תמוהה אולי מישהו יוכל לעזור... העניין הוא שקניתי מחשב חדש לפני קצת יותר משבוע, והדבר הראשון שעשיתי הוא להעביר את כל הקבצים מהמחשב הישן לחדש - פשוט הנכסתי את ההארד דיסק הישן למחשב החדש, העתקתי (או ברוב המקרים פשוט העברתי), והחזרתי אותו למקום. הבעיה היא ששכחתי שהיו לי שם מספר קבצים די חשובים לי שחסמתי גישה אליהם באמצעות אפשרות ה- Encryption של ווינדוס. אחרי ההעתקה, הסתבר שאני לא יכול לפתוח את הקבצים האלו יותר. ניסיתי כמה תוכנות אבל כולן מבקשות Encryption Key שאין לי כי אני מתאר לעצמי שהם נשארו במחשב הישן. אני גם לא יכול להחזיר את הקבצים למחשב הישן בשביל לחפש שם, כי כשאני מנסה להעתיק ווינדוס ויסטה מודיעה לי שאין לי גישה למרות שאני מחובר בתור Administrat…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(כולל קבצי מוזיקה וצלילי ההפעלה והכיבוי) זה התחיל היום למישהו יש מושג מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-