עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by alonpartuk,

שלום לכולם יש לי מחשב שהתקינו לי עליו XP לא חוקי ויש לי סיראל חוקי. אני רוצה לשנות את סיראל בלי לפרמט ולהפעיל אותו באופן חוקי. האם זה אפשרי? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. כיבוי המחשב לא נעשה כמו שצריך ,אחרי שמופיע הלוגו של XP מחשב מאתחל את עצמו... יש רעיונות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  3. היי, איך פותרים בעיה זו?,ולמה זה קורה? לוח האם שלי:ASUS P8Z68 - V PRO. תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כבר כמה פעמים קרה לי שאני מקבל מסך כחול (ללא שגיאה, רק צבע כחול בכל המסך) ואז המחשב עושה ריסט-RESTART.... דבר זה כמובן פוגע מאוד בעבודה השותפת... ואיני יודע מה גורם הבעיה... אני מעלה גם קובץ TEXT, שלשם העתקתי את הפרטים של למה נגרם המסך הכחול או ממה זה נובע... אולי זה יוכל לעזור לפתור את הבעיה. http://www.speedyshare.com/862859404.html אשמח לתשובה בדחיפות, GigaDude

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by oren_vegas,

יש לי בעיה עם ה VIRTUAL MEMORY במחשב שלי,יש לי פנטיום 4 2.4 ג'יגה עם זכרון של 256 DDR WINDOWS XP PROFETIONAL בחודשיים האחרונים תוך כדי עבודה עם תוכנות רבות כולל צריבות המרות סרטים וגם עבודה עם האימיול.. מופיע לי הודעה עם סימן קריאה בצבע צהוב שאומר VIRTUAL MEMORY MINIMUM IS TOO LOW העלתי את הטווח למינימום 350 מקסימום 1800 מגה וזה לא עזר.. ולאחר מכן מינימום 600 מקסימום 1000 מגה וזה עדיין לא עזר זה מאט לי את המחשב ואני צריך לעשות RESTART כל כמה שעות 10 12 שעות בערך... מה לעשות? האם אני צריך להגדיל את הזכרון ל 512 לפחות או שיש בעיה אחרת? תודה מראש.

6. Started by em28,

איך אפשר להכריח תוכנית שאין לה אפשרות מובנית לעלות בעת הדלקת המחשב ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  7. Started by nbav,

אני מקווה שזה הפורום הנכון כשאני רוצה לכתוב ב-notepad באנגלית זה כותב לי מימין לשמאל האם יש דרך לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  8. אז יש דרך או אין? האם אנו כלואים לחלוטין בעולם שבו מחוץ ל "Working Hours" המערכת יכולה לעשות מה שבא לה? כי אני ממש אשמח שזה *לא* יהיה ככה. כבר כמה פעמים זה דפק לי הרצות של כל מיני דברים שאמנם הסתיימו "באמצע הלילה", אבל הכרחי לצפות בהם למחרת בבוקר...

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by norco,

לא ידעתי בדיוק איך לנסח את התקלה בכותרת, אני ינסה להסביר אותה כאן: אני משתמש ב-WIN7 Ultimate 32bit במחשב נייד שלי (עם מעבד core i5 ו-4 ג'יגה זיכרון), וכאשר ה-windows עולה יש את הצליל טעינה שהוא נשמע מקרטע. ונניח שאני מזיז את העכבר אז כל 5 שניות הוא נתקע ואז ממשיך רגיל. דבר זה קורה ב-2 דקות הראשונות שה-win עובד ולאחר מכן אין את התופעה באף מצב. בעיה זו מוכרת לי מפעם(מחשב נייח וwindows אחר) שהיה לי עומס על ה-CPU ואז זה גרם למחשב לנגן מוזיקה עם קפיצות ולקרטע...אני לא יכול לבדוק את זה מאחר ואין לי תוכנה שיכולה לבדוק את ה-CPU בעליית ה-windows. מה מקור הבעיה?ואיך פותרים את זה? מקווה שהסברתי את עצמי באופן ברור... ??? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by איסתרא בלגינא,

ניסיתי לבצע ניקיון בתיקייה מסוימת בשרת Win2003 - עברתי על כל תתי התיקיות ומחקתי את אלו שלא היו נחוצות. אבל נתקלתי בשלוש תיקיות שלא יכולתי לגעת בהן - לא להיכנס, לא למחוק ולא לשנות את שמן, לא מהאקספלורר ולא מחלון cmd. אני מחובר כ- admin ויש לי הראשות מלאות לתיקיות. המכנה המשותף לכולן הוא תווים חריגים - שתיים מהן נגמרות בנקודה ובשלישית יש שטרודל. רעיונות יתקבלו בברכה.

11. פשוט יש לי כל מני בעיות המדיה פלייר נתקע (10) גם האקספלורר (6)

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  12. רק התחלתי עם מערכת ההפעלה הזו וכבר תקלות למה נעלם לי סל המחזור משולחן העבודה ? פיתאום...בלי התראה? איך משחזרים ? THX

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מגדיל את החלון של כול דבר במחשב שלי אני לא יכול לראות את ההתחל ואת שורת המישמות למטה... הינה תמונה של הבעיה http://img383.imageshack.us/my.php?image=24389127sh8.jpg כמו שאתם רואים הדף טעינה של ה firefox עד סוף המסך שלי ואני לא מצליח לראות את ההתחל כאשר אני מגדיל את החלון לגדול הכי גדול.. יש לי xp sp3...ובישן יש לי xp sp2 וזה לא ככה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by שמנואל,

אהלן. צירפתי פה תמונה - אין לי בכלל אפשרות לטפל בגופן כשאני כותב הודעה ובכלל אין לי את סרגל הכלים שתמיד יש. איך אפשר להחזיר ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

15. ישנם שני עידכונים של וינדוס שחוזרים על עצמם שוב ושוב, למרות שאחרי הורדת העידכון ותקנתו אם ידנית ואם שאני מכבה את המחשב. למחרת שוב אני מקבל את אותו עדכון וכך חוזר חלילה מידי יום. העדכון המדובר... מדוע זה קורה ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. קניתי מחשב חדש שאין עליו מערכת הפעלה ומוכר שיגאה שצרייך להתקין את הווינדוס דרך פלופי כי הוא לא מזהה דיסק קשיח שעובד בטכנולגיה הSATA מישהו יכול להסביר לי תודה

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by ome,

שלום לכולם, אני מתעניין בנושא Hibernation במחשבים נייחים בעיקר, ורציתי לדעת במה מתבטא המצב? מה בדיוק נשאר דלוק? האם נורת המחשב נכבה? איך מעירים אותו? תודה, אורן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חבר'ה אני צריך עזרה. אני לא יודע אם פתחתי את זה בפורום הנכון,בכל אופן זה הכי קרוב לנושא שאני צריך,כי זאת בעיה בווינדוס. אם טעיתי,אנא תפנו אותי לפורום הנכון,תודה מראש. הבעיה היא שקורה לי כבר פעם שניה שהדיסק המקומי [C] שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (WIN7 X64) מתמלא לגמרי לא יודע ממה. אני מדליק את המחשב ויש כ-3 וקצת ג'יגה פנויים והכל נראה בסדר,אך קורה שהוא מתמלא ונשאר לי אפילו רק 10 מגה וקרה שהגיע גם ל-0. אני לא יודע ממה זה קורה וזה משגע אותי,אני לא מתקין שום דבר על C ואני גם לא יודע מה אפשר למחוק ממנו כדי לפנות מקום. כשאני מדליק את המחשב מחדש זה שוב מתאפס. נגיד עכשיו כתוצאה מכך הפורום לא עובד לי באופן מלא,הכל לבן והתוכן שלו מינימלי. מספר שאלות: 1.ממה הכונן מתמלא בצורה כלכך מוגז…

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by PROx,

יש לי בעיה בתהליך של פירמוט המחשב,בהתקנת הווינדוס. אני מפרמט את המחשב בלי שום בעיות עד שאני מגיע לשלב שהמחשב מאתחל את עצמו כדאי להגיע להתקנת הווינדוס. לאחר האתחול, במקום להגיע להתקנת הווינדוס עצמו( ההתקנה עם השעון) זה מתחיל לי עוד פעם עם תהליך הפירמוט איפה שצריך ללחוץ על F8 וזה.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  20. הגירסה של מערכת ההפעלה החדשה שתישלח ליצרניות וספקיות מערכות המחשב עתידה להיחתם במהלך הימים הקרובים, ולקרב אותנו צעד נוסף אל עבר התוצר הסופי שמצפה לנו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-rtm-%d7%9c%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-10-%d7%aa%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%9d-%d7%91%d7%99%d7%9e%d7%99/

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by pakariel,

שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. חברה אני צריך עזרה דחוף דחוף .רכשתי מחשב אוטרה נייד ותוכנת ווינדוס ,אבל אני לא מצליח להתקין את התוכנה .יש לי רק חיבורי דיסק און קי במחשב החדש (הנייד).העתקתי את תוכנת הווינדוס לדיסק און קי דרך מחשב נייח ואני לא מצליח להתקין.המחשב הנייד חדש חדש .ריק לגמרי . מבקש עזרה בבקשה קובי

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני יודע שזה באג ידוע, וכבר פתרו לי את הבעיה הזאת בעבר בפורום הזה (אבל אני לא מצליח למצוא הפוסט ההוא). אני זוכר שהפתרון היה פשוט מאוד, אבל אני לא מצליח לזכור מה הוא היה בדיוק. אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי שוב איך פותרים את הבעיה הזאת.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by lael,

מה עדיף ?! Windows XP 32 OR 64 bit ? המפרט בצד

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Gil80,

אהלן. יש לי ויסטה 64. בעבר הייתי משתמש ב-WMC והכל היה בסדר. התקנתי את הקודק האחרון VistaCodecs_v532 ועדיין אני נמצא בבעיה שאני לא שומע כלום. אם אני מנגן מוזיקה מתוך ה-WMC אז יש סאונד, אבל אם אני מנגן סרט אין סאונד וגם אין את הסאונד של האפקטים של התפריט או כשה-WMC עולה. בכל תוכנה צד שלישי או Windows media player 11 אני מנגן מוזיקה וסרטים בלי בעיה. מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזו? תודה. גיל.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.