Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני אשתדל להיות תמציתי וברור, אך יחד עם זאת אני רוצה להעביר בצורה מלאה את הבעיות והפתרונות שניסיתי ושלא עזרו. בעיה 1: כל תוכנת אנטי וירוס שאני מתקין, לא מצליחה לבצע live update כי משהו חוסם את הגישה שלה. בעיה 2: לא מצליח להתחבר עם פיירפוקס, רק עם אקספלורר. עד אתמול, עד שעשיתי עדכון תוכנה לפיירפוקס, הכל היה בסדר, פתאום כבר לא. רקע לבעיה 1: מחשב HP, ויסטה הום פרימיום. היה מותקן נורטון אנטי וירוס ל 30 יום, הסרתי אותו, כולל את תוכנת ה LIVE UPDATE שלו. המחשב הנייד מחובר ברשת ביתית אלחוטית עם ראוטר של אסוס. המחשב השולחני מחובר גם לראוטר אבל בחיבור קוי, ואיתו אין שום בעיה. חיברתי את הנייד באופן חוטי, לא עזר. חיברתי את הנייד ברשת של העבודה, לא עזר. כלומר, הבעיה בויסטה. …
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס לאפשרויות יצירת האינדקס של ויסטה. החלון נשאר סטטי עם ההודעה שלמעלה. הכפתורים אפורים ואין אפשרות לגשת להגדרות. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחיינים שלי נחתו אצלנו לשבועיים והם שובבים נורא למניעת בעיות הפעלתי להם את משתמש האורח (ויסטה 64) הגבלתי אותו כמעט בכל דבר וכמעט הכל בא על מקומו בשלום מה שנותר לי לעשות הוא לבטל את כפתור הכיבוי והריסט מסיבות מובנות לשלוט על כפתור הכיבוי היה מאוד פשוט ישנם לפחות 3 דרכים שאני מכיר: 1. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> User Rights Assignment >> Shut down the system 2. Control Panel >> Administrative Tools >> Local Security Policy >> Security Options >> Shutdown 3. Control Panel >> Power Options >> Advanced >> When I press the power button השאלה שלי היא איך אפשר לשלוט ב…
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש, עם 4g זיכרון ומותקן עליו ויסטה שהגיע מחנות (משהו זמני, עם רישיון של 30 ימים, בינתיים יש עוד 28 ימים). הכל עבד טוב ויפה עד היום. אתמול בלילה, בזמן שישנתי הוא ביצע עידכון לויסטה ואתחל את המחשב מחדש. לאחר שאני מעלה את המחשב, ומסך פתיחה עובד וכו'.. אני עובד על המחשב כמה דקות והוא נהיה "קפוא". שום דבר לא זז, אפילו לא העכבר. אני גם לא מצליח להפעיל גם את הtask manager. למישהו יש מושג למה ? אגב, הויסטה היא ultimate 64bit. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובחנות המוכר אמר שויסטה 32 ביט ינצל רק כ- 60% ממעבד 4 ליבות (הוא המליץ לי לקחת 2 ליבות, וזאת הייתה הסיבה שלו)... הוא צודק? אז חשבתי לקנות 64 ביט, אבל הוא אמר שהרבה משחקים לא יעבדו על 64 (sims 2, למשל)... זה נכון?
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
יש לי מסך Dell 2709w, ויסטה 64. הגדרתי שהמסך יתכבה אם המחשב לא בשימוש במשך 25 דקות. עם זאת, המסך נשאר עם השומר מסך ומסרב להתכבה. צירפתי צילום מסך עם ההגדרות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש מישהו שביקש ממני להרכיב לו מחשב בערך עוד חודש חודשיים ככה. זה יהיה מחשב די רציני הוא שם תקציב יפה מאוד והוא צריך רק מחשב יש לו הכל כבר מסביב. שאלתי היא מכיוון שהוא מעוניין בין היתר ברכישה של ווינדוס חוקי מהדרים למחשב החדש וויסטה האם להתקין לו גרסת 64 ביט או 32? אם אני שם לו 64 סביר להניח שאני אשים לו חלקים עם דרייברים מתאימים וכל מה שצריך השאלה היא האם משחקי מחשב ותוכנות יעבדו לו כמו שצריך? אם אני מתקין לו ויסטה 32 זה ישנה כל כך? האיש בעיקר במסנג'ר ומשחק מחשקי מחשב כל מיני...
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היה לי קודם ויסטה 64 ביט ,4 גיגה זכרון ,ללא sp1 המחשב זיהה רק 3.3 גיגה,בביוס ובתוכנות היה 4 גיגה (אין לי בביוס את האופציה memory remapping) בכל אופן,לאחר התקנת sp1 הוינדאוס כן מזהה את כל 4 גיגה זכרון. שאלתי כיצד ניתן לדעת האם הוא באמת מסוגל לנצל את כל ה4 גיגה או שזה רק מראה את כל הנפח תודה
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
טוב אז הסיפור הולך ככה: רכשתי עוד 2 ג'יגה זכרון כך שכרגע יש לי 4 גיגה סה"כ מסוג kingston hyperx 800. בעבר היה לי ויסטה 32 ביט, אך לאחר קריאה בפורום הבנתי שצריך ויסטה 64 כדי שכל הזכרון יזוהה ולכן התקנתי (לאחר פירמוט) את הויסטה 64. אך להפתעתי מערכת ההפעלה וגם הביוס מזהים רק 3 ג'יגה זכרון, בעוד CPUz מזהה את כל ה-4. יש לי לוח אם Asus P5B plus vista edition. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום שאני מפעיל את התוכנה יוטורנט המחשב קופא ואני צריך לעשות ריסטרט המחשב קופא גם במצב סייף מוד מרגע הפעלת התוכנה לוקח כמה שניות והמחשב קופא עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך שהפעלתי את התוכנה הזאת אני מציין גם שאני לא מפעיל אותה אז המחשב עובד כמו שצריך מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת. (מפרט בצד). תודה.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
תראו אני קונה מחשב חדש הוא בהזמנה כרגע והחלטתי להתקין עליו ויסטה 64 בית השאלה אם יש גירסה שלו בעברית?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום שלום. נתקלתי בבעיה מציקה מאוד, משום מה בויסטה 64 אין לי את ההרחבות בקליק ימני (EXTRACT TO של ווינראר לדוגמא) בחלונות אקספלורר. בדקתי הגדרות בווינראר עצמו וזה בסדר, ובכלל אני לא מאמין שזו בעיה של התוכנה עצמה מכיוון שאין הרחבות של שום תוכנה שמותקנת אצלי (7ZIP ועוד ועוד..) מישהו יודע איך מסדרים את זה? משהו ברג'יסטרי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה כבר בכותרת. יש לי דיסק קשיח אחד, 160, C=40 D=120 שיניתי באקרוניס דיסר דיירקטור, את D ל100, ואת C ל60. זה תהליך ארוך, לא שרדתי את כולו, והלכתי לישון. בבוקר התעוררתי למסך שחור בעיית BOOT MGR הקובץ WINLOAD.EXE עושה בעיות. קוד שגיאה 0XC0000225 בחיפוש בגוגל מצאתי חבר לצרה http://www.iopanel.net/forum/thread20782.html אבל גם הוא לא הגיע לפתרון. בתודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה 64 ביט על מחשב עם מעבד C2D ו1GB זיכרון (כן, זה בטח הייתה טעות) בקיצור המחשב עובד ממש לאט הזיכרון שלי נזלל על 50-60 אחוזים קבוע וכל דבר קטן תוקע את המחשב ל-5 דקות כדאי לי להתקין XP 64 ביט? או לחזור בכלל לXP 32?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
התקנתי אתמול ויסטה וכשאני מחבר דיסק און קיי הוא מזהה אותו, מנסה להתקין דרייבר והוא לא מוצא, הוא דורש דיסק
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש בשבוע שעבר עם 3GB בטריפל צ'אנל DDR3, האם כדאי להתקין עליו ויסטה 64 ביט? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני לפני רכישת מחשב חדש המבוסס על מעבד QUAD 6600 וכרטיס מסך 8800GT. עיקר השימוש הוא משחקים, צפייה בסרטי HD, ועריכת תמונות ב PS. האם להתקין ויסטה 64BIT או ויסטה 32BIT ??
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת ב C# ב 2008 VISUAL STODIO על XP32 מישהו יודע אם אני יעבוד ל VISTA64BIT היה לי בעיות ....
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
-
X86 או X64? ועכשיו יש לי אקספי, אחרי העדכון שווה לי לעבור לויסטה?[מפרט בצד]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, האם גרסת החלונות של ויסטה בגרסת האולטימיט כוללת גם את ה32 ביט וגם את ה64 ביט בחבילה אחת? (כלומר בזמן ההתקנה יש אפשרות לבחור בין 32 לבין 64)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום וקניתי מחשב חדש שיגיע בקרוב, הינה המפרט: מעבד core 2 quad q6600 2.4 Ghz 8Mb לוח אם Asus p5kpl - CM כונן דיוידי Lg GH22NS דיסק קשיח Samaung spinpoint T 320gb 7200rpm 16mb sata 2 זיכרונות Kingston valueram 4Gb DDR2 800 ספק ThermalTake TR2 430W אני אשמח לקבל תגובות על המפרט, יכול להיות שאני אוכל לשנות אם תמליצו כך. אני קניתי את המחשב הזה לעבודה עם קיובייס פלאגינים והמטרה הייתה מחשב שיריץ את התוכנות האלה בלי מאמץ,תקיעות ובעיות. אני מתלבט כרגע איזה מערכת הפעלה לשים עליו, XP היא סבבה אבל קצת נמאס, חשבתי לכיוון הVISTA ואז חשבתי שיהיה הכי מגניב להתקין עליו את הלפרד שתמיד התלהבתי מימנה ומאוד אהבתי אותה. אני אשמח לשמוע את דעתכם, לגבי האם זה אפשרי, האם המ…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-