Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי היום מסך LCD 17 אינץ. כשחזרתי הביתה חיברתה את המסך והכל טוב ויפה. הבעיות התחילו כשניסיתי להריץ את הוינדוס שלי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 TI הוינדוס עלה זיהה את המסך כPLUG&PLAY התקין בשבילו דרברים וביקש ריסטר,כמובן אפשרתי לו. אחרי שהוא עלה הוא כתב לי את השגיאה שניתן לראות בתמונה המצורפת. ועכשיו אני תקוע אני לא יכול לשנות רזולוציה או עומק צבא כי הוינדוס דורש רטיסטר כשאני מאפשר לו הוא פשוט ניקתה בשבל העלייה ואני צריך לעשות RESET רק אז הוינדוס מסכים לעלות כותב שוב את השגיעה והכל חוזר חלילה כשאני מנסה לשנות הגדרות. כתובת לתמונה עם הERROR: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/2003022815393…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש אפשרות להריץ כל חלון בחלונות כתהליך נפרד , כך שיש בעיה מסויימת והאקספלורר נוטה להתרסק אז שלא כל החלונות יתרסקו אלה רק החלון הבעייתי, חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי איך עושים את זה. אם למישהו יש מושג אז זה יהיה ממש טוב.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
קניתי רכיבים חדשים למחשב וזה כולל לוח אם . בפעם הקודמת החלפתי לוח אם (נשרף רכיב בלוח ) והלוחות היו מערכות שבבים שונות אבל שניהם תמכו באותו מעבד אז הוינדוס לא עלה אז התקנתי אותו מבלי לפרמט וזה תיקן את הבעיה . השאלה הנשאלת היא . אם אני יכול לעשות אותו דבר במעבר מP4 לPD820 ללא בעיות באותו שיטה ???
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכלום, מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי) השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה? או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64? יש דרך לפתור את הבעיות האלו? נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה אדיוטית אבל אני חדש בווינדוס 7 (עד לא מזמן על 98) והכל חדש לי. איןך נכון להגדיר את windows update, שיעדכן באופן אוטומטי או שאני אחליט מה להוריד? איך אדע איזה עדכונים כדאי להוריד ומאיזה להמנע (שמעתי יותר מידי סיפורים על עדכונים שחירפנו מחשבים) תודה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בעבר הרצתי תוכנה (שאני לא זוכר את שמה) דרך ה RUN והתאפשר לי להגדיר בנוחות לחצנים חדשים ל TOOLBAR של IE בעבור קיצורי דרך למועדפים או לתוכנות אחרות. אם למשהו מהחברים מוכרת דרך זו או אחרת. אודה על הצעות. שאלה נוספת יש לי ספרית קיצורי דרך של m3u לאלבומי MP3. כל אייקון הוא בעצם התמונה של פרונט של האלבום כך שנוח ויזואלית לזהות אותם בקלות. הבעייה היא שכרגיל האייקונים קטנים ולא נוחים לצפייה ובמיוחד כאשר מדובר בתמונה כהה. האם קיימת דרך להגדיל ספציפית את האיקונים הללו בלבד בתוך הספריה הזו בלבד. מדובר ב W2K אנייבל. חג שמח לכולם עמיר
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
הרגע התקנתי windwows 98 והבעיה היא שאני לא יכול לראות עברית משום שהיא לא מותקנת. איך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם. על מחשב יחסית ישן שמחובר לטלויזיית CRT בסלון ע"י כבל S-video התקנתי WIN7 ULTIMATE. לאחר כל העידכונים של ווינדווס( לא עדכנתי בנפרד את הדרייבר של כרטיס המסך כי וידוווס זיהה אותו-ומראה שהוא עובד בצורה תקינה), התמונה על המסך הפכה ללא ברורה ומרצדת בצורה נורא מעצבנת. הבנתי שכניראה זו בעיית רזולוציה והגדרה של התדר refresh rate וכשבאתי לשנות אותו אז הוא מופיע באפור שלא ניתן לשינוי ותקוע על 25Hz בלבד!!! גם ברשימת הדגמים כל שנתמכים מופיעים רק generic non-PnP monitor בתדר 25Hz? ניסיתי למצוא איך לחייב את המערכת לקצב ריפרוש דרך ה CMD אבל לא מצאתי עדיין כלום ברשת וגם איזה "תוכנת" צד שלישי שניסיתי Qres.exe לא פעלה. האם למישהו יש מושג איך להגדיר את זה דרך ה CMD או שיש …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לאחר מאמצים מצאתי באינטרנט את שוקי קווסט (משחק ישן חובבני קצר לאללה וקורע מצחוק) להפתעתי המשחק והסאונד פועלים תחת WINDOWS XP הבעייה היחידה היא שהמשחק בעברית אז זה מראה לי בג'יבריש ניסיתי מדיסקט הפעלה יחד עם KEYBHE שמצאתי גם אי שם ולא עבד אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח נ.ב. המשחק הוא SHAREWARE אז הת'רד לא עוסק בדברים אסורים
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , כונן D אצלי התמלא ויש רק 50 מגה פנויים ..אני חי עם זה ואין לי בעייה . הבעייה שמער' ההפעלה כל הזמן מקפיצה לי הודעה במין בועה קטנה ליד הסמלים לצד השעון בשולחן עבודה , עם התראה ששטח הדיסק קטן ואני צריך כל הזמן לסגור אותה עם ה-X ....דיי מעצבן. מה עושים כדי לנטרל את ההודעה הזאת ? למישהו יש רעיון ? קראתי פעם שיש אפשרות אבל לא זכור לי..
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הרעיון הזה בעקרון לא חדש והוא הגיע מעולם הלינוקס שם מאוד מומלץ שזה יהיה ככה. אני אסביר בקצרה מה הכוונה כדי שכולם יבינו: הרעיון אומר שנגיד בתצורה שבו כונן C מכיל את מערכת ההפעלה והתוכנות בלבד, ותהיה מחיצה נוספת אחרת, שהיא תכיל את נתוני המשתמשים. למה זה טוב? יש לזה כמה יתרונות. א. Fragmentation. בתצורה שהזכרתי למעלה, בעצם כונן המערכת עובר שינויי כתיבה בתדירות מאוד מאוד נמוכה, ולכן פיצול הקבצים מאוד נמוך בו. לעומת זאת בתיקית המסמכים יושבים כל הקבצים הזמניים של כל האפליקציות שמשתנות בצורה מאוד מאוד תדירה ולכן כדאי להפריד אותם בשביל למנוע פיצול קבצים רחב בכונן מערכת ההפעלה שאמור להיות כמה שיותר מהיר. ב.שרידות. פתאום נהרס לכם הוינדוס. אבל כל ההגדרות האישיות של האפלי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחלון לכתיבת התגובות יש סמיילים נכון? וחלק מהם דינמיים..הבעיה היא שאני לא רואה אותם זזים..אף סמיילי לא זז אצלי.. מישהו יודע מה הבעיה? ניסיתי ב internet options > advanced וראיתי שהאופציה לראות אנימציה מסומנת כבר..כמו כן גם עשיתי restore defaults ולא עוזר.. בבקשה עזרה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי שיש עידכונים שמהווים תחליף ל Windows update ומתקינים הכל בפעם אחת.. מאיפה ניתן להשיג כאלו ? והאם זה יכול להיות קריטי למערכת הפעלה ?
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לוח P5N-D של אסוס. לפניו היה לי לוח של גיגהבייט. כשאני בודק את התוצאות אז הכל סבבה חוץ מהזיכרון שהחליט לצנוח ל-5.1 במקום ה-5.6 שהיה לי כשהייתי עם הלוח של גיגהבייט. אני משתמש באותו זיכרון. מה יכולה להיות העיה? מפרט: Q6600 4GB DDR2 800MHZ P5N-D 750i תודה.
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
לעיתים קרובות כדי להיכנס לווינדוס, עלי להקליד סיסמא. למרות שלא הגדרתי זאת ואין לי סיסמא.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה.. פרמטתי את המחשב (כונן C) הפרמוט היה טוב, הוא העתיק קבצי מערכת, הפעיל מחדש את המחשב ואז מגיע השלב של טעינת הוינדוס ומה שקורה זה שבמקום שיעלה לי המשך ההתקנה של הוינדוס, הטעינה פשוט נתקעת ואין מה לעשות. ניסיתי לפרמט שוב בערך 7 פעמים. העלתי את המחשב עם miniPE והעברתי את הגיבוי לכונן C ואז פרמטתי את כונן D כי חשבתי שאולי הבעיה היא בכונן C אבל גם בהתקנה בכונן D הטעינה נתקעת ואין מה לעשות. אני צריך עזרה דחופה! מה אני עושה?.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן יש לי מספר שאלות, עשיתי שדרוג לאחרונה לווינדואס 10 ורציתי לשאול מספר שאלות , אשמח אם תעזרו לי 1. איך אני מעלים את המסך LOGON שדורש סיסמא בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ? אני פשוט רוצה שהוא יעלה אוטומטית לשולחן עבודה. חיפשתי ומצאתי להיכנס לרגיסטרי ולעשות משהו אבל זה לא עבד. משהו עם GROUP POLICIES. 2. לתוכנת ה MAIL לוקח הרבה זמן לעשות סינכרון עם החשבון GMAIL שלי , היום חזרתי מעבודה ואני רואה שכל המיילים הם עוד מאתמול , לסנכרון לקח משהו כמו 5 דקות מלאות. כמו כן מדוע הוא לא עושה סינכרון אוטומטי ואני צריך פיסית להיכנס וללחוץ על סנכרון ? 3. האם יש דרך להפסיק את ההודעות של ה GOOGLE ONE DRIVE או איך שלא קוראים לזה , או למחוק את זה לחלוטין ? 4. האם הדפדפן EDGE…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם בחלונות XP היה לי מסך בחירה ואפשרות לחפש תמונה, וידאו, או מסמך בחלונות 7 זה נעלם מהחיפוש המובנה מישהו מכיר דרך להפעיל אופציות דומות בחיפוש המובנה של חלונות 7 ? או תוכנת חיפוש זהה לזאת שהיה בXP עבור חלונות 7 ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של של טושיבה עם ווינדוס ויסטה יש לי אותו כבר שנתיים וחצי בזמן האחרון הוא נעשה איטי כל החלונות עולים בצורה איטית האינטרנט עובד לאט. עשיתי סריקה של וירוסים ולא מצא לי אף וירוס מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תנסה להעלות תמונה של הודעת השגיאה, כדי שאפשר יהיה לדעת במה מדובר. ומה הדגם המדויק של הסורק הזה?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס 64 ביט (מעבד Inter Quad 64bit ו 4 ג'יגה זכרון), התקנתי ועבדתי קצת עם ויסטה 64, היו בעיות, שכללו בעיקר ריסטרטים לא מוסברים מידי פעם, לעיתים תוך כדי עבודה, ולעיתים גם כשלא עובדים על המחשב כלל, פשוט ריסטרט לא ברור. לאחר תקופה של כשלושה שבועות, הריסטרטים פסקו לחלוטין מעצמן (לא היה שום שינוי חומרה), והמערכת עבדה תקין. מסיבות כאלה ואחרות נאלצתי לפרמט ולהתקין ויסטה 32 ביט (על אותה חומרה), שוב פעם ריסטרטים לא מוסברים, בדיוק כמו קודם, ואין לי חשק לסבול שוב תקופה של מספר שבועות עד שויסטה תתייצב, לכן חזרתי ל XP. לגבי הריסטרטים - האם מדובר בתופעה ידועה ? ועוד יותר מעניין - האם מוכרת התופעה של התייצבות (הפסקת ריסטרטים) באופן עצמאי (ללא התקנות נוספות וללא שינוי חומרה …
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לוחץ על כיבוי ואז הוא נתקע "בשומר הגדרות" ולא מכבה את המחשב. איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-