עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, האם וויסטה אולטימייט תעבוד על תצורת מחשב כזו : Intel P-IV Prescott 3.0 Ghz Kingstone 1024 MB DDR ATI YUAN RADEON 256 MB W.D. 7200 rpm 160GB ההגדרה שלי ל"תעבוד" היא שתאפשר להריץ משחקים,תוכנות ועובדה מסודרת עם המחשב,בלי שהמערכת תתקע... תודה למשיבים

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by UNDERDOG,

כל אחד יגיד איזה WINDOWS הוא משתמש איזה גרסאות הוא ניסה ומה הוא הכי ממליץ אני יתחיל אני ניסיתי WINDOWS XP PRO WINDOWS XP CRYSTAL וכרגע בבדיקות של WINDOWS XP BLACK EDITION אם להגיד את האמת ביינתים אף אחד לא הרשים אותי ה CRYSTAL היה בעיתי אבל עבד מאוד מהר הPRO עבד לא הכי מהר אבל לא היה בעיות ה BLACK גם די בעייתי רק היום התקנתי אותו וכבר הוא לא רוצה להראות לי תוכנות לדוגמא ה PerfectSuite של המסך ועוד דברים קיצר שכל אחד ירשום חוויות והמלצות

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  3. אני קונה בעוד כמה חודשים מחשב חדש עם ויסטה הום פרימיום מקורי. יש לי כמה שאלות לגבי הרשיון: - האם אני יכול להתקין בעצמי או שבגלל שזה oem החנות צריכה להתקין? - האם אני יכול לפרמט ולהתקין מחדש כמה פעמים שאני רוצה? - האם אני יכול להתקין על עוד מחשב? - האם אפשר להסיר ממחשב אחד ולהתקין במחשב שני? ועכשיו שאלה לגבי ההתקנה: ההתקנה מסובכת? צריך לקבוע איזו הגדרה שאתה לא עושה כשאתה מתקין משחק או תוכנת אבטחה? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by SyndromE,

אני יודע מה אומרות ראשי התיבות, אבל אולי משהו יודע האם קיימים הבדלים בוינדווס עצמו ,מלבד העובדה שה-RTM יצא קודם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב עם לוח GIGABYTE m55plus-s3g ומעבד AMD של 3800 x2 (dual core( יש לי HD sata וזיכרון סטיק בודד של 1G מהירות 667 אני עובד עם חלונות XP עם SP2 ללא עדכונים מהאינטרנט, 32 ביט. אני משתמש בתוכנת ה-moviemaker שבאה מובנת ב-windows... העניין הוא שהעבודה עם התוכנה נורא איטית. כשאני גורר קובץ AVI של כ-25 מגה לוקח לתוכנה משהו כמו 10-15 שניות עד שהיא "מקבלת ומבינה" את הקובץ (כלומר עד שה-bar מסתיים). גם אחרי שהעברתי נניח שני סרטונים באותו גודל לחלון הזמן, המעבר ביניהם (ע"י קליק של העכבר..) די איטי. תשאלו בעצם איך אני יודע שזה איטי - העניין הוא שבעבודה יש לי מחשב IBM , אני לא יודע איזה לוח יש שם אבל מעבד פנטיום 4 במהירות של 3G, עם זיכרון DDR400, בנפח של 1.5G שזה אומנם קצת…

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  6. מערכת הפעלה : windows xp תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by ניר.,

האם Vista Ultimate הוא שקול / שווה לתכונות ולביצועים כמו בוינדוס XP PRO ?

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. האם הציון 5.9 הוא המקסימום ? זה הציון אצלי [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  9. היה לי XP מותקן בכונן C בנוסף התקנתי את הVISTA בכונן אחר שהייתי מפעיל מחדש את המחשב היה לי אופציה בין לבחור את הוויסטה לבין לבחור מערכת הפעלה ישנה יותר (XP) הכל עבד כמו שצריך שתי המערכות עלו בסדר בלי בעיות עד שהייתי צריך להתקין מחדש את הXP שעל כונן C וכמובן במהלך ההתקנה פירמטתי אותו לחלוטין (את כונן c) ומאז המחשב עולה אוטומטית עם הXP ולא מעלה לי את הDual Boot שבו אני יכול לבחור בין הוויסטה לXP ועכשיו אני לא יכול להכנס אל הויסטה בכלל כנראה היו כמה קבצים על הroot של C שמהם הוא מעלה את הדואל-בוט והם נמחקו בפרמוט... לפי הבנתי לא מדובר בקובץ boot.ini אלה בקבצים אחרים שהוויסטה משתמש בהם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא אותם ואין אני משחזר את הDual-boot ? תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  10. Started by dids22,

אז ככה: הפס הכחול מסתובב הרבה יותר מהמצב הרגיל ואחרי איזה דקה-שתיים הפס הכחול נתקע ואחרי דקה יש ריסטרט במצב בטוח הווינדוס עולה יש למשהו מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by thegame998,

האם יש דרך לפרמט תמחשב ושלא ימחק כל הקבצים שאני צריך(הכוונה אם יש דרך לשמן מה לא למחוק ) ?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. יש לי תוכנת מעבד תמלילים QTEX שעובדת בחלונות של 16 סיביות בזמן וינדוס 98, עכשו יש לי וינדוס XP ורוצה להתקינה, האם לא תתקע את המחשב?? ואם אפשר, אזי איך יש לבצע התקנה או להגדיר כדי שיוכל להפעילה ללא בעיות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by raananweber,

ברשותי DVD עם כל 6 הגירסאות של הויסטה , השאלה שלי האם זה גם 64 וגם 32 ???? בהתקנה זה אמור לשאול או לזהות עם המחשב שלי הוא 64 ביט או 32 ??? עזרתכם בבקשה.....

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  14. Started by yanivc26,

יש לי שרת 2003. ברצוני לייצור ספרייה משותפת ולתת לכולם ( Everyone) הרשאות List & Read & Execute עליה. כאשר משתמש יוצר קובץ חדש אני רוצה שרק הוא (בתור ה- creator owner) יוכל לערוך את הקובץ (הרשאת modify) ואילו כל שאר המשתמשים ישארו עם הרשאות List & Read & Execute על הקובץ החדש שנוצר. האם בכלל דבר זה אפשרי ב- windows 2003 ומה הדרך לעשות זאת?? האם צריך לתת הרשאת Modify מראש על הספריה המשותפת ואז יש דרך למנוע את ההורשה (חילחול) לקבצים הנוצרים בספרייה זו?? כך שרק ל- creator owner של הקובץ תשאר הרשאת Modify ולכל השאר המשתמשים רק הרשאה לפתוח את הקובץ??

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by matan101010,

יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת... אז השאלה שלי היא איך אני מגלה את הסיסמה של המחשב השני? כאילו אני יכול רק להכנס לכוננים של המחשב השני...

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  16. שמעתי שיש לויסטה אפשרות להעביר קבצים ובסיסי נותנים של outlook באמצעות חיבור מהמחשב הישן לחדש בכבל USB. כיצד בדיוק הדבר מתבצע?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  17. http://img529.imageshack.us/img529/9864/44254336to6.png כל כמה שעות אני מקבל את ההודעה הזאת וזה גורם לי להרבה בעיות זה גורם לאינטרנט שלי להתנתק ולא לחזור עד שאני מפעיל מחדש תמחשב וגם אני לא יכול לשמוע קול עד להפעלה מחדש של המחשב עשיתי לו פורמט אתמול (רק לכונן C) וזה עדין ממשיך מה זה?

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

רציתי לדעת מה הדרישות מערכת של vista אני בכלל מופתע שלא עשיתם את זה בדביק או משהו...

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  19. Started by JHONLEV,

איזה תוכנה הכי מומלצת ואמינה כדאי להתקין ואם בכלל... מה לגבי Vista Transformation Pack? היא טובה? משהו ניסה? תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  20. לא ניתן לגלוש עם אינטרנט אקספלורר אחרי הורדת עידכונים מאתמול ממיקרוסופט. ( לפני הורדת העידכונים עבד היטב). אין לי חומת אש צד שלישי. החומת אש של וינדוס מנוטרלת. עם מוזילה ואופרה אני מצליח לגלוש מצוין. מישהו יכול לעזור ?

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  21. WINXP רוצה שהרזולוציה של ברירת המחדל של כל האופציות תהיה על 70 ולא על 150. אני יודע שבאופציה "מותאמת אישית" ניתן, אבל רוצה שברירת המחדל של "תמונה בצבע" למשל תהיה 70. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by at,

יום בהיר אחד... הפסיקה שורת המשימות (taskbar) להציג את תוכניות (החלונות) הפתוחים/ממוזערים! (מדובר ב XP pro sp2 יש גם KIS 6) אם אני מוריד את סרגל ה-language וסרגל ה-quick launch השורה בכלל נעלמת. "נעלמת" כלומר רואים פס צר כאילו בחרתי להסתיר אותה ואי אפשר למתוח למעלה - יש סימן של שני חצים אבל זה לא עובד בנוסף התפריט ה-start מופיע עם לחיצה על הכפתור ה-start אבל באמצע הגובה של המסך (ולא מתחיל מלמטה). כבר ביצעתי בדיקה עם Ad-Aware ועם Spybot - S&D. מקרה של spybot עלו כמה דברים בעיקר cookies חשודות (הסרתי). הערה: לפני הבעיה הזאת היה לפעמים מופיע סרגל ריק לא ברור בשורת המשימות ורשימת הסרגלים שם סרגל שנקרא the language bar. עכשיו שתי התופעות שלדעתי גם לא היו תקינות, כעת הן כבר…

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  23. יש לי 2.4 mhz 512mb כרטיס מסך עם 256mb! ואני מתכוון להתקין את הhome premium! הוא יפעל טוב? אני לא מחפש מדהים ולא אכפת לי אם זה יהיה קצת איטי...אני רק רוצה לדעת אם זה יהיה ממש גרוע או סביר! וסך הכל אם זה לא יפעל הכי טוב..אני עדיין יוכל לסגור את 3d נכון?? תודהה

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום באם קניתי VISTA 64 BIT פרימיום OEM ואני רוצה להחליף מחשב אחר ולהתקין שם את התוכנה האם יש בעיה ? באם כן מה עושים ? האם אני צריך להוסיף כסף ולשלם למיקרוסופט ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים