Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
מסיבה כשלהי הגדרתי לוינדוס לעלות ב SAFE MODE ע"י הגדרה של msconfig. הבעיה שאני לא מצליח עכשיו לחזור למצב רגיל והוינדוס עולה לי כל הזמן ב SAFE MODE, אפילו שאני משנה בחזרה את ההגדרה ב-msconfig. יש למישהו מושג איך אני פותר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס XP באנגלית, יש לי שם את הדברים שלי. ההורים שלי החליטו שהם רוצים ללמוד להשתמש במחשב, אבל הם צריכים את הוינדוס ברוסית (XP) . אז השאלה שלי, להתקין וינדוס נוסף כמערכת הפעלה נוספת ברוסית? :s05: או לפתוח להם משתמש בוינדוס הנוכחי? אם אני יפתח להם משתמש, אני אוכל להגדיר אותו את כול כולו להיות ברוסית? ??? אם אני אתקין מערכת הפעלה נוספת, מקום יש לי, אבל המערכות הפעלה לא יתנגשו? כל המערכות המדוברות הן XP.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
במחשב מסוג LG X110 (בלי כונן דיסקים) ומערכת הפעלה XP SP3 אני מקבל שגיאה מוזרה ולא עולה המחשב עד הסוף... בנוסף לזה הוא גם החליט על דעת עצמו לשים סיסמה בהפעלת המחשב, הסיסמה ריקה אבל עדיין לא מבין מאיפה זה בא. הנה השגיאה: service to handle post-installation details מפה הוא רק נותן לי "שלח" "ואל תשלח". ולא חשוב מה אני עושה הוא לא מעלה את כל הדברים אלא משאיר לי רק את הרקע!! לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי. :-[
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי, היום קניתי הרד דיסק חדש של WD 250GB 16 M BUFFER .ההרד דיסק שקיים אצלי חוץ ממנו הוא 160 גיגהבייט של סמסונג.פירמטתי את החדש סידרתי למחיצות והכל כמו שצריך,כשאני בא להתקין וינדוס XP עליו משום מה לוקח לא בערך 20 שניות עד שעולה הלוגו ולאחר מכן הוא רץ מהר והכל בסדר,אני מודה שלא קרה לי את זה אף פעם.כשהיה מותקן לי הוינדוס בסמסונג הוא עבד חלק ומהר. מישהו יודע למה זה? יש אולי קשר לזה שביטלתי בביוס את זיהוי כוננים קשיחים בIDE? עשיתי זאת כי רציתי שבהתחלה שמדליקים את המחשב הוא ירוץ יותר מהר ולא יתחיל לחפש כונני IDE שאין. דרך אגב התקנתי פעמיים את הוינדוס ובשניהם קרה לי אותו דבר. ???
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל פעם אני מקבל הודעה מוינדוס שהשתנו קובצי הפעלה של המערכת הפעלה ואם אני רוצה לשמור על היציבות של המערכת אני צריך להתקין אותם מחדש ואני צריך להכניס את הדיסק של וינדוס כדי להתקין אותם מחדש. למישהו יש מושג מה לעשות ? איך לפתור את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום רב יש לי וינדוס בעברית, בעבר הכל היה בעברית ועכשיו חלק הלך להיות אנגלית למשל מה שהיה המחחשב שלי הפך להיות MY COMPUTER ככה גם סל המחזור ,גם כונן מקומי ועוד שאר התפריטים ללא שינוי בעברית התחל -נשאר בעברית עזרה בעברית כל תת התפריטים בעברית עדיין יש למישהו מושג איך מחזירים למצב שהיה ?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
:המחשב = וינדוס במצב מטורף: ישום כלשהו מפעיל קובצי עזרה (במאות) CPU נכנס לעבודה אין סופית 1.מצ'ב 2 תמונות 2.התקנתי XP PROFESSIONAL מחדש והבעייה חוזרת מייד . 3.בדקתי וירוסים 4.בדקתי דיסק קשיח עם תוכנת היצרן. עזרה בבקשה!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
WIN10. פעם בשבוע בממוצע הוא מחליט שהוא חייב לאתחל כדי להתקין עדכונים. זה מחשב המשמש כסוג של DVR של מצלמות אבטחה, ואסור שיהיה לא זמין כל שבוע למשך דקות ארוכות. הייתי מוכן לקבל את זה פעם בחודשיים שלושה, אבל לא ככה. בעבר (וגם בכל המחשבים האחרים שלי) העדכונים בכלל מושבתים, אבל במחשב הספציפי הם צריכים להיות מופעלים מגחמה כלשהי. יש אפשרות למנוע מוינדוס לבצע איתחולים על דעת עצמו? ועל הדרך גם לא להציג הודעות שמחשיכות מסך על הקשקוש הזה?
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם התקנתי וינדוס ויסטה 64 ביט הורדתי את כל התוכנות החדשות ביותר של כרטיס המסך דריוור 7.2 יש לי כרטיס מסך ATI 1900XT עכשיו ברגע שאני מתקין את הדריוור מופיע לי במנהל התקנים בהתקנים נוספים עוד התקן שקשור לכרטיס מסך והוא NTativrv01 וכאשר אני רוצא לעדכן אותו אני לא מצליח כי אין לי את הדרייור שלו מה עושים תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היום בערב אני הולך להתקין גירסת בטא של וינדוס ויסטה מה יכול לקרות למחשב כבר?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. דבר ראשון תודה לכל מי שיעזור.. אז ככה יש לי מחשב נייד toshiba l300 כשאני מתקין את הוידוס הכל הולך חלק עד שהוא מגיה ל ''משלים התקנה'' ואז הוא ניתקע לי שם... ניסיתי כל מיני פיתרונות כמו לנתק את כל ה usb שמחוברים למחשב.. ועדיין לא עוזר לי חשוב לי לציין שהמערכת הפעלה הקודמת שלי היתה ויסטה ניסיתי להתקין וידנוס xp והיה לי כל מיני בעיות אז חזרתי לויסטה ואז התרוצצה לי הבעיה הזאת... שוב פעם תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח רגיל (יש את המפרט שלי בצד אם מישהו צריך לדעת נתונים) קיצור יש לי וינדוס ויסטה 64BIT במחשב ופתאום הוא עשה לי ריסט ונתן לי הודעת שגיאה של מערכת והיא ככה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. הכנס דיסק התקנה של וינדוס 2. בחר את שפת ההתקנה 3. לחץ על תקן מחשב. status: 0xc0000023 info: an unexpected error has occurred. זה מה שמופיע לי בעיקרון ניסיתי להפעיל את הדיסק שוב של ההתקנה אבל אחרי שהוא מתחיל לטעון קבצי התקנה הוא שוב מציג בעיה ועושה ריסט למחשב... חייב עזרה ממש ממש ממש דחוף..!! זה ממש קריטי ויש לי דברים חשובים במחשב!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows7 ובזמן האחרון הוא פשוט זוחל, כל פעולה קטנה לוקחת המון זמן ותוקעת את המחשב. יש לציין שבsafe mode הכל בסדר. כמו כן לפעמים אחרי כיבוי והדלקה מחדש הוא עובד למשך עוד כמה הפעלות ואז שום מתחיל לזחול. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
יש לי כונן חדש בנפח 160 ג'יגה וינדוס מזהה רק 130 במה יכולה לניות טמונה הבעייה הביוס קורא 160 sp2 מותקן כולל כל התוספות...מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן! שבוע שעבר פירמטתי את המחשב, ולפני כן הייתי רגיל שכל פעם שאני מחבר את המצלמה המחשב מזהה אותה לבד וב"מחשב שלי" מופיע לי כונן של המצלמה. היום חיברתי אותה והמחשב לא זיהה לי אותה ככה, הוא התקין לי כמה קבצים של המצלמה שיש בוינדוס והוא מפעיל לי את המצלמה ע"י "אשף המצלמה". רציתי לדעת איך ואיפה להגדיר שיזהה לי את המצלמה ככונן נשלף כמו שהיה עד כה. תודה מראש. המצלמה היא קנון75, וינדוס אקס פי פרו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה בת'רד הקודם. פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש.אבל יש בעיות עם עברית: 1.לא מצליח לחלץ קבצים מתוך תקיות עם שמות בעברית.צריך לגרור אותם למקום אחר כמו הדסקטופ. 2.כל המועדפים אצלי נראים כמו גיבריש.... 3.alt+shift לא מחליף בין השפות. חשבתי שהתקנתי את השפות בוינדוס כמו שצריך,ואני מצרף כמה תמונות של ההגדרות .לא מבין מה נדפק.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מראש רוצה לומר שלא ידעתי איפה לשאול את זה כי זה יכולה להיות בעיה של מסך או כרטיס מסך או של מערכת ההפעלה, אז תעבירו בבקשה אם יש צורך בכך. אז ככה יש לי Windows XP SP3, מסך של LG Flatron L1760TR וכרטיס מסך של Nvidia Geforce 6600 AGP 256mb (עם ביוס אחר לא מקורי, יש לציין שהמחשב עובד עם הביוס הזה כבר מעל חצי שנה מצד שני קשה לי לומר אם זה קשור לביוס כי כך הזמן הזה הייתי מריץ לינוקס) הבעיה היא שהמסך פשוט לא נכנס ל Power Saving Mode. לא משנה כמה אני מגדיר בהגדרות הוא לא נכנס. אומנם אם עכשיו אני עושה ריסט נכנס להגדרות ומגדיר שוב את הזמן עד לכיבוי המסך אז הוא כן יכנס אבל זה יהיה תקף רק עד הריסט הבא וזה דיי מעצבן. אני לא יודע איזה עוד פרטים אפשר להביא, יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לקחתי את הכונן קשיח של חבר שלי והתקנתי אותו אצלי כדי לעשות לו פורמט ולהתקין את הוינדוס מחדש. אחרי שהתקנתי את הוינדוס כשהמחשב היה עושה בוט היה מופיע לי שני וינדוסים שאני יכול לבחור באחד מהם כשכל וינדוס מותקן על כונן אחר. הבעיה היא כשניתקתי את הכונן של חבר שלי עדיין המשיך להופיע לי שני וינדוסים למרות שהכונן השני לא מחובר. איך אני מחזיר את זה שכשאני מדליק את המחשב הוא ישר ייכנס לי לוינדוס.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי וינדוס XP והוא הפסיק להעלות, הוא מגיע לטעינה ואז מראה מסך כחול לשנייה ומתחיל את עצמו מחדש. מצב בטוח עבד לי לפני כמה שעות ועכשיו הוא נתקע לי בטעינה שלו בשורת שכתוב בסוף openio.sys. מישהו יכול לעזור לי???
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום הוינדוס לא עולה לי הוא מגיע עד הטעינה שלו וכשהוא אמור להראות את שולחן עבודה הוא לא מראה כלום גם במצב בטוח למחשב וינדוס 7 אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 916 צפיות
-
-
זה לא אצלי אבל מישהו שביקש ממני עזרה פשוט... המחשב שלו עבד הרבה זמן אפשר להגיד כבר שנה בלי בעיות ביכלל, הכל פיקס ולפני יומיים אחרי שהוא עשה ריסט למערכת פתאום זה רושם לו שגיאה עוד לפני שעולה הוינדוס Error loading operating system למישהו יש פיתרון? כי מחיפוש שלי ראיתי שזה שגיאה שמקבלים אחרי התקנה בדרך כלל ואצלו זה לא אחרי התקנה תודה לעזורים אלכס
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היום בבוקר התעוררתי וגיליתי שהמחשב מסרב לעלות , הוינדוס עולה עד לקטע של בחירת משתמשים ושם המסך כותב שהוא עובר למצב חסכון באנרגיה (כאילו הוא בשומר מסך , לא מציג הודאה של אין אות) חשבתי אולי הכרטיס מסך הלך ואכן המאוורר לא הסתובב אז החלפתי אותו וכעת המאוורר מסתובב , אבל המחשב עדיין לא עולה . הוא עולה במצב בטוח וגם במצב VGA (לא ברור לי אם זה מאמץ כרטיס מסך או לא) מצב רגיל הוא לא עולה יש רעיונות לפני שנאלץ לפרמט ?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אהלן חברים היום חברה שלי למדה בלפטופ שלה ולפתע הופיע לה חלון כחול ואחרי זה המחשב לא עולה, ניסיתי כבר לעשות תיקון אוטומטי וכלום לא עוזר.. מחשב בן חצי שנה אולי קצת יותר עם וינדוס 10 מקורי ששודרג מוינדוס 8 אשמח לעזרה כלשהי
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-