עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dog,

עומד לרכוש ולהתקין בנייח שלי כונן ssd . כרגע עובד עם 7 אולטימייט ומאוד רגל אליו. עם התקנת הכונן החדש , עליו אתקין את מע' ההפעלה, משחקים ושאר התוכנות, יש לי אפשרות להחליט בין7 ל 8.1. יש שטוענים כי 8.1 מנצל טוב יותר את המשאבים ולכן מהיר יותר. האם זה נכון ומה הייתם ממליצים מבין השניים הנ"ל באופן כללי?

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by arigo,

שלום רב, יש לי לנובו לפטופ S206 IDEA-PAD שנת 2014. יש עליו מערכת הפעלה של וינדוס 7, המערכת איטית בטירוף וקשה לעבוד עם המחשב (לוחץ כרום ולוקח 35 שניות עד שנפתח). ניסיתי להפחית רזולוציה ולהפחית ביצועים ולא עזר אני לא כ"כ רוצה לאפס את המחשב כי אין לי את הדיסק ומותקן לי אופיס (כמובן עם רישון) שאני לא רוצה להסיר ואח"כ לחפש דיסק התקנה. כיצד ניתן להפוך אותו למהיר יותר ושימושי יותר ?

3. אני מנסה לשמור שינויים בקובץ hosts הנמצא ב: C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts אבל וינדוס אומר שאין לי הרשאה לשמור בספרייה הזאת ושאפנה למנהל הרשת. זה המחשב הביתי שלי. מישהו יכול לעזור?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. נרשמתי לתוכנית של מיקרוסופט וכשהגעתי לדף ההורדות מצאתי שאין גירסה בעברית אז הורדתי את הגירסה באנגלית. לאחר גיבוי מלא של מערכת ההפעלה על כל מקרה שיבוא. ניגשתי לשידרוג דרך קובץ הISO ובזמן ההתקנה רשום שאין באפשרותי לשמור את האפליקציות כי מערכת ההפעלה משתמשת בשפה שונה מזאת שאני מתקין. שיניתי את שפת המערכת לאנגלית אך ללא הועיל. יש למישהו מושג איך או אם בכלל ניתן לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. כרגע התקנתי וינדוס 7 פרימיום 32 ביט על מערכת CPU Type DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200) 1 גיגה זכרון ו כרטיס נוידיה 8500GT המערכת לא ניתנת לשימוש בצורה לא הגיונית אפילו עכשיו שאני כותב פה הכל זוחל והאותיות מופיעות אחת אחת בצורה איטית כמה שניות אחרי שאני רושם תפריטים עצמם בתוך הוינדוס בקושי זזים ורואים את האנימציות מעבר פריים פריים לדוגמא שיש לי לסמן תיבת בחירה פשוט לוקח כמה שניות לתיבה לקבל סימון עמודי אינטרנט תקועים כמעט לגמרי משחק פלאש הכי פשוט שיש זז בפריים כל 2 שניות לא הגיוני שהחומרה עצמה חלשה עד כדי כך המחשב עד עכשיו רץ על XP והיה אפשר לראות קבצי 720P ולעבוד חלק בדסקטופ ודפדפן משהו לא תקין פה התקנתי וינדוס 7 שוב אבל אותה הבעיה הכל תקוע אני לוחץ …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  6. שלום לכולם לפני כמה שבועות התקנתי וינדוס 7 על המחשב. מאז קורה לי משהו מאוד מוזר. כל פעם שאני רוצה למחוק משהו מההארד דיסק, אני מקבל שתי הודעות. הראשונה שואלת אם אני בטוח שאני רוצה למחוק את הקובץ, וכשאני מאשר את ההודעה הזו, אני מקבל עוד הודעה שאומרת שצריך אישור של אדמיניסטרטור כדי לבצע את הפעולה הזאת. אם אני מאשר גם את ההודעה הזו, הקובץ נמחק. בדקתי את ההרשאות ואת היוזרים, ויש רק יוזר אחד והוא אדמיניסטרטור (וזה הגיוני כי אני מצליח למחוק את הקובץ אחרי שאני מאשר את ההודעה השניה) השאלה שלי היא למה זה קורה? למה קופצת ההודעה השניה? ואיך אני יכול לסדר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  7. Started by ashbit_q,

עד לפני רגע הכל פעל טוב עד שהפעלתי משהוא מהאינטרנט ואז הכל השתבש לאחר כיבוי והדלקה המחשב פעל כרגיל רג כשמפעילים גאדג'טים לא רואים אותם (הם נמצאים). אי אפשר לעשות שיחזור מערכת הודות לוינדוס 7 המתקדם שאם לא מגדירים לו כל דבר הוא לא עושה לבד (במילים אחרות לא הגדרתי זמן שיחזור). למשהו יש מושג איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by GameGems,

שלום לכם, אתמול המחשב שלי עוד עבד כמו שצריך, והיום הוא פשוט לא עולה. כשאני מדליקה את המחשב מופיע מסך שחור שמציע לנסות להעלות את הוינדוס בצורה רגילה (מופיע הלוגו של וינדוס, מסך כחול לשברירי שנייה ואז ריסטארט) ואפשרות לעשות REPAIR מדיסק, שלא עובדת כיהוא לא מזהה מערכת הפעלה.. אני לא ממש רוצה להתקין את הוינדוס מחדש.. יש לציין שהמערכת הפעלה מותקנת על דיסק SSD של אינטל (320). אני מניחה שהדיסק לא נדפק (כי הוא מזוהה בביוס). עזרה? >:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TecNodRom,

רציתי לדעת מה ההבדל בין הגרסא של OEM לגרסא RETAIL הרי בכדי שזה יגיע לחנויות זה נשלח זמן רב לפני להכנת העותקים. אז האם יש לי OEM מלפני חודש עם הגרסא 6.1.7600.16385 זה אותו הדבר כמו הRETAIL שהגיע לחנויות ביום חמישי האחרון? תודה!

10. Started by orank,

שלום לכולם, כשיצאה הבטא 7100 נחפזתי להתקינה על הנטבוק שלי (1000HA) בשביל התנסות על מחיצה נפרדת לצד אקס פי, על פי המלצות שקראתי באתרים שונים נתתי לוינדוס 7- 17 ג'יגה מתוך הנחה שזה יספיק. כמו כן אני עובד בשיטת מחיצת מידע עיקרית (של 100 ג'יגה) ומחיצות שמכילות מערכות הפעלה שונות (אקס פי לינוקס וינ 7 וכ"ו). לאחר ההתקנה והשיפצור (התקנת כל התוכנות שלי) המערכת לקחה 7 ג'יגה, כמו שנאמר שתיקח בפורומים שונים. מאז, נראה שהיא משמינה ומשמינה עד שיום היא הגיעה לגדלים של 16.5 ג'יגה, יותר מפי 2 מההתחלה (ויש לזכור שאני לא שומר עליה מידע אלה על מחיצת המידע הנפרדת). נאלצתי לשנות את טבלת המחיצות ולהקצות עה עוד מקום ששמרתי להתקנות לינוקס מזדמנות כך שעכשיו יש לה 30 ג'יגה בערך. מישהו נתקל ב…

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  11. יש אפשרות כלשהי למחשב הראשון לראות נתוני גלישה /עבודה וכל מה שהולך במחשב השני שעל שניהם מותקן אותו רשיון? במידה והמחשב מיועד לעבודה מסווגת. ואסור שמידע ממנו יזלוג החוצה. שאלה נוספת, מה ההגיון בכך שXP עולה כפול מ וינדוס 7?! מי ירצה את זה?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by shimronfio,

היי חברים, לאחרונה נהייתי לי בעיה שלפתע מערכת ההפעלה נתקעת, ואז המחשב לא מגיב, לאחר מכן שאני מכבה את המחשב ומנסה להדליק מחדש הכל רץ, רק שאני לא מקבל שום תמונה במסך. לפעמים לאחר המתנה זה מסתדר ואז מגיע שורת מסך לפני ההעלאה של וינדוס, אם להריץ את מערכת התיקון (שלא מתקנת כלום) או את וינדוס רגיל. לאחרונה גם הכרטיס מסך שלי החל מדי פעם אני חושב להיכבות.. לפעמים במהלך פעולה רגילה במחשב המסך נכבה לכמה שניות ולאחר מכן התצוגה חוזרת עם שגיאה של הדרייבר של אנוידיה. *בנוסף עכשיו שמערכת ההפעלה עלתה, התוכניות שצמודות לשורת ההתחלה, מופיעים הפוך, כאילו בהשתקפות לכיוון השני. מישהו יודע אולי ממה זה יכול לנבוע?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by ofcourse,

היי קבלתי מהעבודה מחשב עם וינדוס הום 64 פרמיום עם עברית. האם יש דרך שאני יכול לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? תודנ

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  14. סבא שלי קנה לפני חודשיים מחשב נייד ASUS עם מסך מגע ומערכת הפעלה וינדוס 8 מובנת בתוכה, סבא שלי ניסה להתרגל לוינדוס אבל לא הולך לו הוא רגיל לוינדוס 7. הוא אמר לי להתקין לו על המחשב את הוינדוס 7, הוא מוכן לוותר על המסך מגע העיקר שיהיה לו וינדוס 7. האם יש למחשבים האלה דרייברים לוינדוס ?7,? והאם כדאי להתקין עליו באמת וינדוס 7 כמו שהוא רוצה?

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  15. היי, קניתי מחשב חדש ראשון לא מזמן- ולצערי מופיעות בו כמה תופעות שממש מבאסות את החוויה. אשמח לעזרה כלשהי בנושא. המפרט: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Scythe Katana 3 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 Samsung 1TB F3 Sapphire ATI Radeon 5770 Enermax Pro 82 525W Cooler Master Centurion 590 Samsung T240 Logitech X540 5.1 מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate התופעות שמופיעות אצלי: 1. כל הזמן - אם אני מזיז את העכבר מצד לצד, באמצע התזוזה הוא קופא ואז קופץ למקום המתאים. 2. מידי פעם המחשב נתקע באופן מוחלט - (מרגיש כאילו המעבד טוחן..) המסך מתחיל להבהב ומופיע מסך שחור. מידי כמה שניות מופיעה שוב התצוגה.. אבל הכול קפוא.. העכבר זז בקושי. במצב הזה אני נאלץ לכבות את…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם, מותקן אצלי כיום וינדוס 7 פרו שאת המפתח שלו קיבלתי בזמנו בחינם מהטכניון כשהייתי סטודנטית. בקרוב מתכננת להחליף כונן מערכת ולהתקין הכל מחדש, והייתי מעדיפה באותה הזדמנות לעבור לוינדוס 8, אם זה אפשרי במחיר סביר. שאלותיי: 1. האם אפשרי להתקין גרסת upgrade של 8 על כונן נקי, מבלי להתקין קודם וינדוס 7? 2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות בזול וינדוס 8 \8.1 (ללא רכישת מחשב חדש)? ידוע לי שלעיתים חברות היי-טק מוכרות ווינדוס / אופיס לעובדים שלהן באזור ה$10, אולי ישנם עוד ערוצים שמאפשרים רכישה מוזלת? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, התחלתי להשתמש בוינדוס 8, משום מה גם כשאני על משתמש אדמין, המערכת מקפ]יצה הודעות שגם העתקות קבצים פשוטות מצריכות אישור והרשאות אדמין נוספות (לפעמים אישור מעביר תקובץ לפעמים לא). ויש בעיות גישה של תוכנות מסוימות לכוננים ותיקיות מסוימות, זה נראה כאילו היוזר אינו אדמין אמיתי במחשב ויש שם כל מיני הגבלות משונות, מה הדרך לפתור את זה ? זה דברים שלא היו בוינדוס 7...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MoDaN,

שלום לכולם, אני עובד בחנות מחשבים, ובאחד המחשבים שלנו (עם וינדוס 8) אחד הלקוחות שם סיסמה, כך שכרגע המחשב מושבת לשימוש. האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ashand,

שלום הורדתי גירסת ניסיון של וינדוס ואני מנסה להתקין אותה על ssd ה ssd מפורמט ומחובר ללוח אם, ההתקנה לא יכולה להמשיך טוענת שהיא לא יכולה ליצור partition , ניסיתי להחליף sata port כמה פעמים וזה לא עזר...ה ssd הוא ocz vertex 3 מה הדרך להתקין על ssd?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by KoM,

מה כדאי להתקין לצרכי שרת EXCHANGE בעיקר ? כמו כן למישהו יש עצות להתקנה או דברים מיוחדים לקראת התקנת ה-EXCHANGE ?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  21. Started by danidin1313,

עברתי פה על כמה נושאים ונוכחתי לדעת שייש פה אנשים שבהחלט יודעים על מה הם מדברים. אז אני בהחלט ישמח אם מישהו יעזור לי עם הבעיה שלי. כשאני מכבה את המחשב הוא רושם לי שגיאה בקובץ DLL ואז נפתח לי חלון שאני יכול ללחוץ על סיים כעת והוא מכבה את המחשב. מה זה ה-DLL הזה והאם יש לי אפשרות לתקן את איכשהו. תודה רבה מראש לעוזרים. דני

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by KoM,

היום הדלקתי תמחשב של אחותי שעד הניום עבד כרגיל, וכשהוא נלק והוינדוס XP עלה, הייתה בעייה עם הסאונג אשר החליט לא לעבוד, כלומר הדרייברים מותקנים כמו שצריך אבל כל תוכנת ניגון לא מוכנה לנגן מוזיקה, כמו כן כל שיתופי הכונן נעלמו, וה--THEM השתגע לגמרי, מה זה קרה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shevah,

מה קורה חברים? יש לי XP ואובונטו ב DUAL BOOT, כעת יצאה גרסה חדשה של אובונטו ואני רוצה להתקין אותה על מחיצה נקייה. אי לכך, יש למחוק את האובונטו, אבל גם הGRUB ימחק ולכן לא אוכל לעשות BOOT ל XP. היות ויש לי נטבוק, אין לי כונן אופטי ולכן איני יכול להריץ את אופציית התיקון של הוינדוס. וזה מוביל אותנו לשאלה העיקרית, האם קיים WIN XP LIVE CD, שיתן לי CMD שאוכל להריץ בו פקודה אחת שתעזור לי לתקן את הBOOT? (הפקודה היא FIXMBR) תודה.

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  24. שלום, יש לי שאלה. רכשתי עותק חוקי לגמרי של וינדוס XP עם SP2 מובנה... עלה לי בערך איזה 450 שקל... השאלה שלי היא כזו - התקנתי את הוינדוס ואישרתי דרך האינטרנט את העותק שלי וזה אכן אישר שזה חוקי.. אני יכול להתקין את העותק הזה גם על מחשב אחר עם אותו קוד..? הכוונה שלי האם אני יכול להתקין על מחשב שני שיש לי בחדר אחר... (במחשב ההוא יש לי עותק לא חוקי עם SP1...) כי אני לא יודע מה החוקים לגבי זה.. בכל זאת אני קניתי את הוינדוס ואני בסך הכל רוצה להתקין על שני מחשבים ששניהם שלי.. האם ניתן מבלי לרכוש עוד וינדוס ? תודה לעונים ויום טוב שיהיה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ellell,

שלום. יש לי תקליטור וינדוס XP ישן ללא SP2 א. האם אפשר להוריד את ה- SP3 ולצרפו לתקליטור כחבילה דרך צריבה BOOT ב. והאם אחרי זה - הצטרך לכל העידכונים קודמים של SP2 שהיו בעבר. ג. והאם זה משתלם בכלל לבנות תקליטור בתול עם חבילה SP3, או לעדכן ישירות למחשב. תודה.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.