Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אחרי שאין פעילות במחשב הוא נרדם כאילו מתכבה ואז לוחצים אל כפתור הפעלה במארז והוא נידלק עוד פעם ..אני אני מבטל את זה ???
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע התקנתי מחדש ווינדווס XP. גם ללא SP, גם בSP2 וגם בSP3 קיימים דיליים ותקיעות כשאני גורר את החלונת ברחבי המסך, איטיות בגרירה כמו שתתקינו XP על פנטיום 3 עם נחיל נמלים בפנים רק שחוץ מזה הביצועים נהדרים. בפעם הקודמת שפירמטתי הכל היה בסדר לאחר התקנת SP2, אבל עכשיו כל מה שניסיתי לא עוזר. אני אשמח לתשובה כי לא פרמטתי בשביל איטיות. בתודה, רן
-
- 5 תגובות
- 844 צפיות
-
-
יש לי בעייה שכל הזמן נוצרת לי תקייה על שולחן העבדה שלא קשורה לכלום אם אני מוחק אותה ונגיד מפעיל את המחשב פתאום אני רואה אותה ככה נוצרת מעצמה בלי קשר לשום דבר שאני עושה. המצב שנוצר הוא שתמיד קיימת לי על שולחן העבודה תקייה חדשה. מה עושים? תודה רן
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
נראה כי מאז שעברתי לוינדוז 7 לא חודלות הצרות מה שלא היו לי ב XP . כל פעם שאני עוזב את המחשב לכמה זמן , בוא נגיד שמעבר ל 10 דקות למשל , המסך מהטעם של חסכון באנרגיה כפונקציה של וינדוז 7 מכבה את עצמו , לעומתו המחשב פועל והנוריות של המארז דולקות , ואם אתה לוחץ על העכבר או על אחד המקשים במקדלת אז הוא לא מתעורר לפעולה מחדש . למה? הכי מצחיק זה שבלפטופ שלי שגם שמה מותקן וינדוז 7 הכל עובד פיקס - אם אתה עוזב את המחשב לכמה זמן וחוזר אליו ולוחץ על אחד המקשים או על העכבר אז הוא חוזר לפעול . מה קורה פה? תוסיפו לזה את הבעיה בסיסמת הרשת שמשגעת אותי כבר כמה זמן ואני כבר לא יודע מה לעשות !!! לפרמט מחדש?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
-כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
וינדוס רוצ ה לשנות לעברית home איך עושים זאת
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מיקרוסופט מאפשרת לעשות עותק של WIN 10 USB האם WIN 10 יהיה חינמי לכול החיים גם מעבר לתקופה בה הוא מחולק חינם.
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בעבר התקנתי וינדוס 10 עברית דרך מיקרוסופט השבוע החלטתי לעבור לאנגלית . מאז שעברתי לאנגלית המחשב עולה לאט . עשיתי כול מיני דברים , אבל כלום לא עוזר. אני רוצה לפרמט את הדיסק ולעשות התקנה נקיה וחדשה.
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עושה checking for updates ואז נראה שהוא הולך להתקין משהו... והופ שוב פעם checking.... יש למישהו מושג מדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כותרת,נתקע ואין אפשרות לפתוח ולהפעיל ,אחר ניסיונות ,התקנתי וינדוס 7 ,עובד רוצה לחזור לוינדוס 10 מה התקלה?מה הפתרון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כותרת רוב הזמן מנסה לבצע פעולה פשוטה של העתק הדבק של מילה או ספרות ורוב הפעמים לא מצליח להדביק זו תקלה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר טוב?ואם שווה לי לעבור ל2000 כי אני ממש לא מרוצה מי XP.. מה יתרונות של 2000 ומה החסרונות..כנל לXP? ומה יותר טוב בעיקרון חח ?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
בוינדוס 2000 כל פעם שאני מתחיל את וינדוס לוקח לו איזה שלושים שניות עד שהוא מראה לי את האייקונים ורק אז אני יכול להתחיל לעבוד, קצת בדקתי וזה בגלל משהו ברשת, ואני חושב שהוא מחפש מחשב להתחבר אליו, איך אני יכול לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה חבר הביא לי דיסק שרשום עליו את הדבר הבא: Windows_2000_Professional_Service_Pack_3-Multilanguage(hebrew-russian) אז מה תהיה ההתקנה שלו? ברוסית? או שאני יוכל לבחור? וכאשר התקין לא יווצר מצב שבו רשום לי מחשב שלי ברוסית? למרות שזה נשמע טיפשי תנו לי תשובה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
מה ההבדל בין וינדוס רגיל (32 ביט) ובין האקספי החדש (64 ביט)? מה זה ביט בכלל? שווה להתקין אותו?
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
/http://img84.imageshack.us/img84/6261/uuhbsuxli1.jpg כלומר רק לציין ללא קובץ החלפה וכך אני לא משתמש בזכרון של דיסק . זה משפר בערך בכמה אחוזים את ויסטה 64 ???
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
האייקונים השתנו של הדיסק קשיח למשל,האייקון עצמו של הדיסק קשיח לא מופיע,מופיע גם בקיצורי דרך בסימן הזה של החץ בקיצור דרך מופיע אותו דבר קרה למישהו?מה עושים? blank icon
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי אני לפני התקנת חלונות 7 על המחשב שלי. יש ברשותי 4 גיגה זכרון והבנתי שגרסת ה 64 ביט של וינדוס 7 מנצלת את כל 4 הגיגה זכרון. יחד עם זאת צורכת משאבי זכרון גדולים יותר מגרסת ה 32 ביט שלא מזהה או מנצלת את כל ה 4 גיגה זכרון אלא רק כמו משהו של 3.25 גיגה זכרון מתוך ה 4. השאלה היא די פשוטה : האם כדאי לעבור למערכת שתזהה ותנצל את מלוא ה 4 גיגה זכרון אבל תצרוך יותר ממנו ? או שמא עדיף לשדרג למערכת של 32 ביט שאמנם לא תזהה את מלוא הזכרון אבל תצרוך פחות מה 64 ביט ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום התקנתי את הוינדוס החדש בגירסא 7 ובבחירת הכוננים בהתקנה פתחתי כונן C שהוא הראשי והגדרתי אותו ל100 גיגה מתוך 300 שיש לי כנראה ששכחתי להגדיר את ה200 הנוספים וכרגע מה שמופיע לי אחרי ההתקנה זה רק הכונן עם ה100 גיגה איך אני פותח את הכונן D השני עם שאר הנפח ששכחתי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כל יום ברגע בו השעון הופך ל00:00 המחשב נתקע לשניה, כאילו שהוא מבצע איזשהו תהליך בעל חשיבות גבוהה לעומת שאר התהליכים שפועלים באותו זמן. זה קורה למשך כשניה ולאחר מכן הכל חוזר לעבוד כרגיל. ניסיתי להזיז את השעון אחורה ל23:59 ולחכות, אבל אז אין שום תקיעה. זה קורה רק לפי שעה מסונכרנת. השעון מכוון להסתנכרן אוטומטית. חשוב לציין שלפני יומיים התקנתי את וינדוס 7 מחדש והבעיה לא נעלמה. תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני שאשאל רק אומר שביצעתי חיפוש בפורום קראתי ולא מצאתי דיון שעונה על השאלה שלי למרות שדובר עליו הרבה. ועכשיו לבעיה. רכשתי מחשב חדש ואני לא יודע איזה גרסה של וינדוס 7 להתקין עליו. הבנתי שיש הבדלים בין גרסת 32 ביט ל-64 אבל ממה שקראתי בפורום ההבדל הוא רק בניצול של הזיכרון. האם זה נכון או שזה תלוי גם בסוג המעבד שיש לי או דברים דומים. המחשב שנקנה הוא נייד מדגם ווסטרו 3500, זה המעבד: Intel® CoreTMi3 Processor 350M 2.26GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache וזה הזכרון: 3GB DDR3 1066MHz dual channel Memory. איזה גירסת וינדוס כדאי לי להתקין. תודה רבה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם תוכנות גרפיקה 32 ביט יפעלו פחות טוב מתוכנות 64 ביט על וינדוס 7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רכשתי משב חדש LENOVO S20-30 MODEL:20421 הוא מגיע ללא מערכת הפעלה יש לי מערכת הפעלה חוקית שרכשתי WNDOWS 7 HOME PREMIUM 64BIT בעברית כאשר אני מתחיל ההתקנה הוא מגיע למסך שאמור לזהות הדיסק הקשיח אבל לא מוצא אותו בדקתי עם אותו דיסק של התקנה מחבר שמכיל SP1 אותו הדבר בדקתי עם ווינדוס 8 ושם הוא מזהה הדיסק אבל אני רוצה ווינדוס 7 בביוס מזהה הדיסק בטלתי UFI עשיתי רק LEGACY בקיצור כניראה שצריך דרייבר לתת לו בדקתי באתר של לנובו ... לא רואה דרייבר שאני יכול להכניס עזרה בבקשה ... תודה מראש http://support.lenovo.com/il/en/products/laptops-and-netbooks/lenovo-s-series-laptops/lenovo-s20-30-notebook
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי dell inspiron n5110 עם 8 ג'גה זכרון,קיבלתי את המחשב עם וינדוס 7 64 ביט הום פרמיום (עם הדרייברים מותקנים ועם מקאפי) זה הגיוני שגם כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ישר היה משהו כמו ג'גיה וחצי-2 ג'גיה של זכרון בשימוש? (זה תמיד ככה כשעולה המחשב) האם זה תקין? ואם לא איך אפשר להוריד בכמות הזכרון שהמחשב משתמש בו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-