עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך משנים את הצליל של קבלת אימייל OITLOOK EXPRES? לשנות את הברירת מחדל, איך? תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  2. מיקרוסופט שיחררה סוף סוף את חבילת העידכונים השנייה למערכת ההפעלה XP 64Bit. לכל מי שמשתמש במערכת הנ"ל (או בגירסאות השונות של SERVER 2003), מומלץ להתקין. על השינויים שכוללת חבילת השירות ניתן לקרוא כאן: http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/en/library/cda7d603-fdd6-4a48-b045-89adac6e519e1033.mspx?mfr=true את החבילה ניתן יהיה להוריד דרך האתר של מיקרוסופט, או דרך שירות Microsoft Update. קרדיט מלא ל-x-dude, מנהל פורום אמצעי אחסון.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני לא מבין למה המערכת הפעלה לוקח 3-4 דקןת כדי להגיע לWINDOWS [ ויסטה] ניסתי לעדכן את ה DRIVERS ב VMWARE לוקח לWINDOWS לעלות אחרי פחות מדקה תודה על כל עזרה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן. מותק אצלי windows 7 ובנוסף מותקן xp mode במכונה הוירטואלית של מיקרוסופט שהורדתי מהאתר שלהם. אני מעוניין להעביר קבצים שיש בWIN7 לXP. איך אני עושה את זה? במכונה VM WARE יש פלאגאין לdrag n drop אין לי רישיון אליה לכן אני לא יכול להשתמש בה. הקבצים הם לצרכי עבודה ואני טקוע לחלוטין עד שאוכל להעביר אותם מה7 לXP הוירטואלי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש כמובן.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by King Of Action,

1. ההרדיסק שלי מחולק לשלושה כוננים , C , D , ו-E . אני רוצה לפרמט רק את C . יש לי וינדוס XP PROFFESIONAL . אודה מאוד אם מישהו יוכל להדריך אותי . 2. כל המשחקים שלי מותקנים ב-D וב-E אבל יש רישומים שלהם ב-ADD/REMOVE PROGRAMMES . האם כשאני אפרמט את C אז הרישומים הללו ימחקו , ואם כן אז האם זה יפגע במשחק (בקבצים או משהו כזה) ? תודה רבה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. כשאני מנסה להיכנס להגדרות של הפיירוול אני לא מצליח אפילו להיכנס אליו ואני מקבל הודעה: Windows Firewall settings cannot be displayed because the associated service is not running. Do you want to start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice? וכשאני אני עושה yes הוא אומר לי: Windows cannot start the Windows Firewall/internet Connection Sharing (ICS) srvice. כבר התייאשתי

• 4 תגובות
    • 994 צפיות
  7. Started by SpazaM,

פרסמתי בציוד הקפי אבל כנראה לא מתאים לשם יש לי מקלדת k200 Logitech ולמעלה יש לי מקשי favorites , החלטתי לשנות את הmail והcalc למקשי multimedia כי אין לי מקשים של "להעביר לשיר הבא" , "שיר קודם" . קצת חקרתי על הנושא והגעתי לפה : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AppKey\מספר המקשהעניין הוא שלמדתי איך לשנות את התנהגות המקש ע"י ShellExecute לwmplayer.exe וגם לפתוח ישר את הג'ימייל, אבל אני לא מצליח בכל האינטרנט הזה למצוא מה הפקודה ל next track, מצאתי שהקוד הHEX שלו הוא E0 19 אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה שם, ניסיתי גם בשיטה בינארית Scancode map אבל הוא בכלל לא קולט שום תו. בסופו של דבר , האם יש למישהו מושג איך לעשות את זה בלי שום תוכנות עז…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by mzini,

שלום. יש לי בעייה במחשב עם הרצת תוכנות שמשתמשות בעברית כמו כפתורים בויז'ואל וכו'. מה אני צריך לשנות ואיפה בשביל שיראו את זה רגיל ולא בג'יבריש. יש לי מערכת הפעלה windows XP pro תודה לעוזרים....................... :s05: :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  9. איך אפשר להפטר מזה? יש לי דרייבר הכי עדכני של NVIDIA )100.65( אפילו הורדתי DX9 בתיקווה שזה יעזור אבל זה לא... משהו עזרה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by assaf83,

חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכם, איך ניתן ליצור Image למחשב שעובד כבר כ 5 שנים ומותקנות עליו תוכנות רבות.. כך שיתאים לשפיכה על מחשב חדש - ללא אותם רכיבים או דרייברים כמובן. תודה רבה!!!

• 26 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. אממ.. אני מתכנן לקנות מחשב , דיי טוב. מעבד E8400 לוח אם EP43-DS3L זכרון 4GB RAM דיסק קשיח 500GB/640GB כרטיס מסך HD4870 512/1GB מארז CM690 ספק כוח TT600 מסך T220P/T220 בקיצור לעניין, אני כבר מ2002 בערך עם XP ומאוד נוח, עיצוב צנוע אבל לעומת זאת מהיר ונוח עכשיו אני מתלבט אם לעבור לVISTA 64BIT , הרוב התרונות , עיצוב, מנצל יותר את הזכרון וכו' אבל גם איטיות, לא מקבל תוכנות,משחקים ישנים שלא תומכים ב64BIT וכו' אני רוצה שיהיה לי נוח לעבוד על המחשב, בלי בעיות אבל לעומת זאת גם להפיק את המקסימום *עריכה: בנוסף יש אפשרות של להתקין בהתחלה XP ואז לעבור לVISTA, שאלה בקשר לזה, אם צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש זה רק כונן C נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שעה אני משק עם התוכנה וכל מה שאני מוצא זה קיצורי דרך לכל מיני דברים מפגרים של התוכנה עצמה....איך אני מוסיף קיצור דרך למה שאני רוצה? ומישהו יודע איך אני עושה שנגיד אם יש לי קיצור דרך לכונן שלי אז יראו כמה אחוז ממנו בשימוש וכמה מקום פנוי יש? בdescription של האייקון על הדקסטופ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. קודם כל אל תשימו לב לסקין של Vista זה סתם סקין הווינדוס הוא XP כמו שאתם ודאי רואים הרקע של קיצורי הדרך בשולחן העבודה שחור הייתי מעוניין להחליף אותו לשקוף.. יש דבר כזה... עשיתי את זה כבר פעם אבל אז משהו בטעות הפך את זה.... את הפיתרון למאפייני תצוגה- שולחן עבודה- ואז איפה שרשום צבע ניסיתי יש שם את כל הצבעים מלבד שקוף... אם משהו יודע להחזיר את הצבע השקוף לרקעים שמאחורי קיצורי הדרך בשולחן העבודה אשמח אם יפרט לי איך.... בתודה מראש... מאיר מצורפת תמונה של שולחן העבודה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. Started by mikko,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390311,00.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, פעם מחקתי פרטישן אחד כי לא השתמשתי בו. הנה הפרטישן הלא מחוק: [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn אני רוצה להחזיר את פרטישן 1, בו היה xp pro sp1. איזה ערך אני צריך להוסיף ל-boot.ini? תודה מראש. ברק.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by FatherBoard,

אני משתמש בווינדוס XP HOME, ולאחרנה, כשאני לוחץ על Ctrl+Alt+Del, אז במקום שיופיע לי המסך עם כל הלשוניות ונסרגליםף מופיע רק ריבוע לבן פשוט שנראה כך: לאן נעלמו כל הלשוניות והסרגל?!

• 4 תגובות
    • 872 צפיות
  18. יש לי את רשימת המושגים הבאה ואני מחפש פירושים אליהם ואני לא מוצא אני מוצא בויקפדיה אבל יש דברים שאני לא מכיר וקשה לי לתרגם אותם אשמח אם מישהו יעזור לי Samba page file Inode cmd Driver native API Bootloader DLL Thread CLR Process .NET Framework Service WindowStation Registry Desktop %SYSTEMROOT% Handle lsass.exe Boot.ini system call UAC תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. התקנתי את ווינדוס 10 וממש לא אהבתי נתקע הרבה ובקושי זז רוצה לחזור חזרה לווידוס 7 יש חודש לעשות את זה הבנתי עכשיו אני נכנס לשחוזר חזרה לווינדוס 7 וזה מה שזה רושם לי [ATTACH=CONFIG]9385[/ATTACH] מה אני אמור לעשות? תודה רבה איתי

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. אם יש לי דיסק בוטאייבל ואני מכניס לכונן מאתחל זה מפרט אוטומטי או שצריך לעשות דיסקט איתחול ? ומה בוטאייבל עושה?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  21. Started by Dym,

שידרגתי סופסוף את המחשב, ל- AMD 3000+ 64BIT, ומאז לא הצלחתי לעבוד כמו שצריך... הבעיה הראשונה היתה שלא הצלחתי להתקין ווינדוס - כל פעם הוא היתה בעיה עם קובץ אחר, או שבמהלך ההתקנה המחשב החליט להתקע לגמרי. בסופו של דבר, רגע לפני שהתייאשתי והחזרתי את המחשב לחנות, שישברו את הראש בעצמם ויתקינו את הווינדוס, זה הצליח, והכל עלה באופן תקין (או לפחות ככה חשבתי...). מכיוון שהדיסק עצמו לא מעודכן, הייתי צריך לעדכן דרך ה-windows update, דבר שעלה לי בלא מעט restart-ים פתאומיים, מסכים כחולים, ואיבוד מספר שנים מחיי. מאז שהתקנתי את העדכונים שהוצעו לי, הכל עובד בצורה סבירה, למעט כמה יוצאי דופן: 1. משום מה, לא מוצע לי ה-sp2 דרך ה-windows update, ו-2. תוכנות כמו NOD32 ו-ZoneAlarm לא עולות (אלו…

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  22. משהו מוזר... בלחצן הימני בעכבר איפה שאפשר ליצור ספריה קובץ WORD וכ"ו נעלמה לי האופציה של יצירת קובץ BMP ו- JPG,חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי איזכור לבעיה... המחשב הוא WIN XP PRO עם SP1,המחשב לא עבר שום שינוי או התקנה חדשה. מחכה לתשובותיכם.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  23. Started by shem86,

מישהו יודע איך?

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  24. יש לי VISTA 64BIT ויש לי פתאם בעיה מוזרה יש לי סקין שאני איתו תמיד, וכל התיקיות בדסקטופ עם אייקונים שאני שם כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש המחשב כאילו "שוכח" מה היה ומדליק את זה עם הסקין הראשוני " WINDOWS CLASSIC" אין לי בעיה כל פעם לשים את הסקין ואת התיקיות מחדש אבל עדיף לפתור את זה כי זה די מציק.. זה לא היה תמיד זה התחיל רק אתמול .. מה יכולה להיות הסיבה?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

אני עומד לרכוש נייד חדש שמגיע עם Home Premium, ויש אפשרות לשדרג לProfessional ב50 דולר. (שתי הגירסאות 64bit כמובן). ראיתי את הטבלה הזו של מיקרוסופט: http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/products/compare ולפיה אין לי צורך בגירסת Professional, מלבד עניין השפה שלא ברור לי(ייתכן והמחשב יירכש בארה"ב ולכן תמיכה בעברית[גם אם לאחר הורדה או משהו דומה] חשובה מאוד כמובן...). כמו כן מצאתי את הטבלה הזו: http://www.zdnet.com/blog/bott/do-you-need-more-than-windows-7-home-premium/1128 שכתוב בה פחות או יותר אותו דבר כמו זו של מיקרוסופט, רק שמוסיפים גם שההום פרימיום מוגבל ל16GB... כרגע זו כמות הזיכרון שעומדת להיות למחשב, אך התכנון הוא שאם יהיה צורך הוא גם יורחב - האם הום פרימיום בא…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.