Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
למיטב הבנתי, וויסטה אמורה לכבות את הממשק התלת מימדי כשהיא מזהה משחק פועל (או כל אפליקציה תית מימדית אחרת), וויסטה שלי משום מה לא עושה את זה. צריך להפעיל את זה או משו? כי קיבולת הזכרון שלי גם ככה מלאה בגלל הוויסטה, ועוד אני מעיל משחק... כמעט אפשר לבכות
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. רציתי לדעת אם הוויסטה יעבוד אצלי טוב ולא יתקע.. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי HW חדש - לוח אם+מעבד+זיכרון התקנתי וויסטה על דיסק בHW ישן - סתם כי רציתי לראות אי וויסטה, העברתי את הדיסק לHW החדש, והפלא ופלא - המערכת עולה, מזהה שצריך להתקין דרייברים אחרים מתקינה אותם, ובסה"כ עובדת. לזה לגמרי לא ציפיתי - הרי כל תינוק יודע, בווינדוס, מחליפים HW, מתקינים מחדש עכשין השאלה - להישאר עם זה, או לפרמט את הדיסק ולהתקין מחדש, נקי? (חוץ מוויסטה אין כלום על הדיסק)
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן את וויסטה Ultimate Edition בעיברית, אני מעוניין בגירסה אנגלית, האם יש דרך להתקין אותה באנגלית או שהגירסה היא עברית בלבד?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ה TASK BAR קפץ לי לצד ימין של המסך. ואני לא מצליח להחזיר אותו לתחתית המסך. לא בדאבל קליק ולא לחיצה וגרירה. מישהו יודע איך להחזיר אותו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתה לי בעייה במשך שבועיים ברשת, עד שהזמנתי טכנאי והבנתי שהבעייה היא שהיה לי במחשב הראשי את הווירוס W32.Welchia.Worm, שזהו ווירוס שדופק רשתות או משהו כזה. הורדתי את העידכון, הוא איתר ומחק אותו והכל סבבה. יום אחרי הז, הרשת שוב לא עבדה, עשיתי שוב סריקה ולמרבה הפלא הוא מצא את הווירוס שוב ומקח אותו ! עבד.. היום? לא עבד ! אני מריץ את הבדיקה שוב, וללא יותר מדי הפתעה הפעם, הווירוס שוב נמצא ושוב נחמק. מישהו יודע למה זה? מאיפה הוא כל הזמן מגיע? איך יש דרך להיפטר ממנו סופית?! תודה על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
לאחר שכל הפאקינג מחשב שלי נדבק בווירוסים, הורדתי אנטי ווירוס והוא ניקה אותם אך בכל זאת המחשב לפעמים נמצא בתקיעות כאשר אני מפעיל דבר כלשהו.. אני לא אפרמט שוב כי זה לא יעזור מכיוון שכשפירמטתי, ישר שמתי FIREWALL של ווינדוס, והורדתי את העידכונים של ווינדוס ובכל זאת כל המחשב שלי נדבק בווירוסים. עכשיו, באותו נושא אך משהו אחר, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט האנטי ווירוס רושם לי ש-2 ווירוסים ניסו להיכנס לי למחשב אך זה חסם אותם: http://planet.nana.co.il/elixir3/v1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir3/v2.JPG זה נורמלי שכל פעם שאני אכנס לאינטרנט ווירוסים ינסו להיכנס אלי למחשב? איך זה שלפני הפירמוט לא היה לי אפילו אנטי ווירוס מותקן ולא היו לי בכלל ווירוסים (בדקתי כל כמה ימים), פירמטתי כד…
-
- 12 תגובות
- 990 צפיות
-
-
לא יודע אפשר לפרסם אז פירסמתי פה מצטער אני פשוט בלחץ קיצר המחשב שלי נתקע כל פעם שאני נכנס אליו ולא מגיב אז אני עובד דרך safe mode עשיתי בדיקת spybots מצאה איזה 4 מחקתי עכשיו הרצתי גם את האנטיווירוס mcafee 2005 קיצר זה מוחק לי את כל הקבצים exe במחשב?!!!!?!?! http://wa.t-host.net/zomo/off.jpg לא יודע מה לעשות עזרההההההה ;oooooooo זה סוגר את המקאפי אחרי 5 דקות!!!?!!
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, עד איזה כמות כדאי להגדיל את הזיכרון הווירטואלי במחשב שלי? ולמה? TODA רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לנושא, אבל פה נראה לי הכי נכון לכתוב אותו. אז ככה: קניתי אוזניות חדשות של Sennheiser - דגם HD202, והווליום ב-windows 7 מאוד חלש... יש משהו לעשות בנדון בלי תוכנה או חומרה חיצונית? כמובן שהגברתי להכי גבוה שיש בכל מה שאפשר...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה שנכנסתם. נתקלתי בבעיה ואני לא מצלייח לפתור אותה ומקווה שהידע שלכם יותר מורחב ותצליחו לעזור לי. הבעיה היא כזאת: לא מזמן עדכנתי את המחשב שלי והתקנתי מערכת הפעלה וונדווס XP SP3 מקורי. אך כאשר אני מנסה שלחק במשחק ששחקתי בו לפני הרבה מאוד זמן אני מגלה שהוא לא עובד על XP. בכל מיקרה עדיין יש לי אפשרות להתקין עוד מערכת הפעלה על הרדיסד נפרד כך שאוכל לשחק במשחק זה. (וכן אני מוכן ללכת כלכך רחוק רק בשביל המשחק הזה). המפרט שלי: Intel Pentium D 805 @ 3.66 GIGABYTE GA-8i945P-G-RH Supertalent 2x1GB DDR2-733 4-4-4-10 Sapphire ATI Radeon HD4850 Toxic WD 80GB SAMSUNG 40GB HITACHI 500GB וכאן נתקלתי בבעיה: אני לא מצלייח למצא דריברים של הכ.מסך ל98. יש הצעות?
-
- 10 תגובות
- 869 צפיות
-
-
כשאני לוחץ מקש עכבר ימני על איזשהו פריט בתפריט ההתחלה המהיר שממוקם בצד שמאל של הבר התחתון נפתח התפריט של האייקון אבל אם אני לא בוחר בשום אופציה ועובר לצורך הדוגמה לדפדפן האופציות נשארות פתוחות. עזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להתקין ווצאפ במחשב הנייד שלי בלי שאצטרך לסמארטפון יש לי מודם / נטסטיק שאיתן אני מתחבר לאינטרנט אני שמעתי פעם שזה אפשרי אבל אני לא יודע איך עושים את זה אם יש למשהו מושג איך עושים את זה אני שמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני עם WIN7 וכרום (במקביל לאקספלורר). לאחרונה התחיל לי מצב מעצבן ומוזר שאם אני מגדיל למסך מלא סרטוני וידאו (יוטיוב או כל וידאו אונליין) הוא כאילו ממלא את המסך, אבל אני רואה את הBAR של הWINDOWS בתחתית. לא רק שזה מעצבן ולא תקין, זה גם מסתיר לי את כל פאנל השליטה של הוידאו, ואינני יכול לשלוט בווליום, ברזולוציה וכיו"ב. מוזר עוד יותר, שהבאר עצמו כאילו שקוף, ואני יכול לראות דרכו את הוידאו (או באר הוידאו) אבל, כאמור- הוא ON TOP ולא מאפשר גישה של ממש למה שמאחוריו. הסיבה ששמתי את הת'רד הזה פה היא שהבאר השקוף של הווינדוס הולך איתי על כל מסך במחשב וגם אם אני בדסקטופ, תמונת הרקע של המסך לא נעצרת מעל הבאר, אלא כאילו נמצאת מאחוריו ורואים אותה דרכו. איך ולמה ומה אני עושה כדי להעלים את זה…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כמה ימים עידכנתי מקאטליסט 9.9 ל10.1 מאז וידאו פלאש בהרבה אתרים (לדוגמא, האתר של הNBA, כמו כאןhttp://www.nba.com/video/channels/allstar/2010/02/14/0030900001_wst_est_recap.nba/) לא פועל חלק. וידאו ביוטיוב כן עובד חלק למשל. מחקתי את הדרייבר והתקנתי את הדרייבר שהיה לי קודם, אבל זה לא פתר את הבעיה. זה קורה גם בכרום גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. ניסיתי גם למחוק את פלאש לגמרי ולהתקין שוב, גם לא עזר. מה עוד יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לי WinXp HOME חוק שמותקן כרגע על המחשב הישן שלי.. וקניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את הוינדוס החוקי גם במחשב החדש וגם במחשב הישן ולהשתמש בשניהם בו זמנית(שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט- דרך נתב כמובן..) בלי בעיות של עדכונים ממיקרוסופט,והודעה שהווידוס לא חוקי.. ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי כונן שלם והתקנתי עליו את וינדוס 7, הכל טוב ויפה רק שהכונן הפיזי השני לא מזוהה, אותו לא פירמטתי כי יש לי עליו מידע חשוב. מה שמוזר הוא שלפי מנהל ההתקנים הכונן עובד טוב אבל אני לא רואה אותו במחשב שלי, תמונה להמחשה:
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי לפעמים חלונות מאתחל את עצמו סתם בלי שום סיבה. רציתי לדעת האם זו בעיה בחלונות או כשל חומרתי כלשהו. מפרט: Q6600 P43 DS3L A-DATA 2*2GB CROSAIR 1*1GB RADEON 4870 CROSAIR 550W תודה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הוינדוס עולה לי מאוד לאט המסך השחור עם הסמל של וינדוס כאשר הוא מראה טעינה, מופיע על הצג למשך למעלה מ- דקה. מה יכולה להיות הבעיה ? יש לי הרגשה שזה קשור לזיכרון מכיוון שבהפעלת המחשב הזכרון מראה 200 (הוא 400) אבל במהלך העבודה הרגילה הוא עובד בסדר. למשיב אודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! הסיפור קצת ארוך, אבל בכל זאת תקראו תנסו לעזור :-\. אז ככה, הוינדאוס המדובר הוא וינדאוס XP PRO+SP1. הכל התחיל ביום שישי שעבר אחרי משחק של שעתיים במשחק העתיק והנחמד BROODWAR, לאחר שסיימתי לשחק במשחק יצאתי מהמשחק וחשתי מן תקיעות מוזרות שלא היו אף פעם בוינדאוס, הכל עבד אצלי תמיד חלק ומהיר אפילו אחרי משחקים כבדים כמו UT2. לאחר בערך 10 דקות הוינדאוס קפא לגמרי הוינאמפ נתקע, אבל יכלתי להוזיז את העכבר ??? חיכתי כמה זמן חשבתי שהוינדאוס ישתחרר וימשיך לעבוד, אך זה לא קרה נאלצתי לעשות RESET ולאחר מכן לא הצלחתי להכנס לוינדאוס יותר ולא למצב הבטוח של הוינדאוס :\. הוינדאוס עושה את הLOADING ולא נכנס לוינדאוס יענו הוא כל הזמן עושה לאודינג אבל לא נכנס לוינדאוס. כשחיברתי את …
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עכשיו פירמטתי תמחשב ואני לא רואה את הכוננים שלי (דוד-רום, צורב) במחשב שלי הם מופיעים במנהל ההתקנים עם סימן קריאה לידם, ניסיתי למחוק אותם מהרשימה ואז לעשות "הוספת חומרה" אבל הוא שוב שם אותם בסימן קריאה וכתוב לי: ??ל- Windows אין אפשרות לטעון את מנהל ההתקן עבור חומרה זו. ייתכן שמנהל ההתקן פגום או חסר. (קוד 39)?? ניסיתי עוד הרבה דברים שלא הצליחו... מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים ועוד שאלה: יש לי 2 דפדפנים, פיירפוקס ואינטרנט אקספלורר. האקספלורר מוגדר כברירת המחדל שלי, איך אני הופך את הפיירפוקס לברירת מחדל?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שעושים כיבויי בחלונות לא תמיד המחשב מתכבה, לפעמים כאילו המחשב מתעלם , איך ומה לעשות כדי שוינדואוס יכבה מהפעם הראשונה תודה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי. לאחרונה התקנתי את וינדואז 7 גירסאת 64 ביט. כשאני מדפדף בכוננים הקשיחים שלי בין התיקיות האופן שבו אני אוהב שהפרטים מוצגים הוא LIST שלא כמו שאר האופציותDETAILS \ THUMBNAILS וכו... כשאני משנה את האופציה לאופציה בא אני חפץ הלו היא LIST המצב לא נשאר לי קבוע וכל פעם מחדש אני חייב לשנות את זה. מה הפתרון? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום,לפני כמה ימים רכשתי מחשב חדש...ובנוסף להרד דיסק IDE שהיה לי הוספתי הרד דיסק sata חדש... התקנתי גרסת וינדאוס נוספת על הרד דיסק ה Sata ומסיבה מסויימת לוקח לו הרבה מאד זמן להיטען...כשאני מנסה בביוס לשנות את ההרדיסק שממנו אני רוצה לעלות את הוינדואס הוא משנה אבל אח"כ כותב לי error משהו כמו NTLDR not found....ואומר לעשות ריסטרט... יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-