Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. התקנתי מחדש חלונות XP על המחשב (החלפתי HD). מאז ההתקנה אין לי יותר את החלון הקטן של השפה ... וכדי להחליף עברית/אנגלית, אני משתמש בצרוף מקשים שהגדרתי מחדש ולא ב ALT SHIFT זה לא נורא, אבל מעצבן ... תודה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול איך ניתן להפעיל את הפקודות הקוליות תודה.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עם מפרט כמו שלי, כדי לשדרג לויסטה? (בעוד כמה חודשים אני אקנה עוד ג'יגה ראם) עריכה: אם כן, איזו מערכת הפעלה של ויסטה הכי כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
(ויסטה) 64 ביט לא חייבת רק תוכנות 64 ביט, נכון? מה שווה לי לקנות? 64 או 32 האם כשאני מתקין תוכנה או דרייבר אני חייב לוודא שזה 64 ביט או שזה לא משנה. האם על 64 ביט אפשר להתקין תוכנה (לדוגמה דרייבר לכרטיס מסך) של 32 ביט ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ולא כל-כך ברור לי מה ההבדלים בין שתי הגרסאות. האם מישהו יכול להאיר את עיני בהבדלים העיקרים ומה בדר"כ מספיק למשתמש הביתי (משחקים)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש למישהו, אז תעשה טובה לאנושות ושלח לי את זה כהודעה פרטית , כי אני לא יודע אם זה נגד חוקי הפורום. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הבעיה היא כזו : פעם בכמה שעות המחשב פתאום נהיה איטי להחריד וכשאני נכנס למנהל יישומים ולחוצץ ביצועים אני רואה שEXPLORER ב- PROCCES לוקח 99 עכשיו אם אני עושה סיים יישום ומפעיל אותו ידנית ע"י RUN>EXPLORER וזה שוב תקין עד לפעם הבאה. נ.ב. לא מדובר על INTERNET EXPLORER. דברים ששללתי: 1.חום כלשהו ברכיבים. 2.וירוס/SPYWARE/ADWARE לפי דעתכם על מה מדובר?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה זה הWINDOWS הזה-Microsoft SQL SERVER 2005 Enterprise Edition 32 Bit & 64 Bit הא טוב ? נגיד טוב להתקין אותו על מעבד AMD ATHLON 64 BIT 3800 DUEL CORE? 1G RAM ומה לגבי WINDOWS NT?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, פתאום עכשיו, המחשב נתקע, ואחרי שריסטטי אותו, זה מה שקרה לי: http://img70.imageshack.us/img70/6456/tasklineka0.jpg זה השורת משימות למטה, מופיעה כפול, והתוכנות לא מופעלות פעמיים! ז.א. ברגע שאני בתוכנה, הוא מציג לי את שניהם כ"לחוצים". שיחקתי שם עם הכפתורים, ושום דבר לא עוזר... למישהו יש מושג מה גרם לי לזה, ואיך מתקנים?! תודה מראש! תום.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
או במילים אחרות, איך אפשר לאפשר התקנה של דרייברים שלא נחתמו דיגטלית ע"י Microsoft תמיד!! קראתי שאפשר להריץ את הפקודה Bcdedit.exe /set nointegritychecks ON אבל היא תופסת רק בגירסאות Beta... (חוץ מזה עשיתי חיפוש במחשב שלי ולא מצאתי את הקובץ הזה)
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום. פרמטתי את המחשב והתקנתי XP HOME על אותו כונן שהיא הייתה מותקנת קודם. לאחר הפרמוט על האותיות השתבשו וכונן המערכת הוא לא הכונן הראשון. יותר מזה - כונן אחר, שאינו קשור כלל למערכת מוגדר כ"כונן מערכת" (תחת ניהול דיסקים) ואיני יכול לשנות את האות שלו. האם אפשר לשנות אות לכונן מערכת מבלי לפרמט ? האם אפשר לשנות אות לכונן שמוגדר ע"י המערכת ככונן מערכת למרות שהוא לא כזה ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני פשוט מנסה להפעיל משחק ישן והוא כותב שאין תאימות עם הווינדוס 64BIT ובנוסף, אני זוכר ששמעתי שהווינדוס 64BIT לא תומך בפלטפורמות הישנות.. אבל למרות זאת, רציתי לדעת האם יש אפשרות להריץ את התוכנה למרות החוסר תאימות. תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן.. אתמול ככה בערב קיבלתי הודעה מהוינדוס שכללה את המילים הבאות proxy server אני לא זוכר מה עוד.. זה היה error לא הייתה לי ברירה חוץ מלאשר.. מאז התוכנת טורנטים שלי לא עובדת וגם האי מיול עושה בעיות וחוץ מיזה שכל התוכנות שכוללות בתוכן אינטרנט מופיעות ללא האייקון כאילו הוינדוס לא יודע איך להפעיל אותן.. והן באמת לא פועלות חוץ מהאקספלורר
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום.. מזאת ההוצאה NT של M$? למה היא משמשת? והורדתי מהאתר של NVIDIA דרייורים לכרטיס מסך שלי,מותאמים לויסטה 32 ביט,ובאמצע ההתקנה הוא כותב שגיאה. הקטע שכתוב לי במערכת שזה 32 ביט אבל המעבד שלי הוא 64. למה להוריד?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברצוני להתקין VISTA אבל אני רוצה שעדיין ישאר לי XP. יש לי שני כוננים C,D. על C נמצא ה XP ועל D יש סרטים, פרןייקטים, מוזיקה וכו. אני רוצה להתקין VISTA אז איך אני עושה זאת בדיוק ועם מה? כלומר אני צריך לפרמט את D או משהו או שאני צריך ליצור כונן נוסף? איך בדיוק אני עושה זאת בלי לפגוע במידע הקיים ובלי לפגוע ב XP.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי . יש לי בעיה בווינדוס מאתמול בלילה לאחר איתחול של המחשב. אני לא מצליח להעלות את מנהל המשימות אני מקבל הודעת שגיאה: "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין על-ידי מנהל המערכת שלך". הודעה מפגרת כי אני מנהל המחשב, זה הוונידוס והמחשב שלי . כאשר אני מתנתק ועולה כאדמיניסטרטור אז אין בעיה - מנהל המשימות עולה. אנא עיזרו לי, מה עליי לעשות דרך אגב, אין מצב לשיחזור המערכת משום שאתמול ביטלתי אותו ומחקתי את כל נקודות השיחזור - טעות מצערת אודה לכם על עזרתכם כמו תמיד אני מצטער, שכחתי לעשות חיפוש , אם אני לא אצליח אז אני אפנה אליכם שוב בעריכה. סליחה. לאחר חיפוש הצלחתי לפתור את הבעיה ושוב אני מתנצל שפתחתי סתם ת'רד. "אין מעשה במחשבה תחילה"
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני פותח את העזרה ותמיכה מהתפריט התחל אז זה נותן לי את השגיאה שבתמונה איך אני יכול להפעיל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כ.מסך radeon 9600 pro שעד עכשיו היה מחובר אליו מסך ה-CRT שלי בחיבור D-sub. היום קיבלתי את מסך ה-LCD החדש שלי, וניסיתי לחבר אותו באמצעות חיבור ה-DVI. אך לצערי כאשר הווינדוס אמור לעלות מופיע לי מסך כחול (פעם ראשונה מזה 6 שנים)!!! במסך הזה רשום: The problem seems to be caused by the following file: ATI2DVAG. כיצד אני יכול לחבר את המסך בחיבור ה-DVI ולמנוע את הופעת הודעה השגיאה?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא בטוח שאני בפורום הנכון!! אבל יש לי בעיה עם pmp cowon, ויסטה מקפיץ לי בעיה כאשר אני מחבר את המכשיר. יכול להיות ששיטת הקבצים שונה מהשיטה של ויסט, הכוונה בכונן c הקבצים הםntfs ובמכשיר זה fat 32. אם זאת הבעיה איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום..... רציתי לשאול האם מישהו יודע אם יש כבר ממשק עברי לגירסאת ה64BIT....
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-