עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by spider272,

האם זה בסדר להתקין ווינדוס 7 64 על מחשב עם 2GB RAM?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Belgid,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש, ווינ' 7 רגיל 32 ביט, וקניתי את הרכיב הבא על מנת להוסיף יציאת LPT (על הלוח אין בכלל): http://www.skypc.co.il/sg_product~M9762~109~0.htm המחשב התקין את הרכיב אוטומטית והוא מופיע תחת לשונית-"לא מוגדר" בעמוד של המדפסות. ויתרתי על האופציה הזאת כי אין לי זמן להתעסק בה, ומצאתי באינטרנט את הכרטיסים האלו: http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=7677770&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=6445645654654&Cat2Cat1ID=65&Cat2ID=0 אלה כרטיסי PCI 2 LPT. הבעייה היא שבכרטיס עם שתי היציאות לא כתוב שיש תמיכה בווינדוס 7, ובכרטיס עם היציאה האחת לא כתוב כלום על תמיכה. אני חייב לסדר את הבעייה עוד היום כי בא…

3. Started by huber,

עברתי לפני כשבוע מווינדוס ויסטה במחשב ישן לווינדוס 7 על מחשב חדשץ מאז כל פעם שאני מריץ משחק הוא נותן את הודעת השגיאה שבתמונהץ יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאביםץ

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. בתוך תקיית היוזר שלי היו כמה תיקיות ברירת מחדל של הווינדוס כמו my music, my pictures וכו' באותה תקייה הייתה גם התקייה desktop ומחקתי אותה. עכשיו אני לא יכול לעשות כלום ברקע! האקספלורר חושב ונתקע ומעלה את ההודעה server execution failed אני גם לא יכול להכנס ללוח הבקרה כי זה כאילו אמור לפוח חלון אקספלורר שדפקתי אותו. אני יכול לפתוח תוכנות (ולגלוש) וכל מה שקשור לtask bar מה אני צריך לעשות כדי לתקן? על זה נאמר... אופס![br]פורסם בתאריך: 10.03.2011 בשעה 00:25:51 סודרחיפשתי באינטרנט ומצאתי את הפתרון הבא למי שיצטרך להכנס לרג'יטרי ול- *ציטוט של אחד אנשים מפורום בחו"ל* Hello people, I just today had this same problem in my Windows 7 profile. The solution is to go to regedit, and cha…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by niva401,

רציתי לשאול לפני התקנת ווינדוס7 64 ביט (במקום XP 32bit)- מה צריך לבדוק בתוכנות הקיימות במחשב( אופיס,אנטי וירוס, FIREWALL,,,,,,) כדי שהם ימשיכו לעבוד תקין?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם , כנראה שבברירת המחדל של ווינדוס 7 מוגר לו לאחר חצי שעה שעה להכנס למצב שינה ( המחשב נכבא , האינטרנט נכבה , כשאני מדליק את המחשב הוא ישר נכנס לווינדוס ) ואחרי 10 דקות שאני לא נוגע במחשב אז המסך מתכבה , מה שאני רוצה לדעת זה איפה לעזעזל ההגדרות של זה?! תודה מראש Windows 7 ultimate 64bit

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Shpitz316,

הלפ! Hatzilu! הווינדוס שלי החליט להתחרפן אחרי יומיים בלבד שהוא מותקן. הוא כבר קפא (כלומר המסך תקוע והמקלדת והעכבר לא מגיבים) לי 8 פעמים, ככה שזה לא סתם משהו מקרי שלא חוזר. הוא קפא לי כאשר: * סתם ביצעתי פעולה שגרתית בuTorrent. * במהלך התקנה של MSDN עבור ויז'ואל סטודיו (בפעם השניה ההתקנה הצליחה). * בהרצת בדיקת עידכונים חדשים בWindows Update. אני לא רואה מכנה משותף בין המקרים, אז מה זה יכול להיות? דרייברים של הכרטיס רשת? דרייברים של הכרטיס מסך (HD4870)? בעיה בזיכרונות? בהארדיסק? אולי בכלל עדיף היה להתקין 32 ביט? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by es88,

אני הולך להתקין את ווינדוס 7 64 ביט. בכונן C יש לי 35GB וב-D יש לי 198GB. כמה מומלץ להעביר לכונן C בשביל שלא יהיו בעיות של חוסר מקום אחר כך? בעזרת איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות שינוי מחיצות? האם כדאי לפרמט (את C מן הסתם כי אני מתקין ווינדוס) אבל גם את D לאחר שינוי המחיצה? האם צריך לעשות איזה סריקת שגיאות או DEFRAG לאחר מכך?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by laviko1,

שלום, האם יש הבדל בין מערכת ווינדוס 7 BETA למערכת 7 רגילה? תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. מצטער, לא יכולתי לחשוב על כותרת יותר עניינית לשאלות שלי, אני מקווה שלא חשבתם "עוד אחד שרוצה לעשות ווינדוס 7 הכי טובבבב". יש לי כמה שאלות לגבי הגרסאות השונות, שאלות שחשובות עבורי. אני צריך לפרמט את המחשב בגלל שהווינדוס לא הותקן היטב וכתוצאה מכך אי אפשר לזהות התקנים חדשים אז חשבתי לעלות על הגל ולשדרג לווינדוס 8 אחרי שראיתי שיש לי מבצע כסטודנט לווינדוס 8 פרו ב390 ש"ח. אז ככה: הבנתי שיש לווינדוס 8 בעיה עם משחקים ושמשחקים עד השנה האחרונה אני צריך להתקין תוסף כלשהו על מנת שהמשחקים יעבדו? בנוסף לכך, אני פונה לסטודנטים שפה, באיזו מהגרסאות היה לכם יותר נוח לעבוד? ביררתי ומצאתי שהתוכנות שלי תומכות בווינדוס 8, אבל אני רוצה לדעת מבחינת החוויה האם היו לאנשים בעיות. גם כן שאלה …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. התקנתי ווינדוס7, לא השתמשתי בכלל בויסטה לפני אז אני עוד צריך להתרגל לכל מה שקורה פה... עידכנתי דריבר של הכ.מסך, שאני בא לשנות את רזולוצית המסך, קודם כל יש כמה שהם באפור, ויש רזולוציות שהוא עושה אותם 4:3, 1024 או 1152, אין אפשרות למתוח אותם על כל המסך? המחשב מחובר לטלווזיה 42 LCD, ורק 2 אופציות בעצם מותחות לי אותו על כל המסך, אבל זה רזולציות מאוד קטנות. יש פתרון לזה ? (חיבור HDMI אגב)

• 14 תגובות
    • 11.2k צפיות
  12. היי היי, התקנתי ווינדוס אולטימייט כשדרוג לויסטה פרימיום, היו לי מחיצות לפני זה ומחקתי כל מה שהיה במחיצה השניה ובראשית לא נגעתי כי האמנתי שבמילא הכל ימחק, הרי עשיתי התאמה אישית (מה שאומר שהכל היה צריך ללכת) ובהפתעה גמורה אחרי השידרוג אני רואה פה תיקיה קטנה של כל החומר והקבצים שהיו לי בויסטה. איזו הפתעה בכ"מ, ההתקנה בוצעה ולהלן לשאלות: א. אני רוצה לשלוט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס, ושכחתי איך עושים את זה. אשמח אם יזכירו לי חברי הפורום כיצד אני שולט בתוכנות שנדלקות עם הווינדוס. ב. הסיבה הראשית שקניתי את האולטימייט היא הXP MODE שאני זקוק לה, היכן אני מוצא אותה בווינדוס או היכן אני מוריד אותה בכלל? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by civic,

יש לי וידוס 7 64 ו4 גיגה זכרון ואני רואה בבר של סרגל הגאדגטים שימוש קבוע של 34-44 אחוז שימוש ! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. הלו לכם, יש לי ווינדוס ויסטה 64 ביט וכמובן אני מתכוון להשתדרג לווינדוס 7, ועל זה אני צריך לשלם כי לא קיבלתי את חבילת השידרוג, איזה באסה. אני יכול בעזרת תשלום מסויים להשיג את חבילת השידרוגים דרך האתר של מיקרוסופט או משהו? בכ"מ עם הויסטה התקנתי תוכנת אנטי וירוס Eset nod32 שהגיע עם דיסק להתקנה חד פעמית ואת כל התוכנות של אופיס בדיסק אחד וגם כן להתקנה חד פעמית. (ההגנות האלה של הדיסקים מעצבנים!) עכשיו, עם שידרוג הווינדוס זה יעלה הרבה כסף ואין לי עוד כסף לקנות עכשיו ווינדוס ואופיס חדשים, אם אני מחליט לשדרג את הווינדוס אני יכול גם להעביר את הוינדוס והאופיס מבלי שעכשיו יגידו לי "אי אפשר להתקין יותר"? בנוסף לכך, כשהיה לי מחשב ישן וXP הייתי מפרמט פעם בכמה זמן אז אני די יודע להתקין …

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  15. Started by menyd1,

שלום יש לי ווינדוס 7 אנטרפרייז והשתמשתי בדבר שנקרא: RemoveWAT225b2 וככה נראה עכשיו במאפיינים של המחשב שלי אין כלום למטה http://img526.imageshack.us/img526/8148/29619863.jpg מזה עשה? ומזה אומר עכשיו? יש הבדל?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shlomibandit,

יש לי מחשב נייד חדש, שיש לו ווינדוס חוקי. במחיצה על המחשב, אני רוצה להחליף הארדיסק ולפי מה שהבנתי אני צריך לעשות אימג' כדי להשאר עם הווידוס הנ"ל. אם אני מוותר על המידע ומוריד ווינדוס ברחבי הרשת, ושם לו הסידי קי החוקי שקיבלתי עם המחשב. בגב של המחשב. הווינדוס ישאר חוקי? או לא? על כמה מחשבים אני יכול להתקין את הוינדוס הנ"ל? אם למשהו יש גם הסבר פשוט לאיך עושים את האימג' זה גם כן יעזור. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום רב. ווינדוס 7. בזמן האחרון אני כל הזמן מקבל הודעה על כך שיש 2 עדכונים חשובים להתקנה. אני מוריד את העדכונים ומכבה את המחשב בכדי שהוא יתקין את העדכונים. הוא מתקין אותם. אבל אחרי זה שאני מפעיל את המחשב הוא שוב מודיע לי שיש 2 עדכונים חשובים להתקין (אותם עדכונים שכבר התקנתי בפעם הקודמת) וככה כל הזמן זה חוזר ההודעה על העדכונים החשובים שיש להוריד ולהתקין. מצורף תמונה של העדכונים שהוא כל הזמן מבקש ממני להתקין. איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by drbrain,

היי התקנתי חלונות 7 כמדיה סנטר יש לי 2 שאלות 1) איך מכניסים תרגום לסרט - בחלונות XP בתוכנת הצפייה שלי זה עובד אוטומטי 2) המחשב המרכזי זה XP ובסלון חלונות 7 - עשיתי שיתוף אבל חלונות 7 יכול להכנס ולהעתיק מחלונחות XP וההפך זה לא עובד חלונות XP לא יכול להכנס הוא רושם אין לך הרשאות אנא פנה למנהל הרשת מה עושים יש לך פיתרון תודה שרון

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by Liran3331,

התקנתי במחשב ווינדוס 7 ועכשיו האוזניות (שלפני רגע עבדו לי ב-Win xp) לא עובדות לי... ובאינטרנט לא מצאתי איזשהו דרייבר מתאים ב-Control Panel רשום לי שהאוזניות בכלל לא מחוברות אפילו שחיברתי כמו שצריך והקטע המצחיק שיש להן גם מקרופון והמקרופון כן מזוהה ועובד עוד דבר - מחוברים גם רמקולים והם כן עובדים עריכה: חיברתי את האוזניות במקום הרמקולים ועכשיו עובדות, אבל הרמקולים לא עובדים, למה זה לא מזהה גם את הרמקולים וגם את האוזניות במקביל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by RevBlue,

אז אני מנסה ליצור חייגן על ווינדוס 7 SP1, אבל יש לי כמה שירותים לא פועלים שמונעים ממנו לעבוד. הצלחתי "לאתר את הבעיה" לשירות Secure Socket Tunneling Service שכל פעם שאני מנסה להפעל אותו נראה שהוא מתחיל ואז קופצת הודעה שהשירות ניסה להתחיל ואז הפסיק. בלי סיבה ממשית. יש למשהו פתרון לעניין?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. ווינדוס 7 הום פרימיום לא מתקין לי את שני העדכונים הבאים. כל פעם זה נכשל מה יכולה להיות הבעיה? מערכת חוקית תודה עדכון אבטחה עבור Windows 7 עבור מערכות מבוססות x64 ‏KB979687 גודל הורדה: ‪2.5 MB‬ ייתכן שתצטרך להפעיל מחדש את המחשב שלך כדי שעדכון זה ייכנס לתוקף. סוג עדכון: חשוב זוהתה בעיית אבטחה העלולה לאפשר לפורץ מרוחק לא מאומת לסכן את המערכת שלך ולהשיג שליטה במערכת. באפשרותך לסייע בהגנה על המערכת שברשותך על-ידי התקנת עדכון זה של Microsoft. לאחר שתתקין עדכון זה, ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המערכת. עדכון אבטחה עבור Windows 7 עבור מערכות מבוססות x64 ‏KB982132 גודל הורדה: ‪152 KB‬ ייתכן שתצטרך להפעיל מחדש את המחשב שלך כדי שעדכון זה ייכנס לתוקף. סוג עדכון: חשוב זוהתה בעיית א…

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. Started by Pini08,

שלום! יש לי ווינדוס שבע כבר למעלה מחודשיים - הוא עבד כרגיל והכל טוב ויפה. אתמול קרה דבר מוזר: המחשב עדכן עדכון מסויים [ראיתי שזה עדכון אבטחה מסויים - לא התעמקתי] עשיתי כיבוי כרגיל - הוא כבה ומשומה נדלק -לבד- ניסה להכנס לווינדוס, הציג מסך שחור וכבה. היום בבוקר כשנסיתי להפעיל אותו הוא נדלק, מראה את הסמל של ווינדוס 7 אבל כשהוא עובר מהסמל לשולחן העבודה הוא נתקע [מסך שחור]. יש למישהו מושג איך אני מטפל בבעיה? למחוק משהו? מדובר על מערכת הפעלה 32 ביט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. חברים יקרים שלום, אני אשמח לעזרה שלכם ניסיתי את רוב הדברים אבל זה לא עוזר 1. אתמול התקנתי תוכנה בשם Driver Booster 3 עשיתי עדכון דריבריים . בסיום העידכון המחשב התכבה ולא מצליח להילדק במחשב עולה כולל הלוגו של ווינדוס ואז שהוא מגיע לעלות - מסך שחור ורק עכבר מופיע (ללא שום הודעת שגיאה) . כלום לא עובד כולל CTRL+ALT+DEL . רק מספר לחיצות על SHIFT או כפתור WINDOWS+U ותפריט קטן שלא מוביל לכלום ניסיתי לעשות repair עם ווינדוס - גם דרך דיסק גם דרך USB ולא עובד . אין גם נקודות שחזור שאפשר לעשות על ידם . אפשר להגיע למסך שבו יש 5 אפשרויות של שחזור מערכת , שחזור על ידי "תמונה" ושורת פקודות כמו CMD מצב בטוח עלה רק פעם אחת ממש אחרי שהתקנתי בפעם הראשונה ומאז גם זה לא עו…

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. היי, אני מנסה להתקין ווינדוס על מחשב ישן שלי. זה מחשב שהיה עליו בעבר ווינדוס, לאחר מכן שימש כמדיה סנטר עם openelec עליו ועכשיו אני רוצה להחזיר ווינדוס 7. התקנתי את מערכת ההפעלה וזה הצליח, היא עובדת בסדר גמור, אבל כשעשיתי ריסטרט פתאום קיבלתי שגיאת boot error. שימו לב לנתונים המוזרים הבאים: 1. אם אני בוחר ידנית מאיזה כונן לעשות boot בזמן העלייה, הוא עולה בסדר גמור! 2. אם אני בוחר שהעלייה תתחיל מהדיסק והדיסק נמצא בכונן, הוא עולה בסדר גמור! 3. בכל מצב אחר, מקבל את השגיאה. הנחתי שזה קשור או לBIOS או לMBR, אבל עשיתי את כל מה שכתוב במאמר הזה: http://www.tomshardware.com/news/win7-windows-7-mbr,10036.html וזה לא עזר. ניסיתי גם לאפס את הBIOS ולשחק עם ההגדרות עליה שם - לא עזר. מה ש…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by -Tal-,

התקנתי היום ווינדוס 7 שאני מנסה לעשות ריסטרט הוא רושם לי shutting down ולא עושה כלום. ב SAFE MODE זה עובד. מה יכולה להיות הבעיה? תודה -סודר-

• 1 תגובה
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.