עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by elad_orl,

היי מה יותר טוב מבחינת ביצועים וכל הדברים vista או xp אשמח לתגובות

• 7 תגובות
    • 972 צפיות
  2. Started by iveco,

שמתי לב שהזיכרון שלי נאכל נכנסתי ל AIDA64 ויש תהליך שנקרא Memory Compression הוא לוקח 7 גיגה מתוך 11 ממש מטורף , השאלה איך מבטלים את התהליך הזה ? יש דרך לבטל את זה ?

3. Started by loco2000,

לפי מה שאני יודע היה ניתן ב-WINDOWS XP ו- WINDOWS 98 ליכתוב בפקודה בשם MSCONFIG והיה חלון קופץ והיה ניתן לשנות אלו תוכנות יעלו בהפעלת ה WINDOWS ואלו לא? בWIN 2000 זו לא אותה פקודה , מהי הפקודה? תודה.

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום חבר הביא לי מחשב של טושיבה נייד ישן עם וינדוס 2000 והוא לא זוכר תסיסמא, ואין לו לא כונן דיסקים,רק יציאה אחת של יואסבי אז חברתי את היואסבי למחשב עם הכונן הכנסתי תדיסק שמאפס סיסמאות אבל זה לא מזה כניראה בבוט שזה מיואסבי. מה עושים כדי לאפס יש אפשריות אחרות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yarost,

אוקיי אז ככה: אני רוצה לפרמט את המחשב, יש לי ווינדוס אקספי אבל, כשאני מכניס את הדיסק לכונן הוא לא מתחיל את ההתקנה למרות שהוא מקבל ממנו את הboot אמרו לי להריץ memtest, הרצתי, ולא היו שום בעיות (אני מקוה) איך אני יכול לפרמט את המחשב בדרך אחרת? או להגיע לfdisk. נכון לעכשיו אני לא יכול לקבל boot מהסידירום

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. היי, יש לי מחשב נייד עם ויסטה והמערכת הפעלה לא עולה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להעלות דרך דיסק רגיל או דיסק און קי, וככה אני אוכל להיכנס לתיקיות שיש לי במחשב ולגבות אותן לפני פרמוט. האם יש איזה וינדוס אקס פי שמותקן ויכול לפעול ישירות מדיסק רגיל או דיסק און קי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני שואל זאת כיוון שלחלונות XP היו בעיות בקריאת מערכת ExFAT בדיסק און קי שלי (SanDisk Cruiser Micro)(הדריבר שמגיע כברירת מחדל עם XP פגום ויש צורך להוריד ידנית דריבר תקין וגם התמיכה קיימת רק ב-SP מאוחרים, לכן פרמטתי אותו בחזרה ל-FAT32, על מנת שהוא יהיה קריא גם ב- XP ולא רק בויסטה ו-7). על כן אני חושב להמיר את הדיסק און קיי שלי ל-NTFS עם חלונות 7 שלי, ואין לי מושג האם חלונות XP תוכל לקרוא אותו, מאחר שאף על פי מערכת NTFS היא מערכת הקבצים העיקרית של XP, אין אפשרות לפרמט בה דיסק און קי עם NTFS (שזה כביכול שה-XP לא יוכל לגשת לדיסק און קי שלי אם הוא מפורמט עם NTFS). ועם FAT32 נוכחתי לשים לב שכשאני מעתיק קובץ כלשהו לדיסק און קיי שלי, התאריך ושעת היצירה של הקובץ משתנים לתאריך והשע…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר. איך נפטרים מזה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש לי במחשב שתי מחיצות סי שעלייה המערכת הפעלה ודי שעלייה כול החומר שלי לאחורה הוינדוס נדפק ואני רוצה לעשות פורמט דרך המערכת הפעלה אבל בלי למחוק את די רק את סי כאשר אני מכניס את הדיסק לא דרך הבוט עולה לי ההתקנה והוא רושם לי. איזה פעולה ברצונך לבצע.. התקנת וינדוס אקס פי למד אודות תהליך ההתקנה התקנת רכיבי וינדוס אפצונליים ביצוע משימות נוספות בדיקת תאימות מערכת.. אני רוצה לעשות התקנת וינדוס אקס פי אם אני יעשה התקנת וינדוס אקס פי הוא ימחק את הוינדוס שיש לי ויתקין לי חדש על סי? ומה יהיה עם החומר שלי בדי ? הוא לא ימחק? אין לי אפשרות לעשות גבויי לכן אני שואל .. ואם זה ככה.. אחרי ההתקנה מה שנשאר לי זה להוריד לרייברים למחשב ולעדכן תוכנות ? ממה הולך עם זה ? אפ פעם לא יניסיתי בצו…

10. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  11. Started by dbbd,

האם ניתן להתקין וויסטה 32 + 64 כDUAL BOOT? האם ניתן XP+וויסטה כDUAL BOOT?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  12. Started by pxst17,

זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים וישן, יש לו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא איטי גם כשמדובר בגלישה באינטרנט.. וממש איטי. מה אפשר לעשות? מומלץ XP?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  14. מאז שיצרתי יוזר נוסף במחשב (עכשיו יש שניים) לוקח למחשב המון זמן להיכבות ולפעמים הוא נתקע בחלון של הכיבוי (חלון תכלת שרשום בו WINDOWS מבצע כיבוי). דבר נוסף זה שבמעבר בין היוזרים המסך מבצע קפיצה (כמו שמשנים הגדרות שלו). מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את שתי הבעיות??

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  15. קניתי דיסק חדש 40g והתקנתי עליו מערכת הפעלה xp, בדיסק הקודם שלי 13g שעדיין עובד יש מערכת הפעלה win 2000 אני רוצה שתהייה לי אפשרות לבחור במערכת הפעלה באתחול המחשב, האם יש אפשרות כזו?, הדיסק הישן מלא בתוכנות והגדרות חשבות ואני לא מעוניין להתקין מחדש שתי מערכות חדשות אחת ליד השניה, אלא להתשמש במערכת הישנה שנמצאת על דיסק נפרד ובדיסק החדש שיש עליו xp. חדש בתודה מראש, אודה על פתרון מפורט אם יש כזה . ביי מיקי.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by AmL1,

לא מזמן הוספתי זיכרון למחשב ומאז כשאני בודק את רמת השימוש בCPU יש כזה חלק אדום וחלק ירוק [ראו תמונה]. לא יודע אם זה קשור לזיכרון...מה זה אומר? תודה... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by badatz,

האם ניתן ליצור VPN בין מחשב עם WIN 98 ושרת NT4 ללא תוכנת צד שלישי ? ואם כן מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור לאתר בו יש הסבר ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AiXC,

יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, האם ניתן להתקין דיסק קשיח פנימי בנפח של 250G ומעלה בחלונות XP ללא SP בכלל? האם חלונות תזהה את הנפח האמיתי של הדיסק הקשיח? לוח האם שלי תומך ב- SATA (מצורף צילום מסך מהמדריך של לוח האם). תודה.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by wcw,

שלום יש לי לפטופ שנקנה שמותקנת עליו WINDOWS 8 וכרגע אני מעוניין לפרמט את המחשב השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד מחדש את מערכת ההפעלה והאם המפתח מוצר שמופיע לי כרגע במחשב יפעל ללא בעיה בWINDOWS החדש לאחר הפירמוט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by udi,

האם משהאו יודע איך אני יכול לזהות אילו קבצים שיכים לאילו תוכנות יש לי מלא קבצים שרצים לי במחשב באותו הזמן דבר המאט לי את המחשב ממש למרות הזיכרון של 256 יש לי שאלה איך אני יכול לזהות את הקבצים האלו ולהורות להם לא לעלות מתי ש WINDOWS מתחיל אני יודע שיש את הדרך של ה MSCONFIG אבל שם לא רשומים כל הקבצים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by G!0®@,

תקשיבו אני צריך את העזרה שלכם בבקשה... היה לי ווינדוס אקס פי פרו ואז הוא התמלא קצת בתוכנות ועשה בעיות והתקנתי אותו מחדש בלי לפרמט (התקנתי אותו מאותו הדיסק) ועכשיו חלק מהתיקיות שיש לי בהארדיסק (דווקא עם הקבצים הכי חשובים) לא נפתחות! יעני הכול נמצא שמה וקיים אבל כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא לא פותח לי אותה ורושם C:\........ is not accessible Access is denied תקשיבו יש שמה קבצים חשובים ואני חייב אותם אז תעזרו לי בבקשה... תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. Started by ofirterev,

לפני שעה היה לי מסך כחול חברה היה לי מסך כחול לפני שעה יש לי תוכנה כזאת שאפשר איתה לקרוא קבצי DMP וכתוב לי שהבעיה נוצרה מהקובץ:NTOSKRNL.EXE אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ומה זה הקובץ הזה ולמה הוא שייך ואייך בכלל אני מסדר את הבעיה ויש לי וינדוס פרוץ שהתקנתי מדיסק צרוב אייך אני משנה בוינדוס 7 כשיש לי מסך כחול שהמחשב לא יעשה ריסט למחשב לבד אלה ישאר המסך הכחול ואני עושעה ריסט ידית במקום שהמחשב יעשה ריסט אוטמתית כשיש מסך כחול קחו קישור להורדה של הקובץ עם הסיומת dmp http://www.f2h.co.il/6278970395215 אני מת לסדר תבעיה בינתיים יש לי תוכנה שבודקת את הדיסקים הקשיחים יכול להיות הבעיה בדיסק הקשיח לא יודע אם זה נכון מקווה שתעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by galila,

את רוב הסרטים אני רואה מצויין, התקנתי קודקים. אבל לפעמים יוצא שאני מורידה סרט שאיני מצליחה להפעיל. בלחיצה עליו אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה והמדיה נסגרת http://img1.imagetown.net/fe88e4c6348e7aa930bd78619976ee00b34b6d071105475344.jpg כמו כן מדי פעם אני גם מקבלת הודעת שגיאה לגבי תיקיות כמו זאת http://img1.imagetown.net/6c6e9cd9b67ef7880bf0e7cae56ef0b5644c6a041105475853.jpg או דף אקספלורר http://img1.imagetown.net/d3014cb6c4fdba474b8a4259a4d86cbe2a1d36771105479545.jpg יש למישהו עצה\פתרון ?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by moshel7,

יש ברשותי windows vista ultimate ואני לא מצליח להוריד עידכונים אני מקבל את השגיאה הבאה:קוד 80072EE2 מה זה אומר ומה עלי לעשות? תודה לכל העונים ליפני כן העידכונים היו יורדים

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.