עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by oz4225,

קניתי מחשב חדש עם 8g זיכרון פנימי(2x4) מעבד [Core™ i5 3470 רציתי לדעת האם יש הבדל בין גירסת הווינדוס בין 32 ל 64 bits האם יש הבדל גדול בין הגירסאות?בביצועים וכו... יש ברשותי win 7 32bits האם כדאי לקנות 64 bits? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. אני רוצה להתקין את הוינדווס 7 אבל הבעיה שאני מפחד שתוכנות ודרייברים לא יתמכו בו

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. Started by avihy,

כשאני מנסה כאשר המחשב מאותחל להגיע למצב הבטוח של ה vista זה מגיע ישירות להפעלה הרגילה (המקלדת לא מגיבה). גם כאשר לפעמים המחשב מאתחל את עצמו ומופיע התפריט שמאפשר לבחור בין מצב בטוח ומצב רגיל אי אפשר לאשר את המצב הרגיל או לבחור מצב אחר (המקלדת לא מגיבה). אני מצליח להכנס ל BIOS ושם המקלדת מגיבה. המקלדת שלי : Logitech Media Keyboard Elite המקלדת מחוברת ב USB

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. אהלן wa סהלן קניתי לפני חודשיים מחשב חדש: CPU Type DualCore Intel Pentium E2200, 2218 MHz (11 x 202) 2 GB זיכרון Motherboard Name Asus P5KPL-CM וחשוב לציין שבתוך המחשב מצויים שני דיסקים קשיחים, אחד SATA 2(Drive #2 - WDC WD1600AAJS-00WAA0 (149 GB)( והשני IDE (Drive #1 - WDC WD2500AAJB-00WGA0 (232 GB)) כשאני מדליק את המחשב, ישנה בדיקה של CHKDSK שמודיעה על מספר קבצים פגומים שקיימים במחשב, אך הבדיקה מראה שהבעייתיים תוקנו והכל בסדר גאמור. אבל כשהמחשב עולה, מספיק לפתוח תוכנה אחת(לדוגמא:ווינאמפ) בשביל שהעניינים יתחילו לדשדש... המחשב לא זז, והוא תקוע למהדרין בעוון ווינאמפ, what a shame... הנה תמונה מהמנהל משימות, בשעת רגיעה לאחרונה... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי דיסק של ווינדוס 7 64 ביט שאני רוצה לפרמט ולהתקין על המחשב שלי (כרגע אני על 32 ביט..) עד היום שהייתי מפרמט זה היה ככה: מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב ובמסך ההתחלתי זה הייתי לוחץ על F12 זה היה פותח לי הודעה כזאת שבה אני בוחר "Onboard or USB CD-ROM Drive" ואז זה חושב טיפה (אומר לי ללחוץ על מקש כלשהו) ואז זה מריץ לי כזה את הקבצים של הווינדוס ומפעיל את ההתקנה.. עכשיו שאני מנסה לפרמט אני עושה את אותו הדבר בדיוק רק אחרי שיש את הקטע של ללחוץ על מקש כלשהו זה מריץ כזה את הקבצים של הווינדוס ואז זה לא עושה כלום פתאום סתם משום מקום עושה לי ריסט למחשב הדיסק של הווינדוס בסדר עכשיו שהמחשב עולה אני מכניס וזה כן מזהה את הדיסק כקובץ התקנה של הווינדוס וגם ניסיתי דיסקים אחרים (ויסט…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Netanel o_0,

כשאני שם את המחשב על standby, אני יכול להחזיר אותו רק ע"י המקלדת, העכבר מכובה. באפשרויות העכבר אפשרתי חזרה מSTANDBY ע"י העכבר. לוקח לעכבר כ30 שניות לחזור לפעולה ולהדלק. מה הבעיה? ווינדוס XP SP2, עכבר RAZER COPPERHEAD (לייזר). תודה!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  7. קניתי מחשב חדש שקבלתי אתמול: (לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, מעבד AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple (Core AM3 Box אל המחשב חיברתי את הכונן הקיים עליו מותקנת חלונות 7 אולטימט, בהנחה שאו שזה יעבוד או שאני עושה תיקון/התקנה מחדש וכו'.. החלונות 7 זיהתה את כל החומרה החדשה ואחרי אתחול עלתה מעולה..איזה כיף!! (אז זהו שלא..) ואז מהיותי ילד טוב ירושליים שרוצה שהמחשב שלו יהיה טיפטופ - ראיתי לנכון להתקין את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם ומקנים יכולות משופרות (כגון טעינה מהירה דרך USB, ועוד תופינים) ההתקנה הסתיימה, המחשב אותחל - והופ (נחתנו בבאזל) החלונות לא מוכנה לעלות, עושה אתחול ואחריו עוברת למאבחן הבעיות של חלונות 7 הנ"ל אבחן מה שיכולתי להגיד לו לבד - שהדרייב…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כאשר מתקינים XP במחשב חדש לגמרי שיש בו 40GB, הבנתי שהוא שואל כמה GB שיהיה בכונן המרכזי ©. אז נגיד אני בוחר 32GB, הוא אוטומטית ייצור גם כונן D עם 8GB הנותרים?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by nadigold,

היי אנשים, שמעו הפעלתי הרגע את המחשב מחדש ויש איזה הודעת שגיאה כזאת: http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SS.JPG http://planet.nana.co.il/llcoolj2004/SH.JPG את האמת זה כבר ככה יומיים בערך תמיד שאני מדליק ת'מחשב זאת ההודעה שאני מקבל... מה הבעיה?

10. שלום, יש לי Dual Boot במחשב של Xp וויסטה. כרגע הוויסטה כנראה ה"פריימר". כאשר המחשב עולה הוויסטה עולה ראשון .. ברצוני למחוק את ה-XP לגמרי . כרגע הוא בתוך הכונן של הוויסטה © .. שתי המערכות ביחד על אותו כונן , רק שה-XP נמצא בתיקיית Windows.old (משהו כזה.) יש אפשרות להסיר את XP בלי לעשות פרמוט מלא לכונן ? תודה רבה! עריכה- יכול להיות שאני טועה ואין בכלל dual boot. כאשר הותקן הויסטה נאמר כי אני לא יוכל להשתמש יותר במערכת הישנה והיא תועבר לתיקייה בשם windows.old ואני יוכל לגשת אליה דרך הוויסטה. אני פשוט יכול למחוק את התיקייה הזאת וזהו? כי באמת בזמן עליית המחשב אין לי אפשרות בחירה כלל בין שתי המערכות.

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  11. Started by nir.barak,

היי, אני רציתי לפרמט את המחשב שלי לפני כמה זמן ושאלתי אנשים איך מפרמטים, הם אמרו לי שככך מפרמטים: מכניסים את הדיסק של ווינדוס לכונן ומפעילים מחדש, שם, המחשב ישאל אותך:"do you want to start with cd supurt" או משהו כזה אתה צריך ללחוץ כן ואז יש כזה מצב של דוס וצריך לרשום: format c: וכן הלאה...(את כל הקטע של הביוס אני יודע) עכשיו הבעיה שלי היא בשלב הראשון, אני מכניס את הדיסק של ווינדוס למחשב, מפעיל מחדש, ולא כתוב לי את כל הקטע של הcd supurt אלא, כתוב לי do you want to reboot with windows או משהו דומה(אני כבר לא זוכר) אז השאלה שלי היא: איך אני נכנס למצב דוס כמו שכתוב למעלה כדי לפרמט את כונן C תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  12. מיקרוסופט הוציאה 2 עדכונים חדשים לווינדוס XP! אחד מהם הוא שיפור של מסנן הדואר של אאוטלוק 2003 ואחד הוא הOffice SP2,משום מה לא הצלחתי להתקין את שניהם כי זה כותב שיש שגיאה (כל העידכונים שהם הוציאו בעבר הצלחתי להתקין),האם העידכונים קרייטים??? נ.ב: אני לא משתמש באאוטלוק!

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by bilbo,

הי. יש לי שני גרסאות חוקיות של XP 64/32 מה כידי להתקין על מחשב חדש C2D ? את גירסת ה 64 או 32 bit ? ראיתי שגם vista יש שני גרסאות. מה לרכוש? אז האם גרסאות ה 64bit כבר בשלות מבחינת drivers ? אלו תוכנות מנצלות אותן? מחשב בסטוק: 3dmark06 xp64 ניקוד: 4600 3dmark06 xp32 ניקוד: 4700 עריכה: ראתי בנושא על XP64 שעדיין לא שווה לעבור לגרסה הזאת. אז ניראה לי שאני אשאר עם xp32bit בשנה הקרובה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by y42r,

האם ישנה דרך להגדיר את הרקע של הכיתוב המופיע מתחת לאיקונים של שולחן העבודה שיהיה שקוף? כיום המצב הוא שיש צבע לרקע הזה וכאשר האיקון ממוקם על תמונה זה מאוד מפריע.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. אז ככה, הכל התחיל כשנגמר לי המקום בכונן C, כונן זה נמצא בהארד דיסק 1 ג'יגה שמחולק לשניים. בחלק השני שלו E התקנתי תוכנות המקושרות לווינדוס (שם נמצא (E) ה Program files). קניתי כונן חיצוני על מנת להעביר את כל החומר משני הכוננים ולאחד אותם לאחר פירמוט לכונן יחיד, ולהחזיר אליו את החומר. עכשיו אם אני אשאיר את שם הכונן C המערכת לא תזהה את מיקום הקבצים של Program Files. ואם אשנה את השם לE המערכת לא תזהה את עצמה.. מה יש לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by shimon23,

ישנם משחקים שלא עובדים תחת xp - למשל nba live 2001, אז אם אני יגדיר לו לעשות emulate ל 98 המשחק יפעל?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Yehudaa,

שלום לכם , תגידו ה oem וה retail איך זה הולך באופיס ? כעקרון אין לי צורך להתקין בו זמנית על כמה מחשבים . אבל אני משדרג לעיתים תקופות את המחשב שלי , לכן השאלה שלי האם oem באופיס מאפשר התקנה על מחשב חדש ?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

איך אני פותח את המחיצות שאני לא ראה אותם ב windows...ניסיתי דרך הניהול דיסקים ב windows 7 ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי..

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

היום עשיתי ריסטרט ופתאום הכיתוב הזה הופיע סתכלו: תוכלו לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  20. אז ככה. רכשתי Windows Vista Ultimate Hebrew וניסיתי להתקין אותו דרך הBoot.. ההתקנה הלכה חלק ולאחר ההתקנה ברגע שהמחשב ניסה להריץ את Vista מסך כחול הופיע משום מקום על גבי המסך והודיע לי(ממה שאני זוכר) שהמערכת תכבה את עצמה כי היא לא רוצה לפגוע בחומרה של המחשב, עכשיו אני חושב שזה נובע מהכרטיס מסך שלי היו לי איתו המון בעיות בעבר שאני יפרט אותם כאן ואולי זה יצביע על הבעיה. המערכת שלי היא כזאת: מעבד: A64 3000+ newcastle לוח אם:Asus K8V-SE Deluxe זיכרון:1512MB DDR400MHZ כ.מסך:Shapphire X1600Pro 512MB AGP עכשיו הבעיות שהיו לי עם הכרטיס מסך הם שקניתי אותו לא הצלחתי להתקין דרייברים ורק לאחר צריבת ביוס חדש הוא החל לעבוד ,באתר הרשמי של Shapphire אמרו לי שהבעיה היא בספק כח, צריך לקנ…

21. ..................

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zvika.e,

תודה..

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by yarl,

שלום כולם לא יודע למה הישתנה לי אבל זאת עובדה כשאני מכבה את המחשב לא עולה לי הסגירה הנורמאלית שהיתה עם שלושת האופציות של החלפת משתמש סגירה וריסטארט חברים איך אני מחזיר את זה למצב הקודם וחוצמיזה עכשיו שהמחשב עולה הוא נעצר ודורש סיסמא ואת אני עושה לא אוקיי אני לא רוצה את זה ולא אוהב את זה בבקשה עזרה !

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by Miros,

האם הכרטיס שאני יקנה יתמוך בזה? 1950PRO? ומה זה בכלל?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by most,

שלום לכולם, רוצה להתקין xp למחשב עם לוח asus p5s800-vm , בלוח יש קשיח sata ובקר raid. האם ההתקנה כרגיל כמו בלוח עם ide בלבד או יש להוסיף במהלך ההתקנה דרייברים מסויימים (בתחילת התקנת xp יש אפשרות ע"י לחיצה על f6 להוסיף דרייברים)?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.