Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מתי שאני לוחץ על מקש יממני של העכבר מופיע לי האפשרות אבל אני לא יכול ללחוץ אליה מה יכולה להיות הבעיה תודה
-
איך אני שם בסרגל הפעלה מהירה ליד ה"התחל" את הקיצור לשולחן עבודה? הוא נמחק לי הנה פה בתמונה אני מראה על מה אני מדבר
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כל להיות??? תמונה.... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1384201601.gif
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני פותח את ההפעלה ופותח משם את הרגיסטרי הוא נפתח לכמה שניות ואז נסגר אותו דבר על CMD COMMAND ועוד הרבה דברים איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לפני כשנה רכשתי לפטופ של לנובו g550 עם זכרון של 4G.באותו הזמן הדגם היה נמכר עם WIN 7 HOME PREMIUM 32BIT ולא היה את הגירסה של 64 ביט.השאלה שלי היא האם מגיע לי לקבל את הגירסה של 64 ביט?כי היום הדגם הזה נמכר עם 64 ביט.במקרה ומישהו נתקל במצב כזה ויודע אשמח לתגובה,תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את כל הדסקטים של הווינדוס הזו אבל נדפק דיסק מס' 1 ואני לא יכול להתקין את המערכת, למישהו יש דיסקט כזה? ("דיסקט מס' 1") שכתוב עליו microsoft windows? חיפשתי באנטרנט ולא מצאתי, מצאתי רק טורנט של זה , וכשהורדתי אותו, זה נתן לי קבצי IMG .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב חדש עם מערכת הפעלה VISTA 64bit . ראיתי שיש שתי תיקיות program files ונוספת עם תוספת X86 בסוף. מה ההבדל בניהן? עפ"י מה נקבעת הבררת מחדל להתקנות של התוכנות השונות? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה יש לי מסך של בקשת סיסמא לפני ההצגה של השולחן עבודה. ניסיתי לבטל את זה דרך חשבונות משתמשים אבל זה כנראה לא קשור לזה אלא לעידכון מסויים. איך אני מבטל את זה? אני רוצה שכשהמחשב יעלה הוא ישר יגיע לשולחן העבודה בלי בקשות של סעיסמא לפני
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
איזה ווינדוס ואיזה גירסא הכי מתאימים למחשב נייד הזה2GHz 120gb Dell inspiron 6400
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להוסיף מצלמת אינטרנט של אינטל CS110 המחשב מזהה את המצלמה מודיע שהתקין מנהל התקן אבל בפועל המצלמה לא מופיע לא ניתן להשתמש בא וגם לא רואים אותה במנהלי ההתקנים לאחר מכן ניסיתי לחבר מצלמת פוגי S5500 דיגיטלית המחשב מזהה אותה פותח אפילו את כרטיס הזיכרון ומודיע שהתקין מנהל התקן אבל שוב לא ניתן להשתמש בה כמצלמת אינטרנט או לראות אותה במנהלי ההתקנים שאני הולך ללוח הבקרה הראה את מצלמות וסורקים היא לא ימופיע גם שם ולא ניתן להוסיף אותה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מנסה לשים את האייקונים האלה בתיקיות גיבוי בכונן קשיח נפרד ואני לא מצליח איך עושים את זה ? חרשתי על כל האייקונים DLL לא מצאתי כלום אני רוצה את האייקונים האלה ! זה האייקון שמצאתי ב WINDOWS שמתי את זה בתיקיית גיבוי סרטים אבל אני רוצה את האייקון של סרטי וידאו :
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עד כמה כבידה התוספת של MUI על המחשב? אני מדבר על MUI לעברית בשביל ווינדוז XP.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אחותי נגעה לי ממזמן במחשב, כשחזרתי נעלמה לי התיקייה של my documents ועוד אייקון משהו שקשור לרשת (לא איכפת לי ממנו) כוחו של הרגל אבל זה ממש מציק להיכנס דרך ה-start ולהגיע ל-my documemts. יש דרך להחזיר את זה שיהיה כמו שהיה פעם? ועוד משהו, יש לי תיקייה, שלא פתחתי אותה אפילו, חסרת שם, לא בכונן שה-windows מותקן בו, והיא מסרבת להימחק עם ההודעה הזאת: איך מוחקים את זה?
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
טוב, נתחיל בכל שיש לי בעיה עם תיבת הבחירה, זו שגוררים כדי לבחור קבוצה של אייקונים. התיבה כרגע כחולה, וככל שבוחרים יותר עצמים, ומגדילים את התיבה, הכל נהיה איטי יותר. איך חוזרים לתיבת הבחירה הישנה שהיא היתה הרבה יותר מהירה בwin98? דבר שני, אני אוהב לצפות באייקונים ברשימה, ולא בthumbnails גדולים כאלה, משום מה שאני צריך להגדיר לכל ספריה להציג לי אותם ככה. אין אפשרות לקבוע זאת כברירת המחדל? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום שלום אני צריך עזרה בצורה דיי רצינית אני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרון העניין הוא כזה: יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום) חיברתי אותו הכנסתי דיסק של ווינדוס לכונן סידרתי בביוס שיקרא מהדיסק הדיסק עולה מתחילה ההתקנה ביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלא אז הוא מפרמט ואז מתחילה העתקת הקבצים כל הקבצים מועתקים ואין שום בעיות ואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוט הוא עושה ריבוט למחשב עולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספי ואז הוא טוען כזה קצת ופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהו שם הוא נתקע אין שום הודעה על המסך שום כתובת מסך ריק לחלוטין בצבע תכלכל אני ממש מרגיש כבר חסר אונים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי…
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם,קניתי לא מיזמן ארדיסק WD 500GB חיברתי . בביוס מזהה את הארדיסק מנסה להתקין וינדוס XP הוינדוס רושם שהוא לא מזהה ארדיסק מותקן במחשב,אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי אני ינסה להתקין וינדוס ויסטה..וואלה זיהה אותו התקין והכול טוב ויפה,עכשיו הוינדוס הזה עושה לי בעיות אני רוצה לפרמט או XP או ויסטה יותר חדש בעברית.עכשיו ב XP עושה לי אותו דבר כמו בהתחלה(לא מזהה ארדיסק במערכת) מנסה לפרמט עם ויסטה,ההתקנה עולה בבוט טוען קבצים ואז עולה הרקע של הויסטה שאמור להיות בוא התפריט של השפה הרוציה,ניתקע ברקע בלי כול תפריט.. ניסיתי כמה וינדוסים גם של XP וגם VISTA. לא עובד.. מייאש אותי כבר.. מה אתם אומרים יכול להיות? (חשוב לציין שהוינדוס עולה ואני משתמש בוא גם כרגע...!)
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אימי החליפה מחשב עקב זה שהחלו בעיות עם המחשב הקודם, שטכנאי המחשבים שלנו טען שנובעות מלוח אם תקול, והוא השאיר את ה-Windows 7 שהיה מותקן במחשב הישן, כאשר העביר ממנו את שני הדיסקים הקשיחים שהיו מותקנים בו, למחשב החדש. אימא שלי טוענת שלפעמים התוכנות שלה אינן מגיבות. האם מותר להשאר עם מערכת Windows 7 של המחשב הישן, בעת החלפת מחשב/לוח אם/מעבד, או שיש להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס 10 לפני הכניסה למערכת הפעלה מופיעה לי השם שלי+מייל שלי + סיסמת כניסה כיצד אני מבטל את זה על מנת שיכנס לי ישירות למערכת ההפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עד היום הייתי משתמש ב-foxit reader והיא עבדה אחלה. עכשיו עם ה-win8 הגיעו כל מיני פיצרים וחשבתי שבטח יש חדשות שאני לא מכיר. בסטור שלו מצאתי את Acrobat Reader X & XI, מה ההבדל בינהם ומה דעתכם? אשמח להמלצות....
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
אני חושב שיש לי שתי וינדוס כי יש לי פעמים program files וגם איזה תקיות כמו BOOTSECT.BAK אני פירמטי את המחשב ויש לי עדין את זה איך אני מוחק את זה שהיה לי אחד ולא שתים? http://img38.imageshack.us/img38/8162/28454009.jpg
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, מחשב של קרוב משפחה שביקש שאפרסם עבורו את השאלה, מכיוון שאינו יכול לגלוש באינטרנט. מופיעה הודעת השגיאה הבאה, שחזור מערכת לא עוזר. יש גישה ל- ICQ בלבד. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם קציתי לדעת איך אני מעלים את הכותרת שאומרת HARD DISK DRIVE 2 NETWORL LOCATION 19 וכו... תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! שמתי לב למשהו מאוד מוזר. אני פותח את ה"מחשב שלי", נכנס למחיצה C, ולתדהמתי אני רואה שהתיקייה של Windows נעלמה. יש במחיצה C את התיקייה "Documents and Settings" והתיקייה "Program Files", ושני קבצים: "DFIMB.DAT" ו-"ALCSetup.txt". נכנסתי ל-"Folder Options", ומסומן שם "Show hidden files and folders". לאן התיקייה של Windows נעלמה? זה וירוס או פיצ'ר של Windows שהותקן לי באחד העדכונים האחרונים ונועד להגן על התיקייה של Windows? אני משתמש ב-Windows XP Professional SP2.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-