עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yirmio,

יש לי iPAQ 4100 של HP והתקנתי עכשיו VISTA. תוכנת ה Active Sync לא עובדת עם הויסטה כי יש לו מערכת מובנת שנקראת Mobile Center. איך אני מסנכרן את הIPAQ עם האווטלוק דרך המערכת החדשה הזו...? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. http://img259.imageshack.us/img259/450/61754371is2.jpg מישהו אמר לי שאם אני מוחק את הקובץ הזה אני יכול להפטר מבעיית ה-LOGIN במשחק WARROCK. זה יכול להזיק למחשב??

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  3. Started by et_gershon,

שלום, יש לי בעייה בהפעלת המחשב לאחר מחיקת לינוקס, אס אני עושה בוט מה-CD ואמרו לי לעשות fixmbr אז ככה: עשיתי בוט מהדיסק ווינדוס ונכנסתי לריפייר, והוא שואל אותי ככה: "wich windows installation would you like to log onto" ולפני זה כתוב משהו כזה: 1.c:/windows מה אני אמור לעשות??? אפשר להקליד רק אות אחת מתי אני מגיע לקטע שעושים את ה-fix ?

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  4. Started by ag43,

האם יש אפשרות לחסום משתמש לגישה לאינטרנט לחלוטין כלומר שכאשר המשתמש הזה פועל המחשב כאילו לא יהיה מחובר כלל לאינטרנט ?(בלי וינדוס אפדייט לדוגמא) בעוד משתמש אחר כן יהיה מחובר בעת שימוש ב FAST USER SWITCHING? מקווה שהשאלה ברורה מספיק.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  5. Started by dj_horse,

שלום. אני משתמש במערכת הפעלה וויסטה,והתגלתה בעיה שאין באפשותי לראות אייקונים. לפי מה שזכור לי,בעיה זאת לא הייתה קיימת קודם. צירפתי תמונה של הבעיה,ואני מבקש מאוד שתעזרו לי לפתור אותה. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  6. יש לי xp black edition,ומקבלים עם המערכת גם את תוכנת הwindowsblinds. אז שמתי סקין של AERO וזה שינה לי גם את הרקע לרקע תואם,וכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש הרקע הזה חוזר! מה עושים? תודה

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני משתמש בXP, היום פירמטתי ואחרי שהתחברתי הופיעה לי בעייה אני לא מצליח לדפדף בין החלונות שנמצאים על הTASKBAR בתחתית המסך ישירות זתומרת שבשביל לעבוד לדוג' בין חלון אינטרנט אחד לשני אני צריך ללחוץ פעמיים בכדי להגיע לחלון הרצוי כאילו פעם אחת בשביל למזער ופעם אחת בשביל להעביר ואם אני רוצה לדפדף בין חלון אינטרנט לחלון רגיל לדוגמא אני לא יכול בכלל אל אני צריך למזער את החלון כאילו הוא נמצא בסוג של אופציה של "Always on top" בתודה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  8. Started by maoros,

אם מישהו יכול להביא לי מדריך איך למחוק ווינדוס אני אשמח. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. היי אני לוחץ באתר של מיקרוסופט על COUSTOM או EXTREEM וזה ההודעה שאני מקבל: [Error number: 0x80004005] The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem. For self-help options: Frequently Asked Questions Find Solutions Windows Update Newsgroup For assisted support options: Microsoft Online Assisted Support (no-cost for Windows Update issues) אם מישהו מכיר את זה ויודע לפתור ?

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  10. המערכת: windows XP Sp2 הרצתי את Ad - Adware, Spybot האקספלורר נותן הודעת שגיאה בלי שום סיבה בעת כניסה לאתרים מסויימים . ולעתים עד שאני לא מבצע Refresh על אותו עמוד, אז מתנטרלות אפשרויות מסויימות. באתר ynet אי אפשר בכלל לראות הטוקבקים ... בנוסף דפים מסויימים, וקישורי Java מסרבים להפתח. ניסיתי לעשות לאקספלורר reinstall אך ללא הועיל. הנה דוגמא להודעת שגיאה באתר גוגל: מישהו יודע מה ניתן לעשות? יש לציין שבדפדפן Firefox לא קיימת אף אחת מהבעיות הנ"ל. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by PCguy,

האם ניתן להתקין חבילת שפות על ויסטה פרימיום באנגלית? כך שהממשק ישתנה לעיברית????

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  12. אני שואל מכיוון שאני רוצה לעבוד עם VISTA בתור מערכת ההפעלה המרכזית במחשב ולעבור ל-XP רק למצבים ש-VISTA לא מתפקדת בהם. לכן אני מעוניין ש-VISTA תהיה מותקנת ב-C ו-XP על D.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by Builds,

היי. יש לי לא מזמן Windows Vista Ultimate. יש לי בעיה עם הויסטה שהמחשב כל הזמן נתקע! אין איזה זמן קבוע. אני יכול להעלות את המחשב ולהשתמש תשע שעות ופתאום זה נתקע - נתקע לגמרי גם עכבר שחייבים לעשות ריסט ולפעמים זה ככה אחרי שתי דקות שהפעלתי את המחשב. זה לא נראה לי קשור במפרט של המחשב כי המחשב שלי בן שלוש וחצי שבועות - חדש לגמרי וזה המפרט: Intel Duel Core 2.8 1024 Memory Geforce 7300gs 256 mb upto 512 mb 250 Giga DVD Burner. המפרט הזה נראה לי לא רע וזה לא נראה לי קשור לזה שזה נתקע. זועק לעזרה! בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by J.allmighty,

איך אני מקבל : * Microsoft Certification ID * Access Code https://mcp.microsoft.com/Authenticate/Migrate/Migrate.aspx?ReturnUrl=https://mcp.microsoft.com/mcp/default.mspx? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  15. Started by tomiv,

אני מכניס את הדיסק של הווינדוס בזמן הפעלה, לוחץ על האפשרות R בשביל ריפייר.. בסופו של דבר אני מגיד למסך שכתוב בו: windows XP<TM> recovery console.... לבחור מערכת הפעלה, בחרתי, סיסמת administration כתבתי ואז הגיעה שורת הפקודה: C:/windows> מה אני עושה עכשיו ? כדי שהוא יתקן לי אוטומטית את הקבצים ? הבעיה שלי כעקרון זה שחסר לי קובץ hal.dll ואני לא מצליח בשום פקודה להעתיק אותו לתיקית system32 .. ולכן המחשב לא עולה.. השאלה איך אני מפעיל את תהליך הrepair מכאן ? תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. מישהו אמר לי היום >> שישנה אפשרות חדשנית לשולחנות עבודה בהם תמונת הרקע היא פעילה ודינמית >> כמו סרטון? במקום תמונה סטטית אם זה נכון >> מהיכן אפשר ליראות ולהוריד? THX

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני חייב את הסיסמה כדי לנסות לעשות repair לווינדוס.. אני לא הגדרתי שום סיסמה לא בהתקנה ולא אחריה.. מישהו יודע מה הברירת מחדש של הסיסמה ?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by weissby,

הבנתי אני חושב בערך מה זה עושה המדיה סנטר רק דברים אחרים לא הבנתי, כמו: האם זה תוכנה נפרדת? או שזה גרסה מיוחדת של ווינדוז ויסטה? האם זו רק תוכנה? או שזה איזה מחשב/נתב אלחותי או לאדע מה של מייקרסופט? לא ברור לי כל הדברים האלה..

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by garnett,

שלום.. יש לי תוכנת אנטי וירוס panda תקועה ב registry .. (לכן לא יכול להתקין אנטי וירוסים אחרים) כשמוצא את הערכים שלה שם, אי אפשר למחוק אותם.. (unable to delete the value). (דברים אחרים אפשר, דווקא עם הpanda זה לא רוצה..) ניסיתי כבר עם הרבה תוכנות ניקוי, ארגון, וכו'... גם איתם אי אפשר למחוק.. מה עושים?? :-\ תודה רבה למשיבים!

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  20. לפני יומיים התקנתי את הווינדוס במחשב הדיסק קשיח שלי היה חדש ואז התקנתי אותו על שיטת NTFS כי אלה היו שתי האפשרויות שלי או זה או quick NTFS... אחרי שהתקנתי הכל סידרתי את כל התוכנות והכל רציתי לשנות את הכונן לFAT32.. נכנסתי לpartition magic ולא היה אפשרות לסמן שם להפוך את זה ל FAT32 או ל FAT אלא רק logical partitioner תחת הכותרת ( primary logical) (הFAT 32 היה תחת הכותרת file system ) אז החלטתי לשנות את זה בינתיים ל primary logical הוא אמר לי להפעיל את המחשב מחדש ואז התחיל לעשות את הדברים.. לאחר כשעה חזרתי למחשב והוא כתב לי disk boot failure, insert system dist and press enter כאילו אין כלום על המחשב וזה אחרי שהוא עשה בוט מההארד דיסק.. אין אפשרות להיכנס לF8 אפילו כדי לנסו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. זה יתן לי משהו או שעדיף רק להתקין את הדרייבר של הכרטיס רשת ?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  22. שלום! יש לי ווינדוס XP. לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש ממש מעצבנת, שאם אני רוצה לפתוח קובץ (מכל סוג) מתוך התיקייה שלו, אני מקבל הודעת שגיאה, "the filename, directory name, or volume label syntax is incorrect". כאשר אני מעביר את הקובץ לשולחן העבודה, הוא נפתח ללא בעיה. אודה למי שיוכל לעזור... זה ממש מעצבן. תודה רבה ויום טוב!

• 14 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by amit_amit,

שלום כולם יש לי מחשב עם 3 XP כששתיים מהם על אותו כונן וויסטה ובגלל שכל הזמן יש בעיות אז כרגע אני יכול להעלות רק את הXP שעובד אם אני עושה REPAIR בויסטה אז אני יכול להעלות את הויסטה ואת הXP שלא עובד ואז אני לא יכול לחזור לXP שעובד ויש עוד אחד שעובד שאין לי גישה אליו, איך אני יכול לעשות שיהיה לי תפריט שנותן לי לבחור מערכת הפעלה (אל תציעו את הARCONIS כי זה אסון וזה הרס לי את המחשב) עמית

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אלא אם אני משתמש עם הראוטר.. החייגן שמתאים לאינטרנט שלי הוא רק עד XP ואין משהו שמתאים לויסטה.. אז מה אני אמור לעשות איך אני יכול שהאינטרנט יעבוד לי בויסטה? (בלי ראוטר..) לי יש אינטרנט זהב..

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  25. או שיש גם דרך אחרת? תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים