Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
Microsoft makes copying Vista a monster task כאמור, כצפוי: One such exploit was dubbed "Frankenbuild" because it merged bits of the beta versions of Windows Vista with the final product in an effort to defeat the validation checks built into the software. But, thanks to technology built into Vista, Microsoft was able to update its defenses and start flagging such systems--even those that initially passed activation--as illegitimate. ומי שעדיין לא קלט מה הולך פה - ויסטה זו רק ההתחלה...
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם זה בא יחד עם הויסטה או יש צורך להוריד ולהתקין ? היכן מגדירים זאת ?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
או קיי אז ככה זה לא בידיוק בעיה אלה יותר משהו מציק.. ההתקנה עוברת בסדר הבעיה היא שהיא איטית להחריד! לוקח לי 4 שעות להתקין VISTA (בלי הגזמה) בהתחלה חשבתי שזה צורב הDVD שלי כי קצת דפוק אבל לא (בדקתי עם כונן חדש אחר שקניתי) ועדיין ההתקנה מאוד איטית... יש לציין שכאשר ניסיתי להקין את הBETA של וויסטה ההתקנה ערכה לא יותר משעה מקסימום. מישהו יש איזה רעיון?
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתכוון להתקין ויסטה בנייד שלי ויש לי כמה שאלות חשובות לפני התקנה. קודם כל, לפי מה שידוע לכם אמורה להיות בעיית דרייברים כלשהי בגירסא של ה ULTIMATE 32 BIT? אני עובד קבוע עם שני מסכים במקביל ושמעתי שיש איזה בעייה לגבי זה... מישהו ניסה?בדק? (כרטיס מסך GEFORCE 7600) מה לגבי VISUAL STUDIO? אני חייב לעבוד עם הגירסא של 6 בגלל הלימודים. ידוע על חוסר תאימות? (או שאפשר לכוון אותי למקום לבדוק...?) כמה נכון מה שאומרים לגבי טכנולוגיית ה TCM/DRM? זה נכון שיש איזה מערכת ש"רדומה" כרגע ובאחד מהעדכונים העתידיים היא תהפוך ל ENABLE ותמחק על ימין ועל שמאל כל קובץ שחשוד כפיראטי? יש איזה מאמר טוב אובייקטיבי לגבי הנושא הזה? תודה מראש אנשים! עפר
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
התקנתי את ה VISTA ULTIMATE יחד עם תוכנות שהיו לי גם ב XP אך המקום שהכל תופס הוא לפחות פי 2 מה XP, הכל תופס לי איזה 20GB שבXP הכל תפס לי מקסימום 8GB . כשבדקתי כמה כל ספריה תופסת שמתי לב שהכל מגיע אולי ל 10GB היכן נעלמו לי עוד 10GB ? ואיך ניתן להחזיר אותם ?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מצאתי תוכנה של "טאו פתרונות מחשוב" שמאפשרת לעבוד עם תוכנות DOS על ה-Vista החדש. אני מריץ בעסק חשבשבת על VISTA עם פלאג LPT ישן, עובד מצוין. לידעתכם.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מאתמול בעיה בחלונות: מתבצעת גלילה אוטומטית של כמה שורות כל כמה שניות וזה מעצבן. ביצעתי בדיקה של ספייורס עם ספיבוט ואדאוור ולא עוזר כלום. בדקתי עם win patrol איזה תוכניות עובדות ברקע וגם לא עוזר. מישהו מכיר ? יודע מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס בכל הפעלה מחדש של המחשב מופיעה הודעה שאיני מבין את תוכנה... rthdcpl.exe- illegal system dll relocation the ststem dll user32.dll was relocated in memory. this application will not run proparly. the vendor supplying the dll should be contacted for a new dll. מה הכוונה...? מה לא בסדר...
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי שלושה הארדיסקים, אחד 40ג'יגה אחד 60 ואחד 250. לפני זה היה מותקן XP על ה40 וויסטה על ה60 כאשר ויסטה הותקן אחרי XP.. עכשיו התקנתי XP מחדש על ה40 ולכן הבוט של ויסטה בעצם התבטל ואין לי שום דרך להיכנס לויסטה(הוינדוס עצמו עובד מצויין והכל בסדר) איך אני יוצר או גורם לויסטה לקבל בוט? בוט כמו שהיה לפניכן שגם הייתי יכול להיכנס לXP כEarlier Version of Windows, האם אני אצטרך להתקין ויסטה מחדש בשביל זה או שיש דרך הרבה יותר קצרה?
-
- 2 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום! האם יש דרך לבצע תיזמון עתידי של MUTE (השתקה של הרמקולים), נניח לשישים דקות, על ידי שורת פקודה בחלונות? או אולי על ידי תוכנה יעודית שמבצעת את הפעולה הזו?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
חברים שלום וחג חרות שמח בצעתי עדכון לחלונות שלי ועדכנתי את הפדפן החדש כאשר אני מנסה להפעילו הוא נפתח ומודיע לי שהוא מתחבר ובזה נגמר הפעולה והחלון תקוע רק ע"י גישה למנהל השולחן והסרה מביצועים אני מצליח להורידו מי נתקל בבעיה בצעתי עדכון מחדש וזה לא עוזר בברכה וחג שמח
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה על כונן D ועל כונן C מותקן XP וכל פעם שאני מנסה למחוק את תקיית הויסטה אני מקבל הודעה שאי אפשר למחוק את התקייה ופרמוט לא בא בחשבון...מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
איך אפשר להפטר מזה? יש לי דרייבר הכי עדכני של NVIDIA )100.65( אפילו הורדתי DX9 בתיקווה שזה יעזור אבל זה לא... משהו עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה בהצגת סמלים במערכת הפעלה. אני לא מצליח לראות אותם...יש מין ריבועים כאלה לבנים. אצרף תמונה לבעיה,ומקווה שתוכלו לפתור לי אותה. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא מוצא את ה CD KEY שלי השאלה אם אפשר להוציא אותו בעזרת תוכנה כל שהיא מהמחשב שלי???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
staklo.. ani yahol lirshom beicrit ba ICQ or MSN or internret.. aval matai sheze magia ledvarim nagid kmo po : be halonot text kaele ze roshem li kaha: ?? ח?ט??? ??? ?????? Rashamti po ma kore? hakoltov?? tiro aih ze niaia ze kiailo dofek Jibrish be ivrit... ve ze lo kashor le kidoodim
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד... יש לי את ההתקנה של ויסטה אולטימייט 32ביט. אני ממש ממש מתלבט אם להתקין את המערכת על המחשב שלי, כי שמעתי מחברים הרבה סיפורים, שרובם לא היו טובים (דרייברים לא תואמים, חלק מהמשחקים לא עובדים וכו'...) מה אתה אומרים? שווה לי להתקין את המערכת על המחשב שלי?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד את Windows Vista Ultimate והורדתי את התוכנה של Microsoft שבודקת אם המחשב שלך מוכן ל-VISTA. הכל טוב ויפה רק שיש בעיה עם הזכרון. הזכרון שלי הוא 512 MB ורשום שצריך לפחות 1 GB זכרון. נראה לכם ש- Windows Vista Ultimate יעבוד לי כמו שצריך גם עם 512 MB זכרון? אם זה עוזר אני לא ממש משחק במשחקים אני לרוב משתמש בתוכנות, גולש באינטרנט וכ'ו. ועוד שאלה יש לי את Norton Ghost ואני רוצה לגבות את המחשב על דיסקים ולהתקין את ויסטה ולהעביר את כל המחשב שהיה לי לויסטה, זה אפשרי? תודה..
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אך לפני כשבועיים מערכת הפעלה Vista Home Primum בין השאר מותקן עליו DVD של Pioneer DVR 112D שעבד בלי בעיות. פתאום היום הוא נעלם מהמחשב שלי, בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה שהדרייבר לא עולה. עידכון דרייבר לא עוזר, הוא מחפש את cdrom.sys שנמצא בתקית דרייברים ועדיין לא מזהה. הDVD נפתח ונסגר רק לא מזוהה על ידי המערכת. רעיונות? לקחת אותו לטיול ב KSP ? ??? תודה וחג שמח אילן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו XP והוא על כונן C. אני רוצה ליצור כונן ולהתקין עליו את הויסטה.. איך עושים את זה? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב מסוג אינטל פנטיום 3 450 וזיכרון של 256MB כמו שמצויין במפרט בצד. העיניין הוא שנשבר לי מה-98, אי אפשר יותר. נאמר לי בקבוצות הדיון של Microsoft ישראל כי הדרישות מערכת המינימום של XP הם מעבד בנפח של 300 מגה הרץ וזיכרון של 128 מגה. לפי הנתונים האלה המערכת הפעלה הנ"ל תעלה אצלי אך ציינו שמומלץ להגדיל את הזיכרון. 2 שאלותיי הם: 1. אם אני מתקין 512 מגה זיכרון בסלוט אחד, האם ניתן יהיה להתקין את Windows XP SP2 בעברית ללא חשש? אם כן, אני מתכוון לקנות עותק מקורי של התוכנה. 2. ברשותי גם מחשב נייד, האם אחרי ההתקנה של הWindows במחשב הזה, יהיה ניתן להתקין גם שם? שמעתי שאפשרי רק במחשב אחד. תודה מראש, גיא.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עכשי היתקנתי את ויסטה 64 ולא מוצא אנטי! יש המלצות? ???
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, במחשב של חבר שלי יש בעיה קטנה. הוא פירמט את המחשב, התקין את Windows XP SP2 כולל כל עדכוני האבטחה, המערכת עלתה כרגיל. כאשר הוא התקין אנטי וירוס(NOD 32) המערכת ביצעה Restart ונתקעה במסך העלייה של Windows, הסיר את NOD והתקין מקאפי, ושוב - המערכת נתקעת במסך העלייה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם ה outlook. אני מעוניין להמיר חזרה לעברית,ואני לא יודע כיצד. אפשר עזרה? קישור מצורף. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-