Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה כאשר אני מפעיל סרט בויסטה בעזרת אחד הנגנים אפילו המדיה פלייר אז אחרי זמן קצוב השומר מסך מתעורר למרות שלא מסומן לו לעבוד אם אותם צוכנות מישהוא יודע משהוא בנוגע לבעיה זו
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי בעית תצוגה בווינדוס, אין לי מושג מדוע היא התחילה וכיצד לפתור אותה. כשהפעלתי את האיטנרנט הבחנתי שכאשר אני גולל את העמוד למטה העמוד מצייר את עצמו מחדש, כל פעם נמוך יותר במקום לבצע גלילה רציפה. אותו דבר חזר על עצמו גם בוורד. השתמשתי במסייע של ווינדוס ובעקבותיו הגדרתי את המחשב שיפעל ללא האצת חומרה. הבעיה נפתרה אבל, חוכמה גדולה, עכשיו יש לי בעיה אחרת, משחקים שונים עובדים בצורה פחות חלקה. כשאני מפעיל את המשחק בכל זאת עם האצת חומרה מתקבלת לי הודעת שגיאה של ATI, שנעשו שינויים שבכדי לשמור אותם יש לבצע ריסט. השאלה הינה- כיצד אני מתגבר על הבעיה ויכול לראות את התצוגה באופן שוטף באינטרנט ובוורד אך גם במשחקים בלי לשחק כל פעם בהגדרות האצת החומרה. תודה מראש וחג שמח, אופק.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה מתאים\ירוץ מהר\מומלץ יותר למערכת שלי 64 או 32 ביט? אני פשוט לא יודע איזה גירסה עדיף לי להתקין... אני בכלל ארגיש בהבדל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצורה חלקה וללא בעיות בשימוש בממשק הAERO.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, איך אני מפרמט מחיצה שבה לא מותקנת מערכת ההפעלה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
האם קיים וינדוס 2003 workstation??? נ.ב. אני שואל את זה כי אני רוצה להשתדרג מוינדוס 2000 workstation שיש לי עכשיו (ב"ה כבר עבר 5 שנים מאז הפורמט האחרון של המחשב העגלה שלי LOL)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
לאחרונה תוך כדי עבודה על המחשב נפתחות הודעות כאלו אם אני לוחץ סגור הודעה יש שגיאה באקספלורר והמחשב נתקע ואני נאלץ לסגור את האקספלורר דרך טסק מנג'ר. סרקתי וירוסים וגם התקנתי מחדש את המערכת הפעלה וSP2 אך שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ישנה בירשותי ווינדוס ויסטה איך אני בודק שזה אכן 64 ביט ושזה אוליטמיוט אני מתכוון לקובץ התקנה עצמו לפני שמתקינים תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם ! (כבר מבקש סליחה על תעויות כתיב, שיש לי לא מעט) נראה לי, שהגיע זמן. גלשתי עכשיו באיזה אתר חדשות\פורום רוסי, ומצאתי שם תשאול מאוד מעניין. מעניין הוא גם מבחינה של התוכן, וגם מבחינה, שיש מה ללמוד ממנו. ולדעתי, כמו שאמרתי לפני כן, הגיע זמן: אנא מכם, משתמשי ה VISTA היקרים (ויש לא מעט כאלה באתר) פרסמו כאן ובישבילנו את חוויות משימוש ראשוני. הנושא מאוד חשוב, לדעתי, לכל הגולשים פה, לכל אלה, שעדיין שוקלים לעבור, אך חוששים מהצעד הזה, ובכלל, יש המון אנשים שחיים רק מכתבות ומאמרים, שפורסמו כאן, באתר התותחי שלנו ועוד מהרבה מקורות ברשת העולמית. אז, הבמה כולה שלכם, תתחילו, מחקים לתוצאות\תלונות\שבחים וכו' . קדימה
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מישהו נגע לחבר שלי במחשב כנראה בטעות ועשה לו סיסמת כניסה למחשב מכאן הבעיה : איך אני עושה שחזור סיסמא או מבטל אותה כי לSAFE MODE הוא לא נכנס הוא מעלה את הפקודות בדוס ונתקע שם לפני הSAFE MODE מה לעשות תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כמה גיגה צריך כדי שויסטה תרוץ טוב ויסטה אולטימיט ואני מתכוון להתקין רק ווינדוס בלי תוכונות בלי כלום כמה צריך כדי שזנ יעבוד חלק תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אני מידי פעם מפרמט ואכשיו אני רוצה לדעת מתי היה הפירמוט האחרון,כאילו באיזה תאריך הותקן הווינדוס איך בודקים? תודה שמואל
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכם האם לוח האם M2NPV-VM AM2 ללא כרטיס מך יריץ ויסטה 32 BUISSNES תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי ויסטה משלשום בערב, ומאז כבר קרה לי 3 פעמים שהמחשב נתקע... ואני מגיע למצב שאני חייב לעשות ריסטסט דרך הכפתור כי שום דבר לא עובד. ממה זה נובע ואיך אני מסדר את זה? תודה
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לתרגל התקנה של חלונות במער' וירטואלית דרך DOS. בכדי לעשות זאת ברצוני לבצע תחילה הפעלה של המער' שתגיע למצב של DOS ולשם כך אני צריך דיסקט הפעלה. כמובן שבמחשב וירטואלי אין לי כונן דיסקטים, והאמת גם אין לי במחשב שלי אבל ארגנתי את קבצי הדיסקט הפעלה ואפילו אף יצרתי כבר את הכל בתוך קובץ אחד וירטואלי - כמובן שמתאים לדיסקט וירטואלי ואף הוספתי אותו למער' הוירטואלית. הבעיה היא שזה לא עובד וכאילו הדיסקט או משהו כזה לא טוב. האם יש למישהו רעיון או שהתנסה בזה בעבר? כל הנ"ל מתבצע תחת מעטפת של תוכנת ההדמיה Virtual PC תודה וחג שמייייח
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
תראו אם המחשב שלכם יכול לעבוד עם מערכת ההפעלה ויסטה ןאיך המחשב יעבוד איתה .. לחצו כאן תלחצו על can you run it ? עכשיו הוא בודק ..
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עדכון אבטחה וכמה רקעי וידאו חדשים (4 האמת היא... ודיי מכוערים...). משהו ראה שם עוד משהו שהחמצתי?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים יש לי בעיה כזאת: כאשר אני לוחץ עם העכבר על קובץ של סרט (בלבד!) , explorer.exe נסגר: לדעתי זה נגרם בכלל התנגשות של קודקים או משהו. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?[br]פורסם בתאריך: 2.04.2007 בשעה 18:10:40 מישהו?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חב'רה אני צריך את עזרתכם חזרתי הרגע הביתה וראיתי שהמחשב כנראה נדלק מחדש כי ראיתי את הווינדוס עולה (יש לי XP PRO SP2) לאחר שהכל עלה פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה על שולחן העבודה (מצורפת התמונה של ההודעת שגיאה).. בבקשה מה אני עושה איך אני מסדר את זה ומה זה אומר.. נ.ב: אם זה משנה הפעלתי את האימיול אחרי דיי הרבה זמן שהוא לא היה בשימוש אבל זה לא קרה ישר , מדובר על כ 3 שעות לפני שהמחשב אותחל מחדש כשחזרתי. הודעת השגיאה קישור לראות את ההודעת שגיאה http://www.img-il.com/file.php?file=mzzjtk4kyz3k.jpg תודה מראש על עזרתכם אסף
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ב וינדוס XP תמיד התקנתי את הדרייברים של שלוח אם בקלות עכשיו התקנתי ויסטה ואני לא יכול להתקין מישהו יש לו מושג איך אני יכול למה בלי זה אין לי קול ב ויסטה ! בלוח אם שלי ASUS P5SD2-X SERIES ! תודה ויום טוב !
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אחרי שעשיתי update ל sp2, ה windows התחיל להתעדכן מעצמו, דבר שמאוד מציק לי כשאני משחק ברשת. אחרי שביטלתי את העידכונים האוטומטיים, הופיע לי סמל ב system tray שאומר לי שהמחשב לא מוגן בלה בלה בלה ושאני "חייב" להפעיל את העדכונים האוטומטיים האלה... למישהו יש מושג איך אני מעיף את הדבר המטריד הזה?
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אף פעם לא ניסיתי את זה אבל נראה לי שזה לא יוצא טוב.. אם אניט אתקין XP על שני מחשבים תחת אותו קוד רישיון, אז זה יוצא בסדר או לא? זה לא עושה אח"כ אחרי שעושים את כל הwindown update את ה"not genuine" הזה? תודה
-
- 11 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחרי שהפעלתי את יציאת הטלויזיה בכרטיס מסך שלי, מסך המחשב לא רצה לחזור להציג שוב אז עשיתי אתחול (רגיל לא ריסט) וקבלתי את ההודעה המצורפת ובנוסף הוינדוס הראה שאין דרייברים לכרטיס מסך כרטיס קול ובקר scsi\raid ! ועכשיו כשאני מנסה להתקין שוב את הדרייבירים, ואחרי שאני מאתחל, שוב שוב דבר לא משתנה - כאילו לא התקנתי כלום. למישהו יש רעיון?!? תודה מראש.... (על הדרייברים החסרים כתוב code 39 זה כאילו שיש לי הרדיסק דפוק שהורס קבצים אבל הוא חדש לחלוטין וגם בדקתי אותו כמה פעמים והוא יצא תקין כל פעם) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-