עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. נוצרה לי תקייה בתוך תיקייה הוינדוס בשם MINIDUMP ובתוכה קובץ! שאלתי היא מה תפקידה של התיקייה והאם בטוח למחוק אותה ואת תוכנה כי היא לא הייתה קיימת לפני! בתודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by hazi_s,

שלום לכולם, יש לי בעיה מרגיזה התאריך שלי מופיע בצורה האמריקאית את אומרת קודם החודש אחר כך היום והשנה, אשמח לקבל הכונה איך לשנות זאת. תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by eliran_david,

אני מקבל הודעה של REMOTE PROCEDURE CALL אני מקבל הודעה כזו יחד עם טימר לאחור של 60 שניות והמחשב עושה RESTART לעצמו . ניסתי לכבות את השירות וזה רק עשה יותר צרות .עכשיו זה במצב של אתחול השירות הזה מחדש וזה עדין עושה לי ים של בעיות מחכה לפתרון תודה.

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  4. Started by אריאלקה,

נכנסתי לדוס ואני לא מצליח לצאת משם (יש כיתוב \:c על מסך שחור ואין לי מושג מה לכתוב)

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשנות את אות הכונן של הדיוידי שלי (וירוטאלי שנוצר מתוכנה) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן יש כמה חשובנות בווינדוס במשחב שלי אבל הקטע אני 90% מהזמן מתחבר וזה מעצבן כל פעם לבחור בשלי ולבזבז 10 שניות מהחיים האם יש דרך לעשות שזה יכנס לחשבון כלשהו אוטומטית שמתחברים?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. לא חילקתי את הדיסק קשיח , יש לי 40 ופתחתי רק כונן C עם 20 ג'יגה.. איך אני מוסיף עוד 20 ג'יגה לכונן? מבלי לפתוח כונן D

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by undav,

[[ערכתי: יש תוספת בסוף ההודעה]] ההודעה המקורית: windows 7 x64 הותקנה על מחשב לא חדש, לאחר פרמוט. לאחר ההתקנה של מערכת ההפעלה, בין שאר התוכנות שהתקנתי עליו, הייתה התוכנה hard disk sentinel והכונן הקשיח(הוא כבר לא חדש) היה עם V ירוק וחמוד שאומר שהכל עובד בסדר. ה- health היה על בערך 52 אחוזים וה- performance על 100 אחוז. היה רק דבר שהוא מעט בעייתי וזה ה- current pending sector count שלידו יש משולש צהוב עם סימן קריאה, אבל ה- status הוא OK. כל השאר היו בסדר גמור ובסה"כ הוא אמר שהדיסק עדיין בסדר ושאפשר להשתמש בו(כמו שאמרתי, היה V ירוק שאומר שהכל (עדיין) עובד). לאחר שהתקנתי את כל התוכנות שרציתי והרצתי defrag, החלטתי שאני רוצה להעתיק את המחיצה, כדי שאולי, אם ארצה אי פעם לפרמט המ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום אני מישתמש חלונות 7 פרו, אני שכחתי סיסמה בכניסה win. הורדתי תוכנה אקטיב בוט. וביטלתי סיסמה. ועליתי חלונות 7 וניכנסתי לשולחן העבודה. אבל פתאום יש הודעה חלון קטן בצד שמאל למטה ליד שעון. כתוב "שקול לשנות את הסיסמה שלך" זה חוזר לי כמה פעמיים הודעה. איך מפסיקים את ההודעה הזה, וגם לא יעשה שינויי סיסמה או לייצר סיסמה חדש? אני חושב צריך להיות בהגדרות regedit לימצוא שם ביטול חלון הודעה הזה? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Aviv C,

מה זאת בדיוק דחיסת הקבצים הזאת ב- Windows? היא טובה?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  11. יש לי תהליך במחשב שאחראי על המדפסות הוא נקרא spoolsv ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לוקח לי 100% מהcpu של המחשב ורק הוא, ככה שהמחשב לא עובד ובדקתי באנטיוירוס ותוכנות ריגול וטרויאנים ותולעים ואין לי כלום במחשב הכל תקין אבל הוא עדיין לוקח לי את כל הcpu מה אתם חושבים שזה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום לכל הצדיקים ! אשמח לאעזר בכם בשאלה קטנה, יש לי מחשב במשרד שאני רוצה להפוך את השימוש בו לייעוד אחד, כלומר שלא יוכלו לעשות דבר חוץ מלהפעיל תוכנה(קובץ EXE). ז"א, שלא יהיה שורת משימות, לא יהיה תפריט התחל, לא יהיה תיקיות, מחשב שלי, בקיצור! שמנהל החלונות (explorer) לא יעלה ולא יהיה ניתן לעלות אותו כלל ! תודה רבה על החשיבה והעזרה שלכם חבר'ה .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הי. שתי תופעות מוזרות ביותר. 1. לפעמים יש לי תמונה שה-preview שלה בסייר לפתע משתנה ומראה כאילו היא תמונה אחרת באותה תיקיה. כשפותחים את הקובץ מגלים שהתמונה שונה מה-preview. 2. תיקיה תמימה לחלוטין של תמונות. עברתי על התמונות באמצעות ה- windows picture and fax viewer הפשוט והטוב ומחקתי בערך 50% מהתמונות. התצוגה של התיקיה לא השתנתה (בכל התצוגות האפשריות -icons/list/details...), כאילו לא מחקתי דבר. כאשר אני פותח את אחת התמונות ומדפדף באמצעות ה-windows picture and fax viewer אני רואה רק את התמונות שלא מחקתי. כאשר אני יוצא שוב לסייר - שוב נמצאות גם התמונות הישנות. כאשר אני בוחר הכל עם Ctrl+A, מספר הקבצים שמופיע בבר בצד הוא המספר הישן לפני המחיקה. הצילו...

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. כל כמה דקות המחשב שלי נהיה איטי מאוד והזיכרון קופץ מ200 ל2000 בכמה שניות מהפעלה של icq או Internet Explorer וכד' והמחשב רושם לי הודעה שהזיכורן הוירטויאלי לא מספק יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by .Infern0,

יש לי בעיה רצינית עם כונן D: אתמול פשוט עשיתי ריסטרט ואחרי שהמחשב עלה ראיתי שיש המון אייקונים בדסקטופ ובסרגל הפעלה מהירה שהאייקון שלהם הפך להיות סמל כזה של חלון (הסמל שהוא מציג כשאין אייקון), ניסיתי לפתוח אותם והוא כתב שהנתיב שביקשתי לא נמצא, שמתי לב שכל הדברים שלא עובדים הם דברים שמותקנים על כונן D אז ניסיתי להיכנס אליו והוא כתב לי: "הדיסק אינו מאותחל, האם ברצונך לאתחל אותו כעת?", מאז עשיתי כמה פעמים ריסטרט ועדיין כלום לא עובד, כאילו כל הדיסק נמחק... למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by g99999901,

איך אני מגדיל DPI בווינדוס ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Dilbert Marker,

אז ככה: כל מה שבנוי בVB מתחרבש במחשב שלי. לדוגמא: יאקי: http://img193.imageshack.us/img193/62/yak6pz.jpg התוכנה הלא חשובה הזאת: http://img193.imageshack.us/img193/4193/prog1yp.jpg המבחנים בתוכנה "נהיגה נכונה 2004": http://img7.imageshack.us/img7/8154/rd20044ex.jpg (רק המבחנים, שאר התוכנה נראית בסדר) האמת אני לא יודע אם כל השלושה בנויים בVB אבל שני הראשונים כן (נכון?) אז קצת נמאס לי מזה... למישהו יש/היתה אותה בעיה? למישהו יש רעיון מה הבעיה?

18. Started by comper8,

שלום, רכשתי מחשב עם המפרט הבא ואני מתכוון להתקין עליו Windows 7. האם כדאי להתקין את גרסת 64 ביט או 32 ביט? תודה! מעבד: AMD Athlon™ II X2 250 3GHZ 65W AM3 2MB http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5601 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-UD2H AMD 780G AM2+/AM3 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5164 זיכרון: 4GB=2X G.Skill DDR2 2GB 800MHZ CL5 דיסק קשיח: WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=123 צורב: 2X LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2882 מארז+ספק כוח: ANTEC NSK4480B II 380W http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1116

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by ariel-ro,

שלום אנשים ראיתי גירסה לווינדוס וויסטה X86 ורציתי לשאול עם המחשב תומך בזה? ולמנהלים אני יודע שיש תוכנות בדיקה רק הן לא אומרות איזה מתאים למחשב אז בבקשה לא לנעול תת'ראד.. המפרט: amd athlon 64 3200+ dfi lan party ut nf4 ultra d ocz bbr 512*2 dual channel 400mhz leadtek 6800gs pci-e 256mb wd 160gb 8mb sata 2 anrec smart power 450w cooler naster centurion 5 אני מעוניין בגירסת הכי טובה. ובקשר לזכרונות אני מוסיף עוד שני סטיקים של 512 של OCZ ככה שיהיה לי 2GB תודה אריאל

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by generalA,

רציתי לדעת.. יש לי Laptop מאמריקה די חדש.. אני חייב לפרמט אותו .. האם ניתן לפרמט אותו כמו מחשב רגיל? לפנות לביוס ולהגדיר פנייה אוטומטית לתקליטורים ואז לשים את הדיסק של Windows לתת לו לפרמט את ההרד דיסק לפי FAT או NTSC כמו שמוגדר לו ואז להמשיך כרגיל או שיש הפתעות לפני?...

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  21. שלום יש לי ויסטה הום פרימיום שפה עברית SP2 - 32BIT בהתחלה הייתי עובד בדפדפן אקספלורר 8. היה מעולה. עכשיו אני רוצה להתקין עידכון דפדפן אקספלורר 9 . ולא נותן לי להתקין. כותב לי הודעה שצריך להוריד עידכונים מאתר מיקרוסופט. עשיתי עידכונים מלאים. מוכנים. הוא לא אומר לי מה עידכון המדוייק כדי להתקין גירסה דפדפן אקספלורר 9. אני לא מצליח להתקין אקספלורר דפדפן 9. מישהו יודע איזה עידכון מיקרוסופט כדי לעבור התקנה אקספלורר דפדפן 9? מה העידכון הנכון. איפה מוצאים עידכון? בתודה מראש רפי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. יש לי ווינדאוס XP פרו. פירמטתי את המחשב שלשום, אז הפעלתי את שירות העדכונים האוטומטיים ולבנתיים הכל מעודכן חוץ משני העדכונים שבתמונה! הסמל הצהוב המעצבן מודיע לי כל הזמן שיש אותם להתקנה, אני מפעיל אותו ונותן לו אישור להתקין, וכל פעם עולה אותה השגיאה. ניסיתי גם את האופציה של ההתקנה ברגע שהמחשב מכבה את עצמו, אבל זה לא עוזר. יש לכם מושג איך אני גורם לעידכונים האלה לעבוד כמו שצריך? ואם לא, איך אני מעיף אותם מהמחשב שהסמל הצהוב של ווינדאוס לא יהיה שם כל הזמן ויודיע על שני עידכונים שאי אפשר להתקין בכלל!? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  23. כאשר אני מנסה להתקין את המשחק או את הDIRECTX9C שיש על הדיסק אני מקבל שגיאה שלא מאפשרת לי להתקין: מישהו יכול לעזור לי? אגב יש לי windows xp sp2 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום. עד היום הייתי מפרמט את המחשב ועושה הפעלה של הווינודס ללא בעיות. (ההפעלה של ה-30 יום). היום, התקנתי את Widnows XP על עוד מחשב, והוא אומר לי שה CD KEY לא תקין. יש לציין שיש לי עותק חוקי ומקורי של WINXP PRO. האם אין באפשרותי להתקין את XP על יותר ממחשב אחד?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.